Jump to content
MINI² foorumi

Sisältö

Syöte päivittyy automaattisesti     

 1. Eilen
 2. Minin tassuspyörästö

  taian vaihtaa ulostulokopan puslat ja kokeilla ,niin ei tarttis ottaa konetta pois,ne puslat pitää vissiin koneistaa sopiviksi
 3. 6x10 M.A.G.Product

  Ja mun mielestä olen jollain nähnyt tuollaiset meidän kokoontumisissakin vuosien varrella.
 4. 6x10 M.A.G.Product

  Noita on muutaman kerran ollu ebayssa kaupan.
 5. 6x10 M.A.G.Product

  http://www.wheeldictionary.net/12a.html
 6. Allegron kone.

  Siinä on tosin syvempi kuppi ja on vielä millin matalampi.Tainneet ruostua itestään.
 7. Allegron kone.

  Jeps, Ja lisäksi etupuolen vesireijät ruostutettu umpeen taitavasti. Saatu lämmöt kohalleen vai mitäköhön on tuossa mietitty :-) /kimi
 8. 6x10 M.A.G.Product

  Rehellinen vastaus : En oo nähny ikuna. Sentään jokunen vanne tullut vastaan.
 9. 6x10 M.A.G.Product

  Ihan uteliaana. Onko kukaan koskaan törmännyt moisiin missään. Vai etsinkö keinuhevosen lantaa?
 10. Allegron kone.

  Tiukempi rutistus, parempi palo
 11. Allegron kone.

  Joku taika siinä on,muissa pytyissä on venttiilit mustat,2:n pako ihan harmaa.
 12. 90-luvun Mini, onko pommi?

  Valvoline VR1 Racing 20w-50 lienee se paras näille lisäaineistuksien suhteen. Ja kyllä ne "uudempien" Classic Minien vaihteiston viat suurimmaksi osaksi on väärien öljyjen syytä, ne ohuet synteettiset on liian liukkaita synkronoinneille.
 13. 90-luvun Mini, onko pommi?

  Castrolin/Valvoline öljyä taitaa olla täällä foorumilla paljon kehuttu (20W50) löytyy öljy topikkeja kun haeskelet. Nyt itse siirryin käyttämään Gulfin Classic 20W50 öljyä, ainakin pari öljyn vaihtoväliä ja on pelannut laatikkokin hyvin. Sitä motonetin peltikannussa myymää Classic 20W50 mikä on Comman tuotantoa, en ainakaan tuohon tuoreempaan voi suositella. Verrattuna ero tuon Gulffin öljyn kanssa oli jo suuri. Ainakaan kesä käyttöön ei kauhean moni varmaan muita viskositeettejä suosittele mitä olen lueskellut. Tuosta nyt ainakin öljy keskustelua lisää.
 14. 90-luvun Mini, onko pommi?

  Mitäs öljyä pitäisi sitten olla? Laatikko-ongelmat taitaa olla kohtuu yleisiä, ei liene pelkästään väärän öljyn takia? ko. yksilössä tehty laatikkoremppa 3-4 vuota sitten
 15. Moottorilämmitin Miniin

  Kyllä se letkulämmitinkin ihan toimiva on jos ei lohkoon sopivaa satu löytymään niin letkuun sitten. Mulla oli eka letkulämmitin jo 70 -luvulla "Kostajassa" ja hyvin toimi. Silloin oli vielä kunnon pakkasiakin.
 16. Allegron kone.

  Jälkeenpäin tehtyä "remonttia"! :D E: Voi olla myös tarkkaan mietitty "virijuttu", joku oikea velho miettiny viimeseen sytkään enempi BOTNEE!!
 17. Ostan Oikean turvavyön -76 miniin

  Siis 1976 vai 1967 Miniin vai molempiin ?????
 18. Allegron kone.

  Alakerran kun avaat niin näkee onko ollut auki vai ei. Allegron ostajat ei ole ollut rikkaammasta päästä joten kyl täs on omistaja tai paja säästänyt. /kimi
 19. Allegron kone.

  Moottorin valmistus ajoittuu siihen ajankohtaan, että voi olla että on vaan lipsahtanut väärä mäntä tehtaan linjalla sekaan ;) 70 luvun puol.välin nurkilla väitettiin jopa työntekijöiden piruuttaan tekevän koiruuksia?? Tai on vaan urakka vaatinut koneen nippuun ja männät oikeasta laatikosta loppuneet ;)
 20. Viimeisin viikko
 21. Ostan oikean turvavyön 1967 miniin. Puh 0442064900
 22. 90-luvun Mini, onko pommi?

  Komppaan tuota laatikko hommaa, itse sain oman laatikon vedellä auki. Ruiskun kanssa ei ollut mullakaan päästöissä ongelmia. Tuo on SPi alun perin mikä mulla on, alipaine letkujen kanssa on ehkä suurin tappelu, mutta kun ne tekee kerrasta kuntoon että ei ole vuotoja (toisin sanoen uusii kaikki kerralla eikä vain sitä yhtä huonon näköistä) 😅 -> niin ihan kivasti pelaa vaikka ympäri vuoden ajaisit. Ainoa ongelma minkä itse kohtasin omassani, oli virranjakajan kanssa. En saanut siitä niin vesi tiivistä / suojattua tuiskulta ja vedeltä että olisi aina toiminut kuin se kuuluisa "unelma", loskakelit talvella ja kun vettä syksyllä tulee kuin Esterin perästä niin vähän oli käyntihäiriötä. Mutta sitten MPistä ei ole kokemusta, mutta ainakin siinä on sytytys hukkakipuna -puolalla toteutettu -> ei kosteus ongelmia. Olen tykännyt omastani ainakin hemmetin paljon. 😎
 23. Hei! Haluaisin vuokrata hääautoksi vähän vanhemman Minin. Häät ovat 2.6.2018 Hämeenlinna / Hattula alueella. Mikäli voit auttaa asian kanssa laittele viestiä tulemaan.
 24. Allegron kone.

  Sain vaihteeksi yhen 1275:n koneen haltuun,muuten hyvä kuntoinen,mutta männät pakko vaihtaa.Yksi on erilainen,syvempi kuppi.Oottako aikasemmin törmänny moiseen?Onkohan yksi mäntä aikoinaan hajonnu vai loppunu oikeat männät?Stanukoko.Nytkin menis vielä hoonaamalla ja uudet männät sumujen saarilta.Kakkonen erilainen.
 25. M:Lohkolämmitin.

  Tämä käy 1000:seen,Defa,testattu,toimii.Hp:50€/tarjous.0505980345 tai yv.
 26. Moi, katselin että sulla on ilmoitus noista minin 4.5" leveistä peltivanteista. Onko sattumalta vielä tallessa?

  1. Show previous comments  1 more
  2. Tonppa

   Tonppa

   Mitä hintaa olet ajatellut vanteille? Onko kiinnostusta myydä/postittaa yhtä kappaletta, kun välimatkaa on Kouvolaan jonkin verran. Isältäni puuttuu juuri samoin tuo yksi kappale.

  3. mini-77

   mini-77

   En ole ajatellut hintaa. Yksi tarjosi 60€ mutta,siitä ainakaan en kiinnostunut. Mitä tarjoat yhdestä?

  4. Tonppa

   Tonppa

   Jos lähetät niin 40e yhdestä? Postikulut sitten päälle

 27. M:Penkki.

  Yksinäinen etu jakkara,selkänojassa säätö.Ehjä,mutta likainen.Hp:30€.0505980345 tai yv.
 1. Lataa lisää sisältöä
×