Jump to content

next

Members
 • Viestit

  258
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  15

next last won the day on Elokuu 24

next had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä next

 • Taso
  God Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2 556 profiilin katselua
 1. next

  Sähkö ongelmia

  Mutta jos se lämmittää tosiaan eikä polta esim farkkujen läpi niin ei ole silloin vastus kunnossa. Viittaa toi kiihdytyskin siihen kun penkissä langat venyy kun massa liikkuu vedon mukana siinä päällä kuitenkin aina vähän. R53 lämmitin tosiaan polttaa niin että kyllä pitää olla kova kaveri että sitä voi pitää yli viis minsaa päällä tai housujen on oltava paksut ettei polta.
 2. next

  Sähkö ongelmia

  Joo siis mullahan oli sellainen koosta ite R53 joten penkit voi olla uudemmastakin kun sisusta ei mun mielestä ollut se mikä sinne kuuluu. Muuten ei ole muistikuvaa kuin että takapuolelta tinasin yhden katkenneen kaapelin kasaan. Niin iso työ oli johtuen siitä sivu bägistä etten tekisi uudestaan ainakaan selkänojalle. Ne on kyllä niin surkeat lämmittimet että tosiaan kun pitää viis minsaa päälle niin pallit hikoaa ja minuuttia myöhemmin ne jo palaa.
 3. next

  Sähkö ongelmia

  Ainakin omassa R53 korisessa 2003 mallissa oli erillinen selän lämmittimen osalta. Perseen en tiedä kun sitä ei tarvinnut korjata.
 4. next

  Sähkö ongelmia

  Jeps, ainakin bemareissa menee lanka poikki ja se on siinä. Tinaamalla saa pelaamaan taas joksikin aikaa mutta työ niin iso purkaa penkkiä jne että itse tilaisin uuden maton ja vaihtaisin sen uuteen. Mittaa ensiksi nyt että se matto on rikki eikä niin että olisi kytkin viallinen tai piuha vaan irti.
 5. next

  Cooper S -05 "BRG"

  Ei varmasti kysele takaisin. Jos kyselee niin sille saa itse laittaa hinnan mitä maksaa palautus vaikka himasta kuljetustysyhtiö hakisi. Pari kertaa osunut kohdalle muista taloista toi ja kun ekan kerran itse selvittelin niin heille ei ainakaan jäänyt tietoa mihin paketti todellisuudessa meni kun järjestelmässä luki tiedot oikein. Sain silloin pitää arvokkaan pienoislennokin oli jopa puhe että kulut puolet sen arvosta niin että pidä kone ...
 6. next

  R53 moottorin vikatila

  Bypassi rikki, aika tyypillinen vika. Voi tietty olla muutakin mutta se oli omassa R53 korisessa
 7. next

  Sähkö ongelmia

  Itse xenonia veikkaan itse. 90% tapauksista polttimo entinen ja kohta on ballasti kun leikit valoja päälle ja pois .... Flektin voi vaihtaa vakioon ja ohjaus takaisin anturilla ja eculta. Riittää vakio aika pitkälle kuitenkin jäähdyttämään. Penkilämmittimestä on vastusmatto rikki. Kallis korjata ellet tee itse.
 8. next

  V/M, 17" mustat vanteet ja renkaat

  Hintaa mullekin ja missä päin maata?
 9. next

  Cooper S -05 "BRG"

  On sitten niin perseestä toi paritus. Omassa meni varmaan se tunti tapellessa että se vihdoin sen paritti. Hiton tarkka tosta ajasta. Aina sai vaan yhden avaimen paritettua.
 10. next

  Cooper S -05 "BRG"

  Laitat sen avaimen siihen tapin viereen niin se lataa sen. Kaikki noi langattomat laturit käy.
 11. next

  Cooper S -05 "BRG"

  Kitkat toimii aivan mainiosti kunhan ottaa vähän laadukkaampaa.
 12. next

  Uusi harrastaja / mistä osia

  Powerflex. Ajotuntumakin muuttuu vaikka meteli tietysti hiukan lisääntyy.
 13. next

  Päivävalot

  Juu ja sama koskee miniä. Jos varustelistassa valot on niin kyllä ne sieltä valikosta kuuluu mennä päälle. En ole törmännyt ettei toimisi. Sanoisin että joko ne on rikki itse valot(ei olisi uutta) tai bugi koodissa eikä ne ole koskaan koodattu autoon vaikka ne kuuluisi olla.
 14. next

  Päivävalot

  Varmaan meinaa samaa kuin meikäläisen E91 korisessa bimmerissä eli ne kytketään sieltä ajotietokoneelta päälle ja pois. Kuten ovivalot, ovien lukinnat jne mitä sinne nyt on laitettukkin. Ainakin Bemarilla toimii kunhan se on täpätty päälle ja on riittävän kirkasta että se myös ne kytkee ne.
 15. next

  Sähkövikaa R55 d

  Bcu unit eli se joka ohjaa noita kaikkia. Luultavasti saanut vettä sisuksiinsa. Uskoisin sijaitsevan samassa paikassa kuin vanhemmissa malleissa eli apparin kickpanelin takana. Googlaamalla varmaan löytyy tarkemmin että mitä kannattaa tarkistaa. Omani R52 korisen boksin korjasin itse.
×