Jump to content

Mikko Koivusalo

Members
 • Viestit

  60
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1

Mikko Koivusalo last won the day on Helmikuu 6 2018

Mikko Koivusalo had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä Mikko Koivusalo

 • Taso
  Full Member
 • Syntymäpäivä 06.09.1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.ralliseiska.suntuubi.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ylistaro
 • Autotalli
  Mini 1000 -78
  Lada 21051 -89
  Fiat 127 gr.2 -79
  Hopeasiipi deluxe mm4 -59
  Tunturi Break -86

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mikko Koivusalo

  Mini 1000 -78

  No joo, projekti olis kasausvaihees. Jarrut on muuten käyty läpi, pääsylinteri pitäis vielä rempata. Pitäiskö tuon alkuperäisen pääsylinterin(kaksipiirinen) purkautua kun sieltä sisältä ottaa sen sokan pois? Kaks sylinteriä on nyt pöydällä, eikä kumpikaan suostu purkautumaan.
 2. Mikko Koivusalo

  O: osia - 77 miniin.

  Hei. Otsikon mukainen mini tarvis ainakin seuraavia osia: -Maskin päätylistat. -Koetaulun etureunan paneelin(siis se uretaanimöltti joka tulee siihen hyllyn etureunaan). - Hyvät ruskeat lattiamatot ja ovipahvit. Lisäilen listaa sitämukaa kun projekti etenee ja tarpeita ilmenee. Tarve Seinäjoella, mutta posti/matkahuolto varmasti kuljettaa kauempaakin. 040-5950549 /mikko.koivusalo@gmail.com
 3. Mikko Koivusalo

  Takapenkin turvavyöt (asennus)

  Voin ottaa kuvia illalla. Olikohan minisparesilta kun tilasin palmiin sarjan, jossa oli c-pilareihin pellit ja tuonne selkänojan takpellin ja peräkontin pohjan kulmaan palat joihin tulee lukot kiinni.
 4. Mikko Koivusalo

  MkIII takasivulasit

  Voidaan vaihtaa minin osiin.
 5. Mikko Koivusalo

  MkIII takasivulasit

  Kuvien mukaiset minin takasivulasit olisi ylimääräisenä. Ehjät, joskin likaiset varastoinnista. 50€/tarjous. Lasit ylistarossa 040-5950549 / mikko.koivusalo@gmail.com
 6. Mikko Koivusalo

  Mini 1000 -78

  Ei täs nyt ensimmäistä autoa olla tekemässä, en meinaa polttaa maaleja. Sisällä on jotain pieniä viimeistelyjä, lähinnä lattiassa.
 7. Mikko Koivusalo

  Mini 1000 -78

  Sen takia että ulkopuolelta oli jo maalauskunnos, sisältä ei. Tuolla järjestyksellä maalari pääsi töihin eikä tullut odottelua. Nyt isä saa touhuta ulkokuoren kans ja mä saan rauhas viimeistellä sisustan hitsausta.
 8. Mikko Koivusalo

  Mini 1000 -78

  Pohjamaalissa. Edessä pirusti hiomista ja sisällä vähän viimeistelyä ennenkö sinnekin pääsee vetelemään pohjamaalia.
 9. Mikko Koivusalo

  Mini 1000 -78

  Joo, ei oo sattunu meidän autoon tuollaisia peltejä. Vaikka kuvia ei nyt olekkaan laittaa tänne, niin töitä on silti tehty. Hitsaukset alkais olla loppusuoralla. Maalari on jo pikkuhiljaa pintatöitäkin aloitellut. Ei nyt välttämättä vielä ensikesäksi ajoon, mutta jos viimeistään seuraavaksi.
 10. Mikko Koivusalo

  Mini 1000 -78

  Jep. No, ei tämä edelleenkään aivan pahalta vaikuta. Kynnykset, raitisilmaputkien ympärystät, taka-akselin kiinnikkeet edestä ja takapyörän koteloihin pari paikkaa. Jos oikein nätisti menisi, niin tammi-helmikuun vaihtees vois päästä pohjatöihin.
 11. Mikko Koivusalo

  Mini 1000 -78

  Kempis on lanka palanut ahkerasti joulun pyhinä. Yhtä ja toista ylläriä on löytynyt. Onko nämä minit aina näin mätiä? Vielä ennen uuttavuotta pitäis nostaa grilliin kiinni että pääsee pohjaankin kunnolla käsiksi.
 12. Mikko Koivusalo

  Runkonumero kateissa

  Sama homma tuos omas projektis, - 77 mini ja apukuskin lattia uusittu edellisen sepän toimesta. Pitää hakata numero uusiksi.
 13. Mikko Koivusalo

  Mini 1000 -78

  No nyt tämä oikeasti etenee, purkaminen on loppusuoralla ja kasa peltiosia tilattu. Alkaa tästäkin korista paljastua kaikkia mielenkiintoista. C-pilareihin hommasi joskus pellit turvavöille, saa edes hieman suojaa takapenkkiläisille.
 14. Mikko Koivusalo

  Mini 1000 -78

  Noniin, vihdoin ja viimein miniprojekti nytkähti oikeasti eteenpäin. Mini on nyt omas tallis. Koppaa pitäis vähä hieroa, maalit pintaan ja tekniikka kasaan. Ehkä tämäkin nyt tästä.
×