Jump to content

next

Members
 • Content Count

  366
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Everything posted by next

 1. next

  Lukkoperä R53

  Sanoisin äkkiseltään että saa siihen päivän tuhlattua kokonaisuudessaan(10h) jos sattuu ettei kaikki lähde irti. Kuitenkin täytyy apurunkoa tiputtaa ja vetarit irroittaa jne iso kasa purkamista kunnes loota vasta pöydällä. Kytkimen vaihto aika plus joku 2-3 tuntia jos osuu hammaskosketus kohdalleen helposti. Yleensä tulee vaan se murphy käymään niin sanoisin että viikonlopun kun varaa niin ehtii.
 2. next

  Kymi ring & Mini

  Vielä kun sinne keksivät järkevän hinnoittelun että esim mun edustamalla kerholla on varaa vuokrata edes muutamaksi tunniksi rataa per kesä sieltä. Jos nyt ikinä jonoon edes pääsee kun tuntuu olevan täynnä jo nyt vaikkei ole edes auki....
 3. next

  Vikakoodin lukija

  Joo mä katselin mutta kun hinnat on 15€-90€ välillä niin en osaa yhtään noista valita. Toi oli ainoa jonka päättelin toimivan tosiaan molemmissa E61&E91 malleissa suoraan. Muissa pitää muokata juuri tuo yksi johto kytkimen kautta kun toi E61 on just siinä rajalla pelaako uudemmalla vai vanhemmalla. Softat varmaan maksullisia vai saako noi jostain ilmaisiin jos ostaa jonkun 30€ piuhan? Lähinnä tolla tulisi ohjelmoitua esim noita pussien korkeuksia jne kunhan ensin oppii käyttämään. Tai sitten suoraan linkkiä jos on joku hyvä havaittu? Tallikaverilla on yksi vanhempi piuha joka ei toiminut edes uutena, kiinalaista kuraa...
 4. next

  Vikakoodin lukija

  Pistäkääs vaikka linkkiä bayhin mikä kannattaisi tilata? Minin (vm 04) lisäksi saisi osata ton vanhemman BMW:n vm06 525 ja vm11 316 Haastavaa kun osa ei osaa tota vanhempaa bemaria tai sitten osaa noi molemmat muttei miniä. Kaapeli nimenomaan se ongelma eikä softa. Tuota katselin mutta onnistuuko mini tuolla? https://www.ebay.co.uk/itm/FULL-2020-BMW-Diagnostic-kit-INPA-ISTA-D-ISTA-P-ISTA-E-SYS-RHEINGOLD-ICOM-ENET/113512351932?hash=item1a6ddd08bc:g:BZAAAOSwXTVcK6gc
 5. Uudemmasta ei tietoa mutta vanhemmassa vaatii muutama paikka prässillä vaseliinia ja jos niitä ei ole rasvattu niin varmasti jumii eikä mene perille. Sähköhydraulinen se kai tuossakin mallissa on joten testeriin kannattaisi viedä jos ei mekaanista vikaa löydy.
 6. R56 taitaa saada sieltä piilovalikosta sen resetoitua kuten R52/53 korisessakin. Ne joilla uudempaa koria varmasti vielä kertoo sen mutta uskoisin onnistuvan vielä tuossa korimallissa.
 7. Juu eikä ne sarjoitakkaan vaan sun pitää itse tehdä. Niin mäkin tein. En väittänyt että kukaan sarjoittaa vaan sarjoita itse. Mä ostin yhden lukon purkaamolta mistä sain haittoja ja yhden muistaakseni jouduin viilaamaan kun ei sattunut sopivia siinä olemaan tarpeeksi. Sehän on vain oikean haitan löytäminen ja siirtäminen oikeaan kohtaan. Siellä voi hyvällä lykyllä olla jopa kaikki sopivia kunhan laittaa oikeaan kohtaan.
 8. Varmaan liittyy myös siihen vialliseen venttiiliin joka ei kummassakaan ainakaan mitään ilmoitellut perusvalolla yms vaikka se testerissä näkyy. Toisaalta reikäkin on pieni ja tankki klonkottaa edelleen kuten alkujaan mutta vain muutaman kerran. Korkin kun jättää pois/auki niin omassa ei ainakaan sitä naputusta kuulu enää ollenkaan mikä sammuttaessa kuuluu.
 9. Ei ainakaan mun R52 eikä kaveri R56. Pari vuotta ollaan menty jo kun se huohotinventtiili jo toista vai kolmatta kertaa rikki.
 10. Sillä mullakin on korkkiin porattu 4mm reikä
 11. Se ei ole kuitenkaan boksi vaan kaikki ladataan obd pistokkeen kautta auton omaan ecuun. Tehdas muokkaa välissä datan vain kyseisen auton ajonestotiedoilla jne. Itsellä meni päiväsaikaan noin 45 minsaa koko hommaan. Auton saa myös palautettua takaisin vakiotehoille halutessaan. Kulutus laski melkein litran omassa samalla.
 12. Ja siitä tulee oikeasti tykki kun vertaa siihen one malliin 3 heppaa ja olikohan 7nm enemmän kuin vakio cooperissa tuli tosta omasta mitattuna w dynolla Parolassa. Mulla siis one jossa koodattu bluechip kautta uus ohjelma jossa aukeaa kaasuläppä jne.
 13. Noissa ei sitten ole uutena ollut kuin yksi kaukoavain ja huoltoavain (sellanen samanlainen mutta ilman kaukkarin nappeja). Erikseen on pitänyt tilata kahdella kaukolukon avaimella. Siellä on muutama sulake minkä takana noi ovet on niin ne kannattaa katsoa ja myöskin se vastari (taisi olla katossa tuossa mallissa) kannattaa tarkistaa. Oven lukkopesän voit itsekkin sarjoittaa eikä ole edes paha homma kunhan ensin purat sen esiin joka se epämiellyttävin tehtävä...
 14. next

  Kymi ring & Mini

  Hinnat tosiaan karkaa niin korkeiksi uskoakseni ettei ole kuin joku tunnin pätkä varaa kerhoilla varata per kausi.
 15. Äkkiseltään voi olla eri kaukosäädinkin. Sen voi opettaa muistaakseni vielä tuossa r53 korisissa. Tai ainakin itse sain opetettua kun se oli sen unohtanut. Uudemmissa taisi vaatia testeriä.
 16. next

  Kymi ring & Mini

  Sieltä joku video kiertääkin jo facessa.
 17. Laturiahan se huutaa ettei lataisi äkkiseltään. Sitä kautta sitten varmaan abs putoaa pelistä. Tai sitten isompaa vikaa siinä bcu yksikössä.
 18. Pääsee ulos kun käyttää keskikonsolissa olevaa kytkintä. Ainakin omassa on ohjelmoitu näin.
 19. Sitä paritustakaan että olisi unohtanut en oikein usko omien kokemuksien takia. Mulla oli siis se akku tyhjä(ollu useasti kun talvisin en ole ajellut) ja kertaalleen oli koko talven ollut se akku siitä kaukkaristakin rikki. Keväällä lähti kuitenkin normisti pelaamaan. Itsekkin kallistuisin nyt jonkun kosketushäiriön puoleen tai jonkun sulakkeen palamiseen kun virrat kytketty taas. Halvin on kyllä se lasi mistä mennä mutta siitä lukkopesästäkin pääsisi avaamaan kyllä sen oven. Lähinnä nyt mikä halvin on rikkoa. Eikä se sitä kerro että se silti siitä lähtee käymään....
 20. Sen pitäisi kyllä silti avata ikkunat vaikka on takalukossa koko paska. Lukkoon nappia, sitten hetken päästä auki ja sitä pitää niin kauan kunnes ikkunat laskee(kattoluukullisessa se aukeaa myös ja avossa katto). Näin mä omaani olen mennyt kun mulla on sökönä kanssa toi kuskin lukkopesä. Avain ei siis käänny kun on niin kauan ollut käyttämättä. Ekalla kerralla kun teki tuon ja akku oli menny tallissa tyhjäksi niin vaati moneen kertaan painelut ennen pelaamista. Niin ja siis tosta oli akku tyhjentynyt myös ja ainakin 4kk seiso risa akku kiinni tallissa.
 21. next

  Valojen koodaus

  Oma on Hollannista tuotu ja sieltä puuttuu toi automaattivalojen koodaus. Parkit jää aina päälle jos ne valot jätät päälle. Koodia vaan ruksaten.
 22. Olen samaa mieltä kuin Barclay. Se menee kasaan juuri kasatessa sen takia kun on tyhjä itse öljystä. Voi olla tekemätön jos täyttää.
 23. Menee se ihan helposti. Mä ainakin olen aina asentanut laukaistuna avoimeksi.
 24. Ilmanputsarin saa oikean kun tilaa paikallisesta tarvikeliikkeestä eikä hae motonetistä. Itsellä myös se harvinaisempi malli joka on eri kuin r53 korisissa. Olikohan 12€
 25. Kannattaa uusia ensiksi se jousikuormitteinen kiristin. Omassa menossa jo kolmas kiristin 158tkm kilsoilla. Vaihtaa vartissa jos ihmettelee, viidessä jos ennen tehnyt.
×
×
 • Create New...