Jump to content

Sisältö

Syöte päivittyy automaattisesti     

 1. Viimeisin tunti
 2. Turbo 69

  360BHP TURBOCHARGED MINI

  Just niin.
 3. minorv8

  360BHP TURBOCHARGED MINI

  Ei sen nyt ihan niin simppeliä ole että pulttaa föönin mosan kylkeen, jotain tarvii turbojenkin kanssa tietää.
 4. Today
 5. FD100L

  360BHP TURBOCHARGED MINI

  Eikös turbot ole sellaisia varten jotka ei osaa virittää?
 6. minorv8

  360BHP TURBOCHARGED MINI

  No jaa, iso työ tehty. Imusarjaan tehty hölmö ratkaisu kun plenumin jälkeen on mutkaletkut klemmareilla. Takasiipi ei ole mun makuun. Ihme että pysyy edes paikoillaan, kiimmityskohdat kun ei ole tukevimmat kohdat Minin kopassa.
 7. koirankoppi

  360BHP TURBOCHARGED MINI

  Arvostan tuunattuja Minejä joitten osat mahtuu omien kuorien sisäpuolelle
 8. ZepeteuZ

  Kyselyä: kiinnostaisiko lokikirja Minillesi?

  Hieno on,käypi minullekin mainiosti.
 9. Mini1380

  360BHP TURBOCHARGED MINI

  Mistäs sä ton Minin oman laatikon keksit? Minin muokattua etukelkkaa on kyllä käytetty mutta ei vaihteistoa.
 10. cmro85

  1275 Kampiakselin tasapainotus pre verto

  Asetelma on metron uusi (oranssi+ap)ja 4kg teräsvauhtipyörä. Painelevy jää vanha. Jos nippuna painotan, niin pitää tietysti ohjeistaa, ettei kevenneyksiä tehdä muutakuin vauhtipyörään. Jos lätkin tuon kasaan ja pudotan koko paketin lohkon sisälle ja kellotan painelevyn keskelle, niin eikös tuo pitäisi onnistua noin kotikonstein?
 11. Eilen
 12. johnny

  360BHP TURBOCHARGED MINI

  kaikki te olette jo varmaan ehtiny tätä kuolata, mut laitetaan nyt silti eli ahdettu vhuuuutecci minin omalla laatikolla(?)
 13. johnny

  cooper -02

  okei, kilometrejä ei mullekaan tuu kovin paljon, eli kolmisen vuotta ja about 30k km se oli näitä autodocin nettikauppoja, alennettu hinta oli 7,16e mut niillä on aina niitä alennuksia. se oli silloin halvin twinpaketti, boschilaisia. nyt kun vilkaisin nii maksavat 7,07e ja esim ridexin sulat 6,30e. en sitten tiedä mitä tulevat posteineen maksamaan. itse tilasin vähän isomman satsin audijuttuja nii samalla otin sulat miniin. kyllä, johnny cashKai
 14. johnny

  Cooper S -05 "BRG"

  sitten kun joskus joudut aukomaan näitä sun extraliimalla liimattuja liimapultteja, saatat olla toista mieltä. pitäisi muutenki lailla kieltää tämmöiset kaikenmaailman kierrelukitteet. ruoste on sitä varten. laakereihin voitte käyttää vapaasti
 15. Turbo 69

  1275 Kampiakselin tasapainotus pre verto

  Kiinni laitettaessa vielä tärkeempi merkki.
 16. Turbo 69

  Vauhtipyörän ulosvetäjä.

  Tuo on "hevimpää" matskuu!Oon kuullu tarinoita kiinni hitsautuneistakin,ei ole irronnut ilman silppuamista rälläkällä.Omat on viimeistään aamulla ollu lattialla,kun on jättäny muhimaan yön yli. On näistä ollu juttua aikasemminkin,mutta kerrataan.
 17. minorv8

  1275 Kampiakselin tasapainotus pre verto

  A merkillä ei taida olla mitään tekemistä tasapainoituksen kanssa. Vauhtipyörää irroitettaessa niiden pitää olla yläkuolokohdassa ettei ensiörattaan C-prikka muljahda vauhtipyörän keskiön sisään.
 18. Kimi

  1275 Kampiakselin tasapainotus pre verto

  Jos sulla vakio kytkinkamat, joka painaa sen 11kg, niin on ihan sama miten sen keskität. Jos taas kevennetyt releet, niin mittaa digitönärillä käpälien etäisyys hammaskehälle. Irrota kytkinasestelma ja jätä peltilipareet kiinni vauhtipyörään. Kerro tasapainottajalle ettei vääntele niitä. Kaikkiin ykk merkattuna. Ensin akseli, sitten vauhtipyörä, sitten vastalevy paikoilleen. Kun saat paketin takas, niin mittaat vastalevyn sijainnin, joka on sun tasapainotuskohta. Minitonni sivuilla on joku pdf dokkari jossa tätäkin käsitelty. /kimi
 19. FD100L

