Jump to content
MINI² foorumi

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 17.02.2018 in all areas

 1. 2 points
  Taky

  AirBagin valo

  No niin Airbag merkkivalo sammutettu.... Purkuautosta hakittu MSR4 moduli ja vaihdettu orggiksen tilalle, INPA;lla koodattu autolle tiettäväksi ja poistettu vikakoodit. Koodaukset asiantuntijan toimesta etänä sivusta seuraanneena - muutama minuutti meni koko hommaan. Koodauksessa ei tavitse Minissä VIN purkkiin kirjottaa kuten BMW:ssä , sen vain kerrotaan autolle näkyväksi.
 2. 1 point
  Kimi

  Allegron kone.

  Alakerran kun avaat niin näkee onko ollut auki vai ei. Allegron ostajat ei ole ollut rikkaammasta päästä joten kyl täs on omistaja tai paja säästänyt. /kimi
 3. 1 point
  Meillä on noita 70-luvun kikottimia 2kpl ja yksi 90-luvun (-98) 90-lukulainen on päästöjen suhteen läpäissyt katsastuksen ongelmitta sen 10v aikana mitä paremmalla puoliskolla ollut omistuksessa. Ostaessa kannattaa ruosteen suhteen olla tarkka (niinkuin kaikissa Mineissä) mutta osassa 90-lukulaisia on omituisia ruostumis paikkoja. Antaa hienot kyydit ja on vanhoja jonkin verran hiljaisempi ja mukavampi ajella.
 4. 1 point
  Löytyy noin viikon päästä. Menossa juuri 1100 Mailerin kone purkuun, joten, jos ei ole akseli rikki, niin kohta on. Palaan asiaan, kun irti.
 5. 1 point
  MRo

  MCS kytkimen painelaakeri

  Nyt on kytkin vaihdettu. Osat tuli Neo Bros car partsilta Briteistä (eBay). Valeo asetelma ja Sachs kaksoismassa... toimitettuna 471€. Tilaus perjantaina ja osat kotiovella seuraavan vkon keskiviikkona. Kampuran stefa Autokeskukselta 41 €. Vaihtotyö Bosch Car Servicellä 8 h, eli kustannus mielestä hyvinkin edullinen. Purettavaa todellakin melkoisesti, kuten Holkin kuvista voi todeta. Etupurkuria ei kuulemma tarvinnut irroittaa apurungon tiputusta varten. Apurungon etuosa menee juuri riittävästi kasaan, että mahtuu tippumaan. Vanha levy oli ihan loppu...lähes niiteillä. Siihen nähden toimi vielä hyvin, paitsi painelaakeri parkui.
 6. 1 point
  Turbo 69

  R55 akun lataus

  Harvempaan nyky akkuun pystyy enää vettä lisämään.
 7. 1 point
  skithund

  R55 akun lataus

  Done and dusted. Kävin akkuliikkeessä varmuuden vuoksi näyttämässä autoa ja myyntimiehen mukaan akku vaihtokunnossa (mitä se ikinä tarkoittaakaan) ja "melkolailla aika pieni varustetasoon nähden". Autossa oli alkuperäinen perus 60Ah akku, eikä tätä oltu edellisen omistajan toimesta vaihdettu, joten automyyjän höpinöitä sekin. JCW malleissahan ei ole start/stoppia ainakaan N14 moottoreilla. Uusi akku Exide EA770 77Ah (tämäkään ei AGM). Ryystin kupposen kaffia sillä välin, kun ukkeli vaihtoi akun ja koodasi akun vaihdon autoon. Akkulaturin verran saa onneksi rahaa takaisin tästä harmista.
 8. 1 point
  Mini1380

  R55 akun lataus

  Mulla oli meidän R55:sta akku irti pari päivää laturin ja akun vaihdon yhteydessä ja hyvin se tuntui selviävän siitä. Kellonajan+päivän joutui asettamaan uudestaan mutten muista muuta ihmeellistä. Olen meille molempiin uusiin Mineihin asentanut Defan ylläpitolaturit kun tulee niukasti kilometrejä ja saan omaani pidettyä molemmissa päissä johdon nokassa, GP:ssä on vielä alkuperäinen akku paikoillaan eikä tänä talvena ole kertaakaan nikotellut käynnistettäessä.
 9. 1 point
  koirankoppi

  Mini Mania A Hohls

  Hän on ollut Saksan vastaava, kuin Suomen menneitten aikojen "Luhtasaari" :). Aikas paljon isommassa mittakaavassa kuitenkin Häneltä on löytynyt sellaista alkup. minitavaraa näihin päiviin saakka, mitä kaikki muut varaosakauppiaat eivät ole vuosiin/vuosikymmeniin edes nähneet :) Ykkösmies alallaan!
×