Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Autec Typ ZA - Zenit aluvanteet - 6.5x16 - pulttijako 4x100 - offset 40 - keskireikä Minin sovitteilla 56,1 - väri matta antrasiitti/titaani - vanteen paino 8.0 kg - Made in Germany Kunto tyydyttävä, joitakin naarmuja ja likaiset. Ei kanttarinaarmuja. Nokian Hakkapeliitta 5 nastarenkaat - 195/55-16 - DOT 3507 - pintaa 5-6 mm - nastat pääosin tallessa, joitakin yksittäisiä puuttuu Hinta koko paketille 200€. Hinta on netto. Ei tinkimistä, kiitos! Nouto Tampereen Amurista tai voidaan sovittaessa toimittaa Lahteen. Yhteydenotot tämän sivuston kautta tai txt:llä 050-60896 (huonosti puhelimitse tavoitettavissa). Kuvia Nettivaraosassa: https://www.nettivaraosa.com/vanteet/2821752
 4. Kevätauringon lämpö alkaa ilmeisesti pikkuhiljaa ulottua myös minin akkuun asti. Sunnuntaiajelun tulos 54km ja akun varausta oli kotipihassa jäljellä vielä 10%.
 5. Eipä ole hetkeen tullut päiviteltyä mutta eipä täälä juurikaan ole mitään tapahtunutkaaan. ulkoa alkaisi olemaan hyvällä mallilla, seuraavaksi sisustan ja moottorin kimppuun.
 6. Last week
 7. Moro! Jokos penkki on jo mennyt? Voisin ostella sulta pois.
 8. Hei. Tarvetta olisi ainakin hattuhyllylle, väri alunperin tumman ruskea, muutkin käy. Koetaulun taustamuovit, hyllyn aluspahvit ja takapenkin sivukoteloiden pohjamuovit myöskin hankintalistalla. Tarve seinäjoella, mutta posti kuljettelee tarvittaessa. Tarjota voi mikko.koivusalo@gmail.com / 040-5950549
 9. Takaoville tarve. Kertokaa kellä ylimääräisiä ? autojussi@gmail.com
 10. Bensat ollu tankissa ja linjoissa yli 4 päivää, eikä yhtään haise bensa. Ilmeisesti ollu tankissa joku vuoto aiemmin. Eli sisäpuolen käsittely toimii!!
 11. Turbo 69

  Austin Mini 850 -70

  Ei kyllä noin siistiä koppaa viitsis enää käydä sähkömoottori muunnosten takia pilaamaan.
 12. Joo, niihin on joutunu laittamaan lisä prikat.
 13. Ei ollu kai konttorilla ruuhkaa?
 14. Ne t-malliset on mulla ainakin olleet liian pitkiä eli pohjaa ennen kuin kiristää tarpeeksi.
 15. Käytiin MINIn kanssa leimalla tänään, ei löytynyt moitittavaa :) Taas päästellään vuosi eteenpäin ahtimen soinnutusta kuunnellen...
 16. no näin arvelinkin, kiitos tiedoista! L
 17. On siinä hommaa ollu, mutta hyvältä näyttää
 18. Ilman muuta voi käyttää Sitten kun ei vuoda. Voi kyllä kiristää "reilulla kädellä", kunhan ei pinnapulttia katkase
 19. Pari tyhmää kysymystä venttiilinkopasta: Voiko silikonitiivistettä käyttää uudelleen jos tiiviste on suht. uusi ja ehjä? Mistä tietää oikean kiristyksen/momentin jos on kopan pulttien tilalla T-malliset kiristimet? Kiristää ja jos tihkuu öljyä, niin kiristää lisää ? L
 20. Kuvan mukaiset hyvä kuntoiset käytetyt Hi-Lot 2kpl , säätöosat rosteria. Hinta 30€ sisältää postituksen. YV tavoittaa
 21. Igor

  IMM 2020

  Juuri Nordic-miittiä edeltävänä viikonlopuna on New Mini Club Swedenin (rata-)tapahtuma Ring Knutstorpissa, siinä kivenheiton päässä Tanskasta. Tavallaan olis kätevä venyttää reissua Nordicciin asti, pitäis vaan keksiä neljäksi päiväksi jotain tekemistä siihen... Trollstigen Norjassa saattais olla mahdollisuuksien rajoissa, eihän siitä tulis kuin pari tuhatta kilometriä lisää. Jos Saksan IMM peruuntuu kokonaan (ja suunnitelmat alppiteiden kiertämisestä siinä samalla), niin sit pitää kyllä suunnitella jotain tuollaista.
 22. Pikkuvika, mutta ärsyttävä. Kyseessä on Clubman R55 Cooper S vuodelta 2008. Siinä on Mini Boost radio ilman BT. Kello jätättää n. 5 min / viikko - onko vika vai ominaisuus? Onko sille tehtävissä mitään? Tottunut uudempiin, jossa RDS päivittää kellon aina oikein - autokauppaan??
 23. Hyväkuntoiset renkaat, yhden talven käytössä olleet. Hakkapeliitta R2, 225/55R217 Hinta koko paketille 500e. Kirkkonummella.
 24. SiK

  Austin Mini 850 -70

  Hitsaukset alkaa olla tehtynä ja seuraavaksi olisi pohjatöitä tiedossa. Tekniikan suhteen ei vielä ole varmuutta, hyllyssä olisi myös 1275 kone osina jos kuitenkin päätyisi perinteisemmälle linjalle.
 25. Turbo 69

  IMM 2020

  Jos tuo Saksa ei toteudu, Nordig Tanska ois ehkä mahdollinen.
 26. Kuparilatta hitsattavan kohdan taakse tukemaan on ihan käypänen konsti. Mutta kantsii leikata kaikki vähänkin kuppanen vanha pelti veke niin ei tarvi niin paljoa kikkailla.
 27. Moi, Toi on haastavaa hitsata vanhaa peltiä. Reippaasti lisää virtaa hitsilaitteeseen. Ei kannata yrittää vetää saumaa, muuten sulaa reunat alta Kokeile johonkin jämäpalaan keskelle peltiä. Lisää virtaa kunnes hitsilanka sulaa peltiin sisään. Lankasyöttö sen verran että ei katko ja lanka ei saa myöskään työntää pistoolia. Kaasusyöttö 6-8litra per minuutti. Heppaus kerrallaan, sellanen sentti-puol ja odottaa about 5 sekkaa ennen seuraavaa. Jos on yli 1mm rako, niin ensin molemille puolille pieni heppi ja kolmannella yhdistät ne. Ja siitä siltaa saumaa eteenpäin. Katso tuosta kohdasta about 5 minsan paikkeilla.
 28. Goodyear 225/45R18 kesärenkaat: pintaa jäljellä 2x2mm ja 2x5mm. Mökille ajettava soratietä 10 km, RunOnFlat renkaat eivät sovi kuoppaiselle soratielle. Myydään hintaan 750€, myös vaihto mahdollinen aluvanteisiin jotka sopivat Countryman 2013:sta P. 0505705811 Jyväskylä
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...