  1275 Kampiakselin tasapainotus pre verto

  Mä oon luottanu sen pajan ammattitaitoon ja viisaampien sanaan, että ne kyllä tietää mitä tekee. Tammer diesel Tampere/ Lakalaiva. Käskivät vielä mainita, että tulee kilpailukäyttöön. Joskus oli puhetta niin muistaakseni painottivat erikseen ja myös yhdessä.
 20. FD100L

  Vauhtipyörän ulosvetäjä.

  Jep, on sitä joskus käytetty kaikenlaissii kommervenkkejä. Ihan sitä vauhtipyörämn keskustaa ja sopivia pultteja kiristämällä tasaisesti, mutta tossa on mun "limppu" millä irtoo!
 21. Turbo 69

  Kyselyä: kiinnostaisiko lokikirja Minillesi?

  Kyllä kelpaa! Väri sattuu ainakin miulle,omassa on ruskea sisusta.
 22. Larry

  Kyselyä: kiinnostaisiko lokikirja Minillesi?

  Noniin, nyt hommaa taas vähän eteenpäin. Alla mallikuvat kansista ja muutama maistiainen sisäkansista. Kuvat ovat aukeamittain, eli kaksi sivua vierekkäin. Koko: A5, sivut muutaman millin pienemmät, eli tulee ns. porras ei pokkarimallinen Sivumäärä: 100, eli 50 aukeamaa. Ruudukkoa tulee osa, viivoitusta osa ja loppuun ihan blankkoja sivuja Kannet: Printattua paperia joka liimataan kansipahvin pintaan, eli tuo nahka on siis printattua ei sen ihmeempää. BMC logo ja selän "Huoltokirja" tulee kultafoliolla. Huom! @larryhoo vain vesileimana, ei tule lopulliseen (Instagram tilini, saapi käydä seuraamassa ja tykkäämässä meikäläisen Mineilyistä) Vilkaskaa ja kommenteja tulemaan, kiitos
 23. Ampuja

  Mini tulee taloon / Gen1 vs. Gen2

  Etsimiseen menee se aika mitä siihen menee. Asialla ei ole kiire.
 24. next

  Mini tulee taloon / Gen1 vs. Gen2

  Juuri siitä syystä niitä ei ole jos kriteerit on ruosteeton, kolaroimaton, vakionopeudensäädin, kilometrit alle 200reilusti. Ja siis kotimaassa ei juurikaan ole. Ruotsissa ja Saksassa löytyy josta ruotsi tällä hetkellä parempi paikka hakea. Lisään vielä että kyllä niitä täälläkin on mutta sitten puhutaan mun mielestä 3-6kk etsintä ajasta mutta sehän ei ole ongelma jos on auto millä ajaa sen aikaa. Muuten voisin omaani tarjota mutta siinä ei ole vakkaria, se on avoauto ja sillä on ajettu jo sen 155tkm sekä sitä on kolaroitu ainakin kolme kertaa josta joka kerran tullut uusia osia eikä itse kantavan rakenteen muutoksia.
 25. Turbo 69

  M:Vaihdelaatikko.

  Allegron aski (22G1832) sekä miniin sopivat vaihdevivusto ja vetarit sisänivelineen. Hp:180€/tarjous. 0505980345/Yv.
 26. timot

  Mini tulee taloon / Gen1 vs. Gen2

  Ei se kilometrimäärä minusta niin tärkeä, kuin miten sitä on huollettu. Ja onko kaupunkiajoa vain suoraa tietä.
 27. Turbo 69

  Vauhtipyörän ulosvetäjä.

  Joo,tiedän,mutta kun tuli turhan harvakierteinen keskipultti.Lähtee helpommin noita pikkupultteja tasaisesti kiristämällä,harvoin on tarvinnu edes lämmittää.
 28. Ampuja

  Mini tulee taloon / Gen1 vs. Gen2

  Miksi suosittelet, kun niitä kuitenkin on? Yksikin riittää ja kahta sellaista on jo koeajettu. Kauppa on näissä tapauksissa kaatunut, joko ruosteeseen tai kolarihistoriaan. Ei sovi luovuttaa liian helpolla. Uudempaa Gen2 mallia en osta. Niin kauan etsitään, että sopiva vm.2004-2006 One/Cooper tulee vastaan.
 1. Lataa lisää sisältöä
×