Jump to content

timot

Members
 • Viestit

  116
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1

timot last won the day on Marraskuu 2 2017

timot had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä timot

 • Taso
  Full Member

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. timot

  CVT vaihteisto

  En vaihtanut öljyjä enkä laatikkoa, hakusessa olisi laatikko.
 2. timot

  CVT vaihteisto

  Tänään meidän vanhus sylkäisi vaihteistosta öljyt pihalle. n. 1 kk sitten vaihdettu öljyt ja suodatin ja tietenkin tiiviste. Minin on cooper -04. En ole tutkinut sen tarkemmin asiaa, mistä vuosi. Onko kellään tullut vastaavaa vastaan?
 3. timot

  ohjaustehostin

  Minulla sama vika aikoinaan , vika löytyi kuluneesta rättinivelestä, joka alkaa hammastangosta rattia kohti mentäessä. Nätti homma vaihtaa. Autolla oli ajettu silloin jopa 59 tkm.
 4. timot

  Tervehdys ja R60 asiaa

  Moi, Itsellä ollut Coyntryman S ALL4 nyt puolivuotta, olen ollut tyytyväinen vielä tähän asti. Moottorivalo herjasi, syy selvisi, liian pitkät öljynvaihdot ja vanosventtiilit likaiset. Uudet tilalle ja ajo jatkuu, N18 moottori on BMW ja Peugeutin yhteystyön tulos. Autolla ajettu nyt 120 tkm, mahtava talviauto, tämä minun mielipiteeni. Sama 4wd tekniikka kuin BMW:ssä.
 5. timot

  Bensapumppu.

  Kiitos
 6. timot

  Bensapumppu.

  Mahtooko joku viisaampi tietää varaosanumeroa ko. pumpulle, auto Mini Countryman S, N18 koneella, 2011 vuosimalli.
 7. timot

  Mini Countrymanin ongelmat

  Näin se vain on, 10 tkm jälkeen olen muissa Mineissä vaihtanut aina öljyt, eikä mitään ongelmaa. Tilasin uudet venttiilit varmuuden vuoksi, 2 kpl N18 koneessa.
 8. timot

  Mini Countrymanin ongelmat

  No vika oli yksinkertainen, Minin merkkihuollossa sanoivat, että jakopää uusiksi. Menin entisen työkaverin korjaamoon ja tekivät "moottoripesun" ja sitten uudet öljyt ja suodatin. Näyttää, että vika korjaantui sillä. Paikat vain "tukossa" liian pitkien öljynvaihtojen vuoksi.
 9. timot

  Mini Countrymanin ongelmat

  Jakoremmin vaihdon jälkeen ajettu 40 tkm, moottori on N18, ilmeisesti vika jakopäässä, nokka-akselin tunnistimissa yms. Joka aiheuttaa turboon vikakoodin.
 10. timot

  Mini Countrymanin ongelmat

  Autoni on Mini Countryman Cooper S 4 wd, moottori N16. Seuraavia vikakoodeja antoi: Koodi 2DA0, imunokka-akseli, ajoitus kampiakseliin nähden ei toleranssirajoissa Koodi 2C58, turbon paineen säätö, paineen nosto jumissa Onkos tullut vastaan kenelläkään tämmöisiä, jakoketju vaihdettu hiljattain Minin huollossa.
 11. timot

  Mini Countryman 4wd vm. -11 etupyörän laakerit

  Eipä ole laakerit vielä vaivanneet vaikka mittarissa jo 110tkm. Tiedän että vaihdettu jopa 40 tkm ajettuihin etupyörän laakereita.
 12. timot

  Minin värikoodi

  Kiitoksia nopeasta vastauksesta.
 13. timot

  Minin värikoodi

  Autoni on Mini Countryman cooper s, vm 2011, auton väri on "Bure Red", B16. "Chili paketti" Mutta ongelma, kun katto ja peilit ja takaspoileri ovat valkoiset, niin mistähän siihen löytää oikean värin.
 14. timot

  Vakkari

  Minulla laitettiin vuosia sitten tuli vain uudet kytkimet rattiin vakkarille ja radion ohjaukselle. Ja ohjelmointi tietenkin.
 15. timot

  Mini Countrymanin ovi jumissa

  Tänään vika selvisi, ovenkahvan vaijeri jumissa, kuori rikki ja ruosteessa. Jää takalukko asentoon, eikä aukene. Uusi kahva tilattu.Vaijeri tulee kahvan mukana.
×