Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Näköjään ei ole pakko maksaa minimissään 20euron palvelumaksua Minispareksen tilauksesta DHL:lle vaikka niin sivuilla lukeekin. DHL:ltä tuli viesti että he tekee se tohon hintaan tai sitten ilmaiseksi saa tehdä itse. Kyllä tosta tuntipalkoille pääsee kun itse tekee, hommassa menee muutama minuutti. Homma on erittäin helppoa. 1. Vastaa DHL:n tekstiviestiin että haluat tullata itse. 2. Odota että paketti on Suomessa, DHL:tä tulee sähköposti missä on kuljetusasiakirjanumero. Sinulla on neljä päivää aikaa tehdä tämä tai sitten alkaa juoksemaan varastointimaksut. 3. DHL:n sähköp
 3. 4minis

  ABS häiriö

  Ei ole vielä mitattu. Pitänee avata miksi anturit on vaihdettu. Katsastuksessa viime vuoden helmikuussa kaikki oli ok. Raidetangon oikea pää piti vaihtaa. Se oli tosi tiukassa raidetangon puolelta ja käytettiin monenlaisia työkaluja. Lopuksi vain pään avaaminen dremelillä vapautti. Heti koeajolla syttyi abs. valo. Se kuitenkin sammui mutta konttorille näytölle lähtiessäni syttyi eikä sen jälkeen sammunut. Oletimme että ongelma olisi oikealla puolella ja anturi vaihdettiin. Testeri kuitenkin kertoi ongelmasta molemmin puolin. Sitten vaihdoin vasemmankin. Siinä kaikki.
 4. Minin vaihdevivusto on osittain laatikon ulkopuolella. Kurkkaa moottorin ja rintapellin väliin kaasarin alle. Kun keppiä liikuttelee, niin liikkuuko akselit ja vivut normisti. Itsellä tuli kerran vastaan sellainen, että akselin päässä olevan vivun pultti oli löysällä ja akselin boorit oli mennyt huonoksi. Luisti siitä.
 5. R50/R53/R52 takavalojen kehykset. Käyvät 2001-2006 (R52 -2007). Ovat jotain köykämiiniä, tarrakiinnitys. Ei näitäkään saanut koskaan asennettua ja nyt on Mini myyty.... 60,00€ P. O4OO654642 kpv(at)wind0wslive.com
 6. Tallissa on lojunut jo vuoden tehdaskunnostettu R50/R53/R52 ohjaustehostimen pumppu. Ei ole ollut paikoillaan. Luulin että on sille tarvetta mutta ei sitten ollutkaan, ja Minikin tuli myytyä pari päivää sitten pois. Käy 2001-2006 R50 ja R53, R52 -2007 saakka. 360,00€ P. O4OO654642 kpv(at)windOwslive.com
 7. 66 vuode farkku meni leimasta 15 vuode jälkee, mutta ilo ei ollut pitkä kun konttorilta himaa ajaessa hävis kakkone ja nelone. Pakkikaan ei mene päälle. Kone on tosiaa kasipuolikas ja vaihekeppi on taikasauva. Onko yleinen juttu ja mitä ideoita kuinka korjata? Vaihteet ovat kuin hävinneet.
 8. Mini1380

  ABS häiriö

  Anturien vastusarvot mitattu? Kaikki luonnollisesti pitäisi olla samalla hehtaarilla.
 9. Yesterday
 10. Last week
 11. Oikeassa olin, että himoittu!
 12. AUSTIN VAN, vaihtoi omistajaa, kiitos runsaasta mielenkinnosta
 13. Kummalla hammaskulmalla? A vai B?
 14. Ihan vinkkinä, älkää turhaan uusiko öljynpaine anturia vain varmuuden vuoksi. Näillä uusilla ei tee mitään, liitin irtoo tai pahimmassa tapauksessa alkaa vuotamaan. Varovainen putsaus vanhalle ja vaikka sitten vielä mittaus virtamittarilla. Vanhat ovat paljon paremmin tehtyjä, harvoin ne on muutenkaan rikki, ehkä vähän ruosteessa. Sisuskalut kuitenkin paremmin tehtyjä.
 15. Kysele ihan paikalliselta tuulilaseja vaihtavalta liikkeeltä, löytyy halpoja sekä parempiakin ihan kohtuu hintaan. Esim. Pilgintoninkin laseja Miniin löytyy. On muitakin, mutta köyhällä ei ole varaa ostaa halvinta mahollista..
 16. Tästäkään ei oo apuja , mutta 20 hampaimen 1st motion saft
 17. Ainakin täältä,vaikka lämmitettävän https://kuttilanautolasi.fi/
 18. Mistä löytyy parhaiten tuulilasi miniin? Minitron ei enää myy tuulilaseja.
 19. Ai hitsi miten hieno harmi kun oma on mk2
 20. Mä sain just '05 ässän tuolla Scorpionin pakosarjalla ja katilla katsastettua . Nappasin pohjasta sen metallilapun pois jossa luki for motorsport only tms. Loppuosa Milltekkiä. Viime ratapäivillä katkes siitä ekan katin juuresta mistä ne usein kai katkee. Nyt on jäykemmät moottorin kiinnityksetkin jos ei eläis niin paljon enää. Putken pörinät alko jo vähän muistuttaa laukauksia tuolla.
 21. Tarkoitus vaan vähentää autoja, mutta jos tarjotaan vaihturia, niin Mk! Mini käy, siksi
 22. Mitä ihmettä? Miks ei aika himoittu Vani kelpaa? Mieluummin haluat tavallisen Minin? Kyllä joku varmasti suostuu vaihtoon..
 23. Käyttö kunnostettu Austin Mini Van -62 kaupan, seuraava katsastus 8/-22 mennessä, HP 5500€, vaihdossa käy MK1 Mini. Matti o4oo123567 tai jarmatti.virta@gmail.com
 24. 4minis

  ABS häiriö

  Osaako joku kertoa mistä etsin seuraavaksi syytä ongelmaan. Olen vaihtanut molempien etupyörien abs-anturit. Siitä huolimatta pyörimissignaalia ei tule kummastakaan etupyörästä. Obd-lukija kertoo kyllä nopeuden takapyöristä. Kun nettiä selailee syitä on : vajaa nestesäiliö,väljä laakeri,ilmaa jarruissa, ja maadoitushäiriö tai muu rikkoutunut johto. Sähköön tuo minusta viittaa kun kuitenkin takapää toimii. Voiko olla niin huono tuuri että Autodockilta tulleet anturit temppuilevat. Olivat kyllä halvimmasta päästä ja valmistaja on Stark automotive. En ole vielä kurkkinut näkyvätkö
 25. Noin 250km käytössä olleet takaiskarit, jäi ylimääräiseksi koska tarvitsinkin lyhyemmät. Hinta 50e, vain nouto Karjaalta Nolla neljä viis 1260905
 26. Myynnissä siis Mini Cooper r56 JCW 2010 auto, lisätiedot saat täältä: https://www.nettiauto.com/mini/cooper/12057003 Soita ja kysy lisää! Juuso / 040 594 6885 (ylläpito saa poistaa jos ei kuulu tänne, kiitos)
 27. Aika hauska juttu, kun kysyin näiltä kahdelta herralta, onko kiirettä, niin molemmat vastasi samalla tavalla: juu, ei paniikkia..
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...