Jump to content

Kaitzu

Members
 • Viestit

  180
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  3

Kaitzu last won the day on Lokakuu 4 2016

Kaitzu had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä Kaitzu

 • Taso
  Senior Member
 • Syntymäpäivä 11.10.1971

Contact Methods

 • MSN
  Kaitzu
 • Website URL
  http://kaitzu.arkku.net/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pohjois-Pohjanmaa
 • Autotalli
  MINI F56 JCW '15

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kaitzu

  Clubman F54 Cooper ohjelmointi

  Aika heikkoa on tarjonta heillä F5x-sarjalaisiin https://www.chip-tuning.fi/brand/car/Mini/
 2. Kaitzu

  F5X ECU piristystä

  2018 alusta myös brittiläisen CelticTuning-softia Suomessa asentavat paikat myös alkavat tekemään päivityksiä suoraan OBD:n kautta eli ei tartte ECU:a irroitella. Hinnoiltaan vaikuttavat edullisemmilta kuin tässä ketjussa mainitut.
 3. Nuo lämpötilaerot ja niiden tuomat ongelmat on MINIllekin ominaisia. Oma JCW kun on tovin webastolla lämmitetty, niin käynnistäessä moottorilämpömittari ei osaa näyttää lämpöjä ja järjestelmä ymmärtää että kone on huomattavasti lämpimämpi kuin imuilma, niin huudattaa flektejä (ja pahimmassa tapauksessa sytyttää vikavalon). Flektien huudattamisen ja lämpömittarin näyttämän saa aisoihin sammuttamalla auton ja käynnistämällä heti uudestaan. Vikavalon saa pois OBD-palikan avulla, yleensä en jaksa tuota poistaa kun on koko talven ominaisuus, yleensä satunnaisesti tutkin ettei muita koodeja ole kuin P10D5 - Coolant temperature sensor, plausability, cold start: Temperature too high.
 4. Kaitzu

  F56 & Radio MINI Visual Boost - musiikkiongelma

  Lisää testailuja .... Löysin laatikosta vanhan iPhone 3GS:n ja eiku sen lataamista ja autoon testaamaan. Pariliitoksen jälkeen lähti puhelimessa olevat musiikit hienosti soimaan auton kaiuttimista. Samalla huomasin kyllä että musiikkikirjaston selattavuutta ei löydy kummoisesti eli ainoastaan seuraava / edellinen kappale on mahdollista valita autosta. Muut valinnat täytyi tehdä sitten puhelimesta. Lopputulemana taitaa fiksuin vaihtoehto olla parille vuosittaiselle pitemmällä ajomatkalle valita musiikit USB-tikulle (tämäkin vain sen takia että aika heikosti nuo kuuntelmani radiokanavat kuuluu isompien taajamien ulkopuolella).
 5. Kaitzu

  F56 & Radio MINI Visual Boost - musiikkiongelma

  Päivityksen jälkeen tuo Sony toimii edelleen tuolleen että ohjaus onnistuu autosta, mutta musiikki kuuluu puhelimesta. Ainoa ero päivityksen jälkeen on että kappaleiden tiedot näkyy näytöltä eli ei enään lue "tuntematon kappale tuntemattomalta esittäjältä" :D
 6. Kaitzu

  F56 & Radio MINI Visual Boost - musiikkiongelma

  Takuu mennyt umpeen kesällä eli tämä ei enään vaihtoehto.
 7. Kaitzu

  F56 & Radio MINI Visual Boost - musiikkiongelma

  Kun kytkee puhelimen USB-kaapelilla ja puhelimeen asennettuna Mini Connected-sovellus, niin tällöin toimii multimediat eli mp3:set soi hienosti ja autokin näyttää niin levyn kansikuvat kuin kappaleiden tiedot. Tässä tavassa vaan työläänä ongelmana on se, että aina pitää muistaa puhelimesta valita USB-tilaksi "tiedostojen siirto" eli oletus mod (lataus) ei käynnistä tuota sovellusta. Mutta tässäkin tapauksessa on suurimpana ongelmana se että jos puhelimesta on BT päällä ja se yhdistyy autoon, niin samalla lakkaa kuulumasta taas musiikki. Eli pitemmillä matkoilla kun ei radiokanavat toimi, niin pitää valita HandFree-toiminto tai musiikinkuuntelu. Sama soimattamuus oli vaimokkeen Sony M4 Aqua:ssa silläerolla että jos autosta pistää kappaleet soimaan, niin ne kuuluu puhelimen kaiuttimesta ei auton. Kaapelikytkentää en edes testannut. Eli lopputulemana musiikit autoon pitemmille matkoille USB-tikulla, niin toimii myös HandFree puheluiden aikana.
 8. Auto ollut käytössä jo 2 vuotta ja puhelimet ovat hienosti kytkeytyneet laitteeseen eli puhelut onnistuu. Auton varustelistauksesta: S6FPA Radio MINI Visual Boost S6NMA MINI CONNECTED Nyt tuossa testailin OnePlus3:seni musiikkitoistoa ja ei pelitä sitten millään (kokeiltu niin bluetoothilla kuin USB-kaapelilla). BT:llä autosta ohjattessa kyllä musiikkikappaleet vaihtuu laitteessa, mutta mistään ei kuulu ääntä. Auto ei kyllä osaa näyttää mp3:sten tietoja, mutta se ei nyt se tärkein, pitäis saada äänet ensiksi kuulumaan. Päivitykset tein autoon, mutta ei apua siitäkään. USB-tikulla kyllä toimii musiikin.
 9. Kaitzu

