Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Ei oikein ketjun ääni, mut ei ehkä kauheesti kannata käytellä.. Ketju alkaa yleensä kylmänä, siis käynnistettäessä ensimmäiseksi rallattaan. E: Jostain apulaitteesta laturista, hihnasta tms. vois tollanen ääni kuulua?
 3. Oliko videossa ilmastointi päällä vai pois?
 4. Autolla ajettu 153000 auto ostettu keskiviikkona jonka jälkeen ajettu n.750km ja kun kotipihaan pääsin niin tollasta ääntä alkoi kuuluu. Eli mikä homma vois olla kyseessä?? VID-20190620-WA0002.mp4
 5. Yesterday
 6. Jep, sarjoja oli kyllä ja kovasti lupasivat niiden sopivan vanhempaan tehostimeen. Mutta kun katsoi sarjan sisältöä niin olivat kuitenkin uudempaan tehostimeen. Yksi näytti olevan nyt tarjolla: https://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Lockheed-NOS-Brake-Servo-Repair-Kit-m014-Austin-Morris-BMC-Mini-Cooper-S/333229403725?epid=2231816319&hash=item4d96052e4d:g:dNkAAOSwaDtc7Cg7
 7. Last week
 8. Sammutin , keltaiset liivit, varalamput ja pieni EA-laukku ulkomaille mennessä ja hyvät Suomessakin.
 9. Tämän olen huomannutkin. Satunnaisia sarjoja tulee Ebayssa vastaan. En haluaisi tarvikemallia asentaa, sen takia alkuperäinen hakusessa. yv laitettu Mini1380
 10. Noihin Mk1 Cooperin tehostimiin ei sitten välttämättä löydy korjaussarjaa. Vuosi pari sitten yritin löytää mutta ei oota tarjottiin ( toki niitä oli monellakin firmalla listoilla).
 11. Ronkeli

  Xenon >>> H7

  Eli onko jollakin varmaa tietoa..? Vm. 2003 Cooper xenon ajovaloilla ja pesureilla, jos haluaisin vaihtaa koko umpiot tarvikkeenakin myytäviin H7-valoihin ilman pesureita, niin onnistuuko plug & play...? Jos ei, niin mitä tulee vastaan, johtotehtäviä tai automaattisäätöjen, pesurien,.... eliminointi jotenkin? Alkaako herjata mahdollisesti jollain vikakoodeilla tms.?
 12. Mulla saattaisi olla tollanen Lockheedin jarrutehostin aihio.
 13. Tarpeita mk1 projektin etenemiseksi. Voi olla ettei näitä löydy tästä valtakunnasta, mutta yritetään kuitenkin. -Levyjarrunavat mini -Puskurin kävyt + raudat, hyvä kromiset -Puskuri, hyvä krominen tai rst -Mittarin tausta ovaali mk1, musta muovinen -Kromiset liukuikkunan kahvat oik ja vas, yksittäisetkin käy -Cooperin ovilistat -Lockheed jarrutehostin, aihiokin käy -Muuta cooperin osaa? -Mustia sisustan osia, takapenkki+selkänoja, lattiamatot, ovipahvit, hattuhylly, hyväkuntoisia tai uusia -hilot alumiini 2-4kpl -Alumiiniset levityspalat 4-mäntäsille satuloille -Lucas peruutusvalo 60-luku, hyvä krominen Lauri/nolviisnol 3013085 tai yv, Tampere - Pori
 14. Tällainen lista löytyy autonomistajan oppaasta vuodelta -67
 15. Konttorilta lappu haettu huomautuksitta. ps. pisara öljyä oli maassa
 16. Olisko kytkinvipu antanu periksi, liike ei tarpeeksi pitkä?
 17. Nämä vielä myymättä. Ostakaa pois!
 18. No joo, jännä nähdä siis kun saa auki että mikä on pettänyt kun kytkin ei irrota ollenkaan. Ilmasin kytkimenkin uusiksi ja akseli liikkuu kyllä oikein hyvin, mutta edelleen ei irrota. Auto verstaalle ja purkuun. Eipä ole ongelma luistava kytkin enään
 19. Töttöröö! Irroittelin viikonlopun aikana alkuperäistä soitinta todetakseni että kuollut on no nyt laitoin muoviosia paikoilleen kun ei vielä uutta soitinta niin katos perkaletta, ilmastointi mykkä? Sisäkierto toimii kuten myös takalasin lämmitys mutta ilmastointi namiskaan ei syty enää lediä?
 20. next

  Moottoritilan lämpö

  Ebaysta vaan uutta vastusta tilalle. Itsekkin tilasin ylisuuren että jäähtyy siellä ilmavirrassa. Vakiossa vielä naurettava peltiläpyskä apuna kun tuossa tuli iso alumiininen runko ja ripa. Hyvin meni orkkispaikkaan metallinippareilla kiinni.
 21. Tuttu paikka mullekin. Aina on tilaukset tulleet perille. Jos on ollut jotain viivästyksiä saatavuuksissa, niin on pidetty hyvin ajantasalla. Voin suositella.
 22. Igor

  Moottoritilan lämpö

  Jos puhallin ei pyöri koko ajan kun ilmastointi on päällä, niin vastus on rikki. Harvassapa se näissä enää ehjä on, siis mikäli ei ole jo vähintään kertaalleen vaihdettu.
 23. Quickrackeissä on metallinen laippa ja kaksi pulttia, ne on kaikki ok.
 24. Onhan tuota tullut kuplan amazonin ja nyt minin kanssa käytettyä eihän tuo ole kallista tai iso vaiva mutta miettinyt että onko todellista apua aineesta? Lamppuöljyllehän tuo haisee enemmän tai vähemmän riippuu valmistajasta.
 25. Kohta 25000km moisella vehkeellä ajaneena voin sanoa, edelleen hauska. Tänää palattiin kolmen viikon Saksa/Itävalta alppi matkalta. Aika herkästi ottaa autobaanalla 180, ihan huomaamatta. Ei ollut tarpeen koittaa enempää (lomalla ei kiire). Kaikki matkat keskimäärin on Minin tietokoneen mukaan kulutus 4L. Kyllähä oikeissa olosuhteissa sen 42 km ajaa sähköllä. Ja talvella tietysti neli veto.
 26. Siis yleisesti hammastangoissa, vai noissa quickrackeissa?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...