Jump to content

jyppe

Members
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

jyppe last won the day on July 25 2018

jyppe had the most liked content!

About jyppe

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday 13/02/1994

Profile Information

 • Location
  juankoski
 • Autotalli
  morris 1300

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jyppe

  Mg sähkö kyselyä

  Eli E kohdassa oli jännitteen säätimestä ja laitettuna +napaan joka menee runkoon. Vaihdettu puola siinä toivossa että kipinä tulisi tulpille (ei tullut) virtaa tulee nyt kumminkin virranjakajalle asti kun lähtee Puolan +navasta ja menee virran jakajaan liittimeen ja siitä eteenpäin kyllä. Mutta mikä on ettei kipinää tule tulpille asti. Vaihdoin uudet tulpat ja virranjakajan kannen. Lisäksi aiemmin keväällä toinen laittanut virranjakajan sisällön ja uudet tulpan johdot. Jopa ajettu joitakin kilometrejä autolla mutta nyt ei lupausta käynistyksestä. Ihme vika tai en vain nyt ymmärrä..
 2. jyppe

  Mg sähkö kyselyä

  Kiitos vastauksesta. Katson asiaa kun mennen laittamaan autoa. PS Venäjällä halpoja osia morrikseen nyt käyneenä.
 3. Laitossa mg 1100. Sähköissä häikkää ja heti kysynkin että saako kuvista selvää, onko autossa alkuperäiset sähköt käytössä vai muutettu nykyaikaiseksi. Vieläkään sähköhommat minun alaani ja mikä merkitys harmaalla johdolla on kun tulee +johdon akunkengästä ja menee jännitteen säätimeen.
 4. Joo mietin kun ei ole tullut koko kesänä miniaiheista lehteä että millon tulee seuraava tai tullut viimeisin.
 5. Käynti ei muuttunut vaikka suihkutin WD ttä jokapaikaa. Lisäksi viimeajo kerralla ääntä ei kuulunut vetopäällä ja vain välillä kuuluin kun rullasi tai ei painanut kaasua. Nyt en saa päähäni kuvaa tyhjäkäynti venttiilistä millainen on mutta sitä voisi epäillä tai sitten ääni tulee vaan jostain muualta.
 6. Vika ilmeisesti kaasuttimessa ja yksi harrastaja sanoi että kaasuläppän akselissa välystä tai jossain kaasuttimessa josta tulee imuääni. Ei ollut vesipumppu vika vaikka vaihdoin uuden vesipumpun. Mukavaan tehdä turhaa työtä :D.
 7. Joo ei näkynyt mutta itse kävin paikalla kyllä lauantaina. Kokeillaan tulla parin viikon päästä olevaan auto tapahtumaan.
 8. Hihna oli löysällä paikoillaan. Pitää tosiaan katso ilman hihnaan niin saa varmuuden asiaan.
 9. Tänään säädin kytkimen ja ääni ei loppunut mutta minusta vaikuttaa että vesipumpusta tulisi se ääni kun kokeilee kädellä vesipumpun vartta moottorin ollessa sammutettu niin siinä on klappia jonkin verran. Eihän vesipumpusta saa olla klappia. Lisäksi kun moottorin sammuttaa kuuluu pieni hihnan vinkaisu. Lisäksi haluaisin ajaa rompepäivillä Nurmeksessa autolla mutta uskaltaako lähteä ajamaan sinne ja takaisin.
 10. Saisko varmuuden vuoksi säätö ohjeet. Jotkut ohjeet minulla on kyllä muistaakseni. Ääni ei kytkin pohjassa häviä ainakaan huomattavasti.
 11. Tässä video jos siitä jotain selvää saa. VID_20180807_124659.mp4
 12. Ääni alkaa välillä kun käynnistää ja välillä ei. Sitten ajaessa ei minusta vaihteilla ole ääneen merkitystä.
 13. Mailerissa ilmeni outo ääni moottorissa katsastuksen jälkeen. Ääni kuulostaa laturin tyyppiseltä kimeältä vinkuva ääni mutta ei ole laturista kun pyöritetty ilman laturia. Lisäksi ääntä ei aina ajaessa kuulu eikä kun käynnistää auton ja ääni kuulostaa ihan kuin tulisi moottorin takaa mutta ei saatu selvitettyä mistä ääni tulee. Onko ideoita mistä ääni tulee tai mikä kohta räjähtää.
 14. jyppe

  austin morris 1300

  Kiitos auton rakennus vaiheessa autaneille ja vinkkiä antaneille.
 15. jyppe

  austin morris 1300

  Viimein sain maileriin liikenteeseen. Jarrut toimivat mutta oli ilmaus työ takana.
×
×
 • Create New...