Jump to content

PanuPetteri

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

PanuPetteri last won the day on August 31 2018

PanuPetteri had the most liked content!

About PanuPetteri

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/04/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kotka
 • Autotalli
  Mini 1000 -77
  Mini 1000 -77

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Todella vähällä korin muokkauksella on kyllä selvitty. Civicin motille joutuu tekemään tilaa aika reilusti.
 2. Hyvältä näyttää . Korista ei ole kuvien perusteella joutunut juurikaan poistamaan materiaalia, jotta tekniikan on saatu konehuoneeseen sopimaan, toisin on eräässä Honda projektissa . Oliko autoon tulossa jarrutehostin?
 3. ”Toimivan Minin saisi halvemmalla mutta se ei ole sama” Itselläni on paisunut muutaman pienen näkyvän ruostevian korjaus ”hyväkuntoisesta Ministä” aivan valtavaksi työmaaksi. Auto näytti päältäpäin ihan hyvältä ja kolme kesää sillä tuli ajeltua. Kun tekniikanvaihto tuli ajankohtaiseksi, päätin samalla korjata pikku ruosteviat autosta. Nyt olen korjannut koria puolisen vuotta ja homma alkaa olemaan puolessa välissä. Iso hatunnosto kaikille korin läpikäynneille Ministeille ja tsemppiä Papu projektiin.
 4. Rengassarjasta on nyt tarjottu 140€. Katselen tarjouksia 3.7. asti ja myyn eniten tarjonneelle. Voin kuljettaa satsin Kouvolan Tykkimäen kesäkokoontumiseen lauantaina 6.7.
 5. moi tarjoan vanne/renkas sarjasta 140 euroa

  1. PanuPetteri

   PanuPetteri

   Moi,

   Jos parempia tarjouksia ei tule 3.7. mennessä, niin myyn rengas sarjan sinulle 140€:lla.

   t. Panu Räsänen

  2. austin mini
  3. austin mini

   austin mini

   Tehdään niin.Laita viestiä mulle puhelimeen jos myyt minulle.puh: 0405832256 Esa Jalonen

 6. Myydään renkaat vanteineen 165/70R10 10 x 6 ET 8 Itseltäni nämä jäävät ylimääräisiksi tekniikan päivityksen myötä. Olivat Minin alla, kun hankin sen ja ovat olleet ajossa minulla kolmena kesänä. Yhdessä vanteessa pieni heitto, jonka huomasin säätäessäni takajarruja katsastusta varten. ET ilmeisesti 8, jos nämä vastaavat Minisportin WHLGB6X10 vanteita, jotka näyttävät ihan samoilta. Levikkeet ovat pakolliset näiden renkaiden kanssa. Kumit ovat vuosimallia 2001, joten suosittelen uusimaan ne, vaikka pintaa on vielä jäljellä. Vanteet GWA Racing 10 x 6 ET 8, yhdessä vanteessa pieni heitto (näkyy videolla). Keskikupit tallessa kahdessa vanteessa. Renkaat Camac 165 /70 R10 valmistettu vk 51 vuosi 2001. Vanteiden mutterit eivät kuulu kauppaan, eikä kuvan auto . Hinta 200€ Renkaat sijaitsevat Kotkassa. YV:llä voi ottaa yhteyttä. Vanne.mp4
 7. Levyt Turbo 69:n jarruissa ovat MiniSparesilta tilatut VENTED BRAKE DISC 8.4" GBD496, jotka sorvattiin alkuperäisten kokoisiksi.
 8. Näyttää MiniSportin 7.9" jarrusatsissa olevan levy myös hyvin lähellä kääntövartta.
 9. Navat olivat alkuperäiset Minin omat ja kääntövarsista oli sheivattu vähän pois.
 10. Myydään 1275cc moottori kaikkine apulaitteineen (laturi, virranjakaja, startti). Mukaan tuleen myös etuapurunko, syyläri ja vaihdevivusto. Kaupantekijäisiksi annan mukaan 3 vuotta autossa kiinni olleet Fletcherin peltipakosarjan ja RC40 putkiston (1,75"). Mukaan lähtee myös uusi kannentiiviste, ilmanputsari, öljynsuodatin. Moottori vetää mielestäni hyvin ja vaihteet toimivat kuin pitääkin, mutta ainoa ongelma on savutus moottoria vedättäessä. Moottoriin on vaihdettu venttiilivarrenkumit, jotka vaikuttivat ainoastaan käynnistyksessä tuprahtavaan siniseen savuun. Savutus on pikkuhiljaa lisääntynyt vuosien varrella ja tänä kesänä jäivät ajot ajamatta sen vuoksi. Joten moottori kannattaa käydä läpi ennen asennusta. Moottori on irrotettu vuosimallin 1977 Minissä, mutta sen on siihen vaihtanut edellisen, edellisen, edellinen omistaja. Moottori on luultavasti peräisin 1990 luvun Ministä. Lohkossa on merkintä WFM 1024 NW, joten se on A+ tyyppinen. Tyyppikilpi puuttuu. Moottorissa on kärjetön sytytys. Kaasuttimessa leima JZX 1611. Moottori sijaitsee Kotkassa. Hinta 550€
 11. Moi.

