Jump to content

joel

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

About joel

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Autotalli
  Austin Mini 1275 -77 "Hillitön vaakaimu"
  Morris Mini -69 Projekti
  Opel Commodore GS 4D -68
 1. Meillä on tallissa aika mätä ja tyhjäks purettu kori joka odottaa korigrillin valmistumista, tervetuloa joukkoon ;) Otat ensin ovet, luukut, lasit, penkit yms. Isot osat irti niin helpottuu liikkuminen ja purkaminen. Konehan on kiinni apurungossa ja korissa pitkittäis tangoilla korissa. https://www.minispares.com/catalogues/classic/Classic~Body~Parts~Manual~1959-2000/Subframe/Front~Subframe.aspx?3~21~206 Tossa kuva apurungosta, sivustolta löytyy joka osaata kuvat, helpottaa aika paljon kun näkee että miltä sen kuuluisi näyttää ja mistä se on kiinni... Apurunko on etuhiekkapellissä hinauslenkeillä tai pulteilla, takaa korissa parilla pultilla ja jousitorneista konehuoneen puolelta isoilla pulteilla. Tsemppiä rakentamiseen! JJäämme seuraamaan etenemistä ;)
 2. Joo tuttu tunne, nykyinen mini on minin moottorilla reilu sata heppanen niin sitä saa kanssa ruuvata vähintäänkin yhtä usein kun pääsee ajamaan. mutta toisaalta se on just hyvä tollasena 8) Tuolla foorumillaha on melkoisiakin sovelluksia, jotka ei suomen lainsäädännöllä taida ihan onnistua. mitkäs ne "viralliset" vertailumallit ministä on? 1275cc mut paljos on vertailu heposia?
 3. Tuli hommattua vähän aikaa sitten melkeen rullaava rojekti jossa on laittoa joka nurkalla ja aika paljon. korimuutoksiakin on tehty sen verran ettei alkuperäisyyttä tarvitse vaalia. moottorikin siitä puuttuu niin aloin miettimään että jos laittaiskin jonkun "nykyauton" moottorin. GTI Swift on ollut aika suosittu mutta rupeaa olemaan nykyään aika harvassa ja kalliita. Minkälaisia kokemuksia, onnistumisia ja vastoinkäymisiä muilla on? Mikä kone minin konehuoneeseen mahtuu ja mikä ei ja mikä olis hyvä. mieluiten pelkällä muutoskatsastuksella... kattelin tai oon jo pitkään katellu sopivia mahdollisuuksia, Swift 1.3, Peugeot 205, 106... Micra 1.3, honda civic Mielellään hyvä ja halpa niinkuin normaalisti :D Ja sen verran pitkissä kantamissa rojekti on ettei lähipäivinä tapahdu mitään ::)
 4. Talven aikana olis sama homma edessä. Minkä lainen ja hintanen työkalu sulla olis kaupan? On lahdesta aika pitkä matka lähteä lainaamaan ???
 5. Samat kiinnostais, Missäpäin,kuvia,hinta?
 6. onko venttiilien säätöön mitään hyviä kikkoja tai jotain mikä pitäisi ehdottomasti tietää tai ottaa huomioon? minkä laiset välykset pitäisi olla? löytyy kyllä korjaamokäsikirja kotoa mutta osa sivuista on hukkunut vuosien varrella, muun muassa nämä sivut :P
 7. Otti se vieläkin vähän kiinni kun sattu töyssy kääntyessä :(
 8. Kyllä se kuppi mun mielestä oli ehjä, vaikka en sitä pois ottanukkaan. Laitoin sinne uutta rasvaa ja kuparitahnaa trumpetin molempiin päihin että lähtee ens kerrallakin irti ;) Mitenkäs minin alustan kanssa, hi-lot olis varmaan tilattava ja varmaan sitte uudet kumipallotkin. .. vai minkälaista alusta päivitystä kannattaisi tehdä? Coil overit on vissiin aika kalliita ja se onko niistä vastaavaa hyötyä kuin radalla... mites onko mineihin laitettu ilmapusseja? Vai onko kumipallo paras?
 9. Muuttu se nyt ainankin vähän paremmaks. nylon kuppi oli aika jämähtänyt ylätukivarteen ja kuulan pohja oli tasanen, kuuluuko olla vai onko kulunut? ja kaikki loppu olikin yhtä puuta ;D ;D jonkun aikaa siinä sai teistella että sai kimipallon irti trumpetista ja sitten sai taistela että sai kuulatapin irti. laitoin 2,5mm prikan siihen väliin ja nyt se korkeus vaikuttais samalta molemmin puolin. pitänee viimeistään talvella tilata hi-lo sarja ainankin :) Kiitoksia paljon avusta ja vinkeistä ^-^ ^-^ nyt pääsee taas ajelee 8)
 10. sitähän mä vähän pelkäsinkin :( Onks sitten mitään kikkaa millä pääsis jatkaa kesän ajeluja ennen kun saa osia tilattua? nii ja pitäis vissiin jussina katsastaakkin ::)
 11. Pelkääjän etupyörä ottaa kaaren/levikkeen etureunaan vähän kun renkaita kääntää vasemmalle. Kuskin puolella ei ota kiinni kumpaankaan suuntaan käännettäessä. .. Pelkääjän puoli on about sentin matalampi. Mistähän moinen mahtaisi johtua? ?? Auto oli kyllä talven pukeilla ja etukelkan etummaiset ja takimmaiset puslat vaihdettu, pitkittäistukivarsiin uretaania ja kumia, alatukivarteen uretaanipuslaa yms. Voisko siellä olla joku pois pailoiltaan? Kumipallot tai iskarit kuoleentuneet?
 12. Tilaus laitettu vetämääm :) 5x12 et 14 ja mustat :) Kohta sen ehkä näkee ja kokee että minkä laiset nuo on ajella...
 13. oon miettiny omaan miniin uusia vanteita. nyt on jotkun 12" peltivanteet ja vois ostaa jotkut aluvanteet. mitenkä paljon ET vaikuttaa ajo ominasiiksiin? http://www.midlandwheels.com/Shop/P-490 ... Metal.html http://www.midlandwheels.com/Shop/P-240 ... Metal.html tollaset sattu silmään ja olis aika miellyttävät, mutta mites noi ET 0 ja ET -7 ? onko kellään kokemusta tai tietoa että minkä laiset noi on ajaa? kokemuksia ja suosituksia saa esittää... ja olisi toivekin ;) 12" kuitenkin oli tarkoitus pysyä. tai ehkä 10" kävis jos mahtuvat pyörimään (en nyt muista että minkä kokoset levyt edessä on) ::)
 14. uudempi mittaristo kiinnostais. tulisko postiennakolla lahteen?
 15. joel

  keinuvivut

  Moottori Austin Allegron 1275 GT kampiakseli hiouttu pintakarkaistu vakioakseli Nokka-akseli Kent MD 286,imu 280 pako 290 astetta Venttiili koneisto vakio+säädettävä jakopää kaksirivisellä ketjulla A+-Laahukiristin sylinterikansi Longmanin 1275 12G940 Pakosarja LCB tyyppinen 3-2-1 Kaasutin Dellorto DHLA 45 (free Technics) reilu sata heppaa... ite olen kanssa miettinyt että pitäiskö olla välitetyt keinut tai että olisiko niistä hyötyä?
×
×
 • Create New...