Jump to content

Minimalia

Members
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Minimalia last won the day on November 23 2019

Minimalia had the most liked content!

About Minimalia

 • Rank
  Full Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jarru-/napasetti myyty. Vaihdelaatikko tunnelivaihtajalla vielä myymättä.
 2. Vaihdelaatikko tankovaihtajalla myyty.
 3. Myydään, -MYYTY Vaihdelaatikko tankovaihtajalla 200€, läpikäytäväksi, vaikuttaa ehjältä kaikinpuolin. -Vaihdelaatikko tunnelivaihtajalla Mailer 200€, läpikäytäväksi, vaikuttaa ehjältä kaikinpuolin -MYYTY 4-mäntäiset 8,4” jarrusatulat ja navat hiekkapelteineen Metro 250€, uudet tiivisteet, rst-männillä. Satulat kuvasta poiketen kasattuna. Maalata saa haluamallaan tavalla. Tavarat Porissa, kulkeutuu myös Tampereelle. Lauri/nolviisnol 3013085
 4. Kiitos, koitetaan näillä vinkeillä kunhan pääsee taas tallille joskus. Etenee harmittavan hitaasti kun vain silloin tällöin pääsee päiväksi puuhastelemaan.
 5. Kiitos vinkeistä, mallataan peilit sopivaksi. Oletteko käyttäneet moottorissa pohjamaalia alla vai pysyykö pelkällä pintavärillä?
 6. Nostetaas tarpeita jälleen ylöspäin... Kiitos Mini1380, Mk1 jarrutehostin löytynyt, tähän hakusessa vielä valurauta sylinteri.
 7. Eikö keltään löytyisi mittoja? Esim. mitat peilin kiinnityspisteestä ajovalon kranssiin ja konepellin reunaan.
 8. Alkuperäisille paikoille on tarkoitus laittaa, mutta ei alkuperäisiä peilejä. Tuskin niistä mitään näkee, mutta muodon vuoksi.
 9. Kannustuksen siivittämänä päätin tavoitella 10” pyöriä 13” sijaan. Siittä saattaisi tulla tyylikkäämpi ja enempi klassikko-tyylinen hieman sivistyneemmillä levityksillä. 7,5” nelimäntäiset jarrusatulat on nyt hommattu, eiköhän niidenkin tehot riitä. Vielä kun minin omat pyörän navat löytäisi. Viimeisimmät askartelut on tehty peltitöiden parissa takakelkan etupuolen kiinnityksen osalta. On nämä pistehitsatut kotelot korjattavia. Lisäksi tein oikean puoleiselle tankille kiinnityspaikat. Lisäksi moottoria on päässyt kasailemaan ja lohkoon lisätty pari pinnapulttia magneettijalkaporakoneella. Kuvassa kannen sovittelua. Ja vielä konepeltiäkin soviteltu, kun tarvikeloksut on mitä on. Seuraavaksi pitäisi tehdä reiät lokasuojaan peileille. Olisiko jollakin antaa mittoja lokasuojasta peilien paikoitusta varten? Mitä moottorimaalia olette käyttäneet?
 10. Minisparesin sivuilla annettiin liitteen mukaisia mittoja toleransseineen. http://www.minispares.com/product/Classic/Engine/C-22G1053.aspx?10&ReturnUrl=/search/classic/primary gear.aspx|Back to search
 11. Löytyi sattumalta joltain harrastajalta nelirenkaisia mäntiä uusi setti.
 12. Puskuri ostettu. Osia lisätty ostoslistaan. -1275 pakosarja -potkupellit ovikoteloihin -kuskin oven alempi sarana tai osa nro 7
 13. Ihan sillä kyselen täältä kun harrastajilla tuntuu olevan osia yli tarpeen vuosikymmenten harrastamisen jälkeen. Minisparekselta nämä oli loppu kun olin sieltä muutakin tilaamassa.
 14. Ostoslistaan lisätty kiertokangen laakerit 1275 +010
 15. Tämän olen huomannutkin. Satunnaisia sarjoja tulee Ebayssa vastaan. En haluaisi tarvikemallia asentaa, sen takia alkuperäinen hakusessa. yv laitettu Mini1380
×
×
 • Create New...