Jump to content

minorv8

Members
 • Content Count

  1,523
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

minorv8 last won the day on June 14

minorv8 had the most liked content!

About minorv8

 • Rank
  God Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jos joku maksaa 13000 puntaa mädän kopan kunnostamisesta niin voisin hetken jopa harkita...
 2. minorv8

  Hayabusa Miniin

  "Prices are not yet finalised, but will be extremely competitive when compared with the overall cost of existing alternatives" Mielenkiintoista nähdä mitä maksaa, hinta heidän mukaan "kilpailukykyinen" muiden vaihtoehtojen kanssa.
 3. Heidän nettisivujen mukaan ilmeisesti olis mahdollista teettää koko auto. Puhuin ihan potaskaa hinnasta, kymppi ei riitä... http://www.bmh-ltd.com/minishell.htm Mutta ihmetyttää sinänsä, näkeehän tuon sokeakin että on ihan päin per*että. Briteissä on kuitenkin mk1 koppaisia vehkeitä pilvin pimein josta näkee miten pitäis tehdä. Kun tuon vaivan näkee niin tekis sitten kunnolla.
 4. Tommoiseen törmäsin Bristolissa. Vetechbusa niminen putka värkkää aika mittavaa muutossettiä jolla Hayabusan tekniikka saadään kätevästi Miniin. Jujuna on alumiinklöntistä koneistettu kampikammio/vaihteisto/perä, johon hayabusan kansi, sylinteritryhmä sekä mosan ja vaihteiston sisuskalut isketään. Oli erittäin nätti paketti ja sopi hienosti Minin apurunkoon. Hinnasta ei ollut tietoa mutta veikkaan että ei ihan ilmainen Kiinnostuneet voivat seurata netistä osoitteessa vetechbusa.co.uk . Ton paketin leimaus Suomessa voi olla haaste...
 5. Bristolissa on British Motor Heritagen osastolla parikin uustuotantokoppaa ja muutama valmis auto joissa oli hyödynnetty ko. koria. Itseä vaivasi muutama kohta enkä ekaksi oikein meinannut hoksata mikä mättää. Aikansa kun sitä tuijotti niin valkenihan se. Ovien / sivuikkunan ja katon väliset kaistaleet on ihan päin persettä. Kuvakulma ei vääristä vaan se kaistale ihan oikeasti kiilaa ja huolella. Ovi istui suht nätisti aukkoonsa mutta ovitiivisteen kanssa voi tulla haasteita B-Pilarin sisäpuolen viimeistely oli mitä sattuu, lähes poikkeuksetta pistehitsisaumoja oli vielä avitettu mig-hitseillä. Itsellä ainakin tulisi itku jos olisin maksanut uudesta kopasta lähes kymppitonnin ja tommoinen pölähtäisi pihaan. BMH:n kamppeiden pitäisi olla parasta mitä on tarjolla mutta tuo koppa ei oikein vakuuttanut.
 6. Jos vähänkin pyörähtää niin sitten vain ruosteet veke.
 7. Sitruunahappo pelittää, ei ole välttämättä ihan yhden yön operaatio. Kone ei varmaan pyöri ? Tosta ruostuneesta sylinteristä vois ottaa hiomapaperilla irtoruosteet pois ja sitten uittaa sinne jotain wd40 tms lientä ja antaa sen muhia. Männänrenkaat tuppaa olemaan aika tiukassa jos ovat päässeet ruostumaan. Todennäköisesti sylinteri voi olla entinen jos vesi on ollut pitkään koneessa.
 8. Tekisitkö itse omalle mosalle noin ???
 9. Mahtuuko sinne porakone jos sen reiän haluaa porata ihan suoraan ?
 10. Rohkeita miehiä ! Jos oli oma kone niin ehkäpä kuitenkin kaivaisin sen jollain konstilla sieltä veks. Ei ole kuitenkaan häävi tunne ajella mosalla jossa tietää olevan tommoinen loodassa. Oleellinen kysymys on että onko se joku ylimääräinen vai onko se jostain irronnut ? Jos tosiaan M8 niin vieras esine. Voi se olla 5/16" UNF mutta äkkiseltään ei semmoistakaan pulttia pitäisi Minissä olla moottorin sisällä.
 11. minorv8

  Vetonivelet

  Onko laakereiden välissä irtorengas ? Joskus muinoin oli eri paksuudella olevia irtorenkaita. Jos jäi välystä niin laitettiin kapeampi rengas. Minin ja Metron vetolaipoissa on ainakin pieniä eroja, samoin Metron ja turbo-Metron.
 12. minorv8

  Vetonivelet

  Tuskin valmistusvuosi, isommat nivelet tuli vasta 60-luvun alussa. Oliko sulla kuula- vai kartiorullalaakerit ? Tehtaan opus kait antoi ohjeeksi että laakereita ei vedetä momenttiin kartioprikan kanssa vaan ekaksi paksun prikan kanssa ja vasta sitten kartioprikan kanssa.
 13. Ruuvilinjassa olen käynyt muutaman kerran ohi ajaessa. Heillä on myös kelvollinen nettisivusto: http://shop.ruuvilinja.fi/index.php?sivu=etusivu Ainoa huono puoli on että lähetyskulut on rapsakat jos ottaa vain pieniä eriä. Ruuvi-Säve toimi ennen eri nimellä mutta samassa paikassa kellarissa edelleen. Viimeiksi hain jotain tuumaista kuusiokolokannalla olevaa uppokantaruuvia mutta sitä ei ollut. Voisin kuvitella että noita saranan ruuveja löytyisi pilvin pimein käytettyinä.
 14. Ruuvi-Säve Karjalankatu 11 Hki.
 15. Jep, sarjoja oli kyllä ja kovasti lupasivat niiden sopivan vanhempaan tehostimeen. Mutta kun katsoi sarjan sisältöä niin olivat kuitenkin uudempaan tehostimeen. Yksi näytti olevan nyt tarjolla: https://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Lockheed-NOS-Brake-Servo-Repair-Kit-m014-Austin-Morris-BMC-Mini-Cooper-S/333229403725?epid=2231816319&hash=item4d96052e4d:g:dNkAAOSwaDtc7Cg7
×
×
 • Create New...