Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 17/03/21 in all areas

 1. Laatikko rempattu ja eka viikko tyytyväisenä ajettu. Ei nuita 52bg lootia tuntunut puissa kasvavan. Tosi vähän tarjolla. Suomesta ei yhtään tarjousta, vaikka maileja ja puheluita tuli laitettua moneen suuntaan.
  3 points
 2. Micke

  Pakosarja R53 Miniin

  Omassa on Janspeedin 4-1 kiinni ja siihen laitettu vakio katti. Sopivuus oli ihan hyvä. Ilman kattia äänet yli 4krpm on yllättäen kovat, ehkä Igor muistaa miltä se kuulosti Tampereen tunneleissa Oman ostin käytettynä ja tältä se näytti pienen kunnostuksen jälkeen
  3 points
 3. TuplaPete

  R53 JCW -06

  Se on toi alkomahooli kun saa ihmiset ja koneet toimimaan jotenkin oudosti :) Lähetetty minun IN2013 laitteesta Tapatalkilla
  3 points
 4. Igor

  R53 JCW -06

  Kaasuläppä putsattu ja vikakoodit taas nollattu. Tyhjensin myös huohottimen öljynkerääjän. Kerrostuu nätisti. Pohjimmaisena lienee etanolia, päällä öljyä, ja siinä välissä ties mitä kuonaa. Kävin myös pienen testilenkin heittämässä, mutta jotain häikkää siinä oli, kun kuivalla asvaltilla löytyi pitoa vasta kolmosvaihteella.
  3 points
 5. Ei sitä eroa kyllä ajossa huomaa. Jotkut sanoo että pienillä kierroksilla vedättäessä voi tulla värinöitä, mutta eipä toi pienillä kierroksilla muutenkaan tykkää edetä. Mulla on nyt tullu reilut 50tkm mittariin lisää kytkinrempan jälkeen, ja hyvin se siellä jakselee, rata-ajeluista huolimatta. Ihan mahdottomasti sen tuntuma ei herätä luottamusta tollasessa täyskaasupainotteisessa ajossa 265hv tehoilla, mutta se olikin tiedossa ettei toi mikään viriosa ole. Budjettiratkaisu.
  3 points
 6. minapamina

  Pakosarja R53 Miniin

  Lähti toi Scorpion tilaukseen, 570£ postitettuna ilman veroja/tulleja, eli ne saattaa Suomen päässä tulla päälle. Kalliiks tulee tää auto Vissiin huhtikuun puolväli arvio saatavuudelle, eli siitä sit Suomeen varmaan viikko. Vajaa kuukaus pitää sit vissiin päristellä vuotavalla pakosarjalla.
  2 points
 7. mini850

  M:Mini Van

  Käyttö kunnostettu Austin Mini Van -62 kaupan, seuraava katsastus 8/-22 mennessä, HP 5500€, vaihdossa käy MK1 Mini. Matti o4oo123567 tai jarmatti.virta@gmail.com
  1 point
 8. Kysele ihan paikalliselta tuulilaseja vaihtavalta liikkeeltä, löytyy halpoja sekä parempiakin ihan kohtuu hintaan. Esim. Pilgintoninkin laseja Miniin löytyy. On muitakin, mutta köyhällä ei ole varaa ostaa halvinta mahollista..
  1 point
 9. Rane

  Tuulilasi 1979 miniin?

  Ainakin täältä,vaikka lämmitettävän https://kuttilanautolasi.fi/
  1 point
 10. Kirurgi

  Pakosarja R53 Miniin

  Mä sain just '05 ässän tuolla Scorpionin pakosarjalla ja katilla katsastettua . Nappasin pohjasta sen metallilapun pois jossa luki for motorsport only tms. Loppuosa Milltekkiä. Viime ratapäivillä katkes siitä ekan katin juuresta mistä ne usein kai katkee. Nyt on jäykemmät moottorin kiinnityksetkin jos ei eläis niin paljon enää. Putken pörinät alko jo vähän muistuttaa laukauksia tuolla.
  1 point
 11. Igor

  Myydään R56 sekalaista osaa

  Ainakin etupenkit sopii suoraan ristiin. Takapenkin selkänojan lukituksessa taitaa olla jotain eroja.
  1 point
 12. Turbo 69

  M:Minin kori

  Erittäin kohtuullinen pyyntö noin ehjästä korista, tuosta sais nopeasti ajopelin ilman maalausta. Jos tekniikan osat on. Olispa lähempänä, hakisin heti pois.. Vielä hyvää vuosikertaa, saa vapaasti virittää.
  1 point
 13. Jos ei löydy pitkää venttiiliä niin mulla on tossa vielä työpöydällä pari kun just vaihdoin museomopoon uudet sisäkumit. Pistä YV:llä osoite niin kirjeenä perille jos et Turusta hae.
  1 point
 14. Yli 25v sitten meni "rotta" ministä toinen etupussi silleen, että ei yhtään nestettä tullu ulos, mutta kulma nyökähti alas. Sisäinen vuoto, vaihdoin sen jälkeen kumit tilalle.. Nykyisessä rautaa.
  1 point
 15. Luulis, että letkut/ putket yleisimmin prakaa ei itse elementti ..tiiä häntä? Mulla ei ole ollut kun yks tai kaksi hydrolastic Miniä molemmissa toimi, mutta se oli kauan sitten..
  1 point
 16. Nää on tosin pirun räkäsiä päältäpäin, postikulujen hinnalla saa. Toivottavasti et tarvii..
  1 point
 17. Igor

  Pakosarja R53 Miniin

  Toi OBX osaa kyllä meluta, kun sille antaa happea, mutta Micken Janspeed ilman kattia oli kyllä melko next level... en kuullut siellä rantatunnelissa omaa autoa ollenkaan kun Micke painoi perässä kaasua.
  1 point
 18. Igor

  Pakosarja R53 Miniin

  Ja Orranje tuskin möisi noita jos katti olisi käsiin lahoavaa mallia. Sen verran kyllä luotan tohon kauppiaaseen, tuntee R53:t. Kun tein tonne tilausta tässä brexitin jälkeen, niin Orranje luonnollisesti vähensi ostoksen hinnasta sikäläisen VAT:n (muistaakseni 20%), koska ei olla enää samaa arvonlisävero-/tullialuetta. Ja paketti tuli jostain syystä perille ilman että sitä tarvi tullata. Noista halpiksista en tosiaan osaa sanoa. Eniten niissä huolettaa se miten ne istuu paikalleen. Sitä vitutusta, kun ruuvaat vanhaa rikkinäistä osaa takaisin paikalleen epäonnistuneen sovituksen jä
  1 point
 19. Mini1380

  Pakosarja R53 Miniin

  Ton pitäisi oikeesti olla hyvä: https://orranje.co.uk/shop-by-car/bmw-mini/mini-generation-1/gen1-exhaust/scorpion-r53-r52-r50-exhaust-manifold-sports-cat Hyvää ja halpaa harvoin saa.....
  1 point
 20. TuplaPete

  R53 JCW -06

  Ilmeisesti virhekoodia pukkaa kun kaasupoljin ja läppä ei toimi saumattomasti yhteen. Jos tulee vielä koodia kun vaihdat kaasuläppää, niin seuraavaksi testiin mun, Tim:in, Micken tai Apelin pedaali. Myös jos johtosarjassa on huonoa kontaktia, voi tehä samaa. Sitä ei toivo vihamiehellekkään että joutuisi johtosarjoja vaihtelee. Siinä saakin siten jo purkaa vähön reilummin autoa. Tarviikin testata kun saat takatukivarret vaihdettua. Vähän vielä harkinnassa tuo Lähetetty minun IN2013 laitteesta Tapatalkilla
  1 point
 21. Igor

  R53 JCW -06

  Joo ei se mikään yllätys ole, että vanhassa autossa on vikoja. Niiden vikojen kohteet tahtoo vaan olla välillä vähän yllättäviä. Tässä omassa rakkineessa on esimerkiksi edelleen kaikki alkuperäiset pyöränlaakerit ja koiranluut. Yleensä noita menee kuin leipää.
  1 point
 22. Micke

  R53 JCW -06

  Perus Mini
  1 point
 23. Itsellä ollut tuo Valeon paketti jo useita vuosia ja hyvin se toimii. Unohtanut jo miltä se 2 massa pyörä tuntui. Lämmin suositus.
  1 point
 24. Hei kiitoksia vastauksista. Sain tuolla vääntörauta konstilla homman hoidettua. Ehkä tulevaan vois tehdä tuon teeseitse työkalun.
  1 point
×
×
 • Create New...