Jump to content

next

Members
 • Viestit

  292
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  16

next last won the day on Tammikuu 29

next had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä next

 • Taso
  God Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2 623 profiilin katselua
 1. next

  cooper -02

  Täältä sai hommattua sopivat palikat. Miniin ei ehkä passaavia löydy mutta tekevät varmasti kun mallit on. http://www.uniball.fi/cgi-bin/webio2kauppa?Alustan-osat/Bumpsteer-/-Raidetangot&naytasivu=43&id=0&saitti=rallycorsa
 2. next

  cooper -02

  Bumb steeringin avuksi kannattaa suunnata Mitsubishi puolen osiin. Suomessa joku paja kauppaa niitä erikois raidetangon päitä. Voin yrittää etsiä sen puljun kun sieltä tilasin mx5 kyseiset palikat. Oli aika laajat valikoimat kierteitä ja kartioita.
 3. next

  Oven lukko ei aukea

  Ulkokahva uusintaan jos ei aukea ulkoa. Sisäkahva jos ei avaa on vika itse lukkopesässä tai actuatorissa. Se ulkokahva toimii kuin keinulauta eli omassa aikoinaan riitti kun puristi siitä ihan lukon etulaidasta että se kahva palasi ulos. Sen kahvan sisällä on myös se jousi josta tuolla jo mainitsin niin sen rasvaaminen parantaa aukeavuutta jos ei tosiaan kahvoja halua uusia. Kyseessä on ihan ominaisuus uusissakin kahvoissa jos ei niihin laita vaseliinia oikeisiin paikkoihin ja tietysti toisena että kahvasta muovipinnoite kuluu taas ajan myötä niin että se vesi pääsee tarttumaan jäätyessään kiinni kovaa. Sileässä uudessa kahvassa kun se vain liukuu vaikka jäässä olisikin.
 4. next

  Akku

  Ei pelaa start stop sitten vakio akulla kuin jonkin aikaa. Tai lähinnä tulee ongelmaksi se kun se ei kestä sitä virranpurun suuruutta mitä se tekee kun kaikki laitteet kesällä päällä ja sitten sammutetaan lataus. Sama kuin latella eli kallis AGM tilalle mun kokemuksilla.
 5. next

  R53 JCW -04 ostoaikeissa

  Ahtimen öljyä saa jenkki varaosaliikkeistä. Usparts sekä southwest trade ainakin heti hyllystä. Jos tarvitset sen jenkki öljyn tyypin niin voin kaivaa tallista.
 6. next

  Mini tulee taloon / Gen1 vs. Gen2

  Juuri siitä syystä niitä ei ole jos kriteerit on ruosteeton, kolaroimaton, vakionopeudensäädin, kilometrit alle 200reilusti. Ja siis kotimaassa ei juurikaan ole. Ruotsissa ja Saksassa löytyy josta ruotsi tällä hetkellä parempi paikka hakea. Lisään vielä että kyllä niitä täälläkin on mutta sitten puhutaan mun mielestä 3-6kk etsintä ajasta mutta sehän ei ole ongelma jos on auto millä ajaa sen aikaa. Muuten voisin omaani tarjota mutta siinä ei ole vakkaria, se on avoauto ja sillä on ajettu jo sen 155tkm sekä sitä on kolaroitu ainakin kolme kertaa josta joka kerran tullut uusia osia eikä itse kantavan rakenteen muutoksia.
 7. next

  Mini tulee taloon / Gen1 vs. Gen2

  Vähissä on kotimaassa kyllä noi alle 150tonnia ajetut r52/53 koriset. Suosittelen suoraan katsomaan sitä uudempaa korimallia jotta kilsat matalammat. Tai sitten haettava ruotsista.
 8. next

  Mini tulee taloon / Gen1 vs. Gen2

  Cooperilla ja Onella ei ole eroa kuin muutama ja kun muutat sen eron niin on jopa vikkelämpi kuin Cooper koska laatikossa ykkönen ja kakkonen lyhyemmät. Taisi olla perävälityskin hitusen lyhyempi. Ei siis kannata hylätä one mallia sen takia. Varustelutaso määrittää ne mitä nyt haet ilmeisesti cooperista. Omassa on kaikki kromiherkut,nahkajakkarat sun muut mitä on ruksimalla saanut ja siis kyseessä one versio. Vakionopeudensäädin harvinaisuus gen1 versioissa mutta jos se pakollinen niin joudut melkein suoraan hommaamaan sen uudemman korisen jotta se melkein kaikissa on. Saa sen vanhempaankin mutta turhan tyyris laittaa myöhemmin.
 9. next

