Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Turbo 69

  Vetonivelet

  Itsellä oli edellisissä levyjarru navoissa vikaa, laakeripesät väljät.Joutui tiukkaamaan jatkuvasti.Ei auttanu lukitekaan laakerin ulkokehissä.
 3. FD100L

  Vetonivelet

  Onko momentti ollut oikea? Sehän on aika iso! Ittelläkin oli joskus ongelmia noissa kun mutteri löystyi ja uusittiin laakereita ja se kartioprikkakin, ei auttanut. Tuota löystymisongelmaa on ollut muillakin olen kuullut.. Olis varmaan pitäny uusia kaikki osat kerralla? No, siitä on jo aikaa ja autoakaan ei enää ole. Mieltä jäi kyllä kaivelemaan? Tästä oli hyvää juttuakin taannoin, en nyt haullakaan löytänyt?
 4. Mini1380

  Vetonivelet

  Varmaan syy väljyyteen on kartioprikan kuluminen.
 5. jyppe

  austin morris 1300

  Jotain osaa on mutta kori on jo hävitetty.
 6. jyppe

  Vetonivelet

  Tässä vaihdoin uudet vetonivelet maileriin ja Huomasin että vanhoissa vetonivelissä lukee canada 1959 voiko tarkoittaa vuosilukua lisäksi uusissa vetonivelissä on pyöränlaakerille tehty paikka pitempi, tuli vaan mieleen onko mailerin omat vetonivelet mitkä olivat paikoillaan vai laitettu jostain muusta autosta, vetonivelet vaihtoo koska etsin pyöränlaakereiten turhaa kulumis syytä. koska viime syksynä vaihdoin uudet ja nyt olivat väljällä vaikka en ole ajanut autolla kun 500km
 7. Moi Kiitokset neuvoista Kävin mittaamassa auton ja nollaa näyttää eli laturi vaihtoon ja kovaa ajoa. Sami
 8. Miksi et mitannut ohivuotoja sillä öljytilkalla ? Nyt se öljy leviää ja puristuu joka vuotopaikkaan kun päräytit sen pyörimään. Siel voi olla venttili halki, vuoto työntötankoihin tms. Kone käyntiin,poltat öljyn pois ja teet ohi vuotomittauksen uudestaan ilman ja sillä öljytilkalla. /kimi
 9. Jännitteen laskeminen sekoittaa kaikki muut järjestelmät. Ensin lataus kuntoon, vikakoodien nollaus INPA/ISTAlla ja sen jälkeen voi tarkistaa onko autossa mitään muuta vikaa. ABS-anturi kyllä aiheutti minullakin tuon TPMS-DSC-ABS yhdistelmän syttymisen, mutta se syttyy kyllä myös ABS-boksin jännitteiden notkahtamisesta.
 10. Itsellä syttyi aikoinaan kyseiset valot kun oli abs-sensori kuollut jostain nurkasta. Samalla meni hassusti jarrupolkimen tunnistin anturi, joka sytyttää takajarruvalot. Jarrut toimivat muuten ihan hyvin, ei vain valoja sytytellyt, kun hidasti. Suositus siis katsoa abs-sensorit joka kulmasta ensimmäiseksi. (muistaakseni niitä on joka nurkassa).
 11. Last week
 12. Tulipa tuossa mitattua puristuspaineet. 1=11bar 2=10bar 3=11,8bar 4=6,5bar. Sen jälkeen tein ohivuotomittauksen ja nelosessa oli n.75%. Sen jälkeen kokeilin vielä piruuttaan mitata nelosen puristuspaineita, niin et laitoin tilkan öljyä pyttyyn ja sillä nous paineet 9bar:n. Eli taitaa olla männänrenkaat entiset tai sylinterissä vikaa.
 13. Laturiahan se huutaa ettei lataisi äkkiseltään. Sitä kautta sitten varmaan abs putoaa pelistä. Tai sitten isompaa vikaa siinä bcu yksikössä.
 14. Omassa R53:ssa ainakin on induktiolataus mutta osassa taitaa olla vaihdettava paristo.
 15. Mittasin 2.9v, ei tuo kai tyhjä ole. Eikai näissä vanhoissa ole mitään induktiolatausta vaan ihan normi paristo?
 16. Moi Mitäköhän nyt hajos Ministä.Vaimo soitti ja kysy et uskaltaako ajaa vielä. Auto on cooper s vm 03.ajettu n178000. Akku vaihdettu noin puoltoista vuotta sitten. Jännitettä en oo vielä päässy mittaamaan. T:Sami
 17. mini850

  O:MINI

  Ostaisin ajokuntoisen MININ, koska en kerkeä laittamaan tuota omaa projektia täksi kesäksi kuntoon ja ajamaan tekisi mieli. Mutta ei kuitenkaan noi nettiauton ylihintaiset kiinnosta. yhteydet joko yv:n tänne tai jarmatti.virta@gmail.com tai o4oo123567 t.Matti
 18. Uudenveroinen kaasutinpaketti 1275cc moottoriin. -HS4 + valurautainen imu/pakosarja. h. 250€ -Mailer GT 1300 (1970) vaihdelaatikko. Kytkinkoppa ym. löytyy. Huollettavaksi. 200€ P. 040 75 49 194 Raahe
 19. Näissä suodattimissa on kyllä varmasti katteet kohdillaan kun miettii, että paprua ja vähän muovia tai jotain vastaavaa materiaalia.
 20. Voihan sitä aina kokeilla tyhjätä akun täysin tyhjäksi konehuoneen navoista ja ladata uudestaan mutta itse en sen usko auttavan tähän.
 21. Itse silloin tällöin lataillu avaimien akkua i-watchin laturilla.
 22. Avaimen akku tyhjä/sökö? Itse sai ladattua hammasharjan laturilla (saa nauraa..) vaikka akku oli melko sökö, sain paritettua auton kanssa ja avasi/sulki lukot pari kertaa. Joka tapauksessa sain varmuuden että itse avain on ehjä, uusasin akun niin nyt pelittää normaalisti. Kuukkelilla löysin löysin kuinka paritetaan.
 23. Startin päähänhän se päävirta piuha yleensä tulee, se ja muut siihen tulevat piuhat irti.
 24. Pystyykö auton muuten tekemään virrattomaksi konetilasta? Joku postaus löyty jonka mukaan pitkään seissyt auto saattaisi mennä virransäästötilaan, jolloin kaukosäädin ei toimi. Epäilen että tuo jännitteen lasku 2 volttiin kyllä on käytännössä sama kuin akun irroittaminen, mutta voisihan tuotakin kokeilla. Uusi lasi on jo tilattu mutta kai sen voi palauttaa tai myydä jos tuo sattuisi vielä toimimaan.
 25. Ja onko todennäköisin syyllinen BCM/sen sulake mikäli ongelmat ei ratkea käyttämällä avainta virtalukossa?
 26. Toimiiko se painamalla alas vai vetämällä ylös?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...