Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. SE7EN

  Projekti Papu

  Saat pistehitsiä lainaksi minulta. Laitoin yksityisviestiä..
 3. ZepeteuZ

  Projekti Papu

  Popniitti on loistava tuote mutta ministerillä käyvät ainoastaan lattiamaton nepparikiinnitykseen.Turbo 69:n systeemi riittää mainiosti yhteen projektiin.Rei'itin varmasti helppaava työkalu.
 4. A Cooper

  Projekti Papu

  Kiitos vinkistä. Tilasin netistä samanlaisen reikätyökalun ja rei'itin kaikki etupellit valmiiksi. Hitsaaminen on aloittelijalle hankalaa ja siksi mietin helpompaa ratkaisua hankalampiin paikkoihin. Jatkan siis hitsausharjoituksia. Popniitit ovat ilmeisesti epävarmoja, kiellettyjä tai tyylittömiä (?).
 5. Alumiiniset kaaret hakusessa 10" renkaille. Joskus muinoin tällaisia ollut, niin jos jollain ois jäänyt joutavana nurkkiin pyörimään. -Mika-
 6. Moro,olisin kiinnostunut aluvannepaketista,minkä kuntoiset. Myös jarrut tarvisin,takarummut ja onko toi isompi levikesarja lasikuitua vai mitä ja onko ehjä. Näille kun saatais sorvailtua hyvä pakettihinta niin sitähän vois lähtee keuruulle päin ajeleen. Terv j.lahti 040-7630716

 7. Yesterday
 8. Ykkösestä näyttää puuttuvan myös muutama kytkentähammas. /kimi
 9. Onhan noita välipyörän laakereita porsinut maailman sivun. Siksihän niihin on tarjolla paremmalla laakeroinnilla olevaakin mallia.
 10. Turbo 69

  Projekti Papu

  Itse olen tuon pistehitsaus koneen korvannu poraamalla reiät ja tulppahitsannu. Tai sit tällä rei'ittäjllä tehny tarvittavat reiät. Yks parhaimmista hankinnoista, eikä ollu kallis.
 11. A Cooper

  Projekti Papu

  Lokakuun raportointia. Kuskin puoleiset pellit hitsattu ja etuosat aseteltu paikalleen. Haasteellista on noiden pyöreiden nurkkien sovittelu. Laiton lokarin ja tuulilasin edessä olevan pellin väliin korikittiä vaikka tiedän, ettei sitä alkuperäisissä ollut. Konepellin asettelu on toinen mielenkiintoinen homma. Laitoin muutaman heftin etupuolelle ja jäin kaipaamaan pistehitsauskonetta. Puuilosta saisi valovirralla toimivan 199 €:lla mutta se tuntuu turhalta yhtä käyttökertaa varten. Se on toisaalta ammattiyrityksen 3 tunnin työveloitus, joten pitääköhän sellainenkin verme hankkia? Uudenmaan ministereille laiton kyselyn lainakoneesta mutta vielä ei ole löytynyt.
 12. Jatketaas täälläkin päivitystä. Jotta elämä ei olis tylsää, aattelin vaihteeksi vaihtaa ens kesäksi toisen moottorin. Tämä on sillä Garretin T3 turbolla oleva, tämä nääs toimi matkanopeuksissa erittäin hyvin. Ens kesänä olis taas aikomus tehdä pitempi reissu Suomen ulkopuolelle. Tämän laatikossa ilmeneni silloin parivuotta sitten, ylimääräistä ulinaa. Nyt vasta otin auki ja löytyihän sitä vikaa, välipyörä ja toinen laakeri oli kulahtanu. Mikä tuon voi aiheuttaa? 30 vuotta näitä harrastanu, eikä ikinä vastaavaa tapahtunu! Toinen vika löytyi tasauspyörästöstä, akseli lähteny liikkeelle ja vähän jyrsiny laatikon kuoria. Tätäkään ei aikasemmin ole kohdalle sattunu! Onneksi lopetin ajot siihen paikkaan, oli jo syyskuu. Oli välipyörästön akselikin jo kulahtanu.
 13. Tarjouksiakin saa rohkeasti esittää,nämä kun ovat ihan joutilaita.
 14. Last week
 15. Nyt kaivattaisiin apua! Automaatti ilmastoinnilla varustettu mini cooper on siis kyseessä ja ei puhalla kuumaa ilmaa sisälle lainkaan. Vedet kiertää lämmitys laitteen kennolle asti, "Hi" asennolla puhaltaa noin 30'c asteista ilmaa. Vika koodit luin ja ilmoitti "lämmönsiirtimen tunnistin" tällaista tunnistinta tosin en löytänyt korjaus manuaalista, joten vaihdoin evaporator temperature sensorin, koska arvelin sen olevan lähimpänä oikeaa... No ylättäen ei auttanut mitään. Talvi tulee ja minillä mennään vaikka karvahattu päässä:)
 16. Ainakaan näissä miun asentamissa,ei ollu mitään ongelmia takajarruissa.
 17. Bluetooth on vielä oma varusteensa ja kulkee S6NEA koodilla (extended mobile prep with bluetooth). Olisko tuo "puhelinvarustus" se kyynärnojan luukun alla oleva puhelinteline? Ilman MINI Connected (S6NMA) pakettia ei voi kuunnella bluetoothilla musiikkia. Täältä lisää bluetooth / handsfree juttua ja Parrot suosituksia. Edit: ei ollut minun ensimmäisessä R56:ssa myöskään puhelinvalmiuksia, mutta napit löytyivät. Jälkiasennutin hommat Laakkosella.
 18. Ei siinä ole tietääkseni kuin valon sytytys jos toinen piiri vuotaa. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
 19. Tarkotinkin, että siinä on automaattinen paineen säätö takajarrujen teholle. Sama periaate, kuin yksipiiri jarruissa. Jossa on se paineensäätäjä erillään takakelkassa.
 20. Mulla on rintapellissä jakotukki mut ei siinä ole säätöä. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
 21. Eikös näissä uudemmissa 2 piiri jarruissa ole se takapään painesäätö siinä rintapellissä olevassa jakotukissa?
 22. Moi, Purin talvella 77 mallisen, eikä siinä ollut diagonal split vaan front to rear split. /kimi
 23. Kiitoksia neuvoista. Ostan samat sylinterit kuin nyt on. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
 24. xstr

  r56 puhelinvarustus

  "Vin numerokin näyttää että puhelinvarustus olisi mutta ei " Mitä se nyt sitten näyttää ? Ratin napit tulee kaikki yhtenä pakettina.
 25. Ei ole tuota "Phone" valikkoa. Eli ilmeisesti ei kuitenkaan ole luuri varustelua vaikka nappulat yms löytyy.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...