Jump to content

SE7EN

Members
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

About SE7EN

 • Rank
  Full Member

Profile Information

 • Autotalli
  Austin Mini MKII 850 (1275) 1969
  Morris Minivan 1967
  Lambretta TV175 series 2 1961
  Yamaha SA 50 Passola 1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. SE7EN

  vanin pohjalevy

  Tuo jatkopala näkyy oman Vanin lattiassa kyllä hyvin. Eli jos oikein tarkkaan haluaisi entisöidä, pitäisi tehdä jatkopalan kanssa.. Oliko tuokin joku Suomen erikoisuus.?
 2. SE7EN

  vanin pohjalevy

  Eli Suomeen tuodut Vanit on Travellerin pohjalla, joka ilmeisesti tarkoittaa sitä että tuo paneeli johon taka-apurunko tulee kiinni, on se matalampi malli. Kun siinä tasalattia-Vanissa on tämä kuvan mukainen korkeampi. Saakohan muuten noita Travellerin varapyöräkotelollisia takalattioita jostain kun en ainakaan ole törmännyt. Kokonaisia siis.
 3. SE7EN

  vanin pohjalevy

  Vanin remontti alkamassa, pieni varmistus ennen peltiosien tilaamista. Onhan tuossa nyt kyseessä Travellerin pohjalevy (M-Machine osanro 21.33.00.00) eikä vanin.?
 4. SE7EN

  Morris Mini 850

  Tuohan näyttää hyvältä tuo Autosparks, kiitos tiedosta.
 5. SE7EN

  Morris Mini 850

  Mikäs firma noita customoituja johtosarjoja tekee, vaiko ihan Minisport/MiniSpares.?
 6. Minkälaisella taikasanalla olette saaneet noita "Standard Saloon"-mallisia MK2 istuinpäällisiä Newtonilta.? Minulle asiakaspalvelu ilmoitti että ei onnistu, oli tuotannosta tiedustellut asiaa. Kuvista päätellen et sinäkään ZepeteuZ saanut oikeita.?
 7. Nyt vasta kerrot, mä paistoin koppaa uunissa 250 asteessa jonkin aikaa ja kopautin laakerikehän pois. Vaimo ei kyllä tykännyt mun moottoriöljypaistoksen tuoksuista keittiössä..
 8. SE7EN

  Projekti Papu

  Saat pistehitsiä lainaksi minulta. Laitoin yksityisviestiä..
 9. SE7EN

  O:MINI

  Tämmöset oli varaston perällä. Mitään hajua mitkä nää on. Ainakin 80-luvulta..
 10. SE7EN

  O:MINI

  Ok, Kiitos. Jotkut vanhat alut on varaston perällä, ei ne kyllä tuolta näytä, mutta pitääpä jossain välissä tutkia mitkä ne on.
 11. SE7EN

  O:MINI

  Minkäs näköinen tuo Dunlopin aluvanne on?
 12. SE7EN

  Mistä maalia?

  Hain juuri Lechlerin maalia Ykkösväristä Ylöjärveltä ja olin tyytyväinen saamaani beigen sävyyn.
 13. SE7EN

  MK2 Beiget

  Minäkin kallistuisin kyllä tuon Sandy beigen suuntaan ellen olisi melko varma että verhoilu on ollut alunperin ruskea. Ainakin se on sen 32 vuotta ollut jonka minä olen tuon ajopelin omistanut. Voisko olla Sandy beige beigellä verhoilulla, vaikka kortit toisin sanoo.. Pitää varmaan pyytää toinen värimalli jostain muualta. Minkähän valmistajan värillä nuo aikoinaan tehtaalla maalattiin.? Onko sellaista tietoa kenenkään silmiin osunut..
 14. SE7EN

  MK2 Beiget

  Tuoltakin jo kyselin, mutta ei löytynyt värikoodia. Jostain lukemastani ymmärsin että yksittäisten ajoneuvojen värikooditietojen tallentaminen on lopetettu juuri vuonna 1969.
 15. SE7EN

  MK2 Beiget

  Osaisiko foorumilaiset kertoa MK2 vuosimallin 1969 alkuperäisen ruskean värin joka näkyy alla olevassa kuvassa värimallien taustalla. Nuo kuvan värimallit on Clasuritin sekoituskoodien mukaan tehtyjä malleja, vasemmanpuoleinen BG 15 Sandy Beige ja oikeanpuoleinen BG 17 El Paso Beige. Kumpikaan ei oikein näytä osuvan alkuperäisen maalin kanssa. Tuosta värikartasta tulkitsen että ainoastaan noita kahta beigeä on käytetty MK2-mallin mineissä. Austinin vanhoissa värikartoissa on väri nimeltä BG 21 Armadillo Beige, joka näyttää tietokoneen ruudulta melko samalta, mutta todellisesta väristä on vaikea sanoa. Tuota sävyä ei Glasuritilta valmiina löytynyt. Ja aikakauden värikartoissa ei tuota sävyä minin kohdalla edes mainita, lieko semmoista miniin koskaan tehtaalla ruiskuteltukaan.
×
×
 • Create New...