Jump to content
MINI² foorumi

Igor

Members
 • Viestit

  604
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  68

Igor last won the day on Syyskuu 14

Igor had the most liked content!

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä Igor

 • Taso
  Lahjoittaja

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Tampere
 • Autotalli
  -06 Cooper S JCW++
  -98 Xantia V6 Activa
 1. Cooper S (2010) - vaihteet ei mene päälle?

  Onhan tossa vaihtoehtona painelaakerin pettäminen, aiheuttaa samanlaiset oireet kuin työsylinterin pettäminen; vaihteet ei mene päälle. Mutta kai ton työsylinterin kunnon voi jotenkin testata ilman että sen vaihtaa? Jos se pelaa, niin sitten kytkimen kimppuun. Pelkän hajun perusteella en lähtis osia vaihtelemaan... Itellä painelaakerin pettäminen (R53:ssa 190tkm tienoilla) kuului rahinana kun kytkinpolkimen paino pohjaan.
 2. R55/56 ostajan opas ja tunnetut viat

  Ekan sukupolven uusista mineistä (R50/R52/R53) on vähän vastaava keskusteluketju olemassa. Ehkä kannattaa jatkaa siellä, eikä sotkea niitä tänne kakkoskoppaisen juttujen sekaan.
 3. Foorumin päivitys ja muutto

  Tuntuu pelaavan ainakin täällä.
 4. R53 JCW -06

  Ei se takavalo ainakaan livenä näytä kesivän. Sisuksen kromireunuksen heijastuksia kuvassa? Se kromi olis kyllä tarkoitus jossain vaiheessa poistaa sieltä... :) Treen Autokeskuksessa pitää käydä tota näyttämässä.
 5. R53 JCW -06

  Ja saattaahan se olla tuolta kuprujen alta puhkikin...
 6. R53 JCW -06

  Pinnasta se ei kuitenkaan ole alkanut, kun maali on ehjä. Silloin pitäs mun käsittääkseni kuulua puhkiruostumattomuustakuun piiriin. Siis mikäli koritarkastukset yms. on tehty säännöllisesti. En toki ole mikään asiantuntija.
 7. F56 & Radio MINI Visual Boost - musiikkiongelma

  Android-laitteiden yhteensovittaminen autosoittimien kanssa USB:n kautta on kyllä tehty käsittämättömän hankalaksi. Vasta viimeisen parin vuoden aikana on alkanut harvakseltaan ilmestymään autosoittimia jotka tukevat AOA 2.0:aa (Android Open Accessory), joilla saadaan sama toiminnallisuus kuin iPhonella 10 vuotta sitten. Eli puhelin piuhaan kiinni, ja kaikki äänet tulevat soittimesta, soittimen näytöllä lukee soivan biisin tiedot, soittoa voi ohjata joko soittimesta tai puhelimen näytöltä, äänenlaatu on parempi kuin bluetoothilla tai AUX-liitännällä, ja bonuksena puhelimen akku latautuu samalla. Android Auto -yhteensopivat soittimet pääsee aika lähelle, mutta niistäkin ainakin osa siirtää musiikin bluetoothin kautta. Mutta tämähän meni nätisti aiheen ohi. :) Toi että bluetoothin kautta ei toimi toisto ollenkaan, on vähintäänkin kummallista. Kun kyseessä on noinkin uusi kärry, niin luulis kuuluvan takuun piiriin..?
 8. R53 JCW -06

  Tämmöinen yllätys paljastui viime pesun yhteydessä. Täytynee olla maahantuojaan yhteydessä 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuun tiimoilta. Mitään takuun edellyttämiä koritarkastuksia ei toki ole ainakaan viimeiseen neljään vuoteen tehty, eikä huoltokirjaleimojakaan ole tullut keräiltyä, mutta aina kannattaa yrittää...
 9. R53 JCW -06

  Tosta olikin ratapäivillä puhetta, että riippuu varmaan pakosarjan mallista, että miten paljon anturi saa lämpöä. Omassa anturi ei ollut ollenkaan sen näköinen, että olisi ottanut lämpöä. Pakosarja on mulla OBX:n tekele.
 10. Apulaitehihnan kiristin R53

  No sepäs oli erikoisesti hajonnut. Useimmiten kiristimestä taitaa pettää se iskunvaimennin, jota ei tietenkään saa mistään erikseen. Kuten ei varmaan sitä pyörääkään. Eli vaihtoon menee aina se koko kiristinhässäkkä. Joka ei ole ihan maailman mukavimmassa paikassa vaihtoa ajatellen...
 11. Foorumin päivitys ja muutto

  Näkyvää päivitystä on näköjään pukannut. Onkos muilla semmoista ongelmaa uudella versiolla, että foorumi ei muista kirjautumista?
 12. Tommin R56

  Eikös ton käsittelyn pitäis kestää 100tkm?
 13. R53 JCW -06

  Öljyvuoto löytyi öljynpaineanturin ja suodattimen jalan väliin laittamastani adapterista (T-haara öljynpainemittarille). Taas näitä itse aiheutettuja vikoja. O:-) Sammuilulle ei ole löytynyt sen parempaa korjausta, kuin tyhjäkäynnin nosto 1300rpm:ään. :-[
 14. Mistä Minien osia?

  Kiitoksia tuosta Langer-vinkistä. 7 päivää meni tilauksesta osien saapumiseen, ja tuli halvemmaksi kuin KL-varosat. Ja huomattavasti halvemmaksi kuin marmoritiski. Viriosia olen Lohenin lisäksi tilannut 1320:sta (http://www.1320.co.uk/) ja Orranjelta (https://orranje.co.uk/). Orranjen kanssa on aina mukava asioida, mutta postikulut Suomeen on välillä aika poskettomat.
 15. MCFF Ratapäivä 16.09.2017

  Uhkaavasti näyttää siltä, että minillä uskaltaa lähteä radalle. :)
×