Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/06/19 in Posts

 1. 6 points
  Heppu

  R53 JCW -04 ostoaikeissa

  Moro kaikille tutuille ja tuntemattomille! En ole vuosiin tällä foorumilla käynyt ja mukava nähdä että perustamani foorumi on vielä olemassa. Ja mikä kaikkein hienointa löysin tästä viesti ketjusta vanha minini. Eli olen tämän works:n ensi omistaja. Muistan kun sen rekisteröintiä väännettiin muutama kuukausi Laakkosella. Tämä autohan oli ensimmäinen, joka muutoskatsastettiin works:n sarjalle. Itsellä ei ole tallessa tästä autosta kuin hienoja muistoja ja joitain satoja kuvia viime vuosikymmeneltä.
 2. 5 points
  tailke

  Morris Mini 850

  Vähän päivitystä: Melkein tallissa ja sitten tallissa, vähän ylimääräistä roinaa pois tieltä ja osia paikalleen. Ensin vartaassa ja sitten varmaan pukkien päällä.
 3. 4 points
  holkki

  R55 2010 P2845 ja P0015

  No niin, kävin auttamassa Mini-harrastajaa ongelman kanssa, ista d lukemaan, ja yllätys! "Modulikuusessa FRM punaisena, "ecu not responsing". Näytti myös faulteja muissa moduleissa vaan ei päässyt lukemaan, kun tuo FRM jyräsi omat ongelmat tauluun. Kirjoittelen tätä sen vuoksi, jotta kun aikasemmin on tullut tuo kyseinen näkymä Istaan, tietää se ongelmia! Nimittäin menee FRM kyykkyyn! Vaihtoehdot on ostaa Marmorilta uusi moduli ja asennuksen yhteydessä ohjelmoida se ko.auton tiedoilla. Toinen vaihtoehto on etsiä vanhalle yksikölle korjaaja. Kyseinen vaiva on tuttu bemari-harrastajille, E-sarjan bemujen vaiva. No, mulle on tosiaan tullut vastaan tämä aikaisemmin ja tiedä ko.ongelmaan ratkaisun, Jakiltech tuusulassa. Empä tahtoisi täällä mainostella, mitään sidettä ko.yritykseen ei tosiaan ole, mutta kun keskiviikko iltana FRM kyykkäsi, kaveri ajoi valtakunnan sisärajan yli pääkaupungille töihin, toimitti purkin Jakiltechiin ja toi torstaina tullessaan mulle, ei purkin korjaus voisi juuri paremmin hoitua! Tietenkin harmitti "kuumaelmon" puolesta ylimääräinen rahan meno, mutta kun korjauksesta selviää 120€ , ei voi pitää pahana! Joo, kuulemma hajoaa usein juuri vikakoodien luvun tai akun vaihton yhteydessä...ihan vaan tiedoksi foorumin väelle , jos näin sattuu käymään....ai joo, alkuperäinen vika Istalla luettuna näytti pakonokan actuatorin(vanos) ongelmaa, pakonokka ei pysy halutussa asteluvussa...
 4. 4 points
  Igor

