Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/03/19 in all areas

 1. 1 point
  LeeHarvey

  Myyty

  Jos ei tee entisöintiä, niin märkiin kelkkoihin saa laitettua kuivat jouset kiinni. Ei tarvitse metsästää uusia kelkkoja.
 2. 1 point
  Takamisakari

  Cooper S -05 "BRG"

  Asia herättää selvästi tunteita ja se on hyvä. En löytänyt suoraa esim hopeisia alle 170£, muuten olisin jo liipassut.E: paitsi että löysinkin ja tilasin saman tien. Hopiaa tulloo.
 3. 1 point
  Turbo 69

  Täysi aktiivihiilisuodatin

  Väärä diagnoosi,ei ollu HPFP, tai sekin oli jo kärsiny.Vaihdoin senkin nyt samalla.Tankissa taas kaikki paskana.Pumpun lähtöputki osittain poikki,toiselta puolelta pinnan mittausanturi hajalla.Syypää on melko varmasti Tank Air Valve,ei näyttäny vikakoodeja,mutta vuotaa läpi.Aiheuttaa tankkiin pirummoisen alipaineen:tankki lyttyyn ja särkee anturit ja putken.Aktiivihiili säiliössä ei ollu bensaa,ehkä tukossa muuten.Kun venttiili vuotaa,se laskee myös paineet tankkiin imujen lisäksi. Nyt uusittu kaikki tankin laitteet ja tukittu venttiilin letku,höyryt ohjattu ilmanputsarille. Vituttaa nuo muitten korjaamoiden "korjaukset".Vaihtavat vaan uutta osaa,mutta eivät selvitä syytä osien rikkoutumiseen.Laakkosella väittivät,että aktiivihiili suodatin oli tukossa. Kerran laitettu Laakkosella Stadissa ja toka kerta Rintajoupilla Mikkelissä.Siellä vaihtoivat vaan uuden pumpun.7000km ja taas pumppu sökö. Nyt pääsin itekkin tutkimaan vikaa HärisGaragella Simpeleellä ja saatiin juurisyy selville. Pitää ilmeisesti ottaa kuluttaja-asiamieheen yhteyttä. Mini toimii nyt pirun hyvin!!
×
×
 • Create New...