Jump to content

Mitrix

Members
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

About Mitrix

 • Rank
  Full Member
 • Birthday 30/06/1981

Profile Information

 • Location
  Harjavalta
 • Interests
  vanhassa vara parempi..

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mitrix

  225/45/17 renkaat

  mahtuvatko pyörimään madalluttamassa 03 Cooperissa?
 2. Nettivaraosa.com issa noita Mininkin vanteita / rengaspaketteja on edullisesti!
 3. Taasen kannatti olla skarppina, nyt autoon vaihdettu autoliikkeen piikkiin uusi putki kannakkeineen, kokonaan uusi vaihdelaatikko (lakkasi kolinat ja krahinat) Rinta-Joupilla vaihtoivat ja nyt siis uudessa laatikossakin takuu sieltä päällänsä. Ei ollut muuten halpa homma maksajalle/liikkeelle mistä auton ostin tuo homma (useamman tonnin töineen ja huoltokirja leimoineen) Nyt hymyilyttää.. 11 kk takuuta jäljellä ja seuraava huolto liikkeen piikkiin 15tkm päästä.. ;D ;D ;D ;D
 4. http://www.bunkkeri.fi/v2/index.php?pag ... t&Itemid=1
 5. Kyseessä ihan perus Cooper, ei S.
 6. 1.elikkäs jonkun sortin kopina kuskin puolelta edestä ajettaessa, ei kuitenkaan aina, mahtaisiko olla vetonivel, sellasta tasasta krohinaa kuuluu joskus, hieman hankala selittää.. No pojat katsovat senkin huollossa HIEMAN SELKIINTYNYT, ÄÄNI TULEE MELKOISEN VARMASTI VAIHDELAATIKOSTA.. 2.sitten toinen kymsymys, kuuluuko Minin vaihdelaatikon pitää pientä krohinaa kun esim vaihde vapaalla ja kytkin ylhäällä, loppuu siis kun painat kytkintä, kyseessä matala tasainen krohina? Vaihteet menevät hyvin päälle, mutta tuo kohina ihmetyttää.. SANOKAAS NYT KOHISEEKO VAPAALLA MUILLA????!?!? :-/ 3.Mites tuo sitten kun tyhjäkäynnillä ja ajonkin aikana kuuluu mielestäni jonkinlainen pieni vihellys koneesta, onko normaalia,olisiko tämä nyt sitten se ohjaustehostin? TÄMÄKIN ÄÄNI TULEE TODENNÄKÖISESTI LAATIKOSTA, KOSKA EI KÄÄNNETTÄESSÄ ULISE.. Ai niin auto siis Cooper vm.03 aj 80tkm, juuri 100 km sitten tehty 2 huolto. Autossa ei ole ilmastointia..
 7. Mitrix

  Etuvalot

  H7 oli juu ;D
 8. Mitrix

  Etuvalot

  Millases valot 03 cooperissa on, katselin vaan kun emäntä tuli Minil vastaan ja toinen valo oli pimeä.. ??
 9. 2.9 vien juu huoltoon joten sitten selviää..
 10. 1. Täytyy tarkastaa, itse huomasin äänen kyllä suoraan ajettaessa.. Tarkastetaan 2.Täytynee sanoa asiasta, pakoputken vaihtoon autoa olen 2.9.08 viemässä ja myyjä (Autoliike) sanoi että sano samassa muistakin vioista mitkä olet huomannut niin katsovat kuntoon. 3. Mitään vuotoja en ole huomannut ja tallin lattiaa olen kyllä tarkkaillut. Tästäkin tarvitsee mainita, pakoputken kannssa ei ollut ainakaan ongelmia ja kyseessä ISO tunnettu liike niin uskosin näidenkin hoituvan..
 11. mulla ilmeisesti sama homma kuskin puolella edessä, auto 03 cooper
 12. Laittakaahan tietoa tulemaan, onko esim jotakin vippaskonsteja tarkastaa toimivuus kyseisiin havaintoihin..
 13. Tuollasen 03 sen Minin hankin ja nyt kun se menee kuitenkin jo takuu huoltoon pian (pakoputken vaihto) niin olen siitä koittanut muitakin vikoja samaan syssyyn löytää.. Tälläiset ovat nyt 300 km aikana ilmenneet, 1.elikkäs jonkun sortin kopina kuskin puolelta edestä ajettaessa, ei kuitenkaan aina, mahtaisiko olla vetonivel, sellasta tasasta krohinaa kuuluu joskus, hieman hankala selittää.. No pojat katsovat senkin huollossa, 2.sitten toinen kymsymys, kuuluuko Minin vaihdelaatikon pitää pientä krohinaa kun esim vaihde vapaalla ja kytkin ylhäällä, loppuu siis kun painat kytkintä, kyseessä matala tasainen krohina? Vaihteet menevät hyvin päälle, mutta tuo kohina ihmetyttää.. 3.Mites tuo sitten kun tyhjäkäynnillä ja ajonkin aikana kuuluu mielestäni jonkinlainen pieni vihellys koneesta, onko normaalia,olisiko tämä nyt sitten se ohjaustehostin? Ai niin auto siis Cooper vm.03 aj 80tkm, juuri 100 km sitten tehty 2 huolto. Autossa ei ole ilmastointia.. Vastauksia odotellen :)
 14. Saataisiinko täällä kehiteltyä kimppatilaus ulkomailta? Vai onko ajatuksessa mitään järkeä?
×
×
 • Create New...