  R53 JCW -06

  Viime suvena Wilbon onnistui haalimaan maailmalta tänne pohjolan perukoille suhteellisen harvinaiset JCW Sparco -penkit. Olin jo pidempään kuolannut sellaisten perään, mutta niitä näkyy myynnissä lähinnä Briteissä sivuhuomautuksella "collection only", ja sielläkin melko harvoin. Ebayssä on roikkunut myynnissä yhdet nahkaiset ja yhdet kankaiset jo kohta kaksi vuotta, mutta hinta on sellainen, että myyjä ei selvästikään halua päästä penkeistä eroon. Eli kauaa ei tarvinnut miettiä, kun Wilbon ilmoitti että jakkarat olis kaupan. Mahtuivat muuten hienosti Minin kyytiin. Näitä Sparcoja on saanut joskus muinoin tilattua R50/R53:een tehtaalta lisävarusteena sekä marmoritiskiltä jälkiasennuksena, ilmeisesti ainakin siihen asti kun sivubägilliset Recarot (jotka on GP:ssä vakiona) tuli tarjolle joskus faceliftin tienoilla. Penkki on käytännössä Sparco Milano, mutta hieman eri verhoilulla. Tarjolla on ollut kangas-, nahka- ja alcantaraverhoillut versiot. Nämä kangasverhoillut yksilöt on pohjasta löytyneiden Sparcon quality check -tarrojen perusteella tehty vuodenvaihteessa 2003/2004, ja siihen nähden kuskin penkin sivutuet oli kuluneet jopa yllättävän vähän. Roudasin kuskin penkin kuitenkin verhoomoon alkuperäisen ryhdin palauttamiseksi. Siellä selvisi että selkänojan sivutukeen oli jo kertaalleen vaihdettu yksi pala kangasta, mikä selittää vähäisen kuluman. Se ei tarkemmin syynäten ole ihan samaa kuosia kuin muu penkki, mutta koska alkuperäistä vastaavan kankaan löytäminen osoittautui turhan haastavaksi, se sai jatkaa toistaiseksi palvelustaan. Sivutuen kuluneet ompeleet ja painuneet pehmusteet uusittiin. Kokoero vakiopenkkeihin verrattuna on aika hurja. Selkänoja hankaa kiinni B-pilariin jos penkkiä siirtää tarpeeksi taakse, ja selkänojan kallistussäätöön ei ylety jos ovi on kiinni. Mutta on eroa tuen määrässäkin... enää ei tartte roikkua ratissa rystyset valkoisina, että perse pysyis penkissä kurveissa. Ristiseläntukeakin on kerrankin riittävästi. Painoa Sparcoilla on yllättäen reilu kilo enemmän kuin vakionahoilla, vaikkei näissä ole edes korkeussäätöä.
 5. 4 points
  holkki

  Kymi ring & Mini

  Ystäväni soitteli tänään ja tiedusteli halukkuutta kokeilla Miniä uudella,rakenteilla olevalla Kymi ringillä! Uusi asfaltti on n.viikon vanha ja kuulemma piti ajella rataa, jotta pintaan nouseva piki poistuisi. Ehdin paikalle vain puoleksi tunniksi, mutta, aivan MIELETTÖMÄN hieno kokemus! Pelisäännöissä oli, ettei suorilla saanut ajaa yli 80km/h, puuttuu suoja-aitoja, törmäysvaimentimia(renkaita) , suoja-alueita yms. mutta muuten pääsi laskemaan kivasti! Radan profiili korkeuseroineen ja pimeine kohtineen oli todella siisti ajaa, R56 MCS tuntui viihtyvän, niin myös kuski! Niin innostuin, jotta on tarkoitus liittyä paikalliseen rata-ajo kerhoon! No, nyt on ensimmäiset Minit korkanneet Ringin!
 6. 3 points
  Micke

  6-vaihteinen 5-vaihteisen tilalle?

  Tässä olisi vähän enemmän tietoa mitä kaikkea tuo muutos vaatii. https://web.archive.org/web/20150404150529/http://personal.stevens.edu/~jdunn/FixingtheWeakLink.pdf FixingtheWeakLink.pdf
 7. 3 points
  R56:n JCW-käsijarrukahva sopii myös R53:een. Ihan vaan vinkkinä.
 8. 3 points
  skithund

  Täyssähkö MINI

  Fully Charged showssa esiteltiin uusi tuotantoversio MINIn täyssähkö-biilistä. En ole vielä plärännyt joko löytyy suomihintoja, mutta briteissä auto on ilmeisesti hinnoiteltu edullisemmaksi kuin bensavastineet. Auton saa myös tilattua normivanteilla ja ilman keltaisia korostemuoveja.
 9. 3 points
  karvalakki

  R50 trifecta => ABS moduli vaihtoon?

  No niin, osa saapui ja asensin sen paikalleen. Sikäli pettymys etten päässyt ohjelmointihommiin ollenkaan, koska osa toimi plug'n'play Pumpussa oli yksi vikakoodi 64tkm kohdalta, kun jännite oli notkahtanut alle 9V. Ilmeisesti kolari, tai virtoja oli käytetty päällä tyhjällä akulla purkaamolla. Anyway, koodin poisto, ilmaus, ja kovaa ajoa. Nyt toivotaan että tämä toimii pitempään kuin koeajon Näin on käynyt itseasiassa ennenkin, kun vain valitsee sopivan ikäisen osan: softat ovat taaksepäin yhteensopivia joten ohjelmointia ei aina tarvitse. Koodaus on kyllä usein paikallaan, ja varmaan pitää tämäkin varmuuden vuoksi koodata oman auton varustelistan mukaan siltä varalta että siellä on joku merkittävä parametri. Uuden modulin olisi saanut vain merkkarilta. Saksassa hinta oli 700eur, asennettuna Suomessa varmaan tonnin hujakoilla. Purkaamolla osa maksoi 85eur ja sisälsi pumpunkin (Saksasta uusi 2000eur). Lisäksi tarvittiin parin tunnin askartelu.
 10. 3 points
  karvalakki

  Vikakoodin lukija

  K+DCAN kaapeli eBaysta ja läppäriin INPA & DIS tai ISTA/D. Koodauksiin NCSExpert. Ehdottamasti paras vaihtoehto.
 11. 2 points
  Igor

  Taka Jarru levyt

  Tuolla yllä jo linkkasin toiseen ketjuun jossa nämä työkalut käytiin läpi... sieltä olisi löytynyt tämäkin "erikoistyökalu".
 12. 2 points
  timot

  Taka Jarru levyt

  Se nätti homma vaihtaa Miniin levyt ja palat, mutta mielellään (melkein pakko) olla se erikoistyökalu jolla saa männän sisään nätisti.
 13. 2 points
  JemenJ

  R53 JCW -04 ostoaikeissa

  Käytiin MINIn kanssa ajelulla :)
 14. 2 points
  A Cooper

  Projekti Papu

  Sisäkaton asennus viimeistelyä vaille. Laatu mennee persoonallisen tyylin puolelle vaikka saankin apua viereisestä tallista. Sitten lasitukseen. Ihmettelin jo etupään sähköjohtojen liitoksia. Etuvalojen tasosäätöjen johdot on katkaistu etupään kolarikorjauksen yhteydessä. Säätimet asensin, joten täytynee sinne sähköjäkin kokeilla. Etuvalojen konehuoneen sisäpeltien toinen läpivientireikä näyttää nyt puuttuvan - porataan uusi. Vanha reikä oli ehkä uusitussa pienessä etupellin liitoslevyssä. Papu eli UOI-999 on omaa sukua GT-KG639 ja kotoisin Güterslochista Saksasta. Suomeksi tulkittuna - sanonko mistä. Tuotu vajaa 10 vuotta sitten jonnekin Vammalan-Tampereen seudulle ja löytyi Liedosta. Tunteeko joku Papun historiaa vuosilta 2011-2018? Onko vanhan myynti-ilmoituksen Pena mahdollisesti ministeri? Konepellissä näkyvä etupään vaurio näkyi jo silloin.
 15. 2 points
  karvalakki

  R50/R53 himmeät Xenon valot ...

