Jump to content

timot

Members
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

timot last won the day on May 24

timot had the most liked content!

About timot

 • Rank
  Senior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se nätti homma vaihtaa Miniin levyt ja palat, mutta mielellään (melkein pakko) olla se erikoistyökalu jolla saa männän sisään nätisti.
 2. Itsellä kaksi N18 koneella olevaa Miniä Paceman ja Countryman. Kumpaankin vaihdettu vuonna 2015 valmistajan takuuseen jakopää, eli on niissä ollut ongelmia varsinkin alkupään tuotannossa 2010-2012. Öljyt vaihdan 10 tkm välein ja joka toinen öljynvaihto moottoripesu ennen öljynvaihtoa. Halvinta remonttia öljynvaihto.
 3. Myynnissä R50 uudet takaroiskeläpät. 25e posteineen. R50 venttiilikopantiiviste + 4 kpl tulpan ympärystiivisteitä. 25e posteineen, MYYTY Ostettu marmoritiskiltä.
 4. Miniin on saatavilla täydellisiä jarrupaketteja esim takapäähän, johon kuuluu jarrupalat + sensorit ja ovat halvempia kuin ostaisi irtopalat. Siis marmoritiskilta, ja jos jos ei kiire niin ulkomailta saa halvemmalla. Katsoo vain varaosanumeron esim. http://www.realoem.com/bmw/enUS/select
 5. Se täysin mahdollista, ja ajattelin vaihtaa anturit, sittenpähän on viisaampi.
 6. Näin minäkin ajattelin.
 7. Minulla vastaava koko aina köytossä, ei mitään ongelmaa, vaikka 30 mm alustasarja.
 8. Eipä minulla ole ollut mitään ongelmia lämmityksen suhten,
 9. Hakusessa kyynärnoja Mini Countrymaniin R60, vm 2011-2016.
 10. Ei se kilometrimäärä minusta niin tärkeä, kuin miten sitä on huollettu. Ja onko kaupunkiajoa vain suoraa tietä.
 11. Mitäs sanot tästä: https://www.nettiauto.com/mini/cooper/10213213
 12. timot

  Oven lukko ei aukea

  Marmoritiskiltä kaikki, se kahva tosiaan kannattaan vaihtaa, ei jäädy sen jälkeen.
 13. timot

  Oven lukko ei aukea

  Lukkomekanismin vaihtamalla viat katoavat, vaihdettu kertaalleen, auto R50. Aika helppo nakki vaihtaa, tunteroinen menee.
 14. Äkkiä se maalaus maksaa tulee maksamaan yllättävän paljon, jos ei ole kaveripiirissä tuttua maalaria. Ja näin autokaupassa aikoinani työskentelyn kokemuksella tahtoo ruosteella jäädä hopealla, jos ei tehdä kunnolla. Tekniikkaa voi korjata mielein määrin kyllä.
 15. Itse en ajaisi kuin automaatilla, ja voihan sitä käyttää myös käsivaihteisena. Varuisteina: esim. vakionopeussäädin, sport ratti (nahkaa),varashälytin, puolinahkapenkit, Minin oma sport paketti (rosteripakoputki mm) ruosteeton, uudet Minin vanteet uusilla Contin nastoilla (16"), uudet Minin vanteet, uusilla kesärenkailla (17") Ilmastointi, sähkölasit, takaspoileri, uudet jarrut edessä ja takana, alustasarja 30 mm. Metalli musta ,(Cosmo Black ) Rainbow 2-tie äänentoisto edessä ja 6x9 takana. Kaikki toimii, huollettu 10 tkm välein. Uudet rosteriset lisäpitkät (minin omat) yms.
×
×
 • Create New...