Jump to content

Sisältö

Syöte päivittyy automaattisesti     

 1. Viimeisin tunti
 2. Hei! Laittaisitko minulle tuon tarrapaketin. Osoite on Juha Pääkkönen Leväniemenranta 1 70800 Kuopio. Puh.044-5150350

 3. Today
 4. Larry

  Stage 1 kit, kannattaako hommata?

  aa, jep. Ei siis tarvitsekkaan purkaa koko pätkää, loistavaa, kiitos tiedosta
 5. minorv8

  Stage 1 kit, kannattaako hommata?

  Riittää. Osia 23-28 sulla ei edes ole. Ne on Cooper S:n Hardy Spicerit eli kotoisammin kovat nivelet.
 6. Larry

  Stage 1 kit, kannattaako hommata?

  Semmoinen kysymys vielä tuosta purkamisesta kun tällä viikolla ehtisi aloittamaan, että riittääkö kun purkaa kumiristikot ja siitä siten kohti konetta? Vai pitääkö purkaa myös renkaan suuntaan (nro 23 > )? L
 7. Eilen
 8. JemenJ

  R53 JCW -04 ostoaikeissa

  Onhan se selvää että tee-se-itse kaveri pääsee halvemmalla, kukaan ei laskea hintaa omalle ajalle, työkaluille, autotallille jne. Autoja tullut ruuvattua nuorempana mutta enää ei kiinnosta iltoja ressata tallissa. Olihan se toki hieno tunne aina kun pelti auki vielä 23:30 eikä meinaa homma onnistua kun puuttuu just se sopiva työkalu ja aamulla 06:30 pitäs autolla töihin päästä. Herkkua suorastaan. Mielelläni maksan autoni korjaukset ja remontit. Saan työlle takuun ja hommat hoituu sovittuna aikana. Nytkin jos ajattelisi tämän Minin jälleenmyyntiä (en myy!) niin ehkä saisin omia takaisin kun on mustaa valkoisella ahtimen öljyjen vaihdosta, kaiken muun lisäksi. Jos olisin taas ostamassa ja myyjä kertoo tehneensä kaikki itse eikä löydy kuin motonetin kuitteja vuosien takaa niin joopa joo... En ehkä ostaisi.
 9. johnny

  Täysi aktiivihiilisuodatin

  jokin aika sitten olin nissan micran alla.. katsuri oli laittanu kehotuksen kun hiilipönttö puuttui kokonaan, katkenneet letkut pikaliitoksineen vain irvistivät siellä tankin vieressä. kai ajettu joskus karille ja koko pönttö oli lentänyt helvettiin. mut ei mitään.. pitkään oli ilmeisesti kuitenkin vaa ajellu ilman mitään ongelmia
 10. johnny

  cooper -02

  toi pulju tekisi varmaan helposti myös säädettävät tukivarret eteen tähän tyyliin.. aikoinaan oli tarkoitus tilata sieltä taakse tukivarsia, mut tuli halvemmaksi ostaa valmiit(siis miniin tarkoitetut).
 11. johnny

  cooper -02

  eeiei.. mullahan on tällä hetkellä minin oem puslat ja ne lähtee sieltä kyl vasta sitten kun ovat revenneet. eli.. ehkä kuuden vuoden päästä? et jos alan jotain vaihtamaan niin pelkät nivelet. ja meneekös se nyt niin et toi pallo heittää casterin negalle. olisi samalla kai vähän kevyempi pyöritellä
 12. next

  R53 JCW -04 ostoaikeissa

  Sellaiset 6 tuntia muistaakseni käytin itse kyseiseen operaatioon mutta tein rauhassa jne. Äkkiseltään nykyään kaikki mitä autolle tarvitsee teettää maksaa vaan rahaa. Esimerkkinä esim Opel vivaro, Jakopää ja kytkin tarjous 2300€ halvin. Itse tehden osat 320€ ja kaksi päivää töitä kun piti yksin tapella laatikko takaisin. Seat exeon Jakopää halvin tarjous 750€ pelkät työt. Itse tehden sisältäen kaikki osat 360€ ja myöhemmin vielä 100€ apulaitehihnan rulla. Tunti hinta joka hommassa nykyisin 75-135€ ja jos hinta halpa niin käyttävät sitten enemmän tunteja jolloin hinta liki sama paikassa kuin paikassa. Ihan vaan kun kaikki valittaa että maksaa niin elämä vaan on....itsekkin sitä kironneena kun joutuu tekemään aina itse vaikka joskus haluais jo viedä laittoon vaan.
 13. JemenJ

