Jump to content

tailke

Members
 • Content Count

  423
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

tailke last won the day on April 7

tailke had the most liked content!

About tailke

 • Rank
  God Member

Profile Information

 • Location
  KIIKKA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tässä sulle pari kuvaa ongelman ratkaisuun:
 2. Tätä kierrettäkö tarkoitat? http://minispares.com/product/Classic/Brakes/Servos/5-8UNF.aspx?0407&ReturnUrl=/shop/classic/Brakes/Servos.aspx|Back to shop
 3. Mittaa tukivarsien leveydet ja vie akselit sorvarille joka tekee niistä välyksen verran pitempiä. Näin jos ymmärsin ongelman oikein. Vakio prikat käy.
 4. Kuvien mukainen käsikirja 12€ postikuluineen.
 5. Ota tästä vaikka Miniin polttoainemittari, jos et Maileria omista. Mittari uuden veroinen. Hinta 25€ postikuluineen.
 6. Tällä on menty ja hyvin toiminut:
 7. Kyllä niissä hydroputkissakin melkoisia mutkia on: Missä te jotka pelkäätte maakontakteja ajelette?
 8. katso täältä: https://www.16vminiclub.com/forum/builds/honda-builds/32001-b16-mini-25/page11 Kannattaa katsoa viestiketjun muitakin sivuilta.
 9. tailke

  Mini vm 67

  Tämän näköiset osat oli ainakin minun 69 mallin 850 MKII:ssa
 10. Omaan projektiini putket ja sähkö alle. Vain hanttimiehen jalkatilassa olevalle tehostajalle tulee putket rintapellin läpi erillisen läpivienti "liittimen" kautta. Jos kelkat on paikallaan putkien veto alle voi olla haastavaa ainakin alkuperäisten vetojen paikalle.
 11. Aina vähän "viisastuu" kun myllää varastoja näin tapahtuu myös täällä vaikka Minin kanssa ollut tekemisissä muutaman vuoden.
 12. Kyllä se oikean puoleinenkin on ihan alkuperäinen (Genuine Mini Spares product), tämä pussi (x2) hankittu jo 70/80-luvun vaihteessa. Ei vaan ole koskaan käytetty koska sain hankittua sitä tosi alkuperäistä. Oletko jo löytänyt vilkkureleen? Sokerinpala rele on ihan yleinen alkuperäisosa vaikkei turbo69 ole sellaista koskaan nähnyt.
 13. tailke

  Morris Mini 850

  Onneksi omassa autossa alunperin mustalla teipillä teipattu johtosarja, ei tule tyylivirhettä. Yksittäisistä johdoista osa on värisukalla varustettu.
 14. tailke

  Morris Mini 850

  "Ulkonaliikkumiskiellon" takia en pääse hiekkapuhaltamaan osia joten otin sitruunahapon käyttöön. Liemestä tuli noin 8%:sta ja tässä näkyy kahden vuorokauden uittamisen tulos: Ennen ja jälkeen jälki kohtalainen, pitää tyytyä tähän. Pääsiäisen pyhien ratoksi aloin modifioimaan johtosarjaa mm: kaikki tasavirta laturiin liittyvät johdot pois ja vaihtovirta laturille johdotus. Pakkivalokatkaisijalle, kierroslukumittarille ( vanha "silmukka" Smith ) kunnon johdot ja joitain muuten hapertuneita johtoja uusiksi. Takapään johtosarja lisättynä optioilla jotka mahdollistavat pakkivalon ja lämmitettävän takalasin sähkön saannin. Tämä on jo paikalla joten kasaus on alkanut.
 15. tailke

  Morris Mini 850

  No tallihan on kahden auton talli (54 neliötä) mutta kun se toinen puoli on täynnä osia ja muutama autolehti, vanhoja radioita yms. tilaa viemässä. Työkaluja tarpeellinen määrä. Ei tarvi kovasti kaluja lainailla. Vanha sanontahan sanoo: Lainassa ei kalu parane. Kai niistä osista pari Miniä saisi kasaan, mutta koitetaan saada nyt tämä yksikin kasaan. Yritän kyllä hyödyntää grillin suomaa hyvää työskentely korkeutta ja pyöritys mahdollisuutta mahdollisimman paljon, saa nähdä miten käy.
×
×
 • Create New...