  Mini tulee taloon / Gen1 vs. Gen2

  Itsekkin etsisin kyllä ruosteettoman kuin fiksauttaisi tuon. Oven maalaus on jo tonnin luokkaa pelkästään. Takakulma joku 1500€ kun sitä ei helposti häivytä vaan menee koko takaneljännes väriin jos hyvän haluaa. Tarjous koko auton maalauksesta kuitilla oli 5600€ avoauton kyseessä ollen. Itse tekien parin viikon duunit töiden jälkeen ja 500€ kaikki tarvikkeet....
 10. next

  Oven lukko ei aukea

  Niin ja jos ne kahvat ulkoa on jäykät puristaa niin se jousi joka siellä sen kahvan sisällä on niin on joko kuluttanut uran tai jopa ruosteessa niin ettei se luista. Vaseliinia sinnekkin vaan niin alkaa pelata hereemmin. Kova työ vaan purkaa kun se on murtosuojattu ja edestä pitää ensin poistaa se lukkomekanismi ja actuator että 10mm kannalla olevat pultit tulee näkyviin.
 11. next

  Oven lukko ei aukea

  Joo sitten nyt ainakin alkuun purkaen se itse kieli mekanismeineen käsiin ja rasvaten kunnon rasvalla joka ei pakkasessa paakkuunnu tai mene kovin jäykäksi. Samalla kannattaa se actuator ottaa irti ja suihkia sinne jotain rasvaa. Siellä on ihan mekaaninen hento vivusto joka avaa juuri sen sisäkahvan kautta oven ja sitten tietty itse keskuslukon moottori ja pari eri mikrokytkintä. Kannattaa siis olla varovainen mihin rasvaa lykkää jos et sitä avaa, mä voin katsoa jos se mun risa löytyy vielä varastosta niin voisin sen avata ja napata kuvia siitä sisältä.
 12. next

  Oven lukko ei aukea

  Jos edelleen olet sitä mieltä että se pienolanka on sulla venynyt(kyllä se ei veny kun on oikeasti unpilankaa) niin sen voit kokeilla avaamalla ovipahvin ja ottamalla sen vaijerin irti siitä kahvasta. Vedät siitä suoraan seuraavalla kerralla kun se ei meinaa aueta niin huomaat että ei aukea silti .....
 13. next

  Oven lukko ei aukea

  Jos se ei sisältä aukea kylmällä niin syy menee siihen actuatoriin. Ei aukea vaikka nykisit suoraan mekanismeista kun syynä on jäykät rasvat siellä mekanismissa. Avaten koko keskulukkomoottoriloota(mitä en suosittele kun aika hankala homma) tai vaihtaen koko actuator.
 14. next

  Mini Cooper S klopisee

  Se ylin menee just gen1 autoissa eli se kallein "hydraulinen" uudemmassa parempi. Muut puslat on perus kumipuslia jotka on kuluvia osia ja rispaantuvat.
 15. next

  Oven lukko ei aukea

  Tossa vaihdetaan vain se actuator. Se miksi sun kahvat jäätyy on se ovessa ulkopuolella oleva kahva syynä. Eli se itse kahva kahva on tarpeen jos se jäätyy niin että se sisäänmenevä jää sinne kahvan sisään. Actuatoria en vaihtaisi itse jos ovet pelaa(siis aukeaa ja menee itse lukinta kiinni). Riittää että voitelee sen lukkopesän kielen osineen samalla kun vaihdat sen kahvan. Sen joudut kyllä edestä purkamaan pois kun ulkokahvaa vaihtaa..... Eli kahva jäätyy ulkoa niin että se paino osuus ei mene sisään tai jää sisään ja toi itse lukon kieli osineen tekee sen että se ei sitten pysy kiinni kun menet sisään ja alat paiskoa ovea kiinni. Mulla riitti aijemmin viiden kilsan työmatka että se oven lukko suli sen verran että ovi pysyi kiinni taas.
×