Jump to content

LeeHarvey

Members
 • Content Count

  654
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

LeeHarvey last won the day on March 12

LeeHarvey had the most liked content!

About LeeHarvey

 • Rank
  Lahjoittaja
 • Birthday 13/08/1967

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Hyvinkää

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. LeeHarvey

  Austin van -62

  Jos se on muutoskatsastettu aikakaudella 4 paikkaiseksi, niin mallinimi voi olla mitä vain. Alunperin tuo on Van, mutta muutoskatsastuksissa malli nimi monasti muutettiin vastaamaan mallimuutosta. Mutta ei aina.
 2. LeeHarvey

  Mistä maalia?

  https://www.tori.fi/paijat-hame/Austin_60_luvulta_paikkavari_60505159.htm?ca=18&w=3 Taitaa olla väärä punainen ja liian pieni purkki?
 3. Mahtuuko tuo pultti pois, jos kone on nipussa? Eikös tuon pitäisi päästä nousemaan pituutensa verran ylöspäin ennen kuin tippuu pohjalle?
 4. Mahtuuko runkopukin pultti tippumaan laatikkoon? Tuo on kyllä mutkalla, joten voinut ottaa kontaktia rattaisiin. Ykkösen pultti mahtuu varmaan putoamaan, mutta tuskin tulisi öljypropulle saakka eli se se ei ole. Veikkaan että nelosen pään pultti ei mahdu ainakaan ulos. Onko kellään romuja levällään, niin voisi tutkia?
 5. LeeHarvey

  MK2 Beiget

  https://www.britishmotormuseum.co.uk/archive/heritage-certificates
 6. Tuossa myydään vain lavaa. Siellä lukee, että paperit ei kuulu kauppaan.
 7. Olisiko kellään ylimääräisenä sarjaa isoja SU:ta? Tai pelkkä imusarjaa. Tarve H4 mallille, eli kaasarin pultit pystysuunnassa. Saa tarjota Tatu O4OO 2882O5
 8. Oletko Mobilistin tilaaja? Tuollainen yksi on ollut satunnaisesti myynnissä ainakin pari vuotta. Nyt en ole ilmoitusta nähnyt, joko onko myyty vai vain myynti tauolla, niin en tiedä. Mutta jos lukisi vanhoja Mobilisteja tuo ilmoitus saattaisi putkahtaa. Jos se nyt ensin oli Mobilisti, missä se ilmoitus oli. Koetan vilkuilla omia varastoja jos tulisi ilmoitus vastaan.
 9. Mitariston pelti kiinnostaa. 10;-?

  Tatu

  O4OO 2882O5

 10. Pussihousu minussa ei tahdo kehittyä.
 11. Hei, Onko MK 1 Minin 1-piirijarrujen putkivedoissa logiikka? Eli kun pääsylinterien putket menee tulipellissä mittarin alapuolelta, niin onko kytkin aina ollut ylempi vai onko noissa eroja? Löytyykö keltään kuvia tarkoista linjoista?
 12. LeeHarvey

  Myyty

  Jos ei tee entisöintiä, niin märkiin kelkkoihin saa laitettua kuivat jouset kiinni. Ei tarvitse metsästää uusia kelkkoja.
 13. LeeHarvey

  Myyty

  Voisko kuitenkin olla joku muu kone? Ihan kuin olisi valussa numero 12A497. Eli 998 tai 1098. Veikkaan jälkimmäistä, kun on mailerin loota ja moottorin korvat.
×
×
 • Create New...