Jump to content

tailke

Members
 • Viestit

  354
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  7

tailke last won the day on Tammikuu 22

tailke had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä tailke

 • Taso
  God Member

Profile Information

 • Location
  KIIKKA

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tailke

  Stage 1 kit, kannattaako hommata?

  Uusiksi pitää laittaa 21, 19 ja 20. 22:n stefan kohdan tiivistepinta pitää tarkastaa ettei se ole kovin uraiseksi kulunut. 16 perän iso laakeri ja 17 perän säätölevy eivät vaikuta öljyvuotoon.
 2. tailke

  Tulpat ja tuhkaluukut

  23 on muistaakseni kuppimallinen aluslevy ja 22 O-rengas, kyllä sen näin pitäis pitää. Varsinaisia luukun tiivisteitä on näkynyt korkkisia ja punaisia kumimassasta tehtyjä, viimeksimainittu on parempi.
 3. tailke

  Ebay.de selailua

  Löytyi tällainen ilmoitus jossa "hauska" yksityiskohta. https://www.ebay.de/itm/ALA4574-Frontblech-Mini-bis-64/282799934061?hash=item41d8308a6d:g:k1QAAOSwlxRaUT56 Kenen lienee Suomi-auto tai kuka on myyjä. Keulapala tuntuu hiukan ylihinnoitellulle.
 4. tailke

  M: Vesipumpun hihnapyörä, ISO

  Teräksinen 4,5" halkaisijaltaan oleva hihnapyörä kaupan. Pyörä on käytetty, mutta hiekkepuhallettu ja maalattu. Paukkupullo pohjaväri + keltainen pintaväri myös paukkupullosta. Hihnaura hyväkuntoinen. Hintatoive 30e sisältää postituksen. Täällä Minispares kertoo ison hihnapyörän eduista: http://minispares.com/product/classic/CAM6408.aspx o445135o18 tapsa
 5. tailke

  Metron jarrut miniin

  Tailke:mikä on mitta vetolaipasta levyn pintaan?Eli levystä laipan takapuolelle. Mittailen, Tuli mieleen,onkohan nää edes Metron levyistä tehty? Ei taida olla, mittaus kuitenkin selvittää asian Ellen ihan väärin muista niin normi Metron ja turbon vetolaipoissa on mitoissa eroa ? Tutkin, pitäisi löytyä jarrusarja myös kiinteillä levyillä Metron ja Minin 12" vetolaipat ovat eri mitoituksella. mutta molemmat tapahtuu vasta huomenna.
 6. Tervehdys Tapsa!

  Kirjoitat niin ASIAA tästä Mini 69:n jarru muutoksesta. ISO KIITOS siitä!  Kauhulla katselin niitä kuvia, mutta en saanut. aikaiseksi vastata. 

  Terveisin Jari J.

   

  1. tailke

   tailke

   Morjesta vaan! Ottaa joskus pannuun nämä viritelmät kun ei viitsitä yhtään nähdä vaivaa asian tekemiseksi kunnolla.

   Toinen samantapainen "viritelmä" on Purtsin etunapaviritelmä. Tapani huolehti varaosien saannista Pesämäki retkellä

   kun jo Huittisissa (jostain Helsingin suunnalta tullessa) kartioprikat vetoakselin muttereiden alta oli antautunut.

   Hyvä arvostella kun ei itse saa mitään aikaiseksi. Mukavaa illan jatkoa Kuusjoelle

   Terv tapsa

 7. tailke

  O: minin osia

  Tarina jatkuu tekniikka osiossa
 8. tailke

  Metron jarrut miniin

  En ole koskaan pitänyt holkki/prikka/mopolanka/kuminauha/rälläkkä virityksistä (enkä pidä vieläkään). Tästä johtuen jalkauduin 40-jalkaiseen vaikka pakkasta oli yli 20 astetta ja hain osia kyseiseen muutokseen, innoittajana lähinnä turbo69:n jarrut. Kuvat puhukoon puolestaan: metron satulat, jarrulevyt ja vetolaipat. Navat jotkut 12" navat. Satulan kiinnityspultit ERA1128. Mielestäni kaikki toimii ilman holkkeja ja rälläköintiä. Kommentit tervetulleita ja toivottavia. Tapsa
 9. tailke

  Mini city

  Alkuperäinen kierrehän on 5/8" UNC mutta kaikenlaisia virityksiä on tullut vastaan joten FD100L:n kytke ja kokeile menetelmä lienee paras kierteen selville saamiseksi.
 10. tailke

  M: Takakelkan kiinnitys puslia

  C-STR639 holkkeja kaksipussillista = 4 puslaa hintaan 17€ sisältää postituksen Manner-Suomeen. http://minispares.com/product/Classic/Suspension/Subframes/Fixings_mountings/C-STR639.aspx?190901&ReturnUrl=/search/classic/c-str639.aspx Tapsa o44-5135o18
 11. tailke

  Ilmanputsari

  Suht tyytyväinen olen ollut kokoonpanoon joka juuri ja juuri sopii ahtaaseen tilaan eli lyhyt RAM pipe kiinni suoraan kaasarin runkoon suodattimeksi epäkesko kiinnityksellä oleva esim. K&N pannukakku, mahdollisimman paksu. Ääntähän SU ei juuri pidä. 1275ccm + HIF44+alu-imusarja
 12. tailke

  1275 keinuvivut

  Pari kuvaa vielä aiheeseen liittyen:
 13. tailke

  O: minin osia

  Ihan on tehdastekoiset levikepalat. Ensimmäisissä turbo metroissa oli irtopaloilla tehty tilaa tuuletetuille levyille.
 14. tailke

  O: minin osia

  Lisää kuvia vaikka tampesterin Metromies kyllä ymmärsi jutun.
 15. tailke

  O: minin osia

  Tiivisteenä toimii "kumiputken" pätkä, jonka sisällä on metallinen vahvike. Näkyvät kuvassa!
×