  R53 JCW -04 ostoaikeissa

  Ahtimen öljyt on nyt vaihdettu. Minin mittarissa tällä hetkellä 149590km joten kai sitä toisen mokoman uskaltaa kurvailla? Homman teki lopulta Vaasan Autopaikka, päivän he askartelivat eikä ongelmia ilmennyt. Samalla tosiaan vaihdettiin nuo aiemmin ostamani osat. Vanhaa öljyä ahtimesta tuli yhteensä n. 95ml, takaosasta kuulemma pieni liru enää. Eli about puolet kokonaismäärästä kadonnut (145ml + 40ml). Onneksi ei ollut kuivana päässyt pyörimään. Kallista lystiä tämä on jos ei mekaanikon veri virtaa suonissa.
 14. Viimeisin viikko
 15. Turbo 69

  Täysi aktiivihiilisuodatin

  Kiitti,voiko sen ohittaa?Ilman harmeja.Huomenna vaihdetaan se pirun aktiivihiili suodatin ja tutkitaan tuotakin. Tämä tuli itellekkin mieleen,kun mietin,mikä v...u mättää.
 16. holkki

  Täysi aktiivihiilisuodatin

  Voisiko olla se "Tank air valve" joka ohjailee niitä tankin höyryjä imusarjaan,sen ollessa alipaineinen eli ei ahtoja. Osaa olla paskamainen vika ,on usein sähköisesti "ehjä" mutta vuotaa mekaanisesti... on tullut muutama vaihdettua N14 moottoreihin , sijaitsee imusarjan alla, kurkkaa vaikka Real oem. avulla tarkempi sijainti...
 17. Larry

  M: Huoltokirjoja ja tarroja

  HUOLTOKIRJA 2 kpl jäljellä. Käsintehtyjä huoltokirjoja Minille. Kansien koko A5, 100 sivua. Sivut blankkoja ruuduilla, viivoilla, tyhjillä sivuilla, yms. Hinta 25€/ kpl + postipaketti 5€ Tilaus yksityisviestillä TARRAPAKETTI 4 erilaista Minitarraa, jokaista 2 kpl eli yhteensä 8 tarraa. Punaisen Minin leveys 72mm ja pyöreän tarran halkaisija 40mm. Huom! Pyöreä tarra on ns. ikkunatarra eli läpinäkyvä, puhelimeen liimattu malliksi Hinta 10€ sis. postit, kirjeenä. Tilaus yksityisviestillä
 18. ZepeteuZ

  Kyselyä: kiinnostaisiko lokikirja Minillesi?

  Kerrassaan hyvä uutinen!
 19. Larry

  Kyselyä: kiinnostaisiko lokikirja Minillesi?

  Tänään tuli kirjat painosta ja laitoin kaikille tilaajille viestiä. Kirjan hinnaksi tuli siis 25€/kpl + 5€ postipaketti ja kaupan päälle saa Mini tarroja Jos ei meiliä meinaa kuulua niin laittakaa viestiä. Kirjoja paketoin iltaisin ja laitan postiin, ensi viikko on lomaviikko ja pientä viivettä postituksissa kun välillä reissussa. (Kuvia valmiista kirjasta + tarroista voi käydä kurkkimassa "Myydään" osiosta, laitan kohta ylimääräiset myyntiin Matti Myöhäisille)
 20. Mini1380

  Kannen tiivisteen vaihto SPi

  Kannattanee varmaan samalla vaihtaa venttiilivarrenkumit jos ei ole lähiaikoina vaihdettu. BK450 tai AF470 pahveja kannattaa käyttää.
 21. Turbo 69

  Täysi aktiivihiilisuodatin

  Niin,Coupe rupes taas kenkkuilemaan,hyytyi.Kehittää tankkiin alipainetta,pumppu vielä ehjä.Lähtee käyntiin,mutta jotain häikkää on.
 22. Turbo 69

  Täysi aktiivihiilisuodatin

  Omassa ilmeisesti ongelmia tuon "höyry"putken kanssa.Onko siinä joku venttiili?En ole vielä kerenny tarpeeksi syventymään.Mistä päin imusarjaa se löytyy?Huomenna käyn tutkimaan.
 23. Turbo 69

  M:Telttakärri.

