Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 25/07/19 in Posts

 1. 4 points
  holkki

  Kymi ring & Mini

  Ystäväni soitteli tänään ja tiedusteli halukkuutta kokeilla Miniä uudella,rakenteilla olevalla Kymi ringillä! Uusi asfaltti on n.viikon vanha ja kuulemma piti ajella rataa, jotta pintaan nouseva piki poistuisi. Ehdin paikalle vain puoleksi tunniksi, mutta, aivan MIELETTÖMÄN hieno kokemus! Pelisäännöissä oli, ettei suorilla saanut ajaa yli 80km/h, puuttuu suoja-aitoja, törmäysvaimentimia(renkaita) , suoja-alueita yms. mutta muuten pääsi laskemaan kivasti! Radan profiili korkeuseroineen ja pimeine kohtineen oli todella siisti ajaa, R56 MCS tuntui viihtyvän, niin myös kuski! Niin innostuin, jotta on tarkoitus liittyä paikalliseen rata-ajo kerhoon! No, nyt on ensimmäiset Minit korkanneet Ringin!
 2. 3 points
  karvalakki

  Vikakoodin lukija

  K+DCAN kaapeli eBaysta ja läppäriin INPA & DIS tai ISTA/D. Koodauksiin NCSExpert. Ehdottamasti paras vaihtoehto.
 3. 2 points
  sami_espoo

  Valoja mittari täyteen!

  Laturi vaihdettu (olihan varsin ahdas vaihtaa ) ja taas Mini kulkee. Sami
 4. 1 point
  JemenJ

  R53 JCW -04 ostoaikeissa

  Tarjoukset maalaustöistä vaihtelivat 500-1400€ välillä. Mitä enemmän nyrkkipajalta paikka näytti sen halvempi tarjous yleensä oli. Minun kohdalla kustannukset olivat lähempänä tuota ylärajaa. Paikan valintaan vaikuttivat myös muutamat ennakkosuositukset sekä heidän asenne kyseiseen työhön. Halvemmissa paikoissa voivoteltiin ’kun on niin hankala ja saakohan tuosta hyvää millään’, kun taas MH Colorin tyypeillä oli selkeä visio ja ammattimainen asenne kuinka pitää tehdä että tulee hyvä. liitteenä muutama kuva puhtaasta autosta.
 5. 1 point
  JemenJ

  R53 JCW -04 ostoaikeissa

  On sen verran kurassa nyt sateiden jälkeen että ei kehtaa kuvata... Pitää pestä ensin, sitten postaan kuvaa!
 6. 1 point
  Turbo 69

  Mk1 uustuotantokoppa

  Ilmankos ne maksaa, käsityötä. Ja suht hienoa.
 7. 1 point
  Kiitti, täytyy kysyä tuoltakin, jos intoonnun optimointihommiin. Peruutustutka lakkasi toimimasta. Myyjäliikkeen mielestä tutkan anturit ovat kulutusosia. En jaksanut alkaa asiasta kinaamaan, vaan tilasin uuden anturin Ebaystä. Tuli kotiin kannettuna alle viikossa ja maksoi alle 15 euroa. Oli vieläpä oikea osa. Anturi olikin sitten tosi helppo vaihtaa Clubmaniin! Tutkan anturit ovat aivan puskurin alareunassa. Käsiksi pääsee helposti ihan parkkipaikalla, ei tarvinnut tunkata autoa ylös eikä mitään. En tosin keksinyt, että miten Minissä saisi testattua, mikä antureista on pimeänä. Virrat ja pakki päällä ei kuulunut mitään nakutusta antureista. No, päätin kokeilla yksi kerrallaan. Vastoin Murphyn lakia osuin vieläpä ekalla oikeaan.
 8. 1 point
  mini850

  Austin van -62

  Nyt On vanhus katsastettu
 9. 1 point
  Kimi

  Ylimääräinen pultti moottorissa

  Mulla on tuollainen endoskooppi. Se on ihan hyvä, tiukkia mutkia letkuun ei saa, mutta kelpaa näihin kinkereihin. Ei taivu virranjakajan reijästä noin tiukkaan missä toi pultti on. /kimi
 10. 1 point
  Larry

  Ylimääräinen pultti moottorissa

  Mulla on ebaysta tilattu muutaman metrin kaapeli joka kiinni läppärissä, sais kans kiinni Android puhelimeen. Ihan toimiva peli, kuvanlaatu ei huippu mutta tarvittava ja hinta 5€ luokkaa, ollut ihan riittävä kun harvoin tarvitsee.
 11. 1 point
  Kimi