  Ihmettelin, kun uusimmassa hankinnassa xenon valot olivat älyttömän himmeät. Polttimot selvästi paloivat, mutta tallin seinään ei syntynyt minkäänlaista kuviota, niin himmeät valot olivat. Vinkki: syy löytyi väärin asennetuista polttimoista! Asiaa tutkiskellessani huomasin, että polttimon voi asentaa umpioon noin 97 tavalla väärin, ja yhdellä tavalla oikein. Oikein asennetuilla polttimoilla valoista tuli mallikelpoiset! Polttimon oikea asennus: Polttimon asennuksessa täytyy huomioida, että polttimo, kaulus, sytytin ja johto kytketään juuri oikeaan asentoon ja oikeassa järjestyksessä. Siis: - laita polttimo ensin umpioon oikeaan asentoon. Tässä vaiheessa kaulus ja sytytin vielä pöydällä. Polttimolle löytyy tukeva asento, muistaakseni niin, että se polttimon pykälä on ylöspäin. Huomaa, että se ei mitenkään napsahda kiinni sinne eikä pysy siellä itsekseen vielä tässä vaiheessa. - Pitele polttimoa paikallaan ja laita kaulus polttimon päälle; tarvitaan kaksi kättä (muttei black'n'dekker). Laita kaulus oikeaan asentoon; sitä pitää kiertää n 30-astetta kiinni-päin, jotta se loksahtaa lukkoon, ja oikeassa asennossa kauluksessa oleva liitin jää lukittumisasennossa alaspäin. Huom: olisi paljon helpompaa laittaa polttimo kaulukseen irrallisena, mutta silloin polttimo ei enää mene oikeaan asentoon umpioon! - nyt laita sytytin paikalleen. Sama juttu kuin kauluksessa, eli 30-astetta kiinni-päin lukitsee sytyttimen kaulukseen ja oikeassa asennossa lukittuneena sytyttimen suora sivu on alaspäin. Huom: olisi paljon helpompaa laittaa sytytin kiinni irralliseen kaulukseen, mutta silloin kaulus ei mene enää oikeaan asentoon polttimon päälle! - viimeiseksi laita johto paikalleen. Tämä todellakin täytyy laittaa viimeiseksi, vaikka se olisi helpompi tehdä ennen sytyttimen kiinnittämistä. Tämä siitä syystä, että liittimen työntäminen sytyttimeen kiertää sytyttimessä olevaa lukitusrengasta ja kiinnittää sytyttimien loppullisesti. Jos johdon änkeää kiinni irralliseen sytyttimeen niin sytytin ei enää mene oikeaan asentoon kaulukseen! Vastaavasti polttimon oikea irroitus: - irroita ensi johto; tämä vapauttaa myös sytyttimen lukituksen - kierrä sitten sytytintä auki päin 30-astetta ja irroita. - kierrä sitten kaulusta 30-astetta ja irroita; varo ettei polttimo tipu lattialle.
 16. 2 points
  Khato

  R53 rosteripakoputket

  Samaa mieltä. Itsellä Milltekin cat back ilman sitä keskivaimenninta ja sisäänajon jälkeen se on mukavan hiljainen. Uutena piti toki melkoista melua.
 17. 2 points
  Micke

  R53 rosteripakoputket

  Itselläni on kiinni Simonsin putkisto. Se on aika hiljainen, muistaakseni 3000rpm kohdalla vain 85db. Sen jälkeen on laitettu vielä Janspeedin pakosarja ja jopa ilman kattia oli alle 90db mutta 4000rpm jälkeen rupee tapahtumaan.
 18. 2 points
  Igor

  R53 rosteripakoputket

  GP:n takapenkillä äänet tuskin häiritsee?
 19. 2 points
  Igor

  R53 JCW -06

  Takapenkin panther black -eläinkuosi ei nyt sitten enää mätsännyt noiden etupenkkien kanssa, joten asialle tartti tehrä jotain. Päädyin nakkaamaan koko takapenkin pihalle. Suurinpiirtein ainoa syy penkin olemassaololle on ollut se, ettei tavaratilassa olevat kamat lennä pitkin matkustamoa, jos joutuu tallaamaan jarrupolkimen yllättäen pohjaan. Eli takapenkin selkänojan tilalle pitää laittaa kunnollinen verkko pysäyttämään tavarat, jos auto niiden ympärillä yhtäkkiä pysähtyy. Takapaksin äänieristys vaati penkin poistuttua huomiota, että metelin määrä pysyy jatkossakin edes jossain määrin siedettävänä. Takapenkki kun on kuitenkin hiukan vaimentanut takaa kantautuvia ääniä. Takapenkki kaikkine kiinnikkeineen, turvavöineen ja hattuhyllyineen poistui vaa'an kautta, ja painoa lähti yhteensä 22kg. Tavoitteena ei ollut laihdutuskuuri, vaan halusin selvittää kuinka paljon äänieristettä sinne kehtaa tunkea ennen kuin mennään painossa plussan puolelle. Aika paljon siis. Motonetistä kannoin tallille noin 15 kilon verran STP:n butyylimattoa yms. äänieristekamaa, josta noin puolet päätyi tuonne Miniin. Siellä oli jo ennestään lattiassa muutama kilo Dynamat SuperLitea, mutta kyllä tuo silti vahvasti kevennyksen puolelle menee... Hiukan painoa tulee toki myös siitä tavaraverkosta kiinnikkeineen ja istuinosan paikalle tulevasta verhoilusta yms. Alla kuva vaimennusmateriaalista syntyneestä tilkkutäkistä. Kajarien aukoista pääsi liimaamaan jonkun verran äänieristemattoa lokasuojien päälle myös tuonne piiloon jäävälle puolelle. Kaiuttimien taakse tuli butyylimaton päälle vielä tuollaista huokoista akustointimattoa (STP Splen). En ole ihan varma mihin se siellä vaikuttaa, mutta sellaista joku hifisti suositteli.
 20. 2 points
  Igor

