Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 17.12.2018 in all areas

 1. 2 points
  Igor

  R53 Cooper S optimointi

  Sen pultin oikea momentti on 115Nm.
 2. 1 point
  next

  Mini Cooper S klopisee

  Takapään vakaajatangon puslat kilisteli omassa jo toista vuotta eikä inssi sitä edes huomannut. Itse piti etsiä vika ja vaihtaa ne sitten.
 3. 1 point
  tailke

  O: minin osia

  Ihan on tehdastekoiset levikepalat. Ensimmäisissä turbo metroissa oli irtopaloilla tehty tilaa tuuletetuille levyille.
 4. 1 point
  Niin ja saranat /oven väli kannattaa säätää mahdollisimman lähelle keulasta päin.Kun tappi kuluu,ei ota heti kiinni oven takareunasta.
 5. 1 point
  tailke

  O: minin osia

  Lisää kuvia vaikka tampesterin Metromies kyllä ymmärsi jutun.
 6. 1 point
  holkki

  Mini Cooper S klopisee

  Tervetuloa Foorumille! Noo, perus-kolinat alustasta eli alapallo/ koiranluut? Tuleeko etu- vai takapäästä autoa? Takaluukun lukko kolisee usein....Ja takana usein myös taka kallistuksen vakajaan kumipuslat. Takapäästä molempien vakaajan koiranluut irti ja vakaajatanko hetkeksi kiinni koriin vaikka nippusiteellä ja koeajolle, jos tuli hiljaista niin vika on edellä mainituissa osissa.Vakaajan kumipuslia on eri kokoisella reijällä , esim. jos on auto sport-jousitus optiolla , on vakaaja paksumpi...
 7. 1 point
  Kaitzu

  Kaitzun Works '15

  3,5 vuotta & 70 000km ajoja takana ja edelleen tällä mennään Huolenpitosoppariinkin otin jatkoa eli nyt on huollot maksettu 5v/100tkm asti eli ei ole vielä mitään vaihtohinkua ollut. Toiminut lähes moitteetta. Vajaa vuosi (~55tkm) sitten alkoi takajarrut vinkumaan eli jarrut laahasi. Uusilla paloilla ja puhdistuksella korjaantui. Viikko sitten auto halusi etujarrupalat vaihdettavaksi. Levyjä ei tarvinnut vielä vaihtaa. Akku varmaan pitäis vaihdattaa. Jo viime talvena kovemmilla pakkasilla järjestelmä ilmoitteli ajottain virran vähyyttä. Toki auto on aina käynnistynyt, mutta "vikatila" estää webastoa käytettäessä sisätilapuhalluksen käynnistymisen.
 8. 1 point
  Turbo 69

  Kupla.

  Volkkari bongaus Amsterdamissa. Yhtään classic Miniä ei nähty.
 9. 1 point
  Turbo 69

  Cooper S -05 "BRG"

  Aikoinaan,kun siirryttiin markoista euroihin,menin ostamaan tuota lukitetta isoa purkkia.Myyjä sanoi,että maksaa 30€ eli 185 mk,ostatko?Sanoin,että saatan näyttää persaukiselta,mutta rahaa on ja tarviin tuon.Myi kuitenkin..Vieläkin on jäljellä samaa tavaraa.
 10. 1 point
  tailke

  Kampiakselin etu tiiviste

  Ja stefan huuleen rasvaa, kuiva kumi rikkoo itsensä.
×