Jump to content

Igor

Members
 • Content Count

  917
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  111

Igor last won the day on June 29

Igor had the most liked content!

1 Follower

About Igor

 • Rank
  Lahjoittaja

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Tampere
 • Autotalli
  -06 Cooper S JCW++

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vuotoja en ole puhdistusaineilla koittanut korjailla, mutta muuten olen niitä kyllä käyttänyt useammassakin autossa. Melkoisesti sitä paskaa niillä kyllä irtoaa, myös niihin uusiin öljyihin. Montaa sataa kilometriä en niillä ajaisi ennen uutta öljynvaihtoa.
 2. Igor

  Vanteet miniin

  Väittäisin että mahtuu helposti. Takaa saattaa raapia töyssyissä kaariin, jos on isosti madallettu, mutta ne muovikaaret on helppo trimmata.
 3. Jako on varmasti kohdillaan? Sekin kuulostaa erikoiselta että lambda tai MAP-anturit vaikuttais vain yhteen pyttyyn. Ykkös- ja kakkos-lambda on identtisiä keskenään, joten ne voi testata vaihtamalla päikseen. Tai otat ykköslambdan piuhan vaan irti, kone kyllä käy ilmankin sitä, joskin aika rikkaalla. T-MAP ja MAP-anturin kunnon pystyy varmaan mittaamaankin... tässä jotain infoa niistä: https://workshop-manuals.com/mini/cooper_s_(r53)/l4-1.6l_sc_(w11)/powertrain_management/computers_and_control_systems/absolute_pressure_sensor/component_information/diagrams/page_5536/
 4. Igor

  Täyssähkö MINI

  Scooppi sähköautossa on kyllä melkoinen aivopieru. Tosin näön vuoksihan se noissa uusimmissa on muutenkin.
 5. Kävikö se kolmella jo ennen kansi-/jakopääremppaa, vai oliko joku muu käyntihäiriö ennen sitä? Tietty se ecukin voi olla viallinen, mutta en ole aikaisemmin kuullut niiden lahonneen tuolla tavalla. Toki kun näillä alkaa olla ikää, niin elektroniikkavikojen mahdollisuus alkaa kasvaa...
 6. Igor

  Täyssähkö MINI

  Renkaisiin pykälää korkeampi profiili, ja vaihtaa samalla runflatit pois, niin rengasmeteli varmasti pienenee. Todennäköisesti ajettavuuskin paranee. Ja miksei samantien kevyemmät vanteet vähän pienemmällä ET:llä, niin paranee sekä ulkonäkö että range.
 7. Igor

  Täyssähkö MINI

  Tuohan näyttää heti fiksummalta kun siitä on riisuttu kaikki räikeimmät "hei, olen sähkömopo" -koristeet. EDIT: Ja siitähän puuttuu myös se F56 Cooper S:n lerpattava alahuuli. Ilmankos se näyttää niin kivalta.
 8. Onpas mystisen kuuloinen ongelma. Suuttimia lienee kokeiltu eri pytyissä ja vika pysyy kolmosessa? Nokan ja kampuran anturit tsekattu? Niistä kyllä luulis tulevan vikakoodit. Mulla on tuossa uusi kampuran asentoanturi jos haluat sitä kokeilla, kun näyt olevan samalta suunnalta. Ja jos jaksat askarrella, niin kyllä tuosta meikäläisen kärrystä voi nokan anturia kokeilla siihen. Kansitöiden ohessa varmaan olis huomattu mahdolliset halkeamat, tulee meinaan samanlainen oire siitä.
 9. Tuolla tyylillä olen itsekin tehnyt. Siellä on ylävesiletkun lisäksi toinenkin ilmausruuvi termarin lähettyvillä, muistaakseni lämppärin kennolle menevässä putkessa, mutta sitä en ole onnistunut avaamaan, sen verran jumissa tuntuu olevan. Eipä ole haitannut menoa. Niin ja Minin lämppärin kennossa kiertää mun käsittääkseni aina vesi, joten sitä varmaankaan tartte vääntää kuumalle ilmausta varten..?
 10. Tässä edullinen ja taatusti toimiva korjaussarja takalasinpyyhkimeen: https://orranje.co.uk/product/orranje-rear-wiper-delete Reilun seitsemän vuoden kokemuksella voin suositella tuota lämpimästi.
 11. Mä hommasin samanlaisen kotimaiselta toimittajalta, kesti käytössä reilun vuoden, eli pikkuisen pidempään kuin kiinaversio. Tosin mulla se oli sijoitettuna syylärin ja flektin takapuolelle. Ilmavirrassa se sielläkin toki on. Ja liitokset tein siihen liittimen juureen, niin ei tarttenut irroittaa kuin se liittimen pidike. Nyt olis hyllyssä odottamassa tämmöinen, katsotaan kestääkö yhtään pidempään: https://www.amazon.co.uk/OKBY-Blower-Motor-17117541092R-Radiator/dp/B07JKH588R
 12. Mulla olis hattuhylly jouten (Tampereella). Laitan viestiä. Tuo "ratin keskelle peitelevy" taitaa olla kiinteä osa airbagia..?
 13. Igor

  Jakohihna

  Mä vaihdoin viimeksi neljä vuotta / 50tkm sitten kun uusin muutkin jakopään hilut. Maksoi KL-varaosissa melkein sen 60€.
 14. Igor

  Jakohihna

  Mistä saa kiristimen noin halvalla? Eikä se ketjukaan ikuinen ole. Katkeamista ei tartte pelätä (tai en ainakaan ole kuullut niin käyneen), mutta kyllä se venyy, ja ne laahaimet kuluu, jolloin uusi kiristinkään ei välttämättä pidä ketjua kireällä. Jossain 200tkm kohdilla kannattais ehkä viimeistään harkita.
 15. Igor

  IMM 2020

  Onkos toi IMM-lippu nyt automaattisesti voimassa vuoden 2022 IMMiin?
×
×
 • Create New...