Jump to content

Minimalia

Members
 • Posts

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Minimalia last won the day on November 23 2019

Minimalia had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Minimalia's Achievements

 1. Ajelen huomenna lauantaina(14.8.)Tampere-Pihtipudas välillä Jyväskylän kautta, jos jollakin on osaa myytävänä niin voin poiketa samalla reissulla. Lauri / O5O 301 3085
 2. Missä vuosimallissa etukelkan yläkiinnityksessä on mutterit tason yläpuolella, ja kelkan ja korin välissä välilevy nro 18? Omassa hydrokelkassa mutterit on samassa tasossa ja ilman välilevyä. Vai onko kyseessä kuivan/hydron välisiä eroja?Kuva liitteenä.
 3. Lähdin kokeilemaan Alankomaista tilaamista brittien sijaan. Vanteet tilasin, rahat lähti heti, ja tämän jälkeen en ole vastausta saanut sähköposteihin. Kuusi viikkoa on kulunut. Tietojen mukaan vanteet piti löytyä varastosta. Otin yhteyttä heihin yhteyttä whatsupin kautta uutena asiakkaana, tiedustelin toimitusaikaa ja sitä löytyykö vanteita suoraan varastosta. Vastasivat vain että brittien varastosta löytyy. Yllättäen heidän nettisivutkin on nyt pois käytöstä. Seuraavaksi kyselen rahojen palautuksesta. Pieni mahdollisuus on saada rahat takaisin kun PayPalilla maksoi. Ultralite racing wheels, älkää erehtykö tilaamaan täältä. Pitänee jatkossa käyttää vain isoja tunnettuja myyjiä.
 4. Kiitokset vinkistä, nyt on männät vaihdettu ja saatu lohkoonkin asennettua. Mitenkä olette männäntapin irroituksen tehneet, onko kuuma ja prässi oikea tapa? Ovien sovittelua tiivisteineen myös puuhasteltu. Aiemmat tiivisteet olivat kovat eivätkä myötäneet, mutta minisparesin tiivisteet vaikuttavat hyviltä, joustavilta ja pehmeiltä. Ovi jää kuitenkin höröttämään lukon kohdalta ja alareunasta. Koitin uusilla lukon vastinkappaleilla, kun vanhat olivat kuluneet. Tämä paransi hieman tilannetta. Lukkojen kielet antavat jonkiverran vielä periksi. Painamalla lukon kohdalta oven saa hyvälle tasolle karmeihin nähden, mutta alhaalta jää vielä höröttämään kun ovet ovat niin vetelät. Onko ollut vastaavia ongelmia ja miten olette korjanneet?
 5. Moottorin kokoopano jatkuu, männät asennuksessa. Kysymys kuuluu, kummin päin männät kuuluu laittaa? Veivit kuvassa oikeassa järjestyksessä ja oikein päin. Epäilys että kaksi mäntää olisi väärin päin mutta mitkä? Kolbenschmidt männät kyseessä.
 6. Tarpeita päivitetty. Kuva liukuikkunasalpojen pohjalevyistä, mitkä on hakusessa.
 7. Aina oppii uutta, kiitos tiedosta. Itselle ei tälle ole tarvetta. Myydään, jos joku tarvitsee.
 8. Hieman ihmettelyä aiheuttaa erikokoiset avattavat takasivulasit pianosaranoilla. Tietääkseni vain mk1:ssä on ollut pianosaranallisia laseja. Mk2:ssa sama koko kuin mk1:ssä, mutta uusilla ”koukku”kiinnikkeillä. Ja mk3 isompi lasi ”koukku”kiinnikeillä. Missä mallissa isompi lasi on ollut pianosaranoilla? Innocent vai joku muu?
 9. Nostetaas tarpeita jälleen näkösälle. Oven ulkop. sarana, vasen alempi sarana valunumerolla 7 ja 8 olisi tarpeellinen löytö, saisi ovet sovitettua ja voisi pohjatyöt aloittaa. Tarvelistaa päivitetty
 10. Alin vilkkuviiksi myyty Timolle. Myydään siis muutkin osat erikseen. Kyselkää, jos tarvetta.
 11. Myydään ylimääräisiä osia. Mielellään koko kasa kerralla 60€. Lauri / o5o 3013085 tai yv. osat Porissa, kulkeutuu myös Tampereelle. Posti myös mahdollinen.
 12. https://www.minisport.com/fam3968c-competition-uprated-rubber-mini-suspension-cone.html
 13. Ilmoituksesta löytyy potjoint-akselit. Tarjotakin voi...
 14. Ostetaan, tai kaivataan vinkkiä mistä voi tilata. -Mk1 takakylkipaneelit oik ja vasen -Pala hattuhyllyä tai takaselkänojaa, ajatuksena korjauspalat hattuhyllyyn. Lauri/nolviisnol 3013085
×
×
 • Create New...