  Mitä tuohon 500€ hintaan kuuluu?

  terv. Jani Mäkilä

  1. PanuPetteri

   PanuPetteri

   Moi,

   Käyntikuntoinen moottori kaikkine apulaitteineen (laturi, virranjakaja, startti). + syyläri

   Vaihteisto ilman vetoakseleita, sisemmät nivelet tulevat mukaan.

   Vaihteiston siirtovivusto ja vaihdekeppi jos tarpeen.

   Koko paketti kiinnitettynä apurunkoon.

   Apurunkoon eivät kuulu jarrut, eivätkä ohjaus/jousitus komponentit.

   Tämä kokonaisuus on vielä autossa kiinni, joten sitä pääsee halutessaan kokeilemaan.

   Autossa on 3 vuotta vanha Fletcherin peltipakosarja ja RC40 putkisto (1,75"), jotka joutavat mukaan 50€ lisähinnasta. 

 12. Tuo on kyllä totta. Pulteilla ja ruuveilla kiinni oleva irrotettava keula, ilman saranointia on käynyt kyllä mielessä.
 13. Juuri näin on tarkoitus tehdä. Tämä sininen on minun ensimmäinen Mini, joka piti rakentaa ajat sitten. Ajanpuutteen vuoksi se jäi mätänemään pihalle ja on nyt aika huonossa kunnossa. Sitten hankin toisen katsastetun Minin, jolla kolme kesää tuli ajeltua. Nyt tästä paremmasta Ministä on moottori ihan loppu (sinistä savua pukkaa vedättäessä). Korimuutoksia tulee aika paljon ja lopullisessa versiossa tulee olemaan kiinteä keula, joten olisi hyvin työlästä sovittaa moottoripakettia useampaan otteeseen keulalle. Projekti on nyt edennyt sen verran, että moottori on saatu käynnistettyä ja testiajo on suoritettu (ilman jarruja).
 14. 1. Asiasta on kyselty katsastusinssiltä vuosikatsastuksen yhteydessä useamman vuoden aikana. Sanoi, ettei pitäisi olla ongelmaa, jos auto muutetaan alustaltaan vastaamaan vertailumallia. Vertailumallin alustan ominaisuuksista täytyy olla luotettava dokumentti, mihin kelpaa korjausopas ja varaosaluettelo. 2. Projektin realistinen aikataulu on vuoden 2020 kesä, vaikka halu saada auto ajoon ensi kesäksi on kyllä kova. Projekti on ollut aktiivinen vuodesta 2013.
 15. Itse olen rakentamassa etuvetoista vm 1977 Miniä Hondan D16Z2 moottorilla. Apurunko on englantilaisen Allspeed engineering valmistama. Moottorin iskutilavuus on 1590,43 cm³ ja teho 81 kW. Jos vertailumoottorina käytetään ERA turboa, saa iskutilavuus olla 1275 cm³ x 1,25 = 1593,75 cm³ ja teho 69 kW x 1,20 = 82,8 kW. Hondan moottorin paino on korjausoppaan mukaan 107 kg ja vaihteiston 27 kg. Minin moottori (1275 GT) painaa vaihteistoineen 151 kg. Näiden tietojen perusteella laite pitäisi saada (helposti) kilpiin. Kirjoitan lisää aiheesta, kun olen saanut laitteen kilpiin.
×
×
 • Create New...