Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 19/12/19 in all areas

 1. 1 point
  Pekkomopo

  Hydrolastic pumppu

  Motonetista rasvaprässi ja prässin oma kumiletku pois ja tilalle 8mm sisähalkaisialta olevaa paineletkua kirkasta pituus 50cm .Toiseen päähän rengaan täyttöventtiili ja rasvaprässin päähän hydraulilikkeestä liitin mihin sain liitettyä letkun toisen pään.Väliin voi laittaa sitten vaikka IHK:lta ostetun nestepainemittarin hinta 25€. Neste 50% ilmajarrujen jäänestoa ja 50% jäähdytysnestettä siinä sekoitus.
 2. 1 point
  minorv8

  Tankki.

  Metallinen yhdysputki jossa T-haara ja siitä letkulla pumpulle.
 3. 1 point
  MikaJ

  R53 huono tyhjäkäynti kylmänä

  Tuskimpa on fuel trimmeissä vika. Ecu lähtee heti lambdan lämmittyä korjaamaan short term trimmiä ja sitten pienellä viiveellä long termiä. Long term trimmi kun pamahtaa 25-30% tienoille niin vikavalo syttyy. Yleensä fuel trimmit nollaantuu kun nollaa vikakoodit, mutta ei sitä sen takia ikinä ole pakko tehdä. Lisäksi jos lämpimänä toimii ja kylmänä ei, kertoo heti ettei se nyt fuel trimmi ole asian ydin. Ihan persuasioista kannattaa lähteä liikkeelle, katsoa imuvuodot ja lämpöantureiden näyttämät ennen kylmäkäynnistystä. Lisäksi tietenkin vikakoodeista voi löytyä jotain vinkkiä, niitä voi olla vaikka vikavalo ei pala.
 4. 1 point
  LeeHarvey

  O: karttavalo

  Kiitokset tarjouksista. Valo löytyi.
 5. 1 point
  tailke

  O: karttavalo

  Tämä olisi ylimääräinen, katso YV.
 6. 1 point
  imperial

  Mikä Pala lukko kyseessä.

  Yksi osa jäi myymättä 25 vuotta sitten tuollaiseen lukkoon. Kuvassa merkitty nuolenkärjellä. C-AHT587 oli numero Special Tuningilla. "Side gear ring" .Tarvitseva laittakoon YV:tä.
 7. 1 point
  Kimi

  Projekti Papu

  Moi, Kun tekee itselle niin korvaukset tulee aina ajallaan, ei tarvi periä tai määritellä hintaa. Aikataulunkin voi säätää sellaiseksi kun haluaa ja jaksaa. Vaikka tekee toiselle pienestäkin summasta jotain niin rupee maistuu työlle, ja se on kaikki pois vapaa-ajasta /kimi
 8. 1 point
  Ado50

  Mikä Pala lukko kyseessä.

  Minin Salisbury levylukko.
×
×
 • Create New...