Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Ok.Se vähän mitä olen vaihtanut niin ei ole ollut koskaan ohjeita.Mutta hyvä tietää.KIITOS Mini 1380
 3. Yesterday
 4. Igor

  Lukkoperä R53

  Meillä taisi kahteen pekkaan turatessa mennä yhteensä joku 14h. Samalla vaihdoin etuakseliston nivelet ja puslat, kun ne oli kätevästi käsillä. Niiden laakerien asennus vaatii prässin, joten jos sellaista ei nurkista löydy, niin kannattaa käydä etukäteen jossain prässäämässä ne siihen uuten perämurikkaan. Laatikon sisällä on pyöreä magneetti keräämässä metallihippuja, sen putsaamisesta tuskin on ainakaan haittaa. Ja jos alatukivarsien puslia ei ole vielä vaihdettu, niin tuossa yhteydessä ne kannattaa laittaa. Samoin vakaajan puslat. Öljyksi sopii esim. Redline MTL. Menekki on noin 1,7 litraa.
 5. next

  Lukkoperä R53

  Sanoisin äkkiseltään että saa siihen päivän tuhlattua kokonaisuudessaan(10h) jos sattuu ettei kaikki lähde irti. Kuitenkin täytyy apurunkoa tiputtaa ja vetarit irroittaa jne iso kasa purkamista kunnes loota vasta pöydällä. Kytkimen vaihto aika plus joku 2-3 tuntia jos osuu hammaskosketus kohdalleen helposti. Yleensä tulee vaan se murphy käymään niin sanoisin että viikonlopun kun varaa niin ehtii.
 6. Last week
 7. cam700

  Lukkoperä R53

  Olis tuollainen Quaife varmasti kiva, mutta budjetti on tiukanlainen. Briteistä löysin OEM-lukon 150 puntaa, toivottavasti vaan suostuvat toimittamaan sen. Tuttu on erittäin kokenut autoja laittamaan. Montakohan tuntia suunnilleen pätevältä tyypiltä menee tuon lukon laittoon. Pitää vielä tuolta Lohenilta laakerit tilata. Ja sitten tarttee vielä öljyt ja varmastikin tiivisteen. Mitä öljyä suosittelette? Onkos muuta huomioitavaa?
 8. Tämä edelleen myynnissä. Kesänkin viettäny katon alla.
 9. Micke

  Lukkoperä R53

  Tältä löytyy vähän tietoa tuosta OEM lukosta, valitettavasti saksaksi mutta google auttaa tarvittaessa. http://www.arstechnica.de/index.html?name=http://www.arstechnica.de/auto/differential/bauarten/super.html Omassa on nyt vähän yli vuoden ollut Quaife kiinni ja voin suositella.
 10. Turbo 69

  Projekti Papu

  Järkevä ratkaisu ottaa kone pois ennen hitsailuja.. En huomannu, että siulla oli vielä nuo muutkin pellit irti...
 11. A Cooper

  Projekti Papu

  Ohjeista onkeen ottaneena otin moottorin pois ja asensin tuulilasin alapellit paikalleen. Hain ensin Muijala-opistolta henkistä tukea. Jorvaksessa asuvalta kokeneelta brittiautorakentajalta sain arvokkaita vinkkejä työn suorittamisesta. Silti tuntui haasteelliselta ryhtyä tällaiseen autopeltisepän hommaan muutaman tunnin kokemuksella. Peltien asetteluun meni aikaa mutta itse hitsaaminen meni aikaisempaa paremmin. Apukuskin puolen kolmiopellin ja lokarin asettelin alustavasti paikoilleen. Kuskin puolen peltien sovittelu vaatii enemmän aikaa, joten otin aikalisän ja jatkan huomenna. Projekti tuntuu sarjalta uusia haasteita ja opittavia asioita. Viime viikon vaikealta tuntuva asia oli tuulilasin alapellin kulmat. Tänään vaikealta tuntuu kolmiopeltien asettelu. Jne... Ostin IKH:sta pultteja ja muttereita. Miksiköhän ne putoavat näpeistä ja vierivät aina jonnekin piiloon. Työkalujen ja osien etsimiseen menee pienessäkin tallissa yllättävän paljon aikaa. Minitron viestitti, että tilattu sähköflekti on tullut. Se oli jätetty jossakin vaiheessa pois Papun saatua osuman etukulmaan.
 12. cam700

  Lukkoperä R53

  Kiitti vinkistä, täytyypä käydä tutkimassa!
 13. Igor

  Lukkoperä R53

  GeaR53 -niminen sivusto facebookissa myy paljon purkuosaa näihin ykköskoppaisiin, ehkä kannattaa kysäistä orkkislukkoa sieltä. Myös Minitorque.com -foorumilla näkee noita välillä myynnissä. Sitä en sitten tiedä miten kilometrit vaikuttaa noihin, kun ne kitkapinnat on kuitenkin kuluvaa matskua.
 14. Igor

  Lukkoperä R53

  Siis tuo on joku avoimeen perään lyötävä lisäpalikka? Eipä ole tullut aikaisemmin vastaan moista. Mutta jos myyjän tiedot on niin huteralla pohjalla, että kutsuu 2001-2006 Miniä Austiniksi, niin jättäisin ostamatta...
 15. skithund

  IMM 2020

  until
  https://imm2020.com/en/
 16. skithund

  MCFF pikkujoulut

  until
  Pikkujoulut Viking Linen Viking Gracella
 17. skithund

  MCFF syyskokous

  Syyskokous Radisson Blu Marina Palacessa
 18. skithund

  MCFF syysratapäivä

  until
  Tapahtumapaikka: Ahveniston moottorirata Illanvietto: Aulangon rantahuvila
 19. holkki

  Lukkoperä R53

  Siitä tuo Quiafe on kiva , että rekisteröitymällä valmistajan sivuille "lifetime"- takuu kilpakäytössä, ilman rekisteröintiä sama katukäytössä....ellei ole muuttunut...
 20. Oliko jopa maahantuojan/myyjän todistus, "että sopii kyseiseen ajoneuvoon...." Ja myös varmaan väärää tietoa....Omani tilasin aikanaan Race.fi, tuli jotain lappuja mukana...
 21. cam700

  Lukkoperä R53

  Onko kellään kokemuksia talviajosta Mini Cooper S Limited Slip Diff / LSD Kit Racing Traction Grip nuo maksaisi jonkun 350 euroa ebayssa. https://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=Mini+Cooper+S+Limited+Slip+Diff+%2F+LSD+Kit+Racing+Traction+Grip&_sacat=0
 22. ZepeteuZ

  Dunlop vanne

  Pääasia ettei kiiltävä. Satin black kuulostaa hyvältä vaihtehdolta. Saattaapi olla että kova käyttö pesuineen on tehnyt pintaa mataksi.
 23. Jotenkin luulin ettei TUV- lappuja enää edes tarvitsisi. Kunhan on joku vakuutus valmistajalta sopivuudesta ja korkeusmitat kaaresta? Voin olla väärässä, kuten aina.
 24. Sähkö lämmittää sisätiloja mutta en tiedä lämmittääkö se moottoria ja miten . Lämmin Mini kyllä on. Töistä ulkoa kun lähtee kovilla pakkasella lähtee moottori käyntiin mutta kun akut lämpiävät toimii sähköllä. Mutta muista se on silloin takavetoinen. Talvikitkoilla lipsuu joskus, neliveto auttaa. Muuten Mini majailee kotona lämpimässä tallissa. Mini Connected älypuhelin sovellutuksella voi ohjelmoida ohjaamo lämmitystä, niinkuin Webasto yms. Sähköä kyllä kuluu lämmitykseen silloin.
 25. Jälleen kerran oli todella kivaa, kiitos järjestäjille! Hienoa että ns. uusia Minejä tuli tänä vuonna paljon paikalle
 26. Eli tosiaan asensin miniin r53 kyseiset jouset ja latasin tuv todistuksen eibach sivuilta mutta lapussa lukee pelkästään R50. Kysymys kuuluukin saako R53 leimasta läpi kyseisellä lapulla?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...