  R53 JCW -06

  Kärry pääsi lokakuussa sisätiloihin talvea pakoon, vaikkei tässä kovin kummoista talvea ole ollutkaan. Viime kesän ajelut meni lopulta ilman isompia murheita. Öljyä tuntuu menevän edelleen mukavaan tahtiin, eikä sitä kuitenkaan päädy ihan hirveästi tuonne öljynkeräyssäiliöön. Ilmeisesti sitä poistuu palamalla enemmän sylinterien seinämistä kuin huohotuksen kautta. Black Friday -tarjouksesta nappasin RVS-satsit aika sopivaan hintaan, ja ajattelin tehdä käsittelyt koneeseen keväällä ajokauden alkajaisiksi. Saas nähdä saako sillä tekohengitettyä tuota yhtään. Männänrengasjumppa on joka tapauksessa edessä jossain vaiheessa. Keräyssäiliön siirsin venakopan vierestä viileämpään paikkaan ABS/DSC -pömpelin viereen, ja sen jälkeen sinne alkoi kertymään (tiivistymään) myös veden ja etanolin sekoitusta. Kesällä tehtiin Minillä pieni road trip etelänaapuriin Pärnuun ja Tarttoon. Alkukesästä tein tuota reissua silmällä pitäen koneeseen bensasäädöt, kun Virosta ei etanolia saa. Mutta lopulta reissusta selvisikin ottamalla Helsingissä tankin täyteen viinaa, ja tankkaamalla kymmenen litraa bensaa sekaan Pärnussa. Viro on lyhyiden etäisyyksien maa. No, onpahan säädöt valmiina ensi kesän IMM-reissua varten. Radallakin tuli käytyä muutamaan otteeseen, ja tietenkin myös MCFF:n ratapäivillä Ahvenistolla. Kannattaa käydä tsekkaamassa kuvat tapahtumasta clubin nettisivuilta: https://www.mcff.net/syysratapaiva-2019-ahvenisto-galleria/ Alastarossa siirrytiin uusitun asvaltin myötä ajamaan autoillakin ns. mopolenkki, eli viimeinen kurvi mennään hieman eri reittiä kuin aikaisemmin. Tuo lisää kierrosaikaan ilmeisesti joitain sekunteja, joten vertailua vanhoihin aikoihin on vaikea tehdä. Suoranopeudet oli logien mukaan kuitenkin kovempia kuin aikaisemmin, joten jossain on tapahtunut jotain kehitystä. Paras kierrosaika oli 1:37,22, joka on n. 2,7sek hitaampi kuin aikaisempi personal best lyhyemmällä lenkillä. Alla kyseinen kierros videon muodossa. https://youtu.be/2_pucMjfzfM
 21. 2 points
  Igor

  IMM 2020

  Kukaan ei varmasti estä ostamasta lippuja täydellä hinnalla, edes paluumatkalle. Ja muistaakseni kalliimpi sesonkihinnoittelu alkaa 15.6., joten kannattaa varmuuden vuoksi vielä venyttää paluuta vähintään sinne saakka. Nythän on jo tarjoushintoja kevään/kesän matkoille, kun varaa ennen vuodenvaihdetta. Ja matkamessujen aikaan on tavannut olla myös tarjouksia (tammikuussa).
 22. 2 points
  karvalakki

  R56 nokkahihna reistailee

  Tämä alkaa lähentelemään rikollista hutilointia.
 23. 2 points
  Turbo 69

  OSTETTU: HS4 kaasutin, kotelo ja kaula

  Tässä erittäin hyvä malli siihen, kun on jotain ostettu. Aina kannattas ilmoittaa,kun on jonkun saanu ostettua/myytyä.
 24. 2 points
  Sähköjänis

  NCSExpert koodauksesta ...

