Jump to content

tailke

Members
 • Content Count

  362
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

tailke last won the day on June 4

tailke had the most liked content!

About tailke

 • Rank
  God Member

Profile Information

 • Location
  KIIKKA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tailke

  Mistä maalia?

  Näin on tehty kahdessa maalikaupassa. Tarjoaa Opel ja Mazda sävyjä joista kumpikin liian oranssiin taipuvia. Lisää vihjeitä!!
 2. tailke

  Mistä maalia?

  Nyt projekti kaipaa maalia, mutta mistä saa oikeansävyistä TARTAN RED RD9 maalia. Tähän mennessä etsintä yritykset on tuottanut kolme eri sävyä jotka ovat melko kaukana oikeasta. Vastauksia tänne tai o445135o18 tapsa
 3. Nyt kun muutkin veikkailee, tässä mun ehdotus; http://minispares.com/product/Classic/Engine/LFH10006.aspx?10&ReturnUrl=/product/Classic/Engine/Block/Cranks_rods/C-STR289.aspx|Back to Näetkö reiästä kannan muodon?
 4. Siistikuntoinen ohjelmalehtinen kaupan 7€ sisältää postituksen. 044-5135018
 5. Pari kuvaa 1978 Sadan Auton Ajojen ohjelmalehtisestä. Katso myytävänä osasto.
 6. Minisparesin sivuilta: Metric thread started in march 1976
 7. Kokeiles onko tästä apua: http://www.somerfordmini.co.uk/eshop/index.php?main_page=page&id=127 Hiiri kaaren numeron päälle niin näet kaaren värikoodin. Miten jarrupääsylinteri jaksaa?
 8. Nyt kun sulla on lukkorengas 16 poissa, kaiva pois 21, 15 ja 20 . Näkyviin pitäis tulla toinen lukkorengas 14 , se vielä pois niin avot.
 9. Uusiksi pitää laittaa 21, 19 ja 20. 22:n stefan kohdan tiivistepinta pitää tarkastaa ettei se ole kovin uraiseksi kulunut. 16 perän iso laakeri ja 17 perän säätölevy eivät vaikuta öljyvuotoon.
 10. 23 on muistaakseni kuppimallinen aluslevy ja 22 O-rengas, kyllä sen näin pitäis pitää. Varsinaisia luukun tiivisteitä on näkynyt korkkisia ja punaisia kumimassasta tehtyjä, viimeksimainittu on parempi.
 11. tailke

  Ebay.de selailua

  Löytyi tällainen ilmoitus jossa "hauska" yksityiskohta. https://www.ebay.de/itm/ALA4574-Frontblech-Mini-bis-64/282799934061?hash=item41d8308a6d:g:k1QAAOSwlxRaUT56 Kenen lienee Suomi-auto tai kuka on myyjä. Keulapala tuntuu hiukan ylihinnoitellulle.
 12. Teräksinen 4,5" halkaisijaltaan oleva hihnapyörä kaupan. Pyörä on käytetty, mutta hiekkepuhallettu ja maalattu. Paukkupullo pohjaväri + keltainen pintaväri myös paukkupullosta. Hihnaura hyväkuntoinen. Hintatoive 30e sisältää postituksen. Täällä Minispares kertoo ison hihnapyörän eduista: http://minispares.com/product/classic/CAM6408.aspx o445135o18 tapsa
 13. Tailke:mikä on mitta vetolaipasta levyn pintaan?Eli levystä laipan takapuolelle. Mittailen, Tuli mieleen,onkohan nää edes Metron levyistä tehty? Ei taida olla, mittaus kuitenkin selvittää asian Ellen ihan väärin muista niin normi Metron ja turbon vetolaipoissa on mitoissa eroa ? Tutkin, pitäisi löytyä jarrusarja myös kiinteillä levyillä Metron ja Minin 12" vetolaipat ovat eri mitoituksella. mutta molemmat tapahtuu vasta huomenna.
 14. Tervehdys Tapsa!

  Kirjoitat niin ASIAA tästä Mini 69:n jarru muutoksesta. ISO KIITOS siitä!  Kauhulla katselin niitä kuvia, mutta en saanut. aikaiseksi vastata. 

  Terveisin Jari J.

   

  1. tailke

   tailke

   Morjesta vaan! Ottaa joskus pannuun nämä viritelmät kun ei viitsitä yhtään nähdä vaivaa asian tekemiseksi kunnolla.

   Toinen samantapainen "viritelmä" on Purtsin etunapaviritelmä. Tapani huolehti varaosien saannista Pesämäki retkellä

   kun jo Huittisissa (jostain Helsingin suunnalta tullessa) kartioprikat vetoakselin muttereiden alta oli antautunut.

   Hyvä arvostella kun ei itse saa mitään aikaiseksi. Mukavaa illan jatkoa Kuusjoelle

   Terv tapsa

 15. Tarina jatkuu tekniikka osiossa
×
×
 • Create New...