Jump to content

tailke

Members
 • Content Count

  456
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

tailke last won the day on January 15

tailke had the most liked content!

About tailke

 • Rank
  God Member

Profile Information

 • Location
  KIIKKA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tarviiko kukaan? Lähetyskulut maksamalla siirtyy omistajaksi. Ei tarvi kaikkia ottaa. Muuten uhkaa sulatus. Omiin peleihin ei tarvetta. o445135o18 tapsa
 2. tailke

  Jakajan kärjet

  Intermotorina löytyy 15€ postitettuna o445135o18 -tapsa- Kookleta netistä ja varmista sopivuus, pitäisi sopia. Voin katsoa varastosta jos löytyisi myös vaihdekeppiin puuttuva osa.
 3. tailke

  Käyntihäiriö

  Sytkävehkeiden tarkistus ehkä paikallaan. En usko kansipahvi vikaan.
 4. Lärpäkkeet on mielestäni tarpeelliset että pikkupyörä pyörii laakeria vasten eikä laakeri runkoa vasten. Näin ei synny uria runkoon. Lärpäkkeille pitää vaan olla omat kolonsa etteivät pääse pyörimään.
 5. tailke

  Neula

  Haynesin SU kirjan mukaan AKN ja A9 ovat ainoat 0.100 neulat. MG Metron neula on samaisen kirjan mukaan NZX8011 eli BDL. Paketti vaatis pikkaisen "rajumman" nokan niin olisi varmaan toimivampi. Menee hyvä tavara mielestäni hukkaan. Omissa peleissä on yleensä ollut kotikutoinen neula.
 6. tailke

  Neula

  Minkälaiseen peliin HIF44 on menossa, jospa tieto auttaisi oikean neulan löytymiseen.
 7. Onko perää löytynyt? Jos ei, tarjoan sulle paremman näköistä osaa. Purin kuusi perää ja valitsin niistä mielestäni parhaimman näköisen. Kaikissa jotain pikkuvikaa. Hintatoive 25e + vähän postituskuluja. Ja sitten kuvia:
 8. Moron

  Nyt kun projektin hankinta toistaiseksi kariutui tarjoan sulle väliprojektiksi  itselläni pahvilaatikko asteelle

  jäänyttä -67 mallista MGB GT:ä. Laittelen lisätietoa ja kuvia mikäli kiinnostus herää.

  Kuvassa auto juuri Nurmijärveltä tulleena 1995.mgb002.thumb.jpg.fa22a47f748dd079ff6b1154f9b3addc.jpg

  Tapio Ketonen

  Moskurintie 5

  38300 Sastamala

  0445135018

  1. A Cooper

   A Cooper

   Terve, kiitos viestistäsi. Pysyttelen vielä Austin Healey 3000 -linjalla ja odottelen USA:ssa asuvan agenttini viestiä mahdollisesta hankinnasta.

   T: Aarne

  2. tailke

   tailke

   Onhan Healey ihan eri maailmasta kuin MGB, tämä tarjous ei kuitenkaan maksanut kummallekaan

   mitään. Onnea hyvän projektin etsintään.

   -tapsa-

 9. Tässä työkalun kuvia. Varaosa numero 18G1150 jos joku innostuu tilaamaan. Itse olen aina prässännyt vanhan männän pois ja kiertokangen silmän lämmittämällä paikoilleen.
 10. Kyllähän siinä kytkentäpiikit kuluu kun synkronointi ei toimi.
 11. Otsikon mukaisen kirjan toinen painos vuodelta 1966. Kunto vähintään tyydyttävä. Paperikannet tallessa. Kuvia vastaavista löytyy kooklettamalla. Hintatoive 20e postimaksuineen. -tapsa- Kirja löytyy Sastamalan Kiikasta, jos haluaa hakea.
 12. Luovun Mini - lehdistäni jos joku maksaa niistä kohtuullisen korvauksen. Hintatoive on 3€ / lehti. Myydään ensisijaisesti kokonaisina vuosikertoina. Somerfordilta ostin joskus siellä käydessäni käytettyjä lehtiä ja kun tiedustelin myyjältä mitä lehdet maksaa oli vastaus: Siinä lehden kansilehdessä se on eli käytetty lehti maksoi uuden hinnan. Näin en ole hinnoitellut. Ebay.co.uk sivuja käytin hinnan määrittelyssä. Olen luetteloinut kaikki lehteni Excel - taulukkoon josta voin lähettää eo. lehtiä sisältävät rivit asiasta kiinnostuneille. Lehdet on Sastamalan Kiik
 13. Nimimerkki skeptikko: Konttorit odottaa lisätietoa aiheesta eikä vielä ole maaliskuu. Suomi pysyy kuitenkin rakentelun takamaana.
 14. tailke

  Mini "mix" -72

  Kaasarin vaimenninöljy?
×
×
 • Create New...