Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Mä ostin aikanaan tän kaverin kautta: https://m.nettivaraosa.com/auton-varaosat/2671906?vifAdCount=20&vifNav=Y
 3. next

  Flexfuel

  Vanha aihe mutta otsikko sopii. Tuli toi viinasarja laitettua ja itse purkkihan pelaa mainiosti ja ainakin vielä 55% viinaseoksella riittää vaparissa soppa. Pari juttua tuossa on, softa on aivan perseestä ja ei pelaa sitten yhtään mutta onneksi sitä ei tarvitse kuin välillä tsekata millaisella seoksella mennään. Muutama kyssäri nyt kuitenkin tuli. Pitäisikö suosiolla vaihtaa toi bensansuodatin nyt samantien? Ja toinen että ennen kun virrat kytki päälle niin pumppu piti sitä normi ääntänsä mutta nyt se ääni muuttui sellaiseksi että se pumppu joutuu samantien koville vaikka vasta nostaa paineen suuttimille. Voiko toi bensansuodatin nyt vaatia vaan samantien vaihtoa? Lähinnä tässä mietin ettei se nyt samantien jätä mua tien päälle kun pumppu sanoo morienttes
 4. Varmaan nappais paremmin jos olis BMW MINIen osastolla !
 5. Tulikohan tämä projekti kuntoon ? Meidän MCS R56 sama vika....alkoi pätkimään kesken ajon. Meno hyytyi, kävi vajailla pytyillä ja tuloksena korjaamon mukaan vuotava kakkospytyn pakovena. Selvittivät juurikin paineella ja pyörittelemällä venttilejä kiinni. No selviää varmasti viimeistään, kun saa kannen aikanaan ylös... Ei oireillut aiemmin muutoin, kun ajoittaisilla nykimisillä ja mustan pölläyttelyillä, josta täällä juttua aiemminkin. Imukanavat putsattu pari kymmpiä sitten.
 6. Tarpeettomana n. 300km auton alla olleet laadukkaat madallusjouset. Emäntä ei tykännytkään, joten täysin uudenveroiset nyt ylimääräisenä. Madallus siis n. 30mm, sopii One, Cooper, Cooper S, One D.... Kyseessä tuo sarja: https://www.race.fi/fi/product/44798a/eibach-prokits/151-15585/mini/152-52510/mini-r50-r53 Kouvolan suunnalta löytyy. Nouto tai ostajalle toimituskulut. H. 90,- pavekoo(at)gmail.com / Nolla 45 - 6765777
 7. jos jollain olisi tietoa mistä midland 5-lovinen löytyy niin kiitosta t:aki
 8. Last week
 9. Midland laatikko hakusessa. Nakkaa mailia jos on toimiva laatikko nurkissa. 1.6l kone T.aki
 10. Vielä olisi yksi kirja vapaana ja pino tarroja myös L
 11. Kiitos vastauksesta. Minitroniltakin tuli kuittaus että niitä on eri valmistajien tekemiä osia ja molemmat ovat toimineet. Kannattaako laittaa pakopuolelle nuo jossa jouset näkyy?
 12. Eiköhän ne asiansa aja. Joskus mulla on tainnut olla pelkät imupuolen kumit, logiikkana se että pakoventtiilille ei tule imua. Toki sinne valuu koneen seistessä öljyt samalla lailla kuin imuventtiilin varteenkin.
 13. Niinpäs näkyi vaihtoehdot olevan Mites nuo kumit, onko nuo 4:jä ylempää ihan kunnolliset, aika hepposilta minusta vaikuttavat, mutta onko pako/imu venoissa erilaiset?
 14. Enemminkin 7kpl pronssiohjureita ja yksi rautainen.
 15. Iso kiitos Timo pohjapanssareista ja vieraanvaraisudestanne ja hienoista tarinoista Terveisin mixu ja minna
 16. Tarkoitus oli aloitella kasaamista, mutta venttilivarren kumit hieman ihmetytti. Niitä oli kahta vähän eri näköistä kun ylhäältä päin katsoo. 4kpl joista kiristysjouset jouset näkyy, helposti tuntuu jouset niistä lähtevän irti verrattuna nuihin toisiin 4kpl joista ei näy. Entiset 8kpl oli mallia joista ylhäältä ei näy jouset. Onko nuo nyt huonot vai pitääkö imu ja pako venoissa olla erilaiset? Venttilivarren ohjureista tuli semmonen havainto että yksi tarttui magneettiin ja loput ei, olisko 7kpl alumiinia ja yksi terästä?
 17. Ilmeisesti Hepoliten koodi R21576 ja Leyland/rover koodi BHM1164. Amerikan mantereelta näyttäisi vielä saavan.
 18. Olisiko kenelläkään jäänyt nurkkiin 1275 gt +0,020” männänrengassettiä? Pitäisi olla vanhaa 4-renkaista mallia. Tuntuu olevan vaikea löytää enää mistään. Vinkkiäkin voi laittaa jos tietää mistä löytyisi. Vai pitääkö tilata uudet männätkin. Lauri/nolviisnol 3013085
 19. MikaJ

  Huutokaupat.com

  Siis näköjään joku ihminen kuvittelee että autoliike myy priimaa huutokaupalla. Niissä on aina jotain vikaa, ei niitä muuten huutokaupattaisi ilman virhevastuuta... Paljon on autoja tullut ostettua huutokaupat.comista, ihan sellaisia ne on ollut kuin osaa odottaakkin. Juuri ostin yhden auton minkä ilmoituksessa luki ”käy huonosti, meni mielenkiinto tutkia vikaa”. Todellisuus toki oli että vika oli jo löydetty, nelosen mäntä/pytty/kansi paskana. Mutta tietenkin autoa ostaessani laskin että huuto kannattaa vielä vaikka autoon vaihdatetaan uusi moottori. Jos jotain autoa mainostetaan hyvänä, sitä pitää mennä katsomaan ja tehdä perusteellinen koeajo, yleensä kun niissä on jotain vikaa. Hinnat kun ”ehjissä” nousee usein yli markkinahinnankin.
 20. Ei kait tuossa muuta ongelmaa ole kuin etukelkan modaus niin että sen katsuri hyväksyy.. Mulla oli joskus vuosikymmen sitten ooppelin ohc pikkulohko yhdessä minissä. Piti olla aika tarkkaan materiaalit ja hitsausmenetelmät yms paperilla... Tai sitten olis pitäny olla "tehdastekoinen kelkka"
 21. Ooppelin rekisteriotteessa on tilavuus 1590cc, pitäis kelvata.
 22. Mites tommoisen saa leimaan ?
 23. Pientä päivitystä Miniin, Laitetaan moottori vaihtoon. Moottori G Astrasta 1.6 16v ecoteko. Vaihteisto 2010 J astrasta. Samoin vaihdekeppi. Vaihteiston sovittelua. Moottorin sovittelua. Jarrujen päivitystä.
 24. Arvon Ministit, tiedoksenne eräs huutokaupat.com - kokemus ... https://m.nettiauto.com/volvo/s60/10376234
 25. No romunkerääjältä Kari saa 0,50€/kg
 26. Niin se vaan Timo on että maailma muuttuu,kelpaavatko klassikko Minin osat enää edes ilmaiseksi,mihin tämä maailma on menossa,kaikesta huolimatta HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ SULLE JA KAIJALLE.TV.KB
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...