  Itse itselleni vastaten, nämähän meni juuri em. asetuksilla kun ne vaan osasi tallentaa oikein; yritin koko auton kooditiedostoilla edestakaisin mutta sehän piti tehdä ECU kerrallaan, eli EMS:ään CRUISE_CONTROL aktiv ja BC:hen MIT_MFL aktiv ja hoplaa, napit heräsivät. Kiitos!
 25. 2 points
  JemenJ

  R53 JCW -04 ostoaikeissa

  Tarjoukset maalaustöistä vaihtelivat 500-1400€ välillä. Mitä enemmän nyrkkipajalta paikka näytti sen halvempi tarjous yleensä oli. Minun kohdalla kustannukset olivat lähempänä tuota ylärajaa. Paikan valintaan vaikuttivat myös muutamat ennakkosuositukset sekä heidän asenne kyseiseen työhön. Halvemmissa paikoissa voivoteltiin ’kun on niin hankala ja saakohan tuosta hyvää millään’, kun taas MH Colorin tyypeillä oli selkeä visio ja ammattimainen asenne kuinka pitää tehdä että tulee hyvä. liitteenä muutama kuva puhtaasta autosta.
 26. 2 points
  sami_espoo

  Valoja mittari täyteen!

  Laturi vaihdettu (olihan varsin ahdas vaihtaa ) ja taas Mini kulkee. Sami
 27. 2 points
  Igor

  R53 JCW -06

  Puolan uusiminen korjasi tuon käyntihäiriön, mutta lämpimänä käynnistyy edelleen vähän nihkeästi. Pikkuisen kun polkaisee startatessa kaasua, niin lähtee helpommin tulille. Hiukan myöhemmin käyntihäröjä ilmeni myös isommillla kierroksilla, ja logeissa näkyi että seokset heitteli miten sattuu. Suuttimien käyttöaste heilui 95% päällä, joten pistin isommat tilaukseen. Vanhoja 650cc suuttimia irrottaessa selvisi, että todennäköisempi syy seoksien heittelylle oli suuttimien kärkiä peittävä öljyinen tahmea mönjä. No, ainakaan nuo 1000cc:t ei lopu heti kesken, vaikka overkilliä ovatkin. Maksimi käyttöaste tipahti tuonne 65-67% nurkille. Vanhoja suuttimia peittänyt öljykerros oli todennäköisesti päätynyt sinne huohotusletku(je)n kautta, joten laittelin hyllyllä jo melko pitkään odotelleen oil catch canin pikaisesti paikalleen. Jos nyt säästyis nuo uudet suuttimet samalta käsittelyltä. Varmaan tarttee tuo lisääntyneen huohotuksen syykin jossain kohtaa hoitaa kuntoon... Tuolla setupilla kävin eilen dynossa (kiitokset TuplaPetelle!), ja alkuun vaikutti lukemien saaminen huonolta, kun kärry on vähän matalan puoleinen... tunkin paikkojen alle pienet lankut, niin ei ottanut enää mikään rulliin kiinni, mutta tietysti paino renkailla vähän keveni. Pitoa löytyi onneksi suihkepullosta suunnilleen riittävästi, ja pyöriltä mitattiin 169,1 kW (~227 hv) @ 6960rpm. Laskennalliseksi konetehoksi dyno antoi 197,7 kW, eli noin 265 hepoa. Kaippa tuo on ihan ok 220tkm ajetulle ja itse kadulla säädetylle härvelille.
 28. 1 point
  Uusasin sen itsekin samalla kun vaihdoin öljyt ahtimeen,vesipumpun ja laturin, löytyi yleismallisesta o-rengasvalikoimasta mutta mitat eivät jääneet mieleen...
 29. 1 point
  Kimi

  Putket/linjat sisäpuolelle autoa?

