Jump to content

next

Members
 • Content Count

  340
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

next last won the day on May 29

next had the most liked content!

About next

 • Rank
  God Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2,764 profile views
 1. Apulaitehihnan kiristimen ääni sanoisin. Apulaitehihnan luona luultavasti kuitenkin. Ketju pitää huomattavasti pahempaa ääntä.
 2. next

  Moottoritilan lämpö

  Ebaysta vaan uutta vastusta tilalle. Itsekkin tilasin ylisuuren että jäähtyy siellä ilmavirrassa. Vakiossa vielä naurettava peltiläpyskä apuna kun tuossa tuli iso alumiininen runko ja ripa. Hyvin meni orkkispaikkaan metallinippareilla kiinni.
 3. Mun omilla kokemuksilla se lightnig adapteri sotkee koko homman. Vanhan mallin 4s sain toimimaan mutten uudempia malleja adapterilla.
 4. M12 on ainakin R52 korisessa 04 vuosimallin cabriossa. Muutenhan ei ole väliä mutta ne M14 pultit ei mene osasta vanteista läpi. Sanoisin että ilman muuta m12
 5. Jos taas hoidit mastercardilla niin siinäkin on turva ostamiselle.
 6. Ääni on sen verran kova että jotainhan siellä sorvataan. Jos maksoit paypallilla niin disputea ja selitys miksi vaadit rahoja takaisin. Alkaa kiinnostaa laatikkokauppiastakin kun Paypal karhuaa rahat takaisin.
 7. Ei voi ottaa vanhasta jos meinaat ajaa sillä. Laatikko pitää viedä remontoitavaksi, vaatii kuitenkin poskilaakerien shimmauksen ihan varmasti. Jos se on kunnostettu loota niin video sinne ja rahat takaisin. Itse ostin vähän ajetun Ruotsista ja siinä huutaa pääakselin laakerit. Ei onneksi pahasti vielä ja olen jo 45 tonnia päässyt sillä. Ääni kuuluu parhaiten vaihde vapaalla ja käydessä vain pihassa. Pääakselin laakerit "rallattaa"
 8. Jos vedolla loppuu ja alkaa kun päästää kaasusta niin ei tossa ole muuta kuin laatikon perän laakerit mitkä huutaa. Periaatteessa akselin laakerointikin voi olla mutta sen pitäisi pitää tasaista ääntä koko ajan.
 9. Itse laitoin redlineä kun se tavallaan on parempaa. Tota minin virallista öljyä ei ainakaan silloin saanut edes viikon tilaus ajalla kotimaasta. Nam vai mikä foorumi olikaan mukaan vedin noi valvominen redlinet sisään. Ei ole ollut ongelmia ainakaan vielä ja joku 45tonnia päästelty.
 10. Täytyy koittaa itsekkin tuonne joku kerta päästä kun on sentään noin liki.
 11. Omasta on ollut se ykkösen vastus rikki jo 5 vuotta eikä se keittämiseen auta. Lähtee siis kyllä päälle riittävän ajoissa silläkin. Anturin vaihtoa sanoisin flektin suuntaan tai ainakin flektin sähköjen tarkistus että tulee sähköt sille.
 12. Kahvan kotelon sisällä on se millä säädetään kepin nouseminen. Se kahvan sukka muistaakseni pois niin sieltä aukosta näkyy säätömutteri. Muistaakseni 10 tai 11millinen kanta ja pitkä hylsy avuksi.
 13. Jos ei vanhan tarvitse välttämättä ehjänä lähteä tai se on sopivasti vakion paksuinen tai ohuempi niin lähtee tavallisella ulosvetäjällä kyllä. Kunhan vetää vain koko pulikan takaa eikä niistä hihnankoloista.
 14. next

  Flexfuel

  Nyt on vähän luotto koetuksella ton flexfuelin kanssa että uskaltaako työntää tankkiin ton uuden pumpun kanssa. Se suodatin oikealla oli siis aivan tukossa kuten pumpun esisuodattimet eli se pystyssä oleva kiinteä muovinen ja alla oleva karkea suodatin. Jotain mustaa mömmöä joka näyttää homeelta.
 15. Ei toimi kuin vakiolla suurin osa niistä tehdastekeleistä. Riippuen mikä rulla niin se ei vaadi välttämättä edes ulosvetäjää. Kenen tekemä rulla nyt?
×
×
 • Create New...