Jump to content

minorv8

Members
 • Viestit

  1 395
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  12

minorv8 last won the day on Helmikuu 27

minorv8 had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä minorv8

 • Taso
  God Member

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. minorv8

  Minin flekti

  Jenkkikotteroissa painottavat että siipien pitäisi yltää jonkin matkaa tuulitunnelin sisään. Varmaan Minissä sama juttu ?
 2. minorv8

  Outoäni moottorissa

  Videossa näyttäis siltä että kytkinvivun ja säätöruuvin välissä olis vaikka kuinka ja paljon välystä. Niin kuin Kimi jo sanoi niin kantsii katsoa kytkimen välyksen kuntoon. Kuulostaa painelaakerilta. Mitä tapahtuu kun painaa kytkimen pohjaan ?
 3. minorv8

  minissä vedot hukassa

  Jos vetää ryyppy päällä hyvin niin on liian paksu neula = liian laihalla. SU on hyvä ja simppeli värkki. Ei siitä kantsi luopua.
 4. minorv8

  minissä vedot hukassa

  Väärä neula ?
 5. minorv8

  Mini -76 Project avo

  Oikein. Muistaakseni jousitetun neulan saa kiinteän neulan mäntään jos ottaa siitä sen yläpään kauluksen irti. Onko siinä sitten mitään järkeä on ihan eri juttu...
 6. minorv8

  jännitteen säädin

  Todennäköisesti laturi on normaali värkki jossa on sisäänrakennettu säädin. Vanhasta tasavirtasäätimestä on kytketty muutama karva yhteen kun ei ole viitsitty tehdä johdotuksia uusiksi. Se on sitten ihan eri juttu onko homma onnistunut... Tässä yksi linkki mistä löytyy kaavio moiseen muutokseen: https://www.mmoc.org.uk/Messageboard/viewtopic.php?t=36486
 7. minorv8

  4wd Mini

  aika nypläystä !
 8. minorv8

  Myydään Allegro

  Overdrivella myynti-ilmoitus. Tosta jollekin 1,3 kone ja loput paaliin...
 9. minorv8

  Mittarin valojen merkitys :D

  Vihreä vilkun merkkivalo. Välkkyy vilkun ollessa päällä. IGN latauksen merkkivalo: palaa kun kääntää virrat päällä, sammuu koneen käydessä (olettaen että laturi lataa...) Vastaavat merkkivalot löytyy ihan uusistakin autoista...
 10. minorv8

  Mini -76 Project avo

  Kyllä ne kuuluu sivussa oleviin kontakteihin. Ei niillä pitäis olla mitään merkitystä muuhun kuin katkaisijan merkkivaloon.
 11. minorv8

  Mini- 66:n turbo päivitys

  Niinhän sen pitäisi... Mulla oli omassa turbossa jarruputki joka meni turhan läheltä ahdinta. Muutaman kilsan ajon jälkeen veti etujarrun pikkuhiljaa lukkoon. Ilmaruuvia raottamalla sai paineet pois ja matkan jatkumaan. Homma korjaantui laittamalla lämpöeristeen jarruputken ja ahtimen välille.
 12. minorv8

  austin morris 1300

  Luulis sen olevan oikein jos välillä käy normaalisti ja sitten taas ei.
 13. minorv8

  Mini 1000 -77

  Kori on muuten sitten yllättävän lötkö kun siitä alkaa silpomaan peltejä pois. Kannattais kiltisti tukea sen ennen kuin aloittaa. Ovien kannalta fiksuinta kun katsois ekaksi saranat kuntoon, sitten tarkistais että ovet mahtuu reikäänsä ja vasta sitten alkaisi tukemaan.
 14. minorv8

  Alatukivarrret

  Ellen nyt ihan väärin muista niin +1,5 astetta lisää camberia antavat tukivarret oli fyysisesti samanmittaiset mutta reiät oli porattu ulommaksi. Toi saattaa olla myös Austin Mailerista.
 15. minorv8

  Mini -76 Project avo

  Eri kierteet ? Kyllä kaikissa vanhan mallisissa on ollut sama kierre, jopa uustuotannoissa. Verto-mallisessakin on säätömutteri samalla varaosanumerolla eli sama kierre. Briit ei onneksi koskaan yllätä !
×