Jump to content

LeeHarvey

Members
 • Content Count

  697
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

LeeHarvey last won the day on January 2 2020

LeeHarvey had the most liked content!

About LeeHarvey

 • Rank
  Lahjoittaja
 • Birthday 13/08/1967

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Hyvinkää

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. LeeHarvey

  Männät

  tuo männärengaslista ei tunnista kaikkein vanhimpia Wolseleytä. Wolseleyn 998 männät on samat kuin Minissä, joten onoutoa, että paketissa ei ole mainintaa tästä.
 2. LeeHarvey

  Männät

  Männänrengas luettelon mukaan Wolseleyhin on saanut kahta konetta, jossa poraus tuo 2.542". Hornetin tonninen joka siis sama kuin minissä ja 2 litrainen diesel. Diselissä 5 männänrengasta. Auttaako tuo? https://www.grantpistonrings.com/content/gpr-full-catalog.pdf
 3. Minin vaihdevivusto on osittain laatikon ulkopuolella. Kurkkaa moottorin ja rintapellin väliin kaasarin alle. Kun keppiä liikuttelee, niin liikkuuko akselit ja vivut normisti. Itsellä tuli kerran vastaan sellainen, että akselin päässä olevan vivun pultti oli löysällä ja akselin boorit oli mennyt huonoksi. Luisti siitä.
 4. Kummalla hammaskulmalla? A vai B?
 5. Olisi tarve kuvan osalle #19. Mikä lie virallinen nimi? Osanumero 22A592. Eli Cooperin "A"-hampainen akselin tumppi. Käytetytkin kelpaa, jos on ehjempi kuin nykyinen. Tatu O4OO-2882O5
 6. Tämä varmaan poikii taas isot keskustelut maalauksesta... Kokeile kuinka sulaa asetonilla. Jos liukenee asetoniin, ei kannata jättää.
 7. Annitrolia voi ainakin käyttää ihan pensselöimällä.
 8. Näytti olleen myös luokkansa ainut maaliin päässyt.
 9. Ja silti viimeiset MK I tuli salpasaranoilla
 10. Hyvältä näyttää. Jos sattuu olemaan oven tiivisteet hollolla, niin oven sovitus kannattaa tehdä niiden kanssa. Voivat joskus aiheuttaa epämiellyttäviä ylläreitä kasauksessa.
 11. LeeHarvey

  Levikesarjat

  Kyllähän S:t tuli ilman levikkeitä. 7,5" jarruilla ja 3,5" vanteen mahtuu. 4,5" pyörillä on jo katsurista kiinni. Mutta onnistunee kai pääosin niilläkin-
 12. -67 meistaus on tehty Suomessa ja voi periaatteessa olla missä vain. Yleensä meistattu vain numerot. Meistausten laatu erittäin vaihteleva. Alu-lätkä kuuluu olla syylarin kauluksessa.
 13. takaiskuventtiilillekin olisi tarve
 14. 18 kierrettä/tuuma on kamman mukaan Mistäköhän sellaisen kiereen löytää...
×
×
 • Create New...