Jump to content

next

Members
 • Content Count

  391
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by next

 1. next

  R53 JCW -06

  Toikin on aijemmin ollut todella häiritsevää kun alastarossa ajaa niin se on millon sattuu lyhyempi tai pidempi käytössä jonkun asian takia. Mitkä renkaat sulla tossa videossa on alla? Ei tule koskaan itse ajellessa kuunneltua mutta ilmeisen äänekkäät mutta toisaalta pitoa näyttää riittävän? Harkinnut että tilaisin omaan harrasteeseen federalin 595 rs-rr kun niitä saa aika edullisesti tuolta racintires.pl sivuilta.
 2. Ainakin omassa on sitä ongelmaa että pitää todella hyvin rasvata se ylempi o-rengas tai se jalan alumiinireuna leikkaa sen kiertäessä liki poikki. Pari kertaa alkuaikoina tämän tein kunnes tuli ihmeteltyä mikä sen aina rikkoo(se siis alkoi vuotaa kannesta ja vuosi siitä hiljakseen silloin). Jotenkin se ei sinne mennyt sen jalan kartion mukana vaan leikkasi aina kiinni siihen alumiinireunaan jalassa. Öljyllä pitää se valella todella hyvin omassa.
 3. En muistanut katsoa omaa kun kävin hallilla. Huomenna tarkistettava mutta mulla on sellanen muistikuva että olisi muovia kun muistaakseni vielä ihan musta kansi eikä tuollainen alumiinin hopeinen.
 4. No perkele mikähän viritys tuolla sitten on. Nyt on ihan pakko käydä hallilla tarkistamassa etten puhu paskaa(mikä ei olis uutta )
 5. Jaa niin onkohan tossa mun sitten muovia vaikka kone oli sama ainakin runkonumeron mukaan? Mulla siis 2004 alkuvuoden avomalli. Oli mulla muuten 2003 Cooper s mallissakin muovinen kun nyt muistelen sitäkin autoa. En muuten muistaisi mutta kun se oli valmiiksi halki ja vuosi niin tilasin uuden tilalle silloin. Itse suodattimen runko on kyllä alumiinia.
 6. En ole itse omasta siis rikkonut koskaan (2004) ja kovaa se on ollut kiinni. Osa kai rikkonut sitä paikalleen laittaessa ennemminkin.
 7. Muovikansi siinä on ja ei kestä lämpöä yhtään muuten kuin mitä moottorista tulee. Kovaa kuuluukin olla kiinni ja aukeaa kyllä hylsyllä ja pitkällä vääntimellä. Jos nyt tuntuu siltä ettei saa itse auki niin vie korjaamolle, ne tilaa uuden kannen jos se halkeaa.
 8. Katohan tällä tapatalkilla pääsee näköjään. Joo siis vaatii itse laatikon lisäksi vaihdevaijerit/siirtäjät joiltakin osin. Sitten vetarit tosiaan ja mulla olis sellainen muistikuva kun itse moista vaimon autoon suunnittelin niin että vaatisi myös navat siitä 6 lovisesta mallista tai vähintäänkin sen keskiön jossa mun mittauksien mukaan olisi ollut eri paksuinen vetari myös ulkopäässä. Totesin liian työlääksi ja tilasin Ruotsista purkaamolta 38 tonnia ajetun uuden getragin viislovisen. Mulla siis meni perän pikkurattaista pinnat rikki. Loota itse oli ehjä. Lähetetty minun ONEPLUS A6013 laitteesta Tapatalkilla
 9. Jos kennon molemmat letkut on kuumat ei kenno luovuta lämpöä sisälle hyttiin. Toisen pitäisi olla huomattavasti viileämpi jos pelaa kuten kuuluu(siis jos kuumaa pyytää sisälle). Joko siellä ei toimi nyt se lämmönsäädin venttiili?(en muista miten se oli näissä) tai kenno on ulkoisesti tukossa lehdistä tms. Tai puhallin ei puhalla sen läpi nyt.
 10. next

  alustasarja

  Laitetaas tähän. Eukon auto työn alla ja siitä rakennetaan sellaista puolirotta vehjettä ja alusta pitäis vaihtaa noista paskoista madallusjousista pois. Mikä "halpa" alusta olisi se paras jolla sen saa tonttiin ja leimamiehelle kelpaa vielä? Omassa harrasteessa toi yleisin BC racing mutta sekin turhan tyyris eukon autoon
 11. next

  Ruutia R50 One:en...

  Kaikki perus Cooper softat on hyviä. Itsellä on toi bluechip englannista. Piristyy aikalailla versus one tehoihin kun kaasuläppä aukeaa kokonaan
 12. Eli ei ole väliä onko aukkoa vai ei. Suora ja kolaroimaton hakusessa. Oma näkyy joskus tölväisty ja siitä ei enää pysty oikasemaan niin ettei näkyisi uudessa maalissa.
 13. Ainakin noissa mitä mulla on niin kaikissa ollut.
 14. Bcu ohjaa kaikki sähköt apulaitteille jne. Ei ole sulakkeita vaan elektroninen yksikkö kokonaan kyseessä. Erikoislaatuinen viritys jos kerran on edes pelannut. Äkkiseltään menee sen bcu:n huoltohommiksi
 15. Taitaa jo 90 luvun alun autotkin muuttaa käyntiääntä kun ottaa tikun pois. Riippuen vähän muista huohottimista miten toteutettu. Ihan normilta kuulostaa.
 16. next

  "Kromikoristeet"

  Ovat ihan pelkillä klipseillä jne kiinni. Jos on liimaa niin joku liimannut. Omilla kokemuksilla niin kromisista menee ne klipsit poikki sitten. Kummasti ne mustat kestää avaamista paremmin.
 17. Ei ole käsitystä siitä. Mulla siis 2004 cabriolet eli r52 mutta tossa käsittääkseni uudemmat kahvat kun tilasin uudet kuluneiden tilalle niin kaveri tokas tiskillä että "sulla näkyy jo noi paremmat kahvat ollu" Tossa ainakin se on tosiaan akseloitu silleen että kun jaksaa kovaa puristaa ihan sieltä etupäästä niin se pomppaa ylös se takapää jos ne on jäässä kuten nää yleensä kuluneina jäätyy.
 18. Joo toikin unohtu itseltä. Sieltä ihan juuresta auton keulan päästä kun painaa niin se kahva yleensä nousee riittävästi ylös. On tosiaan hankala selittää
 19. Sisä vai ulkopuolelta? Jos molemmista kyse niin actuator on luultavasti rikki. Jos taas vain jompikumpi ei pelaa niin voi olla vaijerivika sisäkahvassa(tai liukunut kuori kiinnikkeissä) ja ulkokahvassa taas se actuator rikki. Oletuksella siis että lukkopesä itsessään aukeaa eli nappi hyppää ylös? Ei ole montaa vikakohdetta ja kaikki vaativat sisäpahvin irroituksen tutkimuksiin.
 20. Itsellä teki ensiksi loppuun ajetut tulpat tuota samaa ja sen jälkeen olikin hetken poissa uusilla osilla kunnes muutaman kk jälkeen tuli takaisin. Tulppien vaihdolla kokonaan eri merkkisiin loppui omasta. Vikavalo ei usein vilkkunut mutta tosiaan huomasi pienenä nykäisynä ja väännön(olematon muutenkin) puuttumisena kiihdyttäessä. Suutin on yksi vaihtoehto myöskin jos sieltä ei tule tarpeeksi soppaa niin meinaa nakutella.
 21. Niin joo ja siis ainakin kolmesti jouduin sen holkin peruuttamaan pyörittämällä sen siitä aukosta pitkillä ihan lääkärin haavapihdeillä kiinni pitäen. Ainakin kertaalleen se meni läpi asti ja piti magneetilla houkutella se siihen aukolle takaisin ja koittaa kiertää se siihen kierteelle että sai kierrettyä pois sen. En tekisi enää noin vaan kansi vaan ylös samantien. Sen verran alko olemaan hermot pinnassa toivotaan ettei mene kierteet keneltäkään muulta. ai niin joo ja tulpan valmistajissa on eroa. Näitä nykyisiä NGK tulppia ei ole tarvinnut kiristää mutta olikohan ne edelliset densot piti kiriä kerran kuussa. Toiset tulpat ei kestänyt kuin 34 tonnia kun oli kärjet jo hävinneet vaikka satku olisi pitänyt päästä tulpan valmistajan mukaan....
 22. Pelaa ihan normisti ainakin meillä kunnes ampu tulpan irti asti. Tuosta josta kierteet lähti niin ampu startatessa irti. Joo varmaan käytän väärää ilmaisua kun puhun helicoilista mutta irtokierre siellä on nyt joka pitää sellaisella "sementillä" kiinnittää jos paikallaan tehdään. Paikalliselta koneistamolta hain ja panttia vastaan sain kaikki työkalutkin lainaan. Ei luvannut että auto jää ajokuntoiseksi kun tekee paikallaan heillä kun on muutama huono kokemus niin totesin että kun on itse paljon tullut tehtyä niin jos saan työkalut lainaan niin teen itse. Hermot meinasi mennä ja tunteina joku 4-5. Ongelmaksi tuli oikeastaan se kun minissä todella syvällä tulpat verrattuna moneen muuhun sekä siellä se peltiputki joka taas haittasi metalli jäysteen poistoa sillä magneetilla joka on sen kierretapin yhteydessä niin joutu moneen kertaan koittamaan sen kierteen kanssa. Siinä on yhdessä kohtaa vastaava katkeava piikki kuin irtohelicoilissa jonka pitäisi estää sen holkin peruuttaminen tulpan mukana mutta se saakeli katkesi aina väärin niin että tulppa vei liian syvälle sen holkin. Niitä on muitakin saman kierteen versioita esimerkiksi biltemassa ja motonetissä mutta ne ei pysyneet kiinni vaan kiertyivät auki abaut viikon ajon jälkeen. Ensi kerralla nousee kansi ylös ja toi koneistamo sano että saavat sinne sellaisen oikeasti kiinteän joka pysyy myös mutta asennetaan virallisesti alakautta. Ilmeisesti se on sama kuin toi minkä laitoin mutta asensin sen yläkautta mihin se on kuitenkin tehty mutta ohjeessa oli ettei ole yhtä pysyvä ratkaisu kuin alakautta asentaen. Tulipas pitkä selostus. Kettumainen on kuitenkin tehdä koko operaatio...
 23. No siis noi on ne tulpankierre helicoilit joita myös paikallinen konepaja käyttää. Kuuluisivat asentaa vaan alakautta niin ei ihan ole kuten kuuluu . ...
 24. Omasta meni myös samalla lailla ja ne kiertyy auki niin että kerran kesässä saa kiristää. Vaikka on momentilla vedetty. Vei viimeksi yhden pytyn kierteetkin ja joutu helicoilin paskan sinne kiertämään. Ens tulpanvaihto luultavasti vaatii kannen noston ja korjauksen virallisesti kun helicoili nousee mukana ylös. Vaati meinaan 10 helicoilia että sai sen yläkautta katkastua oikein niin ettei mene sylinteriin tulpan edellä. 9 muuta teki näin ja aina sai kameran kanssa metsästää sen käytetyn pois sieltä.
 25. next

  Lukkoperä R53

  Sanoisin äkkiseltään että saa siihen päivän tuhlattua kokonaisuudessaan(10h) jos sattuu ettei kaikki lähde irti. Kuitenkin täytyy apurunkoa tiputtaa ja vetarit irroittaa jne iso kasa purkamista kunnes loota vasta pöydällä. Kytkimen vaihto aika plus joku 2-3 tuntia jos osuu hammaskosketus kohdalleen helposti. Yleensä tulee vaan se murphy käymään niin sanoisin että viikonlopun kun varaa niin ehtii.
×
×
 • Create New...