Jump to content

Igor

Members
 • Viestit

  776
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  88

Igor last won the day on Maaliskuu 21

Igor had the most liked content!

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä Igor

 • Taso
  Lahjoittaja

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Tampere
 • Autotalli
  -06 Cooper S JCW++

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Igor

  Mini tulee taloon / Gen1 vs. Gen2

  Joo, Quaife ATB on torsen-tyyppinen, mutta ihan oma patenttinsa. Toimii samalla tavalla toki, mutta jotain ne on ainakin omasta mielestään siihen parantaneet. Talvikeleillä Minin orkkis 25% kitkalukko toimii paremmin kuin Quaife, mutta radalla Quaife ei aiheuta turhia suunnan muutoksia, vaan menee paremmin sinne minne ohjataan. Pikkuisen Quaifen talvikäytös tuntui parantuvan Redline 75W90NS -öljyillä, mutta kun on riittävän liukasta, niin kyllä se edelleen tuntuu yksivetoiselta. Nyt jos olisin lukkoa valkkaamassa kadulle ja satunnaiseen ratailuun, niin laittaisin Wavetracin: http://www.wavetrac.net/
 2. Igor

  Mini tulee taloon / Gen1 vs. Gen2

  Quaifehan ei tarkkaan ottaen ole torsen. Mutta joo, ei Quaife tee kuin yhtä mallia, ainakaan Miniin.
 3. Igor

  Discoa Mineihin!

  Kyllähän nuo ihan kivasti jytisee. Ignite ehkä oma suosikkini.
 4. Igor

  Mini tulee taloon / Gen1 vs. Gen2

  Millähän eväillä tuossa on yli 250hv... Pelkkä ahtimen rulla ei taida nostaa JCW:n huipputehoja montaakaan hepoa. Softalla pääsee sinne GP:n 218 heppaan.
 5. Igor

  Cooper S -05 "BRG"

  Mä laitoin ton Valeon omaani kun painelaakeri petti. Ei sitä ajossa erota kaksoismassasta. Kytkinpoljin on nyt paljon kevyempi ja mukavampi käytellä kuin sillä orkkiksella ikinä. Tehoakin sen tuntuu kestävän ainakin omiin tarpeisiin. 30tkm olen sillä nyt ajellut.
 6. Igor

  Discoa Mineihin!

  Lisäsin auto-soittolistaani, katsotaan miten jytisee kotimatkalla...
 7. No koristeitahan ne öljyn lämpö ja paine siinä on, kun niille ei ole autossa antureita.
 8. Igor

  R53 JCW -06

  Viime vuonna käytettynä (25€) hommattu kaasuläppä alkoi vittuilemaan. Ensimmäisistä käyntihäiriöistä päättelin, että vika olisi sytkäpuolella, ja löysinkin kohtuullista korroosiota puolan kolmospytyn liittimestä... Sen kun putsasin, niin auto kävi taas oikein nätisi. Muutama kilometri ajoa, ja sitten olikin taulu täynnä varoitusvaloja ja limp mode päällä. Vikakoodit näytti kaasuläpän suuntaan (P0638, P1125), ja matka jatkui taas hetken, kun käytti kaasuläpän liittimen irti. Eli uusi läppä tilaukseen, ja vanhalle kunnon putsaus, jotta pääsisi edes jonkinlaisella todennäköisyydellä liikkumaan siihen saakka kun uusi osa saapuu. Kaasuläppä saapui Aeromotorsista luvatussa neljässä työpäivässä, ja taas on hetken aikaa jotain kiiltävää konehuoneessa...
 9. Igor

  Konehuoneen "kilinä"

  No tuo heiluminen ei nyt kerro laakerin kunnosta mitään. Tuon akselin kun kiristää, niin heiluminen loppuu siihen. Toki en epäile etteikö laakeri olisi ääntänyt.
 10. Igor

  Luistoneston valo syttyy

  ABS-anturivika yleensä sytyttää luistoneston valon lisäksi myös jarru- ja rengaspainevaroitusvalon. Mulla anturi ei tosin pätkinyt, vaan meni kerrasta pimeäksi. Jos kyseessä on nimenomaan vain ns. karstanpoistossa syttyvä valo, niin vikakoodien luku ehkä avaa asiaa.
 11. Samaa teki mulla kun jännitteet tippui liikaa. Siis kierrosluku- ja nopeusmittari, Fake Packia mulla ei ole.
 12. Igor

  Paketti.

  No tuossahan on vähän enemmänkin kuin pelkkä pumppu.
 13. Igor

  Mistä osia?

  Tuolta olen tilaillut jo useampaan kertaan osia Miniin(kin): https://aeromotors.fi/
 14. Igor

  R53 JCW -06

  Mini ehti levätä tallissa muutaman kuukauden, ennen kuin Cliosta loppui menohalut (nokkahihna lennosta katki) viikko sitten. Mitään suunniteltuja remppoja en tietenkään ehtinyt tuona aikana tekemään. Onneksi sentään pakkaset näyttävät hellittäneen, joten toivottavasti ei tartte käynnistellä Miniä ihan mahdottomista pakkasista ilman lohkolämppäriä. Ja aurinkokin sattui paistamaan kun otin kärryn ajoon. Nyt täytyy vaan totutella taas ravaamaan jatkuvasti tankilla.
×
×
 • Luo uusi...