Jump to content

next

Members
 • Posts

  487
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

next last won the day on August 23

next had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

3,775 profile views

next's Achievements

 1. Käyttöharrasteita nää minit kaikki melkein kyllä on. Täytyy pitää joku ilta/viikonloppu vaikka jossain Hämeenlinnan likellä miitti.
 2. Igor ja ranskalaisella pääsee yllättävän kovaa radallakin
 3. Itse ryttylässä mutta tulee ajeltua siellä suunnalla. Pitäis jotain miittiä varmaan pidellä
 4. Itse tilasin jotain Hämeenlinnan BMW liikkeestä, osan schmiedmannilta ja loput paikallisesta AD varaosasta. Tämä siis kaikkiin osiin mitä olen omiin mineihin tilannut. Jos ne on ne tyypilliset keltaiset vain niin menee lakan poistolla ja kiilloituksella. Uutta lakkaa vaan päälle sitten.
 5. next

  Cooper s -04

  Ihan kohtalainen kun on pintaliitos vehkeet käytössä. Ajonesto siru/avaintieto jne palikka piti siirtää toisesta toiseen. Tämähän ei sitten toimi kuin tietyn mallisella BCU yksiköllä. Googlaamalla löytyy, voin koittaa huomenna itsekkin etsiä ohjeen millä tarkistaa onnistuuko.
 6. Äkkiseltään hiilet aika lopussa muutenhan toi on ehjä. Oletin tuosta tekstistä "täynnä sitä itseään" että sähköpuoli olisi uinut öljyssä. Meneekin vaikeammaksi ja täytyisi melkein päästä jonkun katsomaan tarkemmin läppärillä mitä se siellä tekee ohjaustehostimen ohjaukselle.
 7. Siis jos meinaat tehostimella sitä koko pakettia jossa sähkömoottori niin sen tyyppivikahan on että öljyt pääsee sinne moottorin puolelle. Fiksaat sen tai vaihdat ehjän tilalle. Uskoisin johtuvan itse tehostimesta kyseisen vian eikä ohjauksessa. Luulisi että se ottaa sen verran isot virrat käytössä että on suoraan akussa itse käyttösähkö joten oikosulku öljyllä voisi sen jättääkin päälle.
 8. Sitä nämä vehkeet on kyllä ja itse tykkään ajaa autolla mikä näyttää hyvältä omasta mielestä sekä että sen erottaa jollain tavalla muista autoista.
 9. Ebaysta tilaamalla tai schmiedman tms BMW pulju Suomessa. Itse tilaisin eBay.de ja varmistaen että tulee myös Saksasta ettei tarvitse veroja maksella briteistä. Suomesta taitaa olla 200€ luokkaa per puoli ja Saksasta saa noin 155€/kpl kun ostaa parin riippuen mistä tilaa. Käytettyä saa satasen luokilla mutta en ostaisi. Noita joutuu vähän vahtaamaan. Vanhojakin pystyy korjaamaan jos on pari risaa niin niistä saa ehjättyä yhden yleensä. Sillä mullakin kaksi vanhaa hyllyssä. En tiedä onko eroa vähän uudempiin mutta näillä numeroilla löytyy esim 2004 mallin R52. Ymmärtääkseni samat osat ovat. 51200556768 51200556769 Toinen oikea toinen vasen.
 10. Itse laittaisin noi ultraleggerat jos haluaa "halvinta" hyvää ja kevyttä vannetta alle. Mitkään hienot ne ei ole ja värivaihtoehtoja aika vähän mitä itse katsellut mutta ostaa käytetyt ja vaihdattaa sopivan värin niihin.
 11. Sehän riippuu aina hinnasta. Tuossa olisi romiksella yhdet mutta 6 vuotta vanhoilla kumeilla ja hinta melkein sama kuin uusilla vanteilla pelkästään niin skippasin ne. En mä maalaa niitä jos ne on priimat mutta jos on vähänkään sanomista niin täytyy talvella töissä pulveroida. Usein ovat aika vähällä pesulla olleet ja rautaa tarttunut niin ettei hopeinen enää ole hopeinen vaan lakka muuttunut kultaiseksi käytännössä. Pistä privaa tms ja kuvia ja hintaa. Jos ei sitä kautta kuvia saa niin vaihdellaan sitten vaikka puhelinnumeroita tai sposteja.
 12. Mun ymmärtääkseni Suomessa kytkevät tehtaalta jo suoraan tuohon peruslisäpitkien kytkimeen. Ei kai noita erillisellä kytkimellä käytetä kuin tietyissä maissa joista ainakin jenkit yksi. Taisi olla joku lakipykälä niissä maissa että valot saa kahdentaa mutta pitää olla kytkettävissä pois. Tämähän ei koske Suomea.
 13. next

  minin lukot

  Auton nostamalla ilmaan keulasta ja syöttämällä alakautta virtaa startin napaan esimerkiksi. Viralliseenkin kohtaan pääsee tappelemalla ja käyttämällä kierretankoa tms apuna.
 14. Oletan että keskinapista kuitenkin kuskin puoli myös takaluukun ohessa menee lukkoon ja aukeaa? Jos ei niin vika jossain muualla kuin apparin ovessa. Actuatorin piuhan kun saat irti niin pääsee enemmän jäljille jos toi kuskin ovi myös mykkä siitä keskinapista. Oven johtosarjassa voi olla myös vika mutta näissä aika usein sen actuatorin mikrokytkimet hajoaa.
 15. Siellä lattiassa varmaan on se tyypillisin harvan kierteen tappi mihin kiinnitellään mattoja, auton alla taas eristeitä jne. Siihen saa tehtyä M5 kierteen jos haluaa paremman kuin tuolla peltilätkällä. Noihin myydään kyllä sellaisia isolla prikalla olevia muttereita millä esim auton alla on ne kaikki pakoputkiston luona olevat alumiinieristeet kiinni. Itse nappaisin jostain toisesta autosta romikselta tms sellaisen. Sama tappi käytössä noissa kaikissa saman konsernin autoissa.
×
×
 • Create New...