Jump to content

SE7EN

Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

About SE7EN

 • Rank
  Full Member

Profile Information

 • Autotalli
  Austin Mini MKII 850 (1275) 1969
  Morris Minivan 1967
  Lambretta TV175 series 2 1961
  Yamaha SA 50 Passola 1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. SE7EN

  Projekti Papu

  Saat pistehitsiä lainaksi minulta. Laitoin yksityisviestiä..
 2. SE7EN

  O:MINI

  Tämmöset oli varaston perällä. Mitään hajua mitkä nää on. Ainakin 80-luvulta..
 3. SE7EN

  O:MINI

  Ok, Kiitos. Jotkut vanhat alut on varaston perällä, ei ne kyllä tuolta näytä, mutta pitääpä jossain välissä tutkia mitkä ne on.
 4. SE7EN

  O:MINI

  Minkäs näköinen tuo Dunlopin aluvanne on?
 5. SE7EN

  Mistä maalia?

  Hain juuri Lechlerin maalia Ykkösväristä Ylöjärveltä ja olin tyytyväinen saamaani beigen sävyyn.
 6. SE7EN

  MK2 Beiget

  Minäkin kallistuisin kyllä tuon Sandy beigen suuntaan ellen olisi melko varma että verhoilu on ollut alunperin ruskea. Ainakin se on sen 32 vuotta ollut jonka minä olen tuon ajopelin omistanut. Voisko olla Sandy beige beigellä verhoilulla, vaikka kortit toisin sanoo.. Pitää varmaan pyytää toinen värimalli jostain muualta. Minkähän valmistajan värillä nuo aikoinaan tehtaalla maalattiin.? Onko sellaista tietoa kenenkään silmiin osunut..
 7. SE7EN

  MK2 Beiget

  Tuoltakin jo kyselin, mutta ei löytynyt värikoodia. Jostain lukemastani ymmärsin että yksittäisten ajoneuvojen värikooditietojen tallentaminen on lopetettu juuri vuonna 1969.
 8. SE7EN

  MK2 Beiget

  Osaisiko foorumilaiset kertoa MK2 vuosimallin 1969 alkuperäisen ruskean värin joka näkyy alla olevassa kuvassa värimallien taustalla. Nuo kuvan värimallit on Clasuritin sekoituskoodien mukaan tehtyjä malleja, vasemmanpuoleinen BG 15 Sandy Beige ja oikeanpuoleinen BG 17 El Paso Beige. Kumpikaan ei oikein näytä osuvan alkuperäisen maalin kanssa. Tuosta värikartasta tulkitsen että ainoastaan noita kahta beigeä on käytetty MK2-mallin mineissä. Austinin vanhoissa värikartoissa on väri nimeltä BG 21 Armadillo Beige, joka näyttää tietokoneen ruudulta melko samalta, mutta todellisesta väristä on vaikea sanoa. Tuota sävyä ei Glasuritilta valmiina löytynyt. Ja aikakauden värikartoissa ei tuota sävyä minin kohdalla edes mainita, lieko semmoista miniin koskaan tehtaalla ruiskuteltukaan.
 9. Tuossa mielenkiintoinen video korinkunnostajille. En muista tällä foorumilla nähneeni. https://www.youtube.com/watch?v=ffm4s3MmC7E
 10. Painata brittikielellä sivunumerot niin on maailmanlaajuiset markkinat.
 11. SE7EN

  Poljintuki

  Mulla on sama malli ja valmistusvuosi. Eikä ole tuollaista kiilaa. Olisko ollut tunkki tuossa kohtaa joskus...
 12. SE7EN

  Hydrolastic

  Mulla on toiminut tuollainen rasvaprassipumppu vallan mainiosti. Venttiili on Schrader 2755. Googlen kuvahaku kertoo lisää. Löytyi ihan suomalaisesta hydrauliikkatarvikeliikkeestä. Käytetään ymmärtääkseni traktoreiden renkaantäytössä.. Tekivät mulle sopivat liittimet prässiin kun selitin asian ja näytin kuvan. Maksoi jotain satasen tarvikkeineen ja töineen.
 13. tutulta kuullostaa. mulla jämähti myös matkamittari. Availen sen talven aikana ja tutkailen mikä jumittaa.
 14. Hyvältä näyttää, ei muuta kuin ilmaa hieman renkaisiin ja ajoon.
×
×
 • Create New...