  Jeps, Kun hain transit vm 96 uudet putket motonetista ne oli kuparia muovipäällysteellä. Auton alla oli ostessa myyjä laitatanut uudet alle ja ne oli 5v jälkeen ihan vihreitä ja mureita eikä kelvannut katsastusmiehelle. Ammmattimiehen ohjeesta palautin ja tein metritavarasta. Putket kannattaa maalata paksuulla ruosteenestomaalilla ettei tuu kivenhakkaumia, esim dinitrol tms. /kimi
 30. 1 point
  Igor

  R53 JCW -06

  Mittariston ja raitisilmasuuttimien rinkuloista piilotin kromit, ja sitten olikin aika käyttää kärry katsastuksessa. Ja vain päivän myöhässä. Takapenkin ja -vöiden puuttuminen johti muutoskatsastukseen paikkaluvun osalta, mutta muuta ei papereihin tarvinnut merkitä. Etupyörien laakereissa oli juuri havaittavaa väljyyttä, mutta kaippa ne 231tkm kohdalla jo sietääkin uusia.
 31. 1 point
  next

  R53 rosteripakoputket

  Joo se voi olla juurikin noin. Vanhassa R53 oli muistaakseni toi sama milltekin putki oletettavasti ja se oli mukava ääninen vaikka kunnolla poljettaessa tulikin raspi ääni kovemmin esiin.
 32. 1 point
  Turbo 69

  suodattimen jalka

  Onkohan noista hajonnut se muovinen ja laitettu tilalle metallinen?
 33. 1 point
  Jykä

  suodattimen jalka

  Meidän R50 2003 Cooperissa on alumiininen suodattimen kansi.
 34. 1 point
  jyppe

  Austin 1100 MK2

  Nyt on päästy purkamaan autoa ja huomenna jatkuu purkaminen
 35. 1 point
  Kimi

  Projekti Papu

  Moi, Kun tekee itselle niin korvaukset tulee aina ajallaan, ei tarvi periä tai määritellä hintaa. Aikataulunkin voi säätää sellaiseksi kun haluaa ja jaksaa. Vaikka tekee toiselle pienestäkin summasta jotain niin rupee maistuu työlle, ja se on kaikki pois vapaa-ajasta /kimi
 36. 1 point
  Igor

  IMM 2020

  Jos en olis jäänyt jahkailemaan, niin meno-paluu auton ja hytin ja ateriapakettien kanssa olis ollu n. 670€. Mutta menin lukemaan mainospostin sen verran väärin, että luulin varauksen olevan mahdollista vielä tänään. No, olihan se voimassa klo 00.59 asti tänään. Eli jäi toi tarjous nyt sitten käyttämättä. Ehkä otan kostoksi menomatkalle lepotuolipaikan... tai odottelen matkamessutarjousta.
 37. 1 point
  Purtsi

  IMM 2020

  Perjantaina on Finnlinesillä black friday tarjoukset. Winkwink. Sent from my SM-G970F using Tapatalk
 38. 1 point
  club75

  -65 Austin Mini

  siinäpä olis penkit, jos olet myymässä niin laita viestillä hintaa
 39. 1 point
  Igor

  R50 sähkökummajaisia

  BCU-purkki (repsikan jalkatilassa A-pilarin alapuolella) ohjaa lukkoja, laseja, valoja ja pyyhkimiä, joten ensimmäisenä epäilisin että sinne on päässyt kosteutta. Noin uudessa siinä kyllä pitäisi olla muovisuoja päällä estämässä veden valumisen suoraan sisään...
 40. 1 point
  next

  R50: sytytystulppa kiertyy irti?

