Jump to content

papu83

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

papu83 last won the day on September 6 2014

papu83 had the most liked content!

About papu83

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  itä-uusimaa
 1. papu83

  austin -69

  Alkaa olemaa kori hiekkakylpyä vaille. En oo löytänyt sitä runkonumeroo vieläkää mistään. Täytyy käydä konttorilla kysymässä mitä sen kanssa tekis. Oli muuten ihan terveet kelkat kun otin pois et siin olis jollekkin kuka niitä tarvitsee. Tilasitko purtsi tuolta ruottista etukelkan siihen sun miniin? Mitäs pitäis huomioida leimalle? Tulee varmaa näit kysymyksii täs talven varrella enemmänki
 2. Pikaisen mietiskelyn jälkeen tekniikka ostettu. Kiitti purtsi vinkistä.
 3. papu83

  austin -69

  http://www.avrclassics.co.uk/_-Turbo-Engine-Kits-_product/?pid=48067 kellää kokemuksia?
 4. papu83

  austin -69

  Ei löydy numeroo.. keulan lukkopellis on kyl peltilätkä missä on runkonumero mutta mahtaako se kelvata?
 5. papu83

  austin -69

  Joo sain selvää. Pohjasta en löytänyt mitää numeroo oli sen verran ruosteessa. Pitää tarkastaa tuo viistotuki jos siinä olis numerot tallella. Kiitos ohjeistuksesta.
 6. papu83

  austin -69

  Pitäiskö runkonumero olla apparin jalkatilassa? Mitens ootte toiminu kun olette pohjan vaihtanu? Mitäs inssit tuumaa?
 7. papu83

  austin -69

  Onko vinkkejä kun alkaa kelkkoja ottaa pois että miten noi hydrolastic:in nesteet saa helpoiten valutettuu pois? Laitan kumijousielementit / kelkat tilalle. Ja kyyllä se ahdin tulee määräämään tahdin kunnes jonain päivänä ollaan siinä mallissa.
 8. papu83

  austin -69

  Ok. Täytyy perehtyy paremmin kun alkaa purkamaan. Kelkat näyttäis olevan äkkiä katsottuna yllättävän hyvässä kunnossa. Pääsin vasta tänään katsomaan koko autoa paremmin. Muutenkin auto näyttää ihan hyvältä on tosin mätääkin mutta ei mikää umpilaho. Hmm.. mitähän tuolle nyt tekis... entisöinti vai turbotettu katuraaseri... vaiko sittenkin minitonni kilpuri, näytti hauskalta toi sarja.
 9. papu83

  austin -69

  old english white näyttäisi olevan tuo väri. Mitens toi hydrolastic sehän oli vissiin että siitä ei helpolla saa enää kalua? Käykö perinteiset kumijousielementit suoraa noihin kelkkoihin?
 10. papu83

  austin -69

  Ei oo sammaloitunu. Auto on seissy lämpimässä tallissa viimeiset 22 vuotta. Missäpäin värikoodi on? Vai onko missää?
 11. papu83

  austin -69

  Kaikki osat pitäis olla... se että mitä pystyy käyttää on sitten eri tarina. Sinänsä hyvä aihio että on orkkis kunnossa.
 12. papu83

  austin -69

  Siitä se alkais. Projekti vol 2
 13. Aivan mahtava helmi. Ilo alkaa työstää.
 14. Ok. Itsellä olisi tuollainen aika normaali maalipinta pikkaisen pieniä roskia ja vähän lakkapinta tuntuu karkealta eli pientä lakkasumua jääny pintaan.
 15. Joo hyvännäköinen mini tulossa. Voitko vähän valaista että miten olet kiillotuksen tehnyt? 2000 vesihionta? Entä miten millä aineilla myllytys? Tekisi itsekin mieli kokeilla.
×
×
 • Create New...