Jump to content

Sisältö

Syöte päivittyy automaattisesti     

 1. Viimeisin tunti
 2. timot

  Lasikattoluukut

  On noussut molemmat, mutta nyt ei nouse kuin etummainen ja liikkuu kyllä taaakse päinkin. Mikähän sitä takalasia vaivaa.
 3. Today
 4. cmro85

  Mini city

  Paikallinen Värikauppa muutti värin ral koodiin joka oli ral 6003. Kun noita vanhoja kaavoja ei enää löydy.
 5. JariV

  Mini city

  Kiitos!
 6. Mini1380

  Mini city

  Lähes jokainen automaalikauppa saa sitä sekoitettua. British Standard 381C Middle Bronze Green.
 7. karvalakki

  Lasikattoluukut

  Hienot on systeemit! Aina oppii uutta.
 8. Larry

  Mini city

  Minitronilla on spraymaalina
 9. skithund

  Lasikattoluukut

  Minissä panoraamakaton ykkösstepissä molemmat osat nousee takaa ja kakkosstepissä takaosa laskee takaisin kiinni ja etummainen osa liukuu takaosan päälle. Kolmannen sukupolven autoissa taitaa olla kolme steppiä (1. molemmat osat tiltissä, 2. etuosa lähes kokonaan auki ja 3. kokonaan auki).
 10. JariV

  Mini city

  Ei kellekkään olisi jäänyt vihreää moottorin lohkon maalia myytäväksi asti. Brittiosista kertoi ettei tököttiä enää saa. Tai osaisiko joku kertoa mistä saisi?
 11. Takamisakari

  Cooper S -05 "BRG"

  Aina sitä oppii näköjään jotain uutta!
 12. karvalakki

  Lasikattoluukut

  Onko se joskus noussut/liikkunut? Kuuluisikokaan sen nousta/liikkua? Minin kattoluukuista en mitään tiedä, mutta bemareiden panoraamakattoluukkujen takaosa on kiinteä. Ei siinä ole mitään mekanismia. Yllättynyt olen, jos Miniin on osattu sellainen rakentaa.
 13. minorv8

  Austin van -62

  Tohon lämppärikeskusteluun liittyen: isävainaan kanssa haalattiin aikoinaan yksi vani nurkkiin pyörimään ja tossa on kuva sen konehuoneesta. Vuosimallia en muista mutta vamistenumero oli M-AV4L-174185. 1960-luvun alusta joka tapauksessa. Toi mosa muuten lähti vuosikymmenien seisomisen jälkeen tuossa kuosissa käymään !
 14. mini850

  O: DUNLOP LP918

  Onko kellään myydä otsikon mukaista tai vastaavaa vannetta? o4oo123567 t.Matti
 15. timot

  Lasikattoluukut

  Etummaisesta kyllä nousee.
 16. timot

  Lasikattoluukut

  Takareuna ei nouse takimmaisesta luukusta.
 17. next

  Cooper S -05 "BRG"

  Laitat sen avaimen siihen tapin viereen niin se lataa sen. Kaikki noi langattomat laturit käy.
 18. Takamisakari

  Cooper S -05 "BRG"

  Avainta en ole vielä mittaillut sen kummemmin, kunhan räpläsin sen auki. Juutuubista löyty ohjetta akun vaihtamiseen mutta kolvaaminen ei kyllä oikein nappaa. Miten Igor olet ladannut akkua hammasharjan laturilla noin käytännössä??
 19. Purtsi

  Mini- 66:n turbo päivitys

  Pellit pillerikapseleilla :) Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 20. Eilen
 21. Mini1380

  Mini- 66:n turbo päivitys

  Alut
 22. Mini1380

  Cooper S -05 "BRG"

  Itse olen ladannut avaimia I-watchin laturin päällä välillä.
 23. Turbo 69

  Mini- 66:n turbo päivitys

  Jarrujen koe sovitus,muuten sopi hyvin,paitsi vanteet.Eivät sopineet ilman levitys paloja,mut niitten kanssa käy molemmat.Kummat olis hienommat,pelti vai alu vanteet?Maalaan satulat keltaisella.
 24. Igor

  Cooper S -05 "BRG"

  Kun avain nyt on auki, niin oletko tsekannut sen akun jännitteen? Jos se on alhainen ja sulla on sähköhammasharja, niin kannattaa koittaa avaimen lataamista sen laturilla. Avaimen akku on saattanut vain tyhjentyä. Itse luulin omastani akun pimenneen, kun kaukosäätö lakkasi toimimasta, enkä saanut paritettua avainta auton kanssa. Tilasin uuden akun ja parin viikon päästä siitä vaivauduin puukottamaan avaimen auki. Ennen kolvin lämmittämistä mittasin akun jännitteen, ja se oli ihan speksissä (muistaakseni 3.xx volttia). Menin samantien kokeilemaan avaimen parittamista, ja se toimi. Ilmeisesti siinä välissä ajettu yksi pidempi reissu oli ladannut sen akun taas täyteen. Ja jos se akku tosiaan on sökönä, niin uuden avaimen hinta taitaa olla n. 20x uuden akun hinta...
 25. Takamisakari

  Cooper S -05 "BRG"

  Eli työlistalla nyt seuraavanlaisia toimenpiteitä: Tuulilasin vaihto - katsuri ei "digannut" neljästä isosta kiveniskemästä ja 30cm pystyhalkeamasta Alatukivarren puslien vaihto - powerflexiä haetaan Hihnapyörän, remmin, tulppien ja mahdollisesti by-pass-venttiilin vaihto Lohkolämmittimen johdon kiinnitys itse lohkoon - Schmiedmann ei ehtinyt tekemään moottorin kiinnikkeen vaihdon yhteydessä "Kaukosäätö"avaimen korjaus, ilmeisesti akku loppu. Puukotin tietty avaimen rungon jo auki ja totesin että vaatii akun irti kolvaamista. Projekti ei hirveästi innosta ja pitänee etsiä vaihtoehtoista korjausmallia (uuden ostoa?) Ovenkahvojen voitelu ja tarvittaessa mekaanisten osien vaihtoja Näillä selviää ehkä kevääseen saakka ja saisi auton ajettavaan kondikseen. Mielessä kangastelee mm Milltekin cat-back ja pari muuta juttua mutta jos nyt hoitaisi nuo välttämättömimmät ensin pois..
 26. Viimeisin viikko
 27. cam700

  R53 Cooper S optimointi

  Projektilankaa odotellaan suurella mielenkiinnolla. Sieltähän se löytyikin proektiosiosta:D
 28. FD100L

  Projekti Papu

  Hjuu, samanlailla se rauta ruostuu! Ruostesuojaus/ sisälokarit olisi kannattanut hoitaa uutena maahantuojan/ eka omistajan toimesta!
 29. holkki

  Lasikattoluukut

  Siis ei takareuna nouse?
 1. Lataa lisää sisältöä
×