Jump to content

next

Members
 • Content Count

  318
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

next last won the day on February 18

next had the most liked content!

About next

 • Rank
  God Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2,684 profile views
 1. next

  Oven lukko ei aukea

  Saa pois mutta aika kikkailu. Ulkopuolelta pitää aueta vaikka se vaijeri olisi poikki. Ulkokahvalla mekaaninen tanko välissä. Sama koskee itse lukkoa, siellä sellainen kiinteä ristikkonivel joka avaa lukon kun avaimella avaa eikä kaukolukolla. Tämä viimeisin koskee vain kuskinovea, apparilla ei ole.
 2. Ja hetken guugleteltuani sen avaimen akkukin voi olla ihan tyhjä eikä vaikuta itse auton käyntiin saamiseen. Eli avain rikki tai jotain isompaa sanoisin. Menee melkein Bosch car serviceen vähintäänkin jos ei itsellä ole ohjelmistoja jolla nähdä tekeekö avain mitään.
 3. Äkkiseltään ei ole kuin pari perusvikaa ja sitten guuglaamalla isompaa. Akku tyhjä tai se avaimen akku zippi/itse avain rikki. Sen pitää lähettää ja vastaanottaa sen avaimen jos se on niitä uudempia avaimia jossa ei fyysisesti avainta laiteta lukkoon. Lähetys usein pelaa jos ovet aukeaa ja ikkunat laskee jne mutta vastaanotto pimeänä/akku tyhjä tunnistaakseen auton. Sitten on ne isommat ongelmat...
 4. next

  Ratin Mini merkki

  Edellinen on omasta fiksannut ja hiton rumasti. Sehän on jotain kumia tms niin se ei ole ihan helppo juttu. Ajattelin itse testata kumimaalia omaan nyt. Toinen voi olla hyvä jos käyttäs jotain vinyylimaalia.
 5. Aika moni ei suostu edes asiakkaan osilla juuri tuosta syystä laittamaan. Pultit on ongelma ihan normiasennuksessakin jos ne on kerran jo avattu. Omasta katkoin kannat muutamasta avatessa ja eipä niitä normi kokoisiakaan saanut kuin tilaamalla. Muistaakseni oli sach asetelma eikä siihen mahtunut kuin se pirun tähtipää kanta mikä siellä olikin. Taisi pari päivää vielä mennä vaikka sai tilattua ihan tarvikeliikkeestä.
 6. Jumalauta fiksua että se on jätetty ulkopuolelle jopa! Mä en vielä ole tapellut kuin valojen päälle jäämisen kanssa ja se vika tosiaan oli bcm yksikössä.
 7. Ei ole muuta kuin se ecu joka ohjaa kaikkea. Siellä elektroniset releet jne.
 8. Halvin tarjous oli mulla tosiaan osineen 1300€ kun kysyin monesta paikkaa. Tuntiveloitus on täällä 75€-120€ riippuen mistä kysyy ja miten hinnoittelevat tietyt työt. Sanoisin että 450€ jää jotain tekemättä on meinaan sen verran ärsyttävä homma. Muistaakseni jouduin apurunkoakin tiputtamaan hitusen alas että yksin sai pyörähtämään lootan. Eri asia tosiaan joissa useampi kaveri duunissa niin apua saa aina tarvittaessa. Kaikki vaan maksaa nykyään siksi täytyy itse huoltaa vaikkei olisi yhtään enää tällä iällä innostusta käyttöautoa fiksata itse.
 9. Ei hajua mistä olisi halpa mutta se pyörii osineen noin 1300€ paikassa kuin paikassa. Itse tehden meni osiin 300€ kun uusin samalla vetarin stefoja jne ja koko päivä yksin tehden. Kaksin tekee varmaan 4 tuntiin kiireellä. Paljonko oli tarjous? PS. Mikä vaan pulju vaihtaa sen, ei vaadi erikoistyökaluja.
 10. Heh eipäs sitä pitkälle päässyt testaamaan. Akku tyhjä joten ei toivoakaan saada käyntiin. Muutenkin jotain jäi kaivelemaan mutta ainahan se kun jobbari myy. Käteishinta ihan sopiva mun mielestä mutta täytyisi se saada koeajettua nyt ensiksikin....
 11. Jos ei keittämään päässyt niin ei pitäis. Joku viisaampi voisi varmistaa mutta muistelisin että minissä on metallipahvi joka kestää enemmän lämpöä.
 12. Itsehän en olisi autolla ajanut ennen sen rullan tarkistamista mutta jokainen tyylillään. Remminhihnahan sieltä silloin on ainakin mennyt kerran lämmöt karkasivat. Apulaitehihna sen on kerran multakin mukanaan vienyt, ihan omaa vika oli kun en ajoissa vaihtanut apulaitehihnaa. Hyvällä lykyllä osat sen 150€ ja työt päälle. Huonolla tuurilla meni se 250€ kiristin sieltä...tai menikin jos akseli pääsi tulemaan ulos kun kone vielä pyöri.
 13. Jees quaife ei siis niitä tee näkyy etuvetoisiin tai ainakaan miniin. Kaazin lukon huomaisi helposti mutta taitaa olla tekemätön paikka todeta tuota mikä siellä sitten oikeasti on. Täytyy mennä käymään ja koeajaa kun kuulemma ei ole mukavin kytkin, tiedä sitten miksei kun sintteriä on kyllä ihan helppo ajaa omasta mielestä.
 14. Mä taas ymmärrän quaifen tässä tapauksessa palalukoksi? Käyn tsekkaamassa niin sillä se selviää, palalukon kuulee heti parkkipaikalla jo pyörittäessä. Meinasin tässä sitä vaan ettei siellä nyt autoliike myy quaifea ja onkin se minin vakio 25% lukko?
 15. Mua ei niin hevoset kiinnosta vaan muuten itse laite. Lukko on muttei varmuutta mikä. Rullat on molemmat vaihdettu muttei tietoa mitkä. Kytkin on sintteri ja asetelma jäykkä sekä vauhtipyörä on kevyempi selkeästi. En itse ole käynyt potkimassa mutta asioista tietämätön kävi mutta ei vielä niin herättänyt että kävisin koeajamassa. Saisi koko päiväksi ajoonkin. Hinta enemmän mietityttää kun tolla saa jo rakennettua vaikka siitä 6500€ s mallista saman menijän ja ei ole rahaa uponnut edes tuota vielä. Itselleni siis uutta katselen.
×
×
 • Create New...