  Ylimääräinen pultti moottorissa

  Kyllä se siellä pysyy! Ei mahdu tulemaan pois mitään kautta missään asennossa, paitsi jos ajaa vehkeen katolleen
 12. 1 point
  A Cooper

  Projekti Papu

  Tuulilasin alla oleva poikittaispalkki on vaihdettu osittain ruostuneen tilalle. Vaikealta tuntuneen työvaiheen jälkeen oli pakko testata uusien peltien sopivuutta. Nimimerkki Jaguar66 ohjeistaa Youtubessa kokeilemaan osien sopivuutta kerran jos toisenkin. Huomenna käyn Muijalan Miniopistossa urkkimassa muutamien liitosten oikeaa asennustapaa syynä aikaisempi korjaus, johon en luota. Vielä on kaksi korin ongelmakohtaa, joita pohdiskelen. Molemmat edellyttäisivät ammattimiehen käyttöä mutta kun ajaudun pikkuhiljaa ryhmään "minä itse". Kohta mietitään maalaamista. 5 k€ tuntuu isolta rahalta, joten "minä itse" voisi ainakin yrittää ja ammattimies saa sitten tehdä uusiksi jos siltä tuntuu.
 13. 1 point
  Sibe70

  R53 ilmastointi ongelma

  Kelan vastus noin 3-4 ohmia ja jos kela Ok niin onko päätylaipan välys Ok. Pitäisi olla noin 0.6mm max milli että jaksaa vetää. 21v. Liikkuvan kaluston kylmälaitteiden parissa, jos jotain niin kysykää
 14. 1 point
  holkki

  R55 JCW -12

  Noo, pakko vähän kommentoida....Tullut seurattua näitä sun kaikkia Minejä täällä foorumilla, ja muistini mukaan olet aijemminkin meinannut "loikata" järki-autojen pariin...No, välillä se mitta tulee täyteen ja joskus elämän tilanteet vaikuttaa auton hankintaan, mutta toivottavasti viellä Minien parissa myöhemmin jatkat, vaikka niiden "sähkö"-versioiden parissa! Ja näin kouvolan nurkilla asuvana tulen todennäköisesti törmäämään sun Exään....
 15. 1 point
  Turbo 69

  R55/56 ostajan opas ja tunnetut viat

  Ite tulppasin sen venttiilille menevän letkun ja toisen pään pistin menemään ilmanputsarin koteloon.Epäilin tuon venttiilivian uusiutuvan ja ei tuolla juuri mitään virkaa ole.
 16. 1 point
  4minis

  Ylimääräinen pultti moottorissa

  Kun siinä on noin hyvä,pitkä tartuntapinta niin onnistuisiko porata sitä kantaa pienemmäksi kun se ei ole mielestäsi paljoa reikää suurempi. Murut sitten vaan pois. T.jp
 17. 1 point
  next

  R55/56 ostajan opas ja tunnetut viat

  Sillä mullakin on korkkiin porattu 4mm reikä
 18. 1 point
  next

  Jakopää remontti

  Se ei ole kuitenkaan boksi vaan kaikki ladataan obd pistokkeen kautta auton omaan ecuun. Tehdas muokkaa välissä datan vain kyseisen auton ajonestotiedoilla jne. Itsellä meni päiväsaikaan noin 45 minsaa koko hommaan. Auton saa myös palautettua takaisin vakiotehoille halutessaan. Kulutus laski melkein litran omassa samalla.
 19. 1 point
  next

  Jakopää remontti

  Ja siitä tulee oikeasti tykki kun vertaa siihen one malliin 3 heppaa ja olikohan 7nm enemmän kuin vakio cooperissa tuli tosta omasta mitattuna w dynolla Parolassa. Mulla siis one jossa koodattu bluechip kautta uus ohjelma jossa aukeaa kaasuläppä jne.
 20. 1 point
  Igor

  Jakopää remontti

  Hienoa että vekotin pelaa. Kai muuten tiesit että Oneen saa softalla Cooperin tehot...
 21. 1 point
  DTR

  Myyty! R50-53 kaarilistat

  Myydään seuraavat käytetyt pyöränkaarien muovilistat: - kuskinpuoleinen alempi etukaari - apparinpuoleinen etukaari, ylempi x 2 ja alempi x 1 - apparinpuoleinen takakaari Hinta: 10€ / kpl Sijainti: Tikkurila, Vantaa Yhteydenotot: YV
 22. 1 point
  Mini1380

  Jakopää remontti

  No et kai mitään 95 kuraa oo ahdetussa pelissä käyttänyt
×
×
 • Create New...