Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 18/04/18 in all areas

 1. 3 points
  timot

  Uusi Mini tuli jälleen taloon.

  Nyt tuli kolmas Mini taloon, Mini Countryman S , Paceman S ja Cooper. Tämä tuntuu jo sairaudelta keräillä näitä. Se Paceman on uusin hankinta.
 2. 1 point
  Turbo 69

  MK2 - ovesta muutama kysymys

  Niin ja saranat /oven väli kannattaa säätää mahdollisimman lähelle keulasta päin.Kun tappi kuluu,ei ota heti kiinni oven takareunasta.
 3. 1 point
  Kaitzu

  Kaitzun Works '15

  3,5 vuotta & 70 000km ajoja takana ja edelleen tällä mennään Huolenpitosoppariinkin otin jatkoa eli nyt on huollot maksettu 5v/100tkm asti eli ei ole vielä mitään vaihtohinkua ollut. Toiminut lähes moitteetta. Vajaa vuosi (~55tkm) sitten alkoi takajarrut vinkumaan eli jarrut laahasi. Uusilla paloilla ja puhdistuksella korjaantui. Viikko sitten auto halusi etujarrupalat vaihdettavaksi. Levyjä ei tarvinnut vielä vaihtaa. Akku varmaan pitäis vaihdattaa. Jo viime talvena kovemmilla pakkasilla järjestelmä ilmoitteli ajottain virran vähyyttä. Toki auto on aina käynnistynyt, mutta "vikatila" estää webastoa käytettäessä sisätilapuhalluksen käynnistymisen.
 4. 1 point
  Turbo 69

  Kupla.

  Volkkari bongaus Amsterdamissa. Yhtään classic Miniä ei nähty.
 5. 1 point
  tailke

  Kampiakselin etu tiiviste

  Ja stefan huuleen rasvaa, kuiva kumi rikkoo itsensä.
 6. 1 point
  timot

  Lasikattoluukut

  No perskule, taisi asia selvetä, oli varmaan näössä vikaa kun muistelin, että takimmainen myös nousee. Kiitoksia asian selvityksestä.
 7. 1 point
  Mini1380

  Runflat, ei koskaan enää

  Alatukivarren takimmaisten puslien kunto kannattaa myös tarkistaa jos on kovin vaeltelevainen ja päivittää ne samalla esim.Powerflexin pusliin.
 8. 1 point
  Mini1380

  MCFF Syysratapäivä 15.09.2018

  MCFF syysratapäivä 15.09.2018 Pitkästä aikaa Minit palaavat legendaariselle Ahveniston moottoriradalle syysratapäivän merkeissä! Rata on varattuna klo:12-17:00 väisen ajan. Ratavuorot jaetaan tuttuun tapaan hitaiden ja nopeiden vuoroihin jolloin jokainen pääsee ajamaan itselleen ja kalustolleen sopivalla vauhdilla. Nopeiden vuorolla kypäräpakko! Totuttuun tapaan valitaan myös varikkoruusu joten autotietolomake kannattaa täyttää Ratailun jälkeen siirrymme viettämään useimmille Mineille ajokauden viimeistä yhteistä iltaa Aulangon Rantahuvilalle. Tule Sinäkin mukaan rentoon illanviettoon!!! Majoituspaikkoja on n.20 joten varaathan nukkumapaikkasi ajoissa. Varaukset: Lari Risku p:050-5992830 (mielellään tekstiviestitse) Etäisyyksiä: - Helsinki 105km - Turku 140km - Tampere 77km http://ahvenistoracecircuit.com/esimerkkisivu/ https://www.evonluonto.fi/property/aulangon-rantahuvila/
 9. 1 point
  Igor

  R53 mysteeri

  Jeps.Se maksoi tuolla aeromotorsissa SKF:n tekeleenä n. 16€. Aikamoista raksumista piti alkuperäinen 213tkm ajettu vapaarulla...
 10. 1 point
  johnny

  OBC retrofit koodauksesta ...

  ei mulla vaan oo mitään nappia.. ehkä mä kittasin sen umpeen silloin yks kerta.
×
×
 • Create New...