Jump to content

LeeHarvey

Members
 • Content Count

  688
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by LeeHarvey

 1. Ja silti viimeiset MK I tuli salpasaranoilla
 2. Hyvältä näyttää. Jos sattuu olemaan oven tiivisteet hollolla, niin oven sovitus kannattaa tehdä niiden kanssa. Voivat joskus aiheuttaa epämiellyttäviä ylläreitä kasauksessa.
 3. LeeHarvey

  Levikesarjat

  Kyllähän S:t tuli ilman levikkeitä. 7,5" jarruilla ja 3,5" vanteen mahtuu. 4,5" pyörillä on jo katsurista kiinni. Mutta onnistunee kai pääosin niilläkin-
 4. -67 meistaus on tehty Suomessa ja voi periaatteessa olla missä vain. Yleensä meistattu vain numerot. Meistausten laatu erittäin vaihteleva. Alu-lätkä kuuluu olla syylarin kauluksessa.
 5. takaiskuventtiilillekin olisi tarve
 6. 18 kierrettä/tuuma on kamman mukaan Mistäköhän sellaisen kiereen löytää...
 7. Ei. Tuo on imusarjaan. Tehostajan kierre on pienempi. Mittaamalla jotain 14,5 mm, mutta lienee tuumanen. tuollainen 5/8" ei mahdu.
 8. mikä on Minin tehostajan takaiskuventtiilin kierre?
 9. Tarkista, että suutinputki palautuu hyvin. Joskus voi jäädä "ryyppy päälle".
 10. Hakusessa mk 1 soveltuva aikakauden puuratti. Uusiorattikin käy, jos tyyli sopiva. Tatu O4OO-2882O5
 11. Kysytään toisin. Onko kukaan koskaan onnistunut saamaan uustuotantolistoja istumaan edes välttävästi?
 12. Onko kukaan kehittänyt tapaa tai työkalua, millä uustuotanto ovilistojen mutkat saisi istumaan oven kehykseen? Tuo mutka on uustuotantolistoissa niin pielessä, että ilman murjomista ei saa nättiä. Mutta miten murjoa, ettei joudu ojasta allikkoon.
 13. LeeHarvey

  Pultit

  Riippuu vähän mitä tekee, mutta perinteisestä Biltemasta löytyy UNC ja UNF pultti- ja mutterikokoelmat. Niillä pääsee pitkälle.
 14. Alle laitetaan shimmejä siten, että tappi liikkuu sopivasti. Jos ovat "uustuotantoa", niin varaudu hiomaan hiomatahnalla tarvittaessa. Ovat joskus keskenään aika sopimattomia.
 15. Niin etsitkö nyt lämppäriä, joka tulee kojetaulun alle vai puhallinta joka on konehuoneessa?
 16. Tuo jatkopala muistaakseni poistui jossain vaiheessa, mutta taisi olla niin myöhään, että lähes kaikissa Suomeen tulleissa se varmaan on. Toinen ero noissa pohjissa tulee noista takakyljistä. Vanin pohjassa ei ole takataskuja, joten sisähelma nousee ylemmäs. Itse lattian pelti on molemmissa sama. Ero on noissa muissa pelleissä.
 17. Missä vaiheessa Minin peltivanteissa oli ne nastat pölykapselin kiinnikkeissä? Ja milloin muuttui hitsatuiksi?
 18. Olisi tarve Smithsin öljynpainemittarin putkelle ja sen kaikille liittimille. Sekä lohkon että mittarin päähän. Tatu O4OO 288 2O5
 19. LeeHarvey

  Mini vm 67

  On samaa akselia kuin pyöränakseli. Prässäämällä kiinni. http://www.somerfordmini.co.uk/eshop/index.php?main_page=page&id=55 Viisaammat vahvistaa, mutta oliko peräti jotain eroa mittasuhteissa kuvan ja hydron tukivarren välillä?
 20. Virimiehet hoi. Vaatiiko tuollainen Facetti bansapaineen säätimen paikalle? 1275 ja twin SU H4.
 21. Onko kellään ylhänä mitkä on Minin tankin anturin vastusarvot täytenä ja tyhjänä. Myöhempi mk 1, jossa jännitteen alennin mittareille.
 22. Selvisi lisää eli "tätä" on useammalla varaosanumerolla. Eli vastaava kuin Minissä.
 23. Itse itselle vastaten. Mailerista. Unohdin, että on Mailerin mikrofilmit tallissa.
×
×
 • Create New...