  Tämä vielä myytävänä,lisätty kuvia.Tämän talven ollu katon alla. Tarjoa!
 24. MikaJ

  Kannen tiivisteen vaihto SPi

  Kannessa on seetirenkaat pakopuolella vakiona. Mutta 98 ja 95 kummatkin ne seetirenkaat vaativat, ei niissä ole lisäaineistusta kummassakaan. Minin orkkis bensaletkuista en tiedä kestääkö ne E10 kamaa, E5:sta varmasti paremmin. Muutenkaan ei siinä kustannuksissa oikeastaan mitään eroa ole 95 ja 98 välillä tulee kilometrejä vaikka kuinka paljon, koska 98:sia kuluu vähempi pienemmän etanolimäärän johdosta. AF470 tiiviste on muistaakseni paras, siinä on kunnon tiiviste öljynsyötölle.
 25. sir samurai

  Kannen tiivisteen vaihto SPi

  Olis kannen tiivisteen vaihto edessä, vuotaa öljyä kannen ja lohkon välistä vesipumpun päästä kulmasta, pakosarjan puolelta. Kannen mutterit kiristetty momenttiin oppaan mukaan. Öljyt ja jäähdytysnesteet ok, toki öljy vähenee ja tiputtelee öljyä kun kone käynnissä. Puristuspaineet kysyisessä sylinterissä aavistuksen heikommat kuin muissa. Koskaan en ole Ministä kantta käyttäny pois, joten onko jotaki hyviä vinkkejä vai pärjääkö Haynes oppaalla kun seuraa ohjeita vai olisko jotain mitä olisi hyvä tietää? (Sekä Youtubessa näkyi olevan videoita) Mites tuo tiiviste, minkälainen kannatta laittaa vakio vai kuparipahvi? Ootteko vaihtaneet kannen mutterit samalla aina uusiin? Mites tuo SPi kone, olen käyttäny 98 bensaa, sopiiko 95e10 vai vaatiiko kansi remonttia, seeti renkaat? Sinänsä se nyt on itelle ihan sama ajella 98 kun kilsoja ei nyt nii kauheasti tule.
 26. rivikasi

  O: Motoral Nomex kangasmerkki

  Neulottava kangasmerkki, ollut haalareissa aikoinaan, kelpaa uusi tai vanha. thunderbird62@wippies.com nolla 44-5476663
 27. Larry

  Mini city

  Nyt vihdoin ehdin tätä kopasemaan: vaijeri jumissa, itse venttiili liikkuu edestakaisin kun liikuttaa kohdasta johon vaijeri tulee. Onko hää siis ok vai voiko silti olla rikki? Turbo 69llä jos ylimääräisiä niin voisin lunastaa
 28. Hannu Huttunen

  O: Mini Cooper S R53

  Moro, Eli hakusessa olisi Mini kakkosautoksi ja ajattelin jospa täältä foorumilta, joku sellaisesta raaskisi luopua. Nettiautostahan noita löytyy, mutta mielelläni hommaisin sellaisen, jonka historia olisi vähän tiedossa. Autoa saisi olla vähän laiteltu ja konetta piristetty. Myös kohtuuhintaiset JCW mallit kiinnostaa. Jos tallissa pyörii ylimääräisenä tälläinen helmi niin tarjoa hinnan ja kuvien kanssa niin katsotaan, jospa Mini harrastus pääsisi alulleen.
 29. next

  cooper -02

  Täältä sai hommattua sopivat palikat. Miniin ei ehkä passaavia löydy mutta tekevät varmasti kun mallit on. http://www.uniball.fi/cgi-bin/webio2kauppa?Alustan-osat/Bumpsteer-/-Raidetangot&naytasivu=43&id=0&saitti=rallycorsa
 1. Lataa lisää sisältöä
×