Jump to content

jyppe

Members
 • Content Count

  260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

jyppe last won the day on July 25 2018

jyppe had the most liked content!

About jyppe

 • Rank
  God Member
 • Birthday 13/02/1994

Profile Information

 • Location
  juankoski
 • Autotalli
  morris 1300

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jyppe

  Vetonivelet

  joo tarkoitin vetolaippoja..
 2. jyppe

  Vetonivelet

  tänään viimein laitoin molemmat puolet paikoileen ja apukuljettajan puolen sain tiukaksi ei turhaa välystä. kuskin puolella välillä tuntuu ihan pieni välys voi olla että muualta antaa periksi, tutkimuksen jatkuu siis mutta näillä näkymin pyöränlaakerit pitäisi olla nytten tiukat. vanhat navat mitkä olivat paikoilaan olleet eivät luultavasti maileriin ole sopivat tai sitten joku on sorvissa hionut pintaa pois.
 3. jyppe

  Vetonivelet

  Alunperin ollut kuvassa oikealla maalattunapa, uusissa vetonivelissä on pitempi laakeri osuus selvästi verrattuna vanhoihin vetoniveliin Molemmissa on vetolaipoissa viisteet on. Laakereiten välissä on holkki joka tuli paketissa mukana muita holkkeja ei ole ollut tässä pyöränlaakeri hommassa. Kartio holkki tietty tulee lukitus mutterin alle.
 4. jyppe

  Vetonivelet

  Uusilla laakereilla tämän kasasin paketin ja kiristin tiukalle mutterin siltikin jäi löysälle pyöränlaakerit, irrotin paketin taas ja kokeilin toisella pyörännavalla ja oli paljon tiukempi ero oli 2 navan välissä 7mm. Onko joku entinen omistaja aikoinaan hionut ton eron vai onko jossain muussa autossa samanlainen napa.
 5. jyppe

  Vetonivelet

  Kartio laakerit ovat minulla koska levyjarrut edessä. Paljon on momenti laakereille on kun brittiosalta kysyin sanoin että perkeleen tiukkaan. Kaikki osat olis ollut hyvä uusia kerralla mutta kuuluisa nuukuus iskenyt nytten sitten korjaillaa
 6. jyppe

  austin morris 1300

  Jotain osaa on mutta kori on jo hävitetty.
 7. jyppe

  Vetonivelet

  Tässä vaihdoin uudet vetonivelet maileriin ja Huomasin että vanhoissa vetonivelissä lukee canada 1959 voiko tarkoittaa vuosilukua lisäksi uusissa vetonivelissä on pyöränlaakerille tehty paikka pitempi, tuli vaan mieleen onko mailerin omat vetonivelet mitkä olivat paikoillaan vai laitettu jostain muusta autosta, vetonivelet vaihtoo koska etsin pyöränlaakereiten turhaa kulumis syytä. koska viime syksynä vaihdoin uudet ja nyt olivat väljällä vaikka en ole ajanut autolla kun 500km
 8. jyppe

  Öljypaine mysteeri

  Osat ei vielä tälle viikonlopulle keränneet tulla mutta Käytän 20/50 öljyä moottorissa. Onneksi ei ole sekaisin Subarun öljyt ja morriksen öljyt
 9. jyppe

  Öljypaine mysteeri

  En ole vielä tutkinut tarkemmin,tullut subaru impreza laitettua. Mutta tällä viikolla meinasin tilata uuden öljypaineanturin ja mekaanisen öljypainemittarilla tutkia öljynpaine eka. Paljonko muuten hyvät öljyn paineet 1300 moottorissa. Samalla vaihdan öljypaine anturille tulevan johdonliitimen parempaan.
 10. jyppe

  Öljypaine mysteeri

  Voiko öljyn paineen mitata toisella mittarilla muualta koska vakio öljypaine anturin paikkaa ei mahdu toisenlaisia antureita koska virranjakajan alipaine systeemi just siinä kohtaa edessä.
 11. Mailerissa kevään kunniaksi öljypaine ongelmaa. Öljyt vaihdettu ja paineet pysyy tyhjäkäynnillä ja ajossa jonkun aikaa mutta jonkun matka päästä syttyy öljypaine merkkivalo. Voiko olla että anturi rikki ja miksi merkki valo syttyy ajossa vasta. Viimeksi ajoin hyvin jo 10km sitten tulin risteykseen ja siitä alkoi merkkivalo palamaan. Vinkkejä ja neuvoja voisi antaa mistä alkaa vikaa etsimään.
 12. jyppe

  Mg sähkö kyselyä

  Eli E kohdassa oli jännitteen säätimestä ja laitettuna +napaan joka menee runkoon. Vaihdettu puola siinä toivossa että kipinä tulisi tulpille (ei tullut) virtaa tulee nyt kumminkin virranjakajalle asti kun lähtee Puolan +navasta ja menee virran jakajaan liittimeen ja siitä eteenpäin kyllä. Mutta mikä on ettei kipinää tule tulpille asti. Vaihdoin uudet tulpat ja virranjakajan kannen. Lisäksi aiemmin keväällä toinen laittanut virranjakajan sisällön ja uudet tulpan johdot. Jopa ajettu joitakin kilometrejä autolla mutta nyt ei lupausta käynistyksestä. Ihme vika tai en vain nyt ymmärrä..
 13. jyppe

  Mg sähkö kyselyä

  Kiitos vastauksesta. Katson asiaa kun mennen laittamaan autoa. PS Venäjällä halpoja osia morrikseen nyt käyneenä.
 14. Laitossa mg 1100. Sähköissä häikkää ja heti kysynkin että saako kuvista selvää, onko autossa alkuperäiset sähköt käytössä vai muutettu nykyaikaiseksi. Vieläkään sähköhommat minun alaani ja mikä merkitys harmaalla johdolla on kun tulee +johdon akunkengästä ja menee jännitteen säätimeen.
 15. Joo mietin kun ei ole tullut koko kesänä miniaiheista lehteä että millon tulee seuraava tai tullut viimeisin.
×
×
 • Create New...