Jump to content

next

Members
 • Viestit

  241
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  15

next last won the day on Elokuu 24

next had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä next

 • Taso
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2 502 profiilin katselua
 1. next

  Mini One Cabrio 2005, katon mekanismin ongelma

  Jos katon aukasun painaa pohjaan ja pitää pohjassa niin laskeeko takalasit alas asti ja sivulasit noin 40% alas? Jos ei niin on muutakin vikaa kuin katon ohjauksessa. Ne pitää pelata ennenkuin katto voi tehdä yhtään mitään. PS kai sä pidit nappia pohjassa? Ei olisi eka kerta kun miniä tuntematon vaan painaa kerran nappia Karvalakin listaan tarkennuksena että takalasit pitää mennä ihan alas asti ja tunnistaa ne alhana. Myöskin katto aukeaa vaikkei avain olisi r asennossa jos käyttää kaukosäätimellä eli pitää ovet olla lukossa ja painaa auki nappia koko ajan pohjassa kunnes lasit laskeneet ja katto myös. R asennossa vaatii avaimen vain jos siis avaa ovet ja menee autoon sisälle avaamaan. Akullakin on väliä, ei laske katto jos ei auto käy kun akun ikä alkaa olla lopuillaan.
 2. next

  Mini One Cabrio 2005, katon mekanismin ongelma

  Niin ja vikakoodinluvulla pääsee pitkälle, vaatii vain että joku lukee ne.
 3. next

  Mini One Cabrio 2005, katon mekanismin ongelma

  Se hattuhylly kiukuttelee omassa usein, tai sen kytkin. Mittaa että se menee oikosulkuun ja voit vaikka sen oikosulkeakkin varuiksi. Toinen mikä mikä tulee heti mieleen on se katon sulake joka on siellä kojelaudan alla olevassa taulussa. Se palaa yleensä heti jos vähänkään on ongelmaa. Sen palamisen tietää siitä kun se katon ohjauspaneelin vilkuttaa punaista ja ei pelaa mitenkään itse katto.
 4. next

  Ideoita varaosa-Minin myyntiin

  Millä koneella myös kysyn? Ja onko koko auto myynnissä? Kyllä noihin koneen taikoo kunhan ei vie mihinkään korjaamoon vaan tekee itse....
 5. next

  Öljynpaineet hävisi tyhjäkäynnillä.mini one-04

  Tai sitten suodatin tosiaan väärä/väärin.
 6. next

  Öljynpaineet hävisi tyhjäkäynnillä.mini one-04

  Jos rikoit sen kannen niin tekee tuon. Purappa osat irti uudestaan. Sieltä on se kannen jousi ja sellainen läppä nyt jossain lattialla. Sattuu itsellekkin mutta huomasin heti virheeni kun käynnistin.
 7. next

  Starttiko kaput, Mini R50 1,6?

  Itse vaihdoin alakautta r52 korisessa. Ylhänä liikaa elektroniikkaa edessä verrattuna Cooper s malliin jossa akku kontissa. Eikä siis mahdu irroittamatta pakosarjaa. En jaksanut pitkään leikkiä vaan totesin että irrotan sen kun ei se tehnyt lisää kuin 30min siihen.
 8. next

  Cooper R53

  Itse moottori on elämänsä päässä. Hiilet menee näistä tuon pokattoman oven takia kun se aina laskee ikkunaa oven avatessa. Eli uusi moottori vaan suoraan.
 9. next

  R53 mysteeri

  En tiedä fuktiota ko nipparille. On molemmissa mineissä mulla sama sekä joku kangasvahvike kuten sullakin kuvassa. Hihnan vaihtaa tunnissa jos on tehnyt ennenkin, samaan aikaan vaihtaa kiristimenkin. On vaan tyyris pirulainen.
 10. next

  R53 mysteeri

  Ei ole viritys. Ihan vakiokumityyny. Siritys tulee siitä kiristimestä, voi olla menossa tai hihna vaan venynyt niin pitkäksi.
 11. next

  Mini r50 takapyörän laakeri/napapaketin vaihto

  Menee, itse vedin spray sinkkimaalia. Putsaa vaan hyvin ne pinnat että menee pohjaan asti ettei jää kantamaan hetkeksi aikaa ja ajossa sitten löysääntyy.
 12. next

  Cooper r50 täristää lähtiessä

  Mä uusin puslat siihen alempaan eli toi alumiininen tennismailan näköinen. Se hydraulinen taas on toi peltinen tinman hatun näköinen. Mulla oli siis siitä alemmasta pienempi pusla rikki ja toi ylempi oli vaan löysän tuntuinen käsiin. Öljyt mä hain motonetistä ja redline mtx+MTL sekoituksella menin mitä jenkkilässä käyttävät. Bemarin öljyä vastaavat mutta ei maksa maltaita ja sai heti sitä (oli kahden viikon toimitusaika miniltä).
 13. next

  R53 mysteeri

  Ei kuulu vaihtaa mutta itse vaihdoin sadassa tonnissa. Oli aika vaihtaa ja uusia vuotava tiiviste samalla.
 14. next

  Cooper r50 täristää lähtiessä

  Noh mulla meni laatikko 135 tonnissa ja uusin samalla kytkimen. Itse levy oli todella loppu jo mutta auto onkin ollut kahden eri naisen käytössä ollut aijemmin joten on voitu luistattaa. Kytkin siellä menee uusiksi kerran ei kunnolla pelaa. Massavauhtista en uusinut mutta mun mielestä se oli tossa vaparissa kova.
 15. next

  one -04 pari pikku ongelmaa

  Itse tilasin ebaysta koodilla. Tuli oikein kun otti tosiaan sillä oikealla koodilla.
×