Jump to content

jyppe

Members
 • Content Count

  284
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

jyppe last won the day on January 19

jyppe had the most liked content!

About jyppe

 • Rank
  God Member
 • Birthday 13/02/1994

Profile Information

 • Location
  juankoski
 • Autotalli
  morris 1300

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jyppe

  Austin 1100 MK2

  Vihdoin kerkesin ja pääsin hakemaan moottorin aihion kiitos hyvistä kaupoista turbo69. kuvassa olevista osista pitää aloittaa pikkuhiljaa moottoria kasaamaan
 2. jyppe

  Austin 1100 MK2

  Kone on D16A9. N.130hv ja autohan mitä rakentelen austin 1100 mk2 eli oisko vakio moottorissa jotain 50hv luokkaa.
 3. jyppe

  Austin 1100 MK2

  Sen verran päivitystä että tekniikka löytynyt kiitos alanharrastajan mutta tarkoitus olisi alkaa rakentamaan hondan crx moottoria ja lopulta istuttaa se maileriin.
 4. jyppe

  Austin 1100 MK2

  Näin on, tuli noita vikkejä käytyä paikallisesta katsastuspisteeltä kysyttyä ja sen mukaan alettava pikkuhiljaa tekemään mutta eka odotan uudet säännöt/vapautuksen trafilta nyt oikeestaa etsinyt ja miettinyt tekniikkaa minkälaittaa sitten koneeksi yms.
 5. jyppe

  Austin 1100 MK2

  vähän kysellyt viranomaisilta miten saisi uudella tekniikalla mailerin liikenteeseen. vaatii. lujuuslaskelmat ja lisensi hitsarin eli saan tehdä osat ja ammattipätevä hitsaa mulle ne osatkiinni ja tekee paperit hitsauksesta. tietty tehomittaus paperi kun auto siinämallissa. lisäksi viranomaiset sanoivat kannattaa odottaa uusia tulevia rakentamis muuttoksia koska tulevat suunilleen toukokuussa. lisäksi akselimassat ei saa ylittyä uudentekniikan myötä.
 6. jyppe

  Onko nämä?

  mailerin osat kelpaa aina minulle kun erehtynyt mailereita laittelemaan.
 7. jyppe

  Onko nämä?

  Jos joku mini tyyppi tarvitsee voin myydä edulliseen hintaan?
 8. jyppe

  Onko nämä?

  Varastossa pitkää mustat mutkaiset listat. Kysynkin onki nämä miniin käypäset kun minissä taitaa olla käytetty pystylistoja listoja on 4 kpl yhdessä listassa vaan ei ollut enää pakettia tai suojapussia. Tulivat yhden mailerin mukana.
 9. jyppe

  Austin 1100 MK2

  Lisää purkukuvia vain ja aika hyvin korroosio pääsyt puremaan keulasta keulaosa purettu jo kokonaan ja tänään aloitettu takapukin irroituksella.
 10. jyppe

  Austin 1100 MK2

  Soitettu tonne torin ilmoitukseen ja tulipas varattua vara maileri. Kiitos varaosavinkistä ja tekniikka hommaa kevää mittaa miettiä.
 11. jyppe

  Austin 1100 MK2

  pikkuhiljaa alkaa auto olla purettu kokonaan ja aloin miettimään millainen homma olisi saada liikenteeseen suomessa.,esim hondan moottorilla, mitä ovat paljon maailmassa mineihin laittaneet tai onko muuta moottori tekniikkaa myös laittaneet mutta austinista joutuu aika paljon keulasta hitsailemaan niin vois suunitella tekniikan vaihtoa tai laittaa varastosta 1300 moottorin.
 12. jyppe

  Austin 1100 MK2

  En ole huomannut, pitää katsoa ilmoitusta.
 13. jyppe

  Austin 1100 MK2

  Joo. Ei taida vapaaajan ongelmaa olla, valitettavasti ei valmiita pelti osia ole joutuu alkaa tekemään itte. oven pultit olivat tiukassa joutui useamman lämmitys kerran jälkeen pillillä polttamaan joten jos hyllyssä on käytö kelvollisia tausta levyjä jotka ovat korissa kiinni tai korin sisällä.
 14. jyppe

  Austin 1100 MK2

  Nyt on päästy purkamaan autoa ja huomenna jatkuu purkaminen
×
×
 • Create New...