Jump to content

hartsa112

Members
 • Content Count

  196
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

hartsa112 last won the day on March 21 2018

hartsa112 had the most liked content!

About hartsa112

 • Rank
  Lahjoittaja
 • Birthday 11/02/1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nokia
 • Interests
  MP:t, autot ( Mini / VW ),
 • Autotalli
  Mini1275SPi-92
  GSX1100Rtbo-89
  A3 1.8TQ -01
  Golf V Variant -07

Recent Profile Visitors

3,061 profile views
 1. Ratapäivät, auto toimi hienosti mutta lopulta kytkin antautui.. Tais mennä melko nopeaa talvisäilöön auto syksyllä. Kierrejouset sain testattua, toimii hienosti kyllä. Mutta... kyllä taakse oli pakko laittaa kumit ettei ota renkaat ensimmäisenä vastaan. Yhteenvetona kyllä matala ja jäykkäalustainen Mini on ainakin omaan mieleen tällä yhdistelmällä. Jos auton hakisi pihaan jo odottamaan uusia osia
 2. Eli hakusessa olisi säädettävä nokkapyörä, jos nurkissa pyörii ylimääräisiä niin saa tarjota. Tarve Tampereen alueella. T. Harri harrikangas86(at)netti.fi tai nol-nel-nol-91 00 715
 3. Sehän mitataan sitten ja katsotaan pääseekö ajamaan
 4. Vähän mittareita tuli lisättyä niin tietää ilman läppäriä onko moottori lämmin vai ei ? UPS on pantannu mun jousia toista viikkoa, mutta jos niitä ensiviikolla pääsisi sovittamaan. B-tukusta tuli nöyrryttyä lopulta ostamaan pari mittaria, venemittarit IP67 luokalla pitäs ainakin pitää kosteutta ? Ihan siistit mittarit eikä enään mittaritaulussa lue isolla BILTEMA ? Sen verran riipaisi sydämmestä että ei raaskinut autometeriltä tilata, vähän liian kova hinta mun rahapussille. Tälläset niistä nyt tuli.
 5. Ajossa, leima vielä hakematta.. Mutta kesäkuulle onneksi aikaa ajella ?
 6. Laitetaanpas tänne tälläinen aihe puhuttamaan harrastajia. Itsellä on yksi huone kotona missä saa (vähän) vapaammin vaikuttaa, niin siellä alkaa oleen (pieniä) viitteitä Mini harrastuksesta. Jos nyt joku haluaa hyviä (tai huonoja) sisustus ideoitaan (päähän pistoja) muille jakaa, niin tehdään se vaikka täällä. Nyt viimeisin idea kehkeytyi kun jäi takan pellistä nuppi käteen. Kuvassa mainio loppu tulos, mukava kun löytyy ihmisiltä nurkista tarpeellisia asioita. Myyjä ihmettelikin mihin sitä kahta nuppia tarvitsee ?
 7. Keväinen kärpänen puraisi kun alkoi Minin akkua lataamaan. Uutta olisi paljon suunnitteilla, katsotaan mitä saa tehtyä. Turboja tuli haalittua, mutta ne ei kyllä löydä tänä kesänä tuon Minin pellin alle ? Halvalla kuin sai... Saarilla olisi varmaan jo laatikkoon pakattuna kierrejouset meitsin Miniin. ? Saa rassailla alustan katsastus kuntoon, ja jos tuosta kumipallojen vajoamisesta pääsisi eroon. Ehkä ajo-ominaisuudet tulevat taas askeleen lähemmäs omia mieltymyksiä. Lisäksi kuljettajaa ja repsikkaa hemmotellaan ensikesää silmälläpitäen uusilla istuimilla. Läheskään ei samoihin kiskoihin vaan sopineet vanhojen kanssa ?
 8. Tarvetta olisi kahdelle vanhan mallin kova muoviselle pyöreälle vaihdekepin nupille. Käytön jälkiä saa olla, mieluusti ehjä mutta kuluneisuus ei haittaa. Keneltä löytyisi, mieluusti jos tästä Nokia +/- 50km alueelta löytyisi niin ei tarvitsisi lähetellä. Tarjoa jos löytyy, yyvee tai nol-nel-nol- 91 00 71 5
 9. hartsa112

  jousitus

  Joo, näin minä teen. Ja ehkä se sopiva kyyti sieltä löytyy ?
 10. hartsa112

  jousitus

  Nyt on kanssa punaiset jouset viimein tilattu, vähän jo alkoi toki harmittamaan tuo Purtsin kommentti.. Vaikka jouset ei ole vielä edes Suomessa... ? Olisiko sittenkin pitänyt tilata Vihreät.. ? Mutta ehkä noista pääsee eroon jos pitää tilata jäykempää ?
 11. Ja iällisesti ei vielä ihan museoiässä?! Mutta nää on näitä iltapäivälehtien otsikoita nämä. Pääasia että auto nyt takaisin omistajalleen löytyisi ilman vahinkoja... Itseä ottaisi kyllä aivoon jos olisi oma Mini nyysitty, projekti tai valmis..
 12. https://m.iltalehti.fi/kotimaa/201803312200849669_u0.shtml Tälläinen nyysitty, en ehkä luokittelisi museoautoksi. Mutta jonkun Mini on karkuteillä ?
 13. https://www.rengastema.fi Tälläinen tuli vastaan.. Löytyy äkkiseltään Classic Mineihin rengasta, lisäksi moottoripyörät.. Toimii asennuspalvelukin Pirkanmaalla Nokialla. Ei itsellä vielä ainakaan kokemuksia liikkeestä ja palvelusta.
×
×
 • Create New...