  Pelaa ihan normisti ainakin meillä kunnes ampu tulpan irti asti. Tuosta josta kierteet lähti niin ampu startatessa irti. Joo varmaan käytän väärää ilmaisua kun puhun helicoilista mutta irtokierre siellä on nyt joka pitää sellaisella "sementillä" kiinnittää jos paikallaan tehdään. Paikalliselta koneistamolta hain ja panttia vastaan sain kaikki työkalutkin lainaan. Ei luvannut että auto jää ajokuntoiseksi kun tekee paikallaan heillä kun on muutama huono kokemus niin totesin että kun on itse paljon tullut tehtyä niin jos saan työkalut lainaan niin teen itse. Hermot meinasi mennä ja tunteina joku 4-5. Ongelmaksi tuli oikeastaan se kun minissä todella syvällä tulpat verrattuna moneen muuhun sekä siellä se peltiputki joka taas haittasi metalli jäysteen poistoa sillä magneetilla joka on sen kierretapin yhteydessä niin joutu moneen kertaan koittamaan sen kierteen kanssa. Siinä on yhdessä kohtaa vastaava katkeava piikki kuin irtohelicoilissa jonka pitäisi estää sen holkin peruuttaminen tulpan mukana mutta se saakeli katkesi aina väärin niin että tulppa vei liian syvälle sen holkin. Niitä on muitakin saman kierteen versioita esimerkiksi biltemassa ja motonetissä mutta ne ei pysyneet kiinni vaan kiertyivät auki abaut viikon ajon jälkeen. Ensi kerralla nousee kansi ylös ja toi koneistamo sano että saavat sinne sellaisen oikeasti kiinteän joka pysyy myös mutta asennetaan virallisesti alakautta. Ilmeisesti se on sama kuin toi minkä laitoin mutta asensin sen yläkautta mihin se on kuitenkin tehty mutta ohjeessa oli ettei ole yhtä pysyvä ratkaisu kuin alakautta asentaen. Tulipas pitkä selostus. Kettumainen on kuitenkin tehdä koko operaatio...
 41. 1 point
  jyppe

  Austin 1100 MK2

  koirankoppi ensinmäinen maileri on ajossa kesäisin ja katsastettu myös. tarkoitus tästä austinista alkaa pikkuhiljaa toista maileria tekemään ja tietty vähän paremmin kunnostaa kuin ensinmäinen mailerini.
 42. 1 point
  Kimi

  Kytkin ratas.

  Ei vaan osunut silmään. Ei me kisapeleissä ruveta välyksiä pienentää tuossa kohtaa. Vasta kun kytkin rupee luistaa kun tuolta välistä valuu öljyä niin harkitaan vaihtoa, ja silloinkin otetaan sopivasti kulunut tilalle. Päittäisvälyksen kanssa pitää olla tarkkana kun vaihtelee noita. Päätyprikalla on helppo säätää välystä isommaks.
 43. 1 point
  ZepeteuZ

  Austin mini 850 -69

  Vihdoinkin on mini saanut lopullisen värin ylleen. Jousituskin on paineistettu alustavasti.Lopulliset säädöt sitten kun kone on paikoillaan.Toinen etupenkki vielä verhoiltava ja sitten jarrut käsittelyyn.On tämä vaan hieno vaihe projektissa. Optimistisesti ensi kesän ajoihin...
 44. 1 point
  mini850

  Austin van -62

  Nyt On vanhus katsastettu
 45. 1 point
  next

  Jakopää remontti

  Ja siitä tulee oikeasti tykki kun vertaa siihen one malliin 3 heppaa ja olikohan 7nm enemmän kuin vakio cooperissa tuli tosta omasta mitattuna w dynolla Parolassa. Mulla siis one jossa koodattu bluechip kautta uus ohjelma jossa aukeaa kaasuläppä jne.
 46. 1 point
  Igor

  Jakopää remontti

  Hienoa että vekotin pelaa. Kai muuten tiesit että Oneen saa softalla Cooperin tehot...
 47. 1 point
  Mini1380

  Jakopää remontti

  No et kai mitään 95 kuraa oo ahdetussa pelissä käyttänyt
 48. 1 point
  next

  Valoja mittari täyteen!

  Laturiahan se huutaa ettei lataisi äkkiseltään. Sitä kautta sitten varmaan abs putoaa pelistä. Tai sitten isompaa vikaa siinä bcu yksikössä.
 49. 1 point
  Barclay

  Jakopää remontti

  Juuh, ei ainakaan mieleen ole jäänyt, että olisi kovasti saanut taistella. Eihän se kiristimen jousi kovin jäykkä ole.
 50. 1 point
  Ottaa apulaitehihnan pois paikaltaan ja laittaa koneen käyntiin, sillä varmistaa sen ketjun... ja samalla voi pyöritellä kiristin/ohjain rullat, laturin , ilmastoinnin yms. apulaitteet. niin se korjaamokin todennäköisesti aloittaa...
×
×
 • Create New...