Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 19/11/13 in all areas

 1. 3 points
  timot

  Uusi Mini tuli jälleen taloon.

  Nyt tuli kolmas Mini taloon, Mini Countryman S , Paceman S ja Cooper. Tämä tuntuu jo sairaudelta keräillä näitä. Se Paceman on uusin hankinta.
 2. 1 point
  Turbo 69

  MK2 - ovesta muutama kysymys

  Niin ja saranat /oven väli kannattaa säätää mahdollisimman lähelle keulasta päin.Kun tappi kuluu,ei ota heti kiinni oven takareunasta.
 3. 1 point
  Mini1380

  Runflat, ei koskaan enää

  Alatukivarren takimmaisten puslien kunto kannattaa myös tarkistaa jos on kovin vaeltelevainen ja päivittää ne samalla esim.Powerflexin pusliin.
 4. 1 point
  Igor

  NCSExpert koodauksesta ...

  Semmoinen huomio KMB-modulin koodauksesta, että se resetoi ajotietokoneesta trippimittarin ja keskikulutuksen yms. Ei mikään iso asia, paitsi jos bensamittari ei toimi, ja käyttää noita tankkaustarpeen tarkkailuun.
 5. 1 point
  Kimi

  Allegron kone.

  Alakerran kun avaat niin näkee onko ollut auki vai ei. Allegron ostajat ei ole ollut rikkaammasta päästä joten kyl täs on omistaja tai paja säästänyt. /kimi
 6. 1 point
  claymad

  Mini 69, Käy!

  no nyt mahtuu penkki ja takatuki tulee ylös...
 7. 1 point
  Taky

  AirBagin valo

  Suksista tiiä ;-) , mutta NCS:n ohjeistusta mm http://blog.obdii365.com/2016/04/19/ncs-expert-coding-guide-for-beginners/ linkissä.
 8. 1 point
  Kimi

  Kierroksia hakusessa

  Moi, Jos lisäät nostoa esim. 1mm, nostosta 6.6:sta 7.6een, nokalla kilot riittää koska tuon millin takia korkealla nostolla tulee lisää jousipainetta, mutta sitten kun se samalla seetipaineella menee kiinni, niin rupee pompimaan ja kone röpöttää. Seetipainetta pitää kasvattaa ja se ei muutu kuin shimmaamalla tai jousia vaihtamalla. Minin vakionokka on jotain 225-230, toi muutos 270-280 on huima, jolloin vakio ei enää riitä millään, unohda toi lause tuosta paperista.. Lisäät kierroksia riittävästi niin jättöreunalla kuppi ei mahdollisesti seuraa nokkaa ollenkaan ja seurauksen on että venttiili hakkaa itsensä täydestä nostosta suoraan seetiin. Minin vakijousessa on seetipaine muutenkin älyttömän pieni. Älä riko konetta huudattamalla röpötykseen asti. Youtubeen hakusanoiksi valve float tai valve bounce ja löytyy hauskoja juttuja.
 9. 1 point
  Jonte

  Mikä hihnapyörä soi?

  Tein tällaisen työkalun ja hyvin toimi. Hihna tuli vaihdettua. Työkalun mitat pdf-tiedostoissa, jos joku muukin haluaa tehdä itse. Ohjurirullan laakeri kuulosti hieman kuivalta, joten täytyy vaihtaa se. Josko "soiminen" tai kiljunta loppuu siihen. Hihnatyökalu.PDF Lapa.PDF Varsi.PDF
 10. 1 point
  Juge

  Myydään MCS:ään sopiva "vararengas"

  Hei! Anteeksi kun kesti vastaus. Sen verran tullut myyntävänä ilmoituksia tänne palstalle että en ole huomannut ollenkaan että tuotteesta on tullut kyselyä. Varmistan asian, se vaatii paketin avaamisen. Ex-Clubmanissa oli kirkas ja se on rekisterinumerolla / runkonumerolla tilattu että uskon että se on kirkas. Otan siitä vaikka kuvan ja laitan tänne. Nopeiten kyselyihin saa vastauksen tekstarilla.
×
×
 • Create New...