Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Kiitos vastauksesta. Minitroniltakin tuli kuittaus että niitä on eri valmistajien tekemiä osia ja molemmat ovat toimineet. Kannattaako laittaa pakopuolelle nuo jossa jouset näkyy?
 3. Eiköhän ne asiansa aja. Joskus mulla on tainnut olla pelkät imupuolen kumit, logiikkana se että pakoventtiilille ei tule imua. Toki sinne valuu koneen seistessä öljyt samalla lailla kuin imuventtiilin varteenkin.
 4. Yesterday
 5. Niinpäs näkyi vaihtoehdot olevan Mites nuo kumit, onko nuo 4:jä ylempää ihan kunnolliset, aika hepposilta minusta vaikuttavat, mutta onko pako/imu venoissa erilaiset?
 6. Enemminkin 7kpl pronssiohjureita ja yksi rautainen.
 7. Iso kiitos Timo pohjapanssareista ja vieraanvaraisudestanne ja hienoista tarinoista Terveisin mixu ja minna
 8. Last week
 9. Tarkoitus oli aloitella kasaamista, mutta venttilivarren kumit hieman ihmetytti. Niitä oli kahta vähän eri näköistä kun ylhäältä päin katsoo. 4kpl joista kiristysjouset jouset näkyy, helposti tuntuu jouset niistä lähtevän irti verrattuna nuihin toisiin 4kpl joista ei näy. Entiset 8kpl oli mallia joista ylhäältä ei näy jouset. Onko nuo nyt huonot vai pitääkö imu ja pako venoissa olla erilaiset? Venttilivarren ohjureista tuli semmonen havainto että yksi tarttui magneettiin ja loput ei, olisko 7kpl alumiinia ja yksi terästä?
 10. Ilmeisesti Hepoliten koodi R21576 ja Leyland/rover koodi BHM1164. Amerikan mantereelta näyttäisi vielä saavan.
 11. Olisiko kenelläkään jäänyt nurkkiin 1275 gt +0,020” männänrengassettiä? Pitäisi olla vanhaa 4-renkaista mallia. Tuntuu olevan vaikea löytää enää mistään. Vinkkiäkin voi laittaa jos tietää mistä löytyisi. Vai pitääkö tilata uudet männätkin. Lauri/nolviisnol 3013085
 12. MikaJ

  Huutokaupat.com

  Siis näköjään joku ihminen kuvittelee että autoliike myy priimaa huutokaupalla. Niissä on aina jotain vikaa, ei niitä muuten huutokaupattaisi ilman virhevastuuta... Paljon on autoja tullut ostettua huutokaupat.comista, ihan sellaisia ne on ollut kuin osaa odottaakkin. Juuri ostin yhden auton minkä ilmoituksessa luki ”käy huonosti, meni mielenkiinto tutkia vikaa”. Todellisuus toki oli että vika oli jo löydetty, nelosen mäntä/pytty/kansi paskana. Mutta tietenkin autoa ostaessani laskin että huuto kannattaa vielä vaikka autoon vaihdatetaan uusi moottori. Jos jotain autoa mainostetaan hyvänä, sitä pitää mennä katsomaan ja tehdä perusteellinen koeajo, yleensä kun niissä on jotain vikaa. Hinnat kun ”ehjissä” nousee usein yli markkinahinnankin.
 13. Ei kait tuossa muuta ongelmaa ole kuin etukelkan modaus niin että sen katsuri hyväksyy.. Mulla oli joskus vuosikymmen sitten ooppelin ohc pikkulohko yhdessä minissä. Piti olla aika tarkkaan materiaalit ja hitsausmenetelmät yms paperilla... Tai sitten olis pitäny olla "tehdastekoinen kelkka"
 14. Ooppelin rekisteriotteessa on tilavuus 1590cc, pitäis kelvata.
 15. Mites tommoisen saa leimaan ?
 16. Pientä päivitystä Miniin, Laitetaan moottori vaihtoon. Moottori G Astrasta 1.6 16v ecoteko. Vaihteisto 2010 J astrasta. Samoin vaihdekeppi. Vaihteiston sovittelua. Moottorin sovittelua. Jarrujen päivitystä.
 17. Arvon Ministit, tiedoksenne eräs huutokaupat.com - kokemus ... https://m.nettiauto.com/volvo/s60/10376234
 18. No romunkerääjältä Kari saa 0,50€/kg
 19. Niin se vaan Timo on että maailma muuttuu,kelpaavatko klassikko Minin osat enää edes ilmaiseksi,mihin tämä maailma on menossa,kaikesta huolimatta HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ SULLE JA KAIJALLE.TV.KB
 20. Ok, kiitos molemmille "Mini1380" ja "4Minis", tämä selvensi asijjaa! Toi Maniflown sivu (ja Minispares) just hämmensi ku oli Metrolle oma.
 21. Hintaa tarkistettu. Tästä alle hienot ja kevyet vanteet.
 22. 17" suorat PCW vanteet ja renkaat, joilla ajaa vielä kesän. Pintaa suunnilleen 3mm. Olleet R53 alla.. Yhdestä vanteesta puuttuu keskikuppi. Hintapyyntö 290€. Laita yv:tä jos on tarve.
 23. Ainakin Maniflowlla on ihan omakin LCB Metrolle, muutamakin erilainen.
 24. https://www.maniflow.co.uk/index.php?view=product&product=1416
 25. Meillä on Metrossa LCB eikä sitä ainakaan ole erikseen Metron sarjana ostettu. Mitään ongelmaa en ole huomannut. T. JP
 26. Metron mutkat kannesta tulee muistaakseni hiukan taaemmas ja pakosarja ottaisi kiinni tulipeltiin jollen aivan väärin muista. Marteliuksella oli ainakin joskus Metron peltisarjaa ja sen ongelma Minissä oli muistaakseni se että otti tulipeltiin kiinni, tämä muistikuva pienellä varauksella mutta joskus olen moista pidellyt kädesssä.
 27. next

  Oven lukko ei aukea

  Saa pois mutta aika kikkailu. Ulkopuolelta pitää aueta vaikka se vaijeri olisi poikki. Ulkokahvalla mekaaninen tanko välissä. Sama koskee itse lukkoa, siellä sellainen kiinteä ristikkonivel joka avaa lukon kun avaimella avaa eikä kaukolukolla. Tämä viimeisin koskee vain kuskinovea, apparilla ei ole.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...