Jump to content

next

Members
 • Content Count

  424
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

next last won the day on April 20

next had the most liked content!

About next

 • Rank
  God Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

3,369 profile views
 1. Jaahas egr reagoi liian hitaasti ja läpissä jotain herjaa. Huomenna saan paperilla mitä vaatii remonttiin mutta ilmeisesti egr ja läppien servo tms oli alustava puhe. Saa nähdä mites käy liikkeen kanssa jos joutuu vääntämään kovasti niin täytyy ohjelmoida noi molemmat pois tuolta. Tyyriin oloisia ainakin vaihto+osat.
 2. Tällä pääsi nyt tuhannen kilometriä oston jälkeen ja seisoo rutinohvimaisesti korjaamon pihalla. Mahdollisesti tänään saa pois. Heittää siis moottorijarrulla vikatilaan joka häviää miltei samantien mutta limb mode jäi sentään päälle että luulisi sieltä koodia löytyvän mikä mättää.
 3. Tosta meni laturi jossain 120 kohdilla, meni toisaalta laatikkokin samoilla lukemilla. Tai perä sieltä hajos mutta vaihdoin koko lootan. Rutinohvi tää on mutta halvat osat ja kiva ajaa niin mikäs tässä Katto oli ostaessa nopeampi ja sitä rasvailin ja ihmettelin kun se tosiaan oli hidastunut ja esimerkiksi ei jaksanut uudellakaan akulla avata kattoa normaalisti. Se tosiaan loppui uudella laturilla kun ei akku jäänyt enää vajaille latauksille.
 4. Ai voisikin kokeilla vaihtaa Englannin kielelle. On sen verran ärsyttävä opastaa että luulee koko ajan että mainos tulee radiosta kun se puhuu. On tossa jo muutama omituisuuskin ollut. Tänään ajaessa herjasi teho alennettu mutta en muista mikä oli syy ja ota huoltoon yhteyttä. Teksti hävisi ja kaikki sanoo että ok jne. Olettaisin jotenkin liittyvän moottorin lämpöihin kun ne oli vasta alhana ja olen sitä nyt seuraillut siitä pikkunäytöstä kauanko menee että kone normi lämmöissä. Tai jotenkin tuohon sportti asentoon kun sen siihen tyrkkäsin jo sisään vaikka kone oli vielä kylmä.
 5. Ai niin ja tehostin huutanut 64tkm aina nyt 135tkm asti jo 8 vuotta. Laturi tiputtaa tosiaan ison kasan kaikkea pois kun ei lataa. Rättikatto hidastui jo vuotta ennen laturin hajoamista ja palautui kun se vaihdettiin. Ilmeisesti oli ladannut jo heikommin sen vuoden verran.
 6. Muuten tekisin kuten karvalakki meinas mutta en irrottaisi imusarjaa. Sen saa sieltä puljattua välistä pois kunhan keulan tosiaan purkaa siihen huoltoasentoon ja jaksaa sitä kieritellä siellä. Jotenkin oli muistikuva että joutu purkamaan jotain kuitenkin edestä vielä. Mulla siis sama R52 2004 cabriolet.
 7. Joo ennustava jostain syystä tuon tuonne lykkäsi kun ennen autokaupoille lähtöä piti guuglailla mitä eroja noissa oli kun molempia malleja oli samaan rahaan kaupan Täytyy korjata tuo tuolta otsikosta jos se tällä kertaa sen antaa tehdä. Yksi miinuskin on jo löytynyt....navi opastaa suomeksi Big Brotherin äänellä. On muuten hiton ärsyttävä kun on kuin katsoisi televisiota kun sen kuulee. Täytyy koittaa etsiä jos saisi vaihdettua jonkun toisen tai edes vaikka englanniksi opastaen sitten.
 8. Tuli vaimolle haettua käyttöautoksi tuollainen Saksan tuonti. Kaikkea uutta on verrattuna tohon kesäharrasteeseen (mini One cabriolet 2005) Ihan ekaksi mitä äkkiseltään guugle ei osannut kertoa on se että saako tuohon lohkolämmitintä/säteilijää edelleenkään ja jos niin joko ton vuotisista on softa korjattu että se myös käy sen jälkeen ilman vikakoodeja kun moottoria on lämmitetty? Toinen liittyy itse moottoriin jota en edes etukäteen selvittänyt vaikka yleensä tulee tehtyä. Oletan että on ketjujakopää kun on Bemarin tekele niin meneekö metsään? Hiukan on muutenkin valikot
 9. Samaa öljyä löytyy kaikista jenkkiosia myyvistä liikkeistä. Voin tehdä jos hinnoista pääsee sopuun, ei ole mikään mukava työmaa tehdä toisen autoon.
 10. Kun on kyse Bemarin tekeleestä niin kyllä. Siinä on ne napit vaikkei olisi optiota ruksittu radioon..
 11. Auton on joskus saatanan keksintöjä
 12. Ero on vanhaan aika huikea kyllä kiihtyvyydessä.
 13. Apuja ei ole mullakaan antaa, lähinnä seuraan näitä kun tuntuu minissä tota rutinoffin vikaa on eli sähkövikoja löytyy kyllä..... Sen verran on sekava koko juttu(siis viallisesti) että samaa minäkin veikkaan että vika kun löytyy niin tänne olisi mukava siitä kirjoittaa että osaa itsekkin hakea jos ilmenee vastaavaa. Miten toi alakerran laakerivika nyt todettu? Vai epäily öljyistä tms? Mietin vaan ettei turhaa purkamista tulisi.
 14. Ainakin mulla on riittänyt aijemmin just noin. Ainakin kolmesti tullut tehtyä ja ei ole ollut ongelmaa oli remmi tai ei.
 15. Jos meinaat huonolla että se näyttää siltä että maalattu harmaa sekä että maali olisi liikkunut kasoihin niin se on ala-arvoinen koko maalaus. Itsellä samaa vikaa ja ihan ehjä se on. Sen sai hiukan paremmaksi fiksattua ihmesienellä hiomalla koko maalatun kumiosuuden ja vetäisemällä todella ohut maali+lakka päälle. Molemmissa r53/r52 korisissa oli ainakin meillä vikaa ja yhdistin sen naisten käsirasvaan ja naiskuskiin Ilmeisesti se siis pilaantuu herkästi se maalaus eri aineilla.
×
×
 • Create New...