Jump to content
MINI² foorumi

Igor

Members
 • Viestit

  664
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  76

Igor last won the day on Toukokuu 14

Igor had the most liked content!

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä Igor

 • Taso
  Lahjoittaja

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Tampere
 • Autotalli
  -06 Cooper S JCW++
  -98 Xantia V6 Activa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Salli
 1. Igor

  R53 JCW -06

  Innostuin taas vähän kumimaalaileman, kun Motonetistä löytyi Car-rep -merkkistä töhnää. Saas nähdä pysyykö yhtä hyvin kuin aito ja alkuperäinen (ja puolet kalliimpi) Plastidip. Peilit, maskin vaakarivat ja takaluukun kahva sai pintaansa semi-gloss mustaa vanteiden "värin" innoittamana.
 2. Igor

  Tarkkailkaa imuilmaputkea R53 korisen omistajat !

  Tämä lienee useimmille harrastajille jo tuttu juttu, mutta muistutellaan silti... Kannattaa tarkkailla myös tota kuvan alipaineletkua (nro 13). Sitä ei oikein näe ilman että irrottaa välijäähyn, ja silloinkin vain kurkkimalla imusarjan putkien välistä. Menee siis imusarjasta bensanpaineen säätimeen, ja kumin kovetessa saattaa irrota kummasta päästä tahansa. Seurauksena kone käy täyskaasulla liian laihalla. Ajossa sitä ei huomaa ennen kuin on liian myöhäistä. Omaani pistin varmuuden vuoksi nippusiteet kiristämään liitoksia.
 3. Igor

  mini cooper s gp john cooper works, mielipiteitä?

  Siitä vähän enemmän alkuperäisessä kunnossa oleva yksilö... ilmeisesti jenkkimalleissa ei ollut Recaroita? http://www.motoringfile.com/2018/05/13/brand-new-2006-mini-jcw-gp-sale/
 4. Igor

  mini cooper s gp john cooper works, mielipiteitä?

  "Täysin alkuperäinen yksilö"
 5. Juu, kyllä se tallessa pitäis olla. Laitan yv:tä.
 6. Igor

  mini cooper s gp john cooper works, mielipiteitä?

  BLI-881:n ilmoitukseen on ilmestynyt kuvat. GP:n spoileri ja vanteet on ainakin löytyneet, mutta takavalot on edelleen mallia lexus. Ratti on vaihtunut JCW-malliseksi. Putkistosta on paha sanoa. Orkkis pakosarjan puuttuminen tuskin on iso ongelma, kun se on sama kuin R53:ssa, ja niitä on joka nurkalla.
 7. Igor

  mini cooper s gp john cooper works, mielipiteitä?

  Mobile.de:stä löytyi pikaisella haulla 14 GP:n myynti-ilmoa. Hintahaarukka 9900 - 38800€. Kalleimmalla oli ilmoituksen mukaan mittarissa 16km...
 8. Igor

  mini cooper s gp john cooper works, mielipiteitä?

  BLI-881 olis myynnissä Suomessa: https://www.nettiauto.com/mini/john-cooper-works/9617074 Ilmoituksessta uupuu vielä kuvat... olikos tämä se mistä puuttui spoileri yms?
 9. Igor

  R53 JCW -06

  Aina mulla on ollut tossa pelkkää viinaa tankissa kun olen leimalla käynyt. Kertaakaan ei ole mitään huomauteltu. Tosin toi mun "muunnossarja" ei näy mitenkään päälle päin. Foliohatut on tietysti sitä mieltä, että kun saadaan tämän muuntotuen avulla tarpeeksi etanolimuunnettuja autoja liikenteeseen, niin niitä aletaan rokottamaan käyttövoimaverolla tms. maksuilla... saapa nähdä.
 10. Igor

  Valojen pesimet veks?

  Mulla on ollut xenonien pesureista rele irti viimeiset neljä vuotta. Ei ole siitäkään tullut sanomista.
 11. Igor

  R53 JCW -06

  Mä asentelin ton oman "muunnossarjani" jo yli viisi vuotta sitten, mutta en edes viitsinyt yrittää muutoskatsastaa ennen kuin nyt. Eipä siitä muutoskatsastuksesta mitään iloakaan olisi aikaisemmin ollut.
 12. Igor

  R53 JCW -06

  Määräykset asennusvaatimuksista muuttui tämän muistion mukaan jo 1.5.2016: https://www.trafi.fi/filebank/a/1461929338/e1efc709e09b0525b076494b00ccdb39/20517-pdf_Perustelumuistio_auton_rakenteen_muuttamisesta_etanolimuutos.pdf Omatoimiasennus tosiaan sallittiin, eikä tarvi enää olla muunnoslaitteiston valmistajalta mitään selvityksiä. Eikä sitä lohkolämmitintä. Muutoskatsastukseen riitti omalla kohdalla ilmoitus ecun ohjelmistomuutoksesta. Se on sitten eri asia riittääkö se perusteeksi Trafille, että myöntävät tuon muuntotuen. Saabbifoorumilla on pitkä ketju aiheesta. Tuen on saanut, kun muunnoslaitteistoksi on merkitty hakemukseen Trionic 7 -ecu ja/tai BioPower-ohjelmisto. Jotain sellaista. Tämän vuoden alusta on saanut hakea tukea etanoli- ja kaasukonversioihin. Koskee ennen 1.1.2007 käyttöönotettuja autoja, koska vain ne on mahdollista muutoskatsastaa em. tavalla. https://www.trafi.fi/oleedellakavija/kaasukayttoinen_auto/muuntotuki
 13. Igor

  cooper -02

  Eiku siis 300C. Tai Magnum? No sitäpä hyvinkin... mutta siinä alkaa olla niin paljon maalattavaa (puskurit, konepelti, takalyhdyn ympärystä), että sama vetää varmaan kokonaan yli...
 14. Igor

  R53 JCW -06

  Kävin tänään leimalla, ja samalla tehtiin muutoskatsastus etanolikäytölle. Eli maksoin 58€ siitä, että rekisteröintitietoihin tuli pari riviä lisää tekstiä. Mitään ylimääräisiä toimenpiteitä itse katsastuksessa muutos ei aiheuttanut. Katsurille riitti tieto siitä, että muutos on tehty softalla. Rustasin Trafille hakemuksen 200€ muuuntotuesta. Laitoin käytetyksi muunnoslaitteistoksi "Bytetronik FA53", ja muutoksen tekijäksi itseni. Saabisteilla on mennyt päätöksen ja tuen saamiseen 4-5 viikkoa hakemuksen lähettämisestä, joten menee varmaan tuonne kuun lopulle ennen kuin Trafilta kuuluu mitään.
 15. Igor

  R53 JCW -06

  Käsittämättömän hyvä pito noissa Pilot Sport kolmosissa, myös märällä. Eivät halua koko ajan ohjata autoa epätasaisuuksien mukaan kuten AD08R:t, ja meteliäkin on vähän vähemmän. Kovin kapealta ne vaan näyttää auton alla. Varmaan 6.5" leveä vanne tekee tuon efektin.
×