Jump to content

minorv8

Members
 • Content Count

  1,662
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

minorv8 last won the day on April 28

minorv8 had the most liked content!

About minorv8

 • Rank
  God Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fyysisesti joo. Mittarit on trimmattu tietylle peränvälitykselle elikkäs voi näyttää enemmän tai vähemmän pieleen. Mittarin naamataulusta löytyy sarjanumero SN xxxx/xx ja sen lisäksi 3- tai 4-numeroinen koodi. Se tarkoittaa kierroksia/maili tai kierroksia/kilometri. Jos ne ovat suunnilleen samat niin pitäisi näyttä suht samaa lukemaa. Voihan sen testata vaikka akkuporakoneella pyörittämällä. Toinen mikä voi aiheuttaa murheita on bensamittari. Niitä on kahta sorttia, vanhempi ja uudempi hja vaaitivat oman anturinsa tankkiin.
 2. Pk-seudulla taitaa pelkkä maalaus pohjatöineen kustantaa pari kolme tonnia.
 3. minorv8

  Neula

  BDG neulasta vähän rikkaampi on turbo-Metron BDD. Mutta helpompaa (ja halvempaa) kyllä on jos on suunnilleen hyvä neula ja hieroo siitä mieluisan. HIFfiin on kolmea eri jousta kammioon, niiden kanssa voi myös tehdä hienosäätöä. Ja kammion öljyn, jne jne.
 4. minorv8

  Neula

  Aika mieto paketti. Vois huvikseen kokeilla jopa MG Metron nelaa ja lähteä siitä liikkeele. HiF44:ssä on 0.100 tuuman suutinputki joka vaatii Bxx neulan. Axx neulat on .090 tuuman suutinputkelle.
 5. minorv8

  Neula

  Oletko varma tuosta neulan koodista ? Mun kirjat ei ainakaan tunne moista neulaa.
 6. Olen hionut noita lärpäkkeitä veks. Pesät ovat kuluneet, en ole noin urautuneita nähnytkään.
 7. Jep. Seuraavissa osissa tehdään kampura ja nokka-akseli aika hurjalla tyylillä.
 8. minorv8

  Etupenkit

  Mulla oli Clubmanissa jotkut Opelista lähtöisin olevat Recarot. Tosi hyvät istua, toki takapenkille kulku ei maailman helpointa. Tallissa pyörii nytkin joutilaana samanlaiset penkit Miniin tehdyillä kiinnityksillä.
 9. minorv8

  Mini "mix" -72

  Kokeile kasata ilman sitä nivelkupin tilalle tulevaa lätkää.
 10. Prässillä. Jotkut männät irrotin sopivalla tuurnalla ja isolla vasaralla reisien päällä. Tämä joskus nuorena ja innokkaana. Tehtaan varaosakirjassa on oma työkalunsa tota hommaa varten. Periaatteessa pari tuurnaa ja kierretanko. Aika tyypillistä että ovet irvistää alhaalta. Kovat tiivisteet vain korostavat tuota ongelmaa. Itse huomasin pickupia laittaessa että vaikka oven ja korin rako on passeli ilman tiivistettä niin tiivsteen kanssa ovi ei kuitenkaan istunut niin kuin olisi halunnut. Irvisti ihan samalla lailla. Aikansa tapeltuani annoin periksi
 11. Nurkkia siivotessa löytyi kaikenlaista tarpeetonta: starttimoottori pre-engaged versio lähes uusi 50 € (Myyty) Mpi coil pack johtoineen 15 € (Myyty) Mpi virtalukko + avain 15 € (Myyty) turbo-Metron uusi virranjakaja 70 € (Myyty) vaihteiston pääakseli 22G833 75 € vaihteiston 3/4 synkkalaite uusi 50 € levyjarrunapa RH (vaatii ehkä satulan kiinnityspintojen oikaisun) 20 € (Myyty) Osat Helsingissä. Jukka yv tai 040-1871449
×
×
 • Create New...