Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 22/04/19 in all areas

 1. 2 points
  Igor

  R53 JCW -06

  Puolan uusiminen korjasi tuon käyntihäiriön, mutta lämpimänä käynnistyy edelleen vähän nihkeästi. Pikkuisen kun polkaisee startatessa kaasua, niin lähtee helpommin tulille. Hiukan myöhemmin käyntihäröjä ilmeni myös isommillla kierroksilla, ja logeissa näkyi että seokset heitteli miten sattuu. Suuttimien käyttöaste heilui 95% päällä, joten pistin isommat tilaukseen. Vanhoja 650cc suuttimia irrottaessa selvisi, että todennäköisempi syy seoksien heittelylle oli suuttimien kärkiä peittävä öljyinen tahmea mönjä. No, ainakaan nuo 1000cc:t ei lopu heti kesken, vaikka overkilliä ovatkin. Maksimi käyttöaste tipahti tuonne 65-67% nurkille. Vanhoja suuttimia peittänyt öljykerros oli todennäköisesti päätynyt sinne huohotusletku(je)n kautta, joten laittelin hyllyllä jo melko pitkään odotelleen oil catch canin pikaisesti paikalleen. Jos nyt säästyis nuo uudet suuttimet samalta käsittelyltä. Varmaan tarttee tuo lisääntyneen huohotuksen syykin jossain kohtaa hoitaa kuntoon... Tuolla setupilla kävin eilen dynossa (kiitokset TuplaPetelle!), ja alkuun vaikutti lukemien saaminen huonolta, kun kärry on vähän matalan puoleinen... tunkin paikkojen alle pienet lankut, niin ei ottanut enää mikään rulliin kiinni, mutta tietysti paino renkailla vähän keveni. Pitoa löytyi onneksi suihkepullosta suunnilleen riittävästi, ja pyöriltä mitattiin 169,1 kW (~227 hv) @ 6960rpm. Laskennalliseksi konetehoksi dyno antoi 197,7 kW, eli noin 265 hepoa. Kaippa tuo on ihan ok 220tkm ajetulle ja itse kadulla säädetylle härvelille.
 2. 1 point
  AH3000x

  Harrasteajoneuvoparkki Hyvinkää

  Vähän tarkennusta: ekana H-D V-Rod, pari Thunderbird Trumppaa, '62 kupla, Jawa, Herald, Austin Healey, Escort '73, Saab 15.5. olikin jo vähän tungosta ja vähän lisää arvuuteltavaa
 3. 1 point
  Mun kuvassa myös 165/70 10, Dunlopit
 4. 1 point
  Ota laakerista merkinnät ylös ja käy laakeriliikkeessä. Pitäisi löytyä aika kivutta.
 5. 1 point
  On niitä läjäpäin ollut mutta eioo ny viimesee 4vuotee tullut Isälle koitan ettiä kyseistä auto kun on nuoruudessaan omistanut ja aina puhunut siitä
 6. 1 point
  Kimi

  Minitonni versio 4

  Marraskuun alussa noudettu green driim ja nyt se on bläkk bjuuti. Aikaa paloi taas sellanen 200h ja rahaa budjetoimaton määrä. Tää silleen tiedoksi että oon tehnyt muutakin kuin pollannut foorumia Kisat alkaa kemoralla toukokuun viimeinen viikonloppu. 25 miniå viivalla. Tervetuloa katsomaan.
 7. 1 point
  Toki löytyisi jos olisi malli mukana, mutta se tarkoittaisi sitä että: - Liikkellä olisi jotain osia joskus hyllyssä - Palat olis mahdollista viedä sinne Itsellä ei ole ropaustilaa, eikä toista autoa (tai no kesäisin on), joten se että olisin saanut palat irti ja vietyä liikkeesen ei ollut nyt optio... Hommalla oli kiire muutenkin kun oli matkoja ja kaikkea, mutte tämä ratkesi sillä että unohdin paskat varaosaliikkeet ja vein Minin läheiseen Fixus-huoltoon joka on myymälän yhteydessä. Sinne varattiin etukäteen palat jotka mekatsu arveli olevan oikeat, mutta hankkisi sopivat jos irrotettaessa kävisi ilmi etteivät olekaan. Vein auton aamulla, ja hain sen saman päivänä pois, palat olivat sopivat. Samalla vaihdettiin levyt joka nurkkaan ja taka-anturi, etuanturi oli kunnossa joten sitä ei vaihdettu. Kolme tuntia töitä a 63€, osineen kaikkineen 450€.
 8. 1 point
  Pitäsköhän näistä "romuista" jo hankkiutua eroon? Ja vi'"t,on näissä kuitenkin jotain tyyliä!!!☝☝☝
 9. 1 point
  Alkaa tuntuun noi R53:n ongelmat aika pieniltä kun näitä lukee...
 10. 1 point
  next

  Flexfuel

  Suodattimen vaihto auttoi asiaan vikakoodien ja menohalujen osalta. Pumppu edelleen pitää vaimeampaa ääntä kuin bensalla mutta kai se pettäisi heti jos olisi pettääkseen. Miinuksena enää edelleen toi Bluetooth yhteyden täydellinen toimimattomuus. Liike lupasi sen purkin testiin jos tuossa olisi vikaa ja tähän joutuukin tarttumaan nyt sitten. Kuitenkin aika merkityksellinen näin alussa että näkee sen duty cyclen että miten suureen seokseen asti ne riittää. Osaisi tankata oikeaa seosta kun epäilen ettei puhtaaseen E85 soppaan riitä kuitenkaan.
×
×
 • Create New...