Jump to content

jyppe

Members
 • Content Count

  253
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

jyppe last won the day on July 25 2018

jyppe had the most liked content!

About jyppe

 • Rank
  God Member
 • Birthday 13/02/1994

Profile Information

 • Location
  juankoski
 • Autotalli
  morris 1300

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jyppe

  Öljypaine mysteeri

  Osat ei vielä tälle viikonlopulle keränneet tulla mutta Käytän 20/50 öljyä moottorissa. Onneksi ei ole sekaisin Subarun öljyt ja morriksen öljyt
 2. jyppe

  Öljypaine mysteeri

  En ole vielä tutkinut tarkemmin,tullut subaru impreza laitettua. Mutta tällä viikolla meinasin tilata uuden öljypaineanturin ja mekaanisen öljypainemittarilla tutkia öljynpaine eka. Paljonko muuten hyvät öljyn paineet 1300 moottorissa. Samalla vaihdan öljypaine anturille tulevan johdonliitimen parempaan.
 3. jyppe

  Öljypaine mysteeri

  Voiko öljyn paineen mitata toisella mittarilla muualta koska vakio öljypaine anturin paikkaa ei mahdu toisenlaisia antureita koska virranjakajan alipaine systeemi just siinä kohtaa edessä.
 4. Mailerissa kevään kunniaksi öljypaine ongelmaa. Öljyt vaihdettu ja paineet pysyy tyhjäkäynnillä ja ajossa jonkun aikaa mutta jonkun matka päästä syttyy öljypaine merkkivalo. Voiko olla että anturi rikki ja miksi merkki valo syttyy ajossa vasta. Viimeksi ajoin hyvin jo 10km sitten tulin risteykseen ja siitä alkoi merkkivalo palamaan. Vinkkejä ja neuvoja voisi antaa mistä alkaa vikaa etsimään.
 5. jyppe

  Mg sähkö kyselyä

  Eli E kohdassa oli jännitteen säätimestä ja laitettuna +napaan joka menee runkoon. Vaihdettu puola siinä toivossa että kipinä tulisi tulpille (ei tullut) virtaa tulee nyt kumminkin virranjakajalle asti kun lähtee Puolan +navasta ja menee virran jakajaan liittimeen ja siitä eteenpäin kyllä. Mutta mikä on ettei kipinää tule tulpille asti. Vaihdoin uudet tulpat ja virranjakajan kannen. Lisäksi aiemmin keväällä toinen laittanut virranjakajan sisällön ja uudet tulpan johdot. Jopa ajettu joitakin kilometrejä autolla mutta nyt ei lupausta käynistyksestä. Ihme vika tai en vain nyt ymmärrä..
 6. jyppe

  Mg sähkö kyselyä

  Kiitos vastauksesta. Katson asiaa kun mennen laittamaan autoa. PS Venäjällä halpoja osia morrikseen nyt käyneenä.
 7. Laitossa mg 1100. Sähköissä häikkää ja heti kysynkin että saako kuvista selvää, onko autossa alkuperäiset sähköt käytössä vai muutettu nykyaikaiseksi. Vieläkään sähköhommat minun alaani ja mikä merkitys harmaalla johdolla on kun tulee +johdon akunkengästä ja menee jännitteen säätimeen.
 8. Joo mietin kun ei ole tullut koko kesänä miniaiheista lehteä että millon tulee seuraava tai tullut viimeisin.
 9. Käynti ei muuttunut vaikka suihkutin WD ttä jokapaikaa. Lisäksi viimeajo kerralla ääntä ei kuulunut vetopäällä ja vain välillä kuuluin kun rullasi tai ei painanut kaasua. Nyt en saa päähäni kuvaa tyhjäkäynti venttiilistä millainen on mutta sitä voisi epäillä tai sitten ääni tulee vaan jostain muualta.
 10. Vika ilmeisesti kaasuttimessa ja yksi harrastaja sanoi että kaasuläppän akselissa välystä tai jossain kaasuttimessa josta tulee imuääni. Ei ollut vesipumppu vika vaikka vaihdoin uuden vesipumpun. Mukavaan tehdä turhaa työtä :D.
 11. Joo ei näkynyt mutta itse kävin paikalla kyllä lauantaina. Kokeillaan tulla parin viikon päästä olevaan auto tapahtumaan.
 12. Hihna oli löysällä paikoillaan. Pitää tosiaan katso ilman hihnaan niin saa varmuuden asiaan.
 13. Tänään säädin kytkimen ja ääni ei loppunut mutta minusta vaikuttaa että vesipumpusta tulisi se ääni kun kokeilee kädellä vesipumpun vartta moottorin ollessa sammutettu niin siinä on klappia jonkin verran. Eihän vesipumpusta saa olla klappia. Lisäksi kun moottorin sammuttaa kuuluu pieni hihnan vinkaisu. Lisäksi haluaisin ajaa rompepäivillä Nurmeksessa autolla mutta uskaltaako lähteä ajamaan sinne ja takaisin.
 14. Saisko varmuuden vuoksi säätö ohjeet. Jotkut ohjeet minulla on kyllä muistaakseni. Ääni ei kytkin pohjassa häviä ainakaan huomattavasti.
 15. Tässä video jos siitä jotain selvää saa. VID_20180807_124659.mp4
×
×
 • Create New...