Jump to content

jipeeki

Members
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

About jipeeki

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Location
  Vihti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mä kun aattelin että jään kattelemaan sun vanin katsastusta oman jälkeen, niin toimistosta tultiin ilmoittamaan halliin että Austin ei tulekkaan :-\ btw. Kuplasta ei löytynyt mitään vikaa :o
 2. Yritin plärätä topikkia läpi, mutten löytänyt vastausta. Miten sä noi valkosivut nyt sitten loppuviimeiks toteutit? Tarvis tohon omaan hommata kans. Ei tosin Miniin vaan kuplaan :)
 3. jipeeki

  Mini 1000 -75

  On kyllä nätti konehuone!
 4. jipeeki

  Mini 69, Käy!

  Tuli ressi ja epätoivo jo pelkistä kuvista.
 5. Komeeta! Simppeli, mutta viimeistelyllä tehty tosi hienoksi. Ja varmaan hyväksikin :)
 6. Meillä vaimo hoitaa mittarivaijeriasennukset, kun omat kädet ei mahdu perille asti :)
 7. Ei ehtiny talvella säädellä, ja koeajelukin olis ollu vähän hankalaa ??? mutta nyt parina iltana muuttelin noita kulmia eessuntaas ja Kimi oli oikeassa, akselivälillä on näköjään iso merkitys tuohon puoltamiseen. Auraukset ja camberitkin oli pielessä, mutta suurin vaikutus oli tuolla etufillarin pitkittäissäädöllä.
 8. Joo tossa muuten saattaa olla vinha perä. Nyt ei pysty enää kyllä mittaamaan akselivälejä, kun on palikoita vaihdeltu, mutta pitää kattoa sit keväällä nekin kohdilleen. Laitetaas vielä mittausraportti näkyville, niin voidaan etsiä siitäkin syitä. Mitähän "Toissijaiset kulmat" -otsikon alla olevat arvot mahtaa olla, itellä ei ole ainakaan mitään hajua?
 9. Hammastankopa hyvinkin :) Pölhöä on että viimevuoden Mobilian reissu meni väärillä kulmilla ja sillon ei puoltanut, ravisti kylläkin. Säätöjen jälkeen alkoi puoltamaan. Niin kai se vähän tuppaa oleman että ulkonäkö tai käytännöllisyys ei mahdu samaan pakettiin.
 10. Jotenkin musta tuntuu että johtuu kuitenkin kumeista ??? Ei vaan raaski vaihtaa vielä. Tarvinnee lainata fillareita joltain ja kokeilla sitten kevväämmällä.
 11. Vois tässä talven aikana yrittää fiksata yhden ärsyttävän ominaisuuden tosta omasta autosta. Mulla on lähes kaikki maholliset kulmiensäätöpalikat edessä ja takana, ja 4-pyöräsuuntaus tehty oikeilla vehkeillä, mutta silti kampeaa oikealle aika reilusti. Ohjauskin on paljon jäykempi vasemmalle. Oikeelle kääntyy melkein itsestään. Pyöriä on vaihdeltu edestä taakse jne. ja kaikki pitäisi olla kunnossa. Kaikki kuluvat osat on uutta, paitsi raidetanko. Voiko aiheuttaa kovaa puoltamista? On madallettu ja rinkulat on 175/13, vanteet -9 offsetillä. Kun en ole tohon raidetangon sielunelämään perehtynyt sen kummemmin aiemmin ???
 12. jipeeki

  Uudestisyntynyt

  Sprint V ei nouse ainakaan yhtään liian ylös liukukiskoilla, ite tykkään istua vielä suht alhaalla. Ja mahtuu vierekkäin ilman limityksiä. Tuolla on Sparcojen mitat niin voi arvuutella mitkä sopii. http://www.sparcousa.com/resourceFiles/26.pdf Mun projektitopikissa on jotain mittoja penkkien väleistä.
 13. Just tajusin että multa puuttuu omasta Ministä varsinainen tuulihaka kokonaan :o
 14. jipeeki

  Austin Mini 1970

  Kantapään kautta tuli itekkin tänä kesänä opiskeltua toi että Minin kartiolaakerit vedetään momenttiin ::)
×
×
 • Create New...