Jump to content

pensseli69

Members
 • Content Count

  427
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

pensseli69 last won the day on December 17 2016

pensseli69 had the most liked content!

About pensseli69

 • Rank
  God Member
 • Birthday 22/03/1986

Contact Methods

 • MSN
  pensseli69@suomi24.fi
 • Website URL
  https://www.facebook.com/GroundZeroMini

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  kristiinankaupunki
 • Interests
  Minihiippari

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mitähän se vois painaa... yksin jaksaa kaaresta nostaa yhden puolen että täytyy sen alle 200kg olla lastattunakin, no kohta sekin selviää :)
 2. Heitin tuonne gallerian puolelle jotakin kuvia kärryn vaiheista, vähän sekavassa järjestyksessä ne on. https://mini2.fi/forum/gallery/member/30-pensseli69/
 3. Jonku verran on projekti edennyt, tällä hetkellä ei oo asiaa talliin ennenku jälkikasvut on unten mailla nii pari tuntia illassa ei oikeen riitä. No onhan tämä kärry alotettu jo 2014 että ei mikään kiire. Kokeilin heittää galleriaan kuvia niin katsotaan saako ne tähän linkattua. Kärry on maalattu mustaksi niin näkee virheet paremmin eikä maalarilla ole vielä hetkeen aikaan niin ompahan joku suoja päällä. Vois käydä kokeilemassa rekisteröintiä tässä joku päivä. Hommasin tollaset aluset renkaiden alle kun alotan minin kanssa, vaikka tallissa voi vaan 50cm liikuttaa niin luulen että se auttaa jo paljon rakentamiseen, voi olla että puhkon tallin seinään vielä reiän ja väliaikainen laajennus.
 4. Juu korissa paljon pohjatöitä vielä,heitin pohjamaalin päälle aikanaan kun jäi seisoon, nyt kun on vanteet niin voi kaaretkin viimeistellä. Gz on reikä ja takana myös teksti GroundZero, takapuolelle tulee pleksi joka valaistaan. Itse tykkään kiiltävästä huulesta ja otin kokonaan kiiltävänä nämä, mutta mahdollista esim teipillä muuttaa ulkonäköä lähinnä tuon keskiön suhteen.
 5. Vähän iso kuva, mutta tuollaiset vanteet tilasin ja olen positiivisesti yllättynyt miltä livenä näyttää. Yleisesti kaikki englannin kamat on tullut hitaasti mutta nämä tulivat 10 päivässä(suomessa läheteltiin hesa-tampere-hesa mikä vei 3päivää toimituksesta). Jos vanteita miettii niin John Brown Wheels on varteenotettava paikka. Tilauksen jälkeen on nettisivut uusiutunu joten kaikista vanteista ei ole kuvia vielä. Ei ollut näistäkään joten näitä ei taida ihan jokaisessa minissä olla alla ainakaan suomen maalla ;)
 6. Tervehdys. siitä onkin reilu vuosi kun tänne olen julkaissut jotain mutta eipä tässä hirveitä ole tapahtunut. Kärry on edelleen työn alla ja on tuota Miniä purettu jo hiukan. Sen verran kauan on tuota kärryä rakenneltu että lakikin on ehtinyt jo muuttua joten tuskin saa kilpiin mutta kyllä se perässä tulee :) Laista sen verran että ajatus on muuttaa mini kolme paikkaiseksi ja ilman vöitä takana on ok mutta jos laitan vyöt niin tarvin koritehtaan kiinnityspisteet ja vttltä? todistuksen testeistä, maalaisjärki on tainnut unohtua tässäkin lakipykälässä. Onko kenelläkään kuvia todellisuudessa elikkäs paikallaan autossa näistä lowback tyylisistä jakkaroista tai kokemuksia ovatko mistään kotoisin? http://minispares.com/product/Classic/Interior/Seats_Belts/Seats/SEAT01V.aspx?170501&ReturnUrl=/shop/classic/Interior/Seats,~belts.aspx|Back%20to%20shop En äkkiseltään löytänyt miten tänne sai kuvia lisättyä järkevässä koossa mutta ehkä tämä linkki toimii. Ei tuonne kärryyn taida kuljetettavaa tavaraa enää mahtua :) https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14940065_725839630899245_2886696507975950059_o.jpg
 7. Tarvetta olisi lowback tyylisille penkeille. Saa olla kulumaa koska uudelleenverhoilen joten en uusia malttaisi ostaa. linkissä malli minkä tyylistä. toki voi muitakin ehdotella mutta sen verran matalat että penkin saa kipattua kunnolla. http://www.minispares.com/product/Classic/Interior/Seats_Belts/Seats/SEAT01VPIPING.aspx?170501&ReturnUrl=/product/Classic/Interior/Seats_Belts/Seats/SEAT09.aspx|Back%20to Vaihdossa pystyn antamaan cobran kuppipenkit.
 8. Vanteet myyty. muista osista kauppaa menossa mutta päivitän kun selviää kuinka käy.
 9. Vähän on vähemmän tänä kesänä kierrelty tapahtumia(mahtuu molempien käsien sormiin) ja taas alkaa syksy tekemään tuloaan ja olisko se aika ottaa Mini työn alle :)? Kärry olis ajatus tehdä valmiiksi kesäksi ja jos vain on aikaa/rahaa niin yhdistelmä maalataan uuteen teemaan, samalla minin sisusta pitäisi rakentaa uudelleen,tämä olisi sitten se viimeinen versio! Ensi vloppuna Mini on esillä Vaasan West Coast Motor Showssa ja sitten on kausi taputeltuna tapahtumien osalta.
 10. Myydään tarjousten perusteella joten jos kiinnostaa ota yhteyttä joko 040 5272765 tai benjamin.myllyluoma @ gmail.com. Tavarat Kristiinankaupungissa. -Penkit uudelleenverhoiltu n.4vuotta sitten ja 2vuotta sitten keskiosa maalattu kunäruiskulla ruskeaksi, maali on pysynyt hyvin. kuskin penkin reunassa kulumaa. sisältää kiskot. - Tupla SU:t , mielestäni mallimerkintä oli SUC4850, tarkempaa tietoa saa kysymällä. - Minin omavalmiste moottoripukki - 13" x 7" vanteet, kynäruiskumaalatut, pieniä käytön jälkiä. -Pölykapselit,varapyörä,tunkki,avain.
 11. Seinäjoelta kotiin tuomisena tuli Tuning Top 3 palkinto, sekä Peoples choise 3, täytyy olla kyllä todella tyytyväinen koska ~90% ajoneuvoista oli aivan toisen tyylisiä ja yleisö saman henkistä ja silti tällänen pakkelihirviö oli yleisön mieleen :) Vähän tuossa tullut kuvailtua korin elämistä musiikin kanssa ja tässä olisi yksi pätkä, väitän että pakkeli on elastista ainetta :)
 12. Suraava tapahtuma minillä on Gasoline motor show Seinäjoella, tulevana Lauantaina ja Sunnuntaina..
 13. ja siinä viimeisin :) http://www.iltalehti.fi/autot/2015040219455618_au.shtml
 14. Kiitoksia. tässä jonkinlainen kooste paikanpäältä.
×
×
 • Create New...