Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 16.10.2018 in all areas

 1. 3 points
  Nyt tuli kolmas Mini taloon, Mini Countryman S , Paceman S ja Cooper. Tämä tuntuu jo sairaudelta keräillä näitä. Se Paceman on uusin hankinta.
 2. 3 points
  Bcd

  Mini r53 low.

  No kai sitä voisi ruveta pitämään projekti-topikkia kun ei ole ennen tehtyä sellaista. Ostin syyskuussa tuusulasta cooper s 163hv -03. Ihastuin autoon heti koeajolla ja mietin päivän verran ostopäätöstä, koska tilat ei ole kummoiset. Onneksi muijalla on isompi auto. Taloudessamme on ollut viimeiset 5 vuotta vain bemareita. Tarkoitus olisi talven aikana madaltaa autoa (ehkä jopa hommata pussit) ja hommata kivemmat vanteet. Kai sitä moottoria voisi myös hieman piristää. Älkää ihmetelkö jos välillä tulee pidempiä välejä, ettei auto ole edennyt. Tallini lähti alta kesällä ja työt vaihtuvat, mutta kyllä sitä kerkee tekemään Ensimmäisen viikon aikana tuli laitettua aux kaapeli. Hommahan vaati vähän enemmän tossa beckerin soittimessa kuin ajattelin. Jouduin kolvaamaan aux-kaapelin cd:en tulo piuhoihin. Onneksi soittimesta saa itse painettua aux on päälle Tuli myös kokeiltua miltä auto näyttää kun kromeja maalaa kumimaalilla mustaksi ja totesin, että täytyy talven aikana viedä auto teipparille. Samalla ajettelin etulasien tummennus mahdollisimman samanlaisiksi kuin takalasit. Eilen 24.10 tuli tehtyä huolto (tulpat, suodattimet ja öljyt). Poistin myös takalasin pyyhkijän ja noi heijastimet takapuskurista . Kuvaa ei tullut otettua niistä jälkeen.
 3. 1 point
  Igor

  R53 Cooper S optimointi

  Pelkällä ahtimen pyörän vaihdolla pääsee jo aika lähelle noita teholukemia. Siis ilman ohjelmointia. Ja paljon halvemmalla. Äänetkin paranee. Pelkällä ohjelmoinnilla 3hp lisäys on lähempänä totuutta näissä vehkeissä.
 4. 1 point
  holkki

  R53 JCW -06

  Joo, hanki vaan se paksumpi takavakaaja! Mulla oli loppukesästä satunnaista narinaa MCS takapäässä(!) , vaihtaessani vaimolle talvirenkaat muistin että perkele,on jäännyt takavakaajassa olevat rasvanipat pariin renkaanvaihto kertaan voitelematta.... ovat jotain uretaanin tyylistä kovahkoa muovia,jolla on taipumusta alkaa narista jossain vaiheessa...Mulla on Altan valmistama säädettävä vakaaja ja valmistaja on huomannut ko. ongelman lisäämällä nipat kiinikkeisiin, minä juottelin itse ne "jälkiasennuksena"..Vinkkinä, jos alkaa asentaa takavakaajaa, ainakin R56 tarvii taka-akselisto irroittaa kopasta, ja kannattaa merkkailla koriin akselin paikkaa, jotta selviää hieman pienemmillä sääädöillä..
 5. 1 point
  Mini1380

  Runflat, ei koskaan enää

  Alatukivarren takimmaisten puslien kunto kannattaa myös tarkistaa jos on kovin vaeltelevainen ja päivittää ne samalla esim.Powerflexin pusliin.
 6. 1 point
  ZepeteuZ

  Projekti Papu

  http://www.sevenmod.fi/
 7. 1 point
  Hienoa, että auto mahdollisesti jatkaa matkaansa tulevaisuudessa entistä vauhdikkaammin!
 8. 1 point
  Tänään kävin kaverin luona pyörähtämässä ja tuli puheeksi tämä miun minin vaihdelaatikko ongelma. No hältäpä sattuikin sitten löytymään tonnisen minin laatikko ja tunneli mallin vaihtaja hyllyn nurkasta. "En minä enää ikinä miniä hanki, vie laatikko mukanas" että sillä lailla tällä kertaa... Pitäs olla ihan kunnossa oleva laatikko ja ei mitään vikaa ainakaan nopealla tutkikselulla löydetty. Pitää perehtyä vielä paremmalla aikaa enemmän.
 9. 1 point
  Varattu (koko auto).
 10. 1 point
  Nappasin ovipahvin, sen uloimman kehän irti, mutta en minä nyt suoraan siellä mitään korkeussäätöjä näe? Pitääkö se keskiosakin vielä ottaa edestä pois? Kurkistelemalla oven sisään näin etu- ja takapäässä olevat säädöt mutta ne vissiin ohjaavat lasia sisemmäksi/ulommaksi? minun tarvitsisi saada vain lasia takapäästä ylemmäksi, että lasin yläosa tulee vaakaan ja siten nousee tarpeeksi korkealle. Hiton hankala selittää :D EDIT: Piti vaan näköjään ottaa silmä käteen ja katsoa uudelleen... Korkeussäätöhän on näköjään lasin kiinnityksessä nostimeen :) Nyt on säädetty ja ikkuna nousee sinne minne pitääkin.
×