Jump to content

Rane

Members
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Rane last won the day on November 22 2019

Rane had the most liked content!

About Rane

 • Rank
  Full Member

Profile Information

 • Location
  Keuruu
 • Autotalli
  970 S app K
  1275 S -65
  muutama muukin mkI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ne t-malliset on mulla ainakin olleet liian pitkiä eli pohjaa ennen kuin kiristää tarpeeksi.
 2. Teräsvauhtipyörä ja heittobendix kehällä Nastarenkaat > 10" kunto sellainen ettei murene ensimmäisessä mutkassa. 2-4 kpl Levikkeet vakio pyöräaukkoon,joissa reunalistalle kiinnitysmahdollisuus. p. o5o 33o 4132
 3. Rane

  Putkitusta ym.

  Ei se ihme ole et briteissä kisakoneet maksaa 20-25t€,täällä alettu vissiin ottaan mallia Putkiaihioista tehtiin,ja niiden modifioinnit oli mielestäni ihan järkihinnoissa,mutta itse putkitus vajaa 200€/reikä,sitä hintaa ihmettelen ja sitten tuo toisen lohkon runkolinjan aarporaus,siitä veloitus vaatimaton 490€. Yleisesti kun noita katselee niin näyttäisi olevan 60-100€ per pesä,multa vähän enemmän No meidän suvun moottorirakentamiset eivät oikein muuta olekkaan kuin syöneet rahaa,eikä se siitä tunnu muuttuvan. Tarvii varmaan vaan kasata kaikki koneet hyllyyn ja kirjoittaa isolla eurosumma mitä kulunut rahhoo,voi penskat sit aikanaan surkutella isän hölmöyttä kun romuroopelle kilohintaan myyvät.
 4. Rane

  Putkitusta ym.

  364€ / reikä josta putkiaihio kustannus 69€
 5. Rane

  Putkitusta ym.

  Ihan nyt mielenkiinnosta täytyy kysyä kanssa harrastajilta,onko kukaan nyt viime aikoina putkituttanut / aarporauttanut lohkoja ? Käytin pari lohkoa kyseisissä toimenpiteissä ja niistä taitaa tulla hyllynkoristeita,kilpamoottorin sijaan En tullut kysyneeksi ennakkoon toimenpiteiden hintoja ja voisinko sanoa että loppusumma yllätti (eikä kovin positiivisesti)
 6. Rane

  Myyty

  Myyty
 7. Mulla yhdessä kilpalaatikossa sama lukko ja sekin ryskää ja paukkuu pienessä vauhdissa kääntäessä eli kaiketi enemmän ominaisuus kuin vika ? Jos menee vaihtoon niin ilmoittele
 8. Nyt vaikka pukinkonttiin erittäin siisti ässä !!
 9. Nyt täytyy heittää iso käsi eräälle pitkän linjan harrastajalle,männät löytyi sekä monta muuta tarvitsemaani tavaraa ! Hieno juttu että joku haluaa auttaa,eikä vain hilloa osia tallin nurkissa !! Tiedän että briteistä saa osia,mutta jotenkin vaikean tuntuista tuo yksityisten välinen kaupankäynti ollut,mitä yrittänyt.
 10. Kontaktoin asiasta tarkemmin
 11. Mittailin tuossa 1275 S lohkoa ( vain yksi oli mitattavissa) ja sain siitä 225mm (huono mittalaite) sitten mittasin kolme eri 970S lohkoa ja niiden korkeudet oli 218-219mm luokkaa. Ongelma tosiaan se että dekkipinta on huono ja vielä ei tiedä paljonko joutuu laskea. Noista puristemännistä on sorvailtu hieman pois,mutta tuosta takomännästä ei ole tietoa kestääkö siitä ottaa pois,kellään kokemusta ?
 12. Onko jollain muuten noita mittoja tiedossa,mitä esim. koskematon 1275S lohko on korkea ?
 13. Kaikki tarvittavat mitat eivät ole vielä tiedossa,koska dekissä rokkoa ja siitä niistettävä siivua pois. Ja kun uudet putket tulossa,niin tarvis olla mäntä tiedossa jotta saadaan oikea välys putkeen. Palaan asiaan vielä tänään kunhan pääsen moottorin viereen.
 14. Edelleen voimassa !! Sekä lisätty akuutti tarve
×
×
 • Create New...