Jump to content

Igor

Members
 • Viestit

  756
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  87

Igor last won the day on Joulukuu 18 2018

Igor had the most liked content!

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä Igor

 • Taso
  Lahjoittaja

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Tampere
 • Autotalli
  -06 Cooper S JCW++
  -92 Clio S

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Igor

  R56 takakontti

  Ompas näppärän näköinen varuste. Saiskohan retrofitattua R53:een... Monesti tuommoinen pikku laajennus varmaan riittäis isompien laatikoiden kanssa.
 2. Igor

  R53 Hydrauliikkaöljy/ohjaustehostinöljy

  Tämmönen puteli tuli, kun KL-varaosista tilasin CHF 11S:ää. Hyvin on ainakin pelannut tolla viimeiset ~50tkm.
 3. Igor

  cooper -02

  Mistä noin halpoja sulkia tilailet? Mä just törsäsin melken 20€ mun talvi-ässän sulkiin Motonetissä. Tosin tarve oli akuutti, kun ehjemmästä sulasta irtosi työmatkalla kumi. Epäilen että tuohon irtoamiseen vaikutti enemmmän tuulilasissa olevat "turvaurat" kuin sulkien ikä. Niin ja toi takana oleva taitaa olla Johnnyn veli, eli Cashin Kai?
 4. Igor

  R53 moottorin vikatila

  Niitä bypass valven "viriversioita" on sitten erilaisia. Detroit Tunedin tekeleessä on jäykempi jousi, eli sulkeutuu herkemmin kun antaa kaasua, mutta saattaa kuulemma tehdä pintakaasulla ajamisesta nykivää. 1320.co.uk:n optimum bypass on muuten vakio, mutta venttiili on säädetty sulkeutumaan "optimaalisesti", eli kokonaan. Kun tehtaan jäljiltä se venttiilin läppä ei välttämättä ole ihan keskellä, eikä siis sulkeudu täysin tiiviisti. Sitten kolmas lienee tuo japanialainen malli.
 5. Igor

  Jousitus

  Trafin rakennemuutosmääräyksen soveltamisohjeen mukaan alustasarjan valmistajan todistus riittää. TÜV-lappu on toinen vaihtoehto. Pyöränkulmista tietty pitää olla selvitys. https://www.trafi.fi/filebank/a/1464955077/3ee2bebc461ef7693ac4d5455c14156f/21676-Rakennemuutosmaarays_soveltamisohje_(kevyt_kalusto)_Versio_2_0.pdf
 6. Igor

  Erikoista, moottorin lämmöt tappiin

  Aika paljon on nestettä siis päässyt jostain karkaamaan, ja jos mittarissa ei ole mitään vikaa, niin on siellä kannessa ollut ainakin hetken aikaa liikaa lämpöä. Kannattaa pitää sitä paisuntasäiliötä silmällä, koska harvoin nuo vuodot itsestään korjaantuu...
 7. Igor

  Jousitus

  Totta joo, pitää olla tuommoinen paperi. Valmistajan ilmoitus aiheesta kyllä pitäis riittää.
 8. Igor

  Erikoista, moottorin lämmöt tappiin

  BCU-yksikössä kenties kosteutta... Kuulostaa meinaan vahvasti elektroniikkavialta jos mittari reagoi lämppärin säätöihin. Ilmeisesti automaatti-ilmastointi sulla siinä?
 9. Igor

  R53 Cooper S optimointi

  Sen pultin oikea momentti on 115Nm.
 10. Igor

  Jousitus

  TÜV-lappuja ei enää nykyään tarvi.
 11. Igor

  Wheeler Dealers Kausi 14, osa 16. Mini MC40

  Jenkeissähän toi ohjaustehostimen pumppu kuuluu edelleen takuun piiriin, joten se lienee jo vähintään kertaalleen vaihdettu tuohon kärryyn. Toisaalta, omassani on edelleen orkkispumppu, vaikka mittarissa on jo melkein 215tkm. Aika erikoinen ratkaisu oli vaihtaa ensin vesipumppu ahtimen perään, ja vasta sitten ottaa ahdin (ja vesipumppu) irti koneen kyljestä. Näkyi muuten olevan joku muu kuin vakio rullakin siinä ahtimessa. Toivottavasti ei laittanut vakiomittaista hihnaa sinne...
 12. Igor

  R53 Cooper S optimointi

  Juu, en minäkään nähnyt siinä mitään ongelmaa, kunnes pultti lähti omille teilleen. Toki ratakäytöllä ja vakiota jäykemmillä moottorikiinnikkeillä saattoi olla osuutta asiaan. Uudessa pultissa on jonkin sortin lukitetta valmiina, mutta ei todellakaan haittaa laittaa lisää.
 13. Igor

  Mini ei käynnisty, ei vikakoodeja

  Ei mene ihan noin simppelisti. Pitäisi nähdä että merkit kohtaa myös kampuran rattaalla. Mutta nokan rattaassa on myös merkki (viiva), jonka pitäisi olla kannen yläreunan tasalla (tulipellin puolella) kun ykköspytty on yläkuolokohdassa.
 14. Igor

  R53 Cooper S optimointi

  Kannattaa sitten varmistaa että laittavat kampuran hihnapyörälle uuden pultin. Ja siltikin kannattaa välillä kurkkia ettei se ole tärissyt irti, kun tuo Kavsin limppu on vaimentamaton. Arvaa mistän tiedän...
 15. Igor

  Mini ei käynnisty, ei vikakoodeja

  Jep, pa-pumpusta ei tule vikakoodia. Paineiden mittaus lienee paikallaan. Todennäköisempi tuo pumppuvika on kuin jaon hyppääminen.
×