Jump to content

jyppe

Members
 • Content Count

  275
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

jyppe last won the day on January 19

jyppe had the most liked content!

About jyppe

 • Rank
  God Member
 • Birthday 13/02/1994

Profile Information

 • Location
  juankoski
 • Autotalli
  morris 1300

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jyppe

  Austin 1100 MK2

  Soitettu tonne torin ilmoitukseen ja tulipas varattua vara maileri. Kiitos varaosavinkistä ja tekniikka hommaa kevää mittaa miettiä.
 2. jyppe

  Austin 1100 MK2

  pikkuhiljaa alkaa auto olla purettu kokonaan ja aloin miettimään millainen homma olisi saada liikenteeseen suomessa.,esim hondan moottorilla, mitä ovat paljon maailmassa mineihin laittaneet tai onko muuta moottori tekniikkaa myös laittaneet mutta austinista joutuu aika paljon keulasta hitsailemaan niin vois suunitella tekniikan vaihtoa tai laittaa varastosta 1300 moottorin.
 3. jyppe

  Austin 1100 MK2

  En ole huomannut, pitää katsoa ilmoitusta.
 4. jyppe

  Austin 1100 MK2

  Joo. Ei taida vapaaajan ongelmaa olla, valitettavasti ei valmiita pelti osia ole joutuu alkaa tekemään itte. oven pultit olivat tiukassa joutui useamman lämmitys kerran jälkeen pillillä polttamaan joten jos hyllyssä on käytö kelvollisia tausta levyjä jotka ovat korissa kiinni tai korin sisällä.
 5. jyppe

  Austin 1100 MK2

  Nyt on päästy purkamaan autoa ja huomenna jatkuu purkaminen
 6. ostetaan mailen osia,uuden rojektin myötä. tarvetta ainakin listan alleoleville osille, lisään myöhemmin osia listaan. kaikkia mailerin osia voi tarjota tänne tai yv,llä austin logolla etumaski etupenkin tai verhoiltava etuovensivutasku.
 7. jyppe

  Austin 1100 MK2

  konttorilla kerkerin tänään käymään ja näytin kauppakirjaa ja kansalaisarkiston paperia ja sanoivat vain että eiku rakentamaan vaan että näillä papereilla saapi katsastettua aikanaan auton. nyt sitten ostetaan austin merkillä mailerin osia, erityisesti keulamaski puuttuu ja varmaan rojektin edetessä tulee lisääosien tarvetta vaikka jotain osia jo löytyykin edetessä. kaikkea osia voipi tarjota minulle kyllä.
 8. jyppe

  Austin 1100 MK2

  Runkonumero ja vanha rekisteritunnus tiedossa ja niillä sain tiedon kansalaisarkistosta. Trafilta ei autio löytynyt mitään tietoa. Virallinen auton omistaja kuolut ja ostin kuolleen tyttäreltä auton.
 9. jyppe

  Austin 1100 MK2

  Nonii nyt jotain paperi asiaa saatu hommattua kansalaisarkistosta, niin kysynkin että riittääkö tämä paperi minkä laittoivat minulle auton liikenteeseen laittoon, kuhan ensin kunnostan tietenkin auton.
 10. jyppe

  Austin 1100 MK2

  koirankoppi ensinmäinen maileri on ajossa kesäisin ja katsastettu myös. tarkoitus tästä austinista alkaa pikkuhiljaa toista maileria tekemään ja tietty vähän paremmin kunnostaa kuin ensinmäinen mailerini.
 11. jyppe

  Austin 1100 MK2

  Tänään kerkesin vähän sisustaa purkamaan ja pientä korroosion tuomaan reikää löyty. Parempikin varmaan pohja olisi ollut jos verhoilun alla ei olis ollut sanomalehtiä. Löytyykö tämmöiseen autoon pohjapeltipaloja valmiita jostain?? Laitoin kuvan moottori numerosta kun epäilen onko omansa kone autohan on Austin mutta venttiili kopassa lukee Morris voi tietenkin olla että vaihdettu ventiilikoppa joskus. Onko laturi vakio kun en ole muissa brittiautoisssa huomannut että johdot tulevat laturin sivuun eikä taakse.
 12. jyppe

  Austin 1100 MK2

  Tälläinen kaunokainen löyty keskisuomesta niin piti käydä pelastamassa samalla ei tarvitse miettiä vapaa ajan töitä Paperit vielä hukassa vanha rekisteri numero jo tiedossa ja runkonumero, miten ois viksuin löytää paperit?? Viikonloppuna aloittaa purkamaan sisustaa pois, pika katsonnalla kohtuu hyvä pohja mutta ennen enempää kunnostusta pitää paperi hommat tehdä.
 13. jyppe

  Vetonivelet

  joo tarkoitin vetolaippoja..
×
×
 • Create New...