  Koriste vai lelu ;D

  JCW:n ensimmäiset 2 vuotta: 07/2015 - 07/2016 ... 23 500km 07/2016 - 07/2017 ... 20 000km
 10. Kaitzu

  Mini talviautona

  Nyt toinen talvi lähdössä JCW:llä ja ainoa "harmitus" on että vakiovanteilla/rengaskoolla takarenkaan ja alustaosien välillä on tilaa jotain millejä, joten välillä joutuu lumi/jääkeräytymiä poistamaan/sulattamaan. Harkinnassa jo spacereiden ostaminen. Tietoinen valinta oli tämän JCW:n hommaaminen, mutta välillä kyllä tosissaan kaipaa toista paria vetäviä pyöriä (aiemmin ollut symmetrisellä nelivedolla olevia menopelejä).
 11. Kaitzu

  Lämmitin Miniin vm 2009?

  Näitä säteilylämmittimiäkin on monenlaisia, toiset on moottorin kyljessä "lämmittäen" ja sitten öljypohjan kylkeen tulevia, joiden tarkoitus on vain öljyn lämmittäminen. Sitten soppaa kun lyödään kaksi eri valmistajaa ja heidän "valikoimat", niin esim. Fiestan tapauksessa näemmä Calix:lta olisi löytynyt oikea lohkolämmitin eli vastus jäähdytysnesteessä ja sitten Defa:lta vain näitä "silitysrautoja". Omaani JCW:siin Defa tarjoaa "ei oota" ja Calix:lta näemmä löytyy "letkulämmitin" .
 12. Kaitzu

  Lämmitin Miniin vm 2009?

  Onko MINIn lämmittimet "säteilylämmittimiä"? Ainakaan vaimokkeen Fiestassa moisella ei kyllä tee mitään, valitettavasti.
 13. Kaitzu

  Kaitzun Works '15

  Näissä on vaan sitä jotain, edelleenkin reilun vuoden ajamisen (~29000km) jälkeen virnuiluttaa joka kerta kun autolla lähtee ajamaan. Muiden autojen kohdalla tässävaiheessa on jo uusista otettu vaihtotarjouksia jne.
 14. Kaitzu

  Kaitzun Works '15

  Eli heinäkuussa 2015 saapui maahan tilaamani JCW, joka tosiaan oli yllätykseksi manuaalivaihteinen (tilattiin automaattina, kun muuta ei toukokuussa ollut vielä mahdollista), joka ei haitannut. Ja kun en noista "kromimuoveista" pidä, niin jotain oli tarve tehdä. Joten ostoksille ja tilaamaan. Ovenkahvat ja benstankin luukku saivat muovisuojat ja valojen ympärille BlackLine(OEM)-osat. Samalla sitten takaspoikan päälle "lisäsiivet", jotka maalautin korin väriin. Samalla sai mustan värin, niin uusi skuuppi kuin keula "kromikehys", jota kumma kyllä ei valmiina ollut BlackLine-osana. Harmittavasti kesä meni hiukan nopeaan ja en kerennyt asentamaan "teippausta" tuohon ikkunoiden alareunassa olevaan kromiin :-[ No jotain puuhastelua ensi vuodellekin ;D Viime viikolla sitten auto sai osakseen huolenpitoa ja pintaan tuli Nanolex:n Si3D HD-kestopinnoite eli nyt saa talvi tulla.
 15. Kaitzu

  Mini hintava auto

  Alcantara-penkit tulee Chilipaketin mukana. Pro-putkisto ei kuulu mihinkään pakettiin, sekin kustantaa jotain ~2,5k€ eli toihan on edullinen oikeastaan :D
×