Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Onko kokemuksia tästä? https://www.elekma.com/icarsoft-bmm-v20---bmwmini-vikakoodinlukija Oon kyllä ajatellu hommata PC käyttöisen, mutta..
 4. Käytin pajalla jossa lukivat koodit.
 5. Moi, mikä lukija sulla oli käytössä?
 6. Jos on vielä tarvetta, niin olisi ylimääräisenä Metrosta purettu. Korjaussarja asennettu ja sen jälkeen muutama tuhat kesäkilometriä ajettu. Puhdistettava ennen asennusta, kun on varastossa levännyt. Viestillä tavoittaa.
 7. Ostetaan avomini, mielellään alkuperäinen avo ja ainakin koriltaan hyväkuntoinen. 040 5301793
 8. Minisportilla on lasimlleja jotkapakattu siten että toimittaa postiin. /kimi
 9. https://www.nettiauto.com/austin/allegro/12271646
 10. Uudet valoumpiot päivä led-valoilla Mini Cooper 07/2007 - 07/2015, sopivat ainakin korkeussäädettävien xenon umpioiden tilalle. Menee suoraan alkuperäiseen liittimeen, ainoastaan päivä led-valojen johto kytkettävä erikseen (esim sumuvalojen päivävalojen yhteyteen). Käyttämättömät, auto vaihtuikin ennen kuin kerkisin asentaa. Hintapyyntö 390€. Mahdolliset toimituskulut ostajalle. Sijainti Kouvola, toimitus onnistuu Matkahuollolta tai postilla (laatikko pehmusteineen löytyy) kun ennakkomaksu tilille. Mieluiten nouto kuitenkin tai treffit jossain järkevän matkan päässä. Juuso 040 594 6885 juuso.velin@gmail.com
 11. Wave CD näyttäisi olevan 65123455681 ja Boost CD 65123455540. Tosin näyttää siltä, että osanumero on vaihtunut matkanvarrella monta kertaa, eli muillakin osanumerolla olevat vastaavat radiot toiminevat mitä todennäköisimmin. Siis: Jos sinulla on wave cd niin osta mikä tahansa R56 wave cd, toimii mitä luultavimmin.
 12. Joo, kiitos. Eli kyseessä siis Mini One, vuosimallia 2010, runkonumero on WMWME31020TX26408. Katselinkin noita ebaysta, sieltä löytyy n. puolella varaosahaun hinnoista, tilaan varmaan sieltä.
 13. Ah joo, eipä ollutkaan mallista puhetta joten menin ja oletin väärin. En osaa valitettavasti uudemmasta sanoa mitään, tuohon rouvan rippikouluikäiseen meni ihan paikalleen laittamalla.
 14. Autokeskus laittaisi autoon uuden neitseellisen laitteen, joka todennäköisesti täytyykin koodata vastaamaan auton varustelistaa. Jos ostat käytetyn radion joka on ollut oleellisilta osiltaan samanlaisilla varusteilla varustetussa autossa, niin koodausta ei tarvita. Todennäköisesti vaikka varusteet eivät olisikaan aivan täsmälleen samat, niin radio toimii. Voi kuitenkin olla, että koodaus tarvitaan, jos tulee ongelmia esim vahvistinten (jos niitä on) ohjauksen, ratin nappien tms. kanssa. Merkkiliike ei pysty käytetyn laitteen koodausta tekemään, mutta Suomi on pullollaan harrastajia ja BMW/Mini erikoistuneita korjaamoja jotka tekevät koodauksen pikku rahalla ellei ilmaiseksi. Varaosahaku on oman kokemukseni mukaan tosi kallis. Itse ostaisin käytetyn laitteen vaikkapa eBaystä. Varmistaaksesi täsmälleen samanlaisen radion löytymisen voisit tsekata laitteen osanumeron esim Minifanssista. Tai joku muu voi tehdä sen puolestasi jos laitat tänne auton rekisteri- tai runkonumeron.
 15. Siis tämä radio. Tietääkö kukaan voiko tuon mini boost cd:n asentaa mini cd:n tilalle? Soitin Autokeskukseen ja heidän mukaan laitteen vaihto vaatii koodauksen. Uusi radio maksaisi 880 euroa.
 16. Moi, tuo linkkaamasi radio on vanhempaan Miniin, tässä on erilainen radio ja tuokin myytävä on erilainen. Tuossa lukee Mini boost cd, kun meidän Minissä on Mini cd. Tiedä sitten mitä eroa noilla on? Kun olen kysellyt tuosta, osan mielestä vaatii koodaamisen ja toisten mielestä vain plug and play. Itse kyllä kallistun tuon koodaamisen vaatimisen puoleen.
 17. Laskussa lukee country of origin jokaiselle tuotteelle. Esim. Halppismännät on Made in Uk, mutta manufaktured in Taiwan. Uusien tullimääräyksien mukaan tullit menee valmistusmaan mukaan. Tuossa kohdassa ne oli kiertänyt tulli maksun koska mäntä oli suunniteltu ukssa. Virheellisesti ilmoitetun alkuperämaan jälkimaksu menee nykyään toimittajalle, ostajan ei tarvitse tietää alkuperämaata, vastuu on toimittajalla jonka se on ilmoitettava. Alkuperämaa muuttuu jos valmistuksen jalostusarvo , eli työn osuus nostaa huomattavasti lopputuotteen hintaa ja raaka-aineet on tullattu. Lisäksi jos myyjä huijaa ja kiirjoittaa alemman laskun, niin myyjä joutuu mustalle listalle ja tulli katsoo internetistä oikeat hinnat tuotteille ja tekee uuden laskun (esim. Hobby King jossa aiemmin pystyi suoraan checkoutissa laittamaan fake alennusprossan tullilaskuun, jolloin tulli pyysi maksutapahtumasta todistuksen, tilitapahtuma, paypal,visa jne. Parasta tässä brexitissä on, että ukssa "majailevat " kiinalaiset ebay bulvaanit on kadonneet.
 18. Pitäisi mennä ihan automaattisesti, koska tuotteen tullauksessa vaaditaan tuotteen alkuperä tullikoodin lisäksi.
 19. Olisko jollekin jäänyt nurkkiin (+laippakin?)Tampereella/ lähistöllä, niin sais pyörilleen ja liikuteltua. Tarjoon kahvit! Yst.vast Yv.
 20. Valo sammui koodinlukijalla eikä vikamuistista löytynyt mitään.
 21. Ostan Mini R56 käypäisen oikean puolen (matkustajan puoli) a-pilarin mustan suojamuovin.
 22. Sisältyikö tuohon DHL:än 20 euroon myös tulliedun haku alkuperäisille GB-tuotteille? GB tuotteistahan ei tarvitse maksaa muuta kuin alv:it. Alkaa vähän kyllästyttämään itsetullaus kun joka kerta on juupas eipäs keskustelu tullin kanssa tulliedusta vaikka Mini Sportilta ja Sparesilta saa tarvittavat dokumentit.
 23. Moi, Dhlltä tuli viesti jossa haluivat hetun ja kopion laskusta. 20eur ottivat tullauksesta ja viivettä lisää 0 päivää. Toimitus kotiovelle kuten ennenkin. Eli muutosta tuli 20eur. Mutta hulluja noi britit on joka tapauksessa /kimi
 24. Earlier
 25. Ylimääräiseksi jäänyt moitteettomassa kunnossa oleva nahkainen sporttiratti monitoiminappuloilla. Ilman airbagia. N. 80tkm ajetusta autosta, eli hyvässä kunnossa. Ei mitään kiillottumia, sormuksen naarmuja tms. Sopivuus ainakin otsikossa mainittuihin malleihin. Sopinee muihinkin, nappuloiden liittimestä en mene takuuseen. Sijaitsee Kouvolassa, nouto tai ostajalle toimituskulut. H. 100,- pavekoo(at)gmail.com / nolla45-6765777
 26. Falken FK07E 165/70 R10 72H (So) 50km ajetut renkaat. Kuvio tulee lokasuojan reunan yli, niin ei oo itelle sopivat. Hinta neljälle renkaalle 200e tai mahdollisesti voin vaihtaa 145:siin. Renkaat Kiteellä. -Mika- nolla503649243
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...