Jump to content

minorv8

Members
 • Content Count

  1,511
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

minorv8 last won the day on June 14

minorv8 had the most liked content!

About minorv8

 • Rank
  God Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ruuvilinjassa olen käynyt muutaman kerran ohi ajaessa. Heillä on myös kelvollinen nettisivusto: http://shop.ruuvilinja.fi/index.php?sivu=etusivu Ainoa huono puoli on että lähetyskulut on rapsakat jos ottaa vain pieniä eriä. Ruuvi-Säve toimi ennen eri nimellä mutta samassa paikassa kellarissa edelleen. Viimeiksi hain jotain tuumaista kuusiokolokannalla olevaa uppokantaruuvia mutta sitä ei ollut. Voisin kuvitella että noita saranan ruuveja löytyisi pilvin pimein käytettyinä.
 2. Ruuvi-Säve Karjalankatu 11 Hki.
 3. Jep, sarjoja oli kyllä ja kovasti lupasivat niiden sopivan vanhempaan tehostimeen. Mutta kun katsoi sarjan sisältöä niin olivat kuitenkin uudempaan tehostimeen. Yksi näytti olevan nyt tarjolla: https://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Lockheed-NOS-Brake-Servo-Repair-Kit-m014-Austin-Morris-BMC-Mini-Cooper-S/333229403725?epid=2231816319&hash=item4d96052e4d:g:dNkAAOSwaDtc7Cg7
 4. Noihin Mk1 Cooperin tehostimiin ei sitten välttämättä löydy korjaussarjaa. Vuosi pari sitten yritin löytää mutta ei oota tarjottiin ( toki niitä oli monellakin firmalla listoilla).
 5. En ole koskaan kokenut että Minin vakio ohjaus olisi tavallisessa katukäytössä liian hidas.
 6. minorv8

  4wd Mini

  Välitöinä hydraulinen nosturi:
 7. Normaali väännin ja riittävän pitkä putken pätkä lisävarreksi. Sillä aukeaa. Itsellä jemmassa 1,5 m vesijohtoputken pätkä itsepintaisille muttereille. Momenttiavainta tuskin on näihin avauksiin tarkoitettu.
 8. minorv8

  Projekti Papu

  Ai niin, ekös ne peltityöt pitänyt valmistua jo viikkoja sitten tai sitten ne oli ilmaiset ???
 9. minorv8

  Projekti Papu

  Kaikki isot merkit on todennäköisesti varmoja ostoksia. Itsellä on isäukon perintonä Kempin superkempomat valovirtakone, Esabin 150A valovirta TIG ja sitten kiinalainen 200A AC/DC tig alsahommiin. Jos nyt ostaisin migin niin se olisi voimavirtakone. Välillä kuitenkin tarvii jotain tukevampaa kamaa hitsata ja valovirtavärkki voi jäädä vähän kesyksi. Ne olenkin sitten hitsannut tigillä. Normi peltihommissa välttää valovirtakone, ne ei nykyään ole ollenkaan hassumpia. Mutta makuasia, minkä merkin valitsee. Mutta moneen hommaan päteee vanha viisaus että kantsii kerralla ostaa riittävän hyvä ja tehokas.
 10. On tossa enemmän jäljellä kuin monessa muussa mitä on ollut myynnissä
 11. toki hintavarausta ei ole vielä ylitetty... https://www.ebay.co.uk/itm/classic-mini-pickup-rear-tub-/303159342574?nav=SEARCH&fbclid=IwAR1dgWrZVeBx5nkzcOvGQkYXSt8jB7qBbExFrywBX4whnZ0StIpVyZMc954
 12. minorv8

  Kumit.

  Raidetangon päistä meni uudet kumit talvessa paskaksi vaikka autolla ei ajettu metriäkään
 13. Ota laakerista merkinnät ylös ja käy laakeriliikkeessä. Pitäisi löytyä aika kivutta.
 14. minorv8

  Mäntä

  On Hepolitet. Noissa lienee metriset renkaat, 1.5/1.5/3 mm.
 15. Itse olen noissa kumityynyissä suosinut mallia joissa on mutterit hitsattuna kiinni. Helpompi asentaa...
×
×
 • Create New...