Jump to content

Mikko Koivusalo

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mikko Koivusalo last won the day on February 6 2018

Mikko Koivusalo had the most liked content!

About Mikko Koivusalo

 • Rank
  Full Member
 • Birthday 06/09/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ralliseiska.suntuubi.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ylistaro
 • Autotalli
  Mini 1000 -78
  Lada 21051 -89
  Fiat 127 gr.2 -79
  Hopeasiipi deluxe mm4 -59
  Tunturi Break -86

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://samzon.kuvat.fi/kuvat/Ylistaron+Harrasteauto+tapahtuma+05.19/
 2. Kiitoksia, eikö ne tuolta selviä. En oo ehtinyt tehdä pääsylinterille mitään.
 3. Minkälainen järjestys on noilla minin kattoverhoilun kiinnityspuikoilla? En sitten tajunnutn kuvata niitä ennenkö purkasin kattoverhoilun.
 4. Eivät vain meinaa lähteä. No, pitää jatkaa yrittämistä. Itse auton kokoonpano etenee hitaasti mutta varmasti. Jos ensi kesänä liikkuisi jo omin voimin.
 5. Sylinteri on tuota alempaa mallia, pyöreällä säiliöllä. Sokka on otettu pois(nro. 16?),ymmärtääkseni pitäisi nyt purkautua, mutta ei vain halua purkautua.
 6. No joo, projekti olis kasausvaihees. Jarrut on muuten käyty läpi, pääsylinteri pitäis vielä rempata. Pitäiskö tuon alkuperäisen pääsylinterin(kaksipiirinen) purkautua kun sieltä sisältä ottaa sen sokan pois? Kaks sylinteriä on nyt pöydällä, eikä kumpikaan suostu purkautumaan.
 7. Hei. Otsikon mukainen mini tarvis ainakin seuraavia osia: -Hattuhylly - Koetaulun muviosat - Koriin kiinni tulevat raitisilmaventiilin kiinnitysosat. Mielellään ehjät. Lisäilen listaa sitämukaa kun projekti etenee ja tarpeita ilmenee. Tarve Seinäjoella, mutta posti/matkahuolto varmasti kuljettaa kauempaakin. 040-5950549 /mikko.koivusalo@gmail.com
 8. Voin ottaa kuvia illalla. Olikohan minisparesilta kun tilasin palmiin sarjan, jossa oli c-pilareihin pellit ja tuonne selkänojan takpellin ja peräkontin pohjan kulmaan palat joihin tulee lukot kiinni.
 9. Ei täs nyt ensimmäistä autoa olla tekemässä, en meinaa polttaa maaleja. Sisällä on jotain pieniä viimeistelyjä, lähinnä lattiassa.
 10. Sen takia että ulkopuolelta oli jo maalauskunnos, sisältä ei. Tuolla järjestyksellä maalari pääsi töihin eikä tullut odottelua. Nyt isä saa touhuta ulkokuoren kans ja mä saan rauhas viimeistellä sisustan hitsausta.
 11. Pohjamaalissa. Edessä pirusti hiomista ja sisällä vähän viimeistelyä ennenkö sinnekin pääsee vetelemään pohjamaalia.
 12. Joo, ei oo sattunu meidän autoon tuollaisia peltejä. Vaikka kuvia ei nyt olekkaan laittaa tänne, niin töitä on silti tehty. Hitsaukset alkais olla loppusuoralla. Maalari on jo pikkuhiljaa pintatöitäkin aloitellut. Ei nyt välttämättä vielä ensikesäksi ajoon, mutta jos viimeistään seuraavaksi.
×
×
 • Create New...