Jump to content
MINI² foorumi

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 22.04.2018 in all areas

 1. 2 points
  "Täysin alkuperäinen yksilö"
 2. 1 point
  Tämä lienee useimmille harrastajille jo tuttu juttu, mutta muistutellaan silti... Kannattaa tarkkailla myös tota kuvan alipaineletkua (nro 13). Sitä ei oikein näe ilman että irrottaa välijäähyn, ja silloinkin vain kurkkimalla imusarjan putkien välistä. Menee siis imusarjasta bensanpaineen säätimeen, ja kumin kovetessa saattaa irrota kummasta päästä tahansa. Seurauksena kone käy täyskaasulla liian laihalla. Ajossa sitä ei huomaa ennen kuin on liian myöhäistä. Omaani pistin varmuuden vuoksi nippusiteet kiristämään liitoksia.
 3. 1 point
  Omaan autoon tuli kumiputken päälle pieni halkeama lähelle ilmanpuhdistinkoteloa ja alustavasti vaan teippasin sen eristysnauhalla ja laitettiin uusi tilaukseen. Eilen asensin sitten sen uuden ja vanhaa irrottaessa vasta paljastui totuus - kumiputken alapuolella oli varmasti ollut jo kauan piilossa iso halkeama ja venttiikopasta tulevan huohotusputken liitos on myös hyvin hapertunut. Jännää ettei silmämäärin voinut huomata mitään.
 4. 1 point
  johnny

  Valojen pesimet veks?

  lyhtyjäkö niillä jäähdytellään vai mihin se tarve perustuu?
 5. 1 point
  Noita on olemassa useampia erilaisia, käy marmoritiskillä tai hyvin varustetussa rengasliikkeessä niin avaavat pultit sulle, sieltä saat mahdollisesti myös koodin jolla voit tilata sopivan avaimen.
 6. 1 point
  ScanGauge, jolla voi seurailla OBD-portin kautta Tärkeitä Tietoja.
 7. 1 point
  No en mä nyt mikään hullu ole että haluaisin omaa autoani arvottaa alaspäin!! Noissahan on maailmallakin hintojen lasku taittunut jo jokin aika sitten ja hinnat alkaneet jopa hiukan nousta. Päinvastoin myynti-ilmosta täytyy nyt ottaa kopio jos tarvii joskus neuvotella vaikka vakuutusyhtiön kanssa.
 8. 1 point
  Oltsu

  Austin 1300 Mailer -69

  Jaa tuli tämäkin laite leimattua remonttien jälkeen viime vuonna. Nyt on leima tällekin vuodelle, kovaa ajoa vaan!
 9. 1 point
  Igor

  R53 JCW -06

  Seuraavana päivänä satoi tietysti vettä, joten uusista upeista vanteista ei saanut vielä tämän komeampaa kuvaa. ?
×