Jump to content
MINI² foorumi

pappayh

Members
 • Viestit

  30
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä pappayh

 • Taso
  Advanced Member

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 106 profiilin katselua
 1. Mini -78

  Tuo vesielementti kävi ittelläkin mieles että kuinkahan sisälle asti tulee. Taidanpa jättää ne kourut katolle mutta muut saa lähtiä.
 2. Mini -78

  Kestääkö korista vetää rälläkällä suoraan kantit ja vesikourut pois vai alkaako heti pelti vääntyä? Jonku verran lämpöä siinäki ilmaantuu.
 3. Mini -78

  Täytyy nyt tarkkaan miettiä mitä teen tämän kopan kans... Kyllä tuo homma käsistä taas lähtöö... no nyt on tulos sähköisenä vesipumppu ja flekti omalla ohjainyksiköllä eli kai se sytkäki pitää sitte laittaa ihan full automatic moodilla :) siihenki sain jo jotain tietoa ainakin myyjän suunnalta. Ei tuu turhia vastuksia sitte.
 4. Mini -78

  Alko vastauksia tulemaan ja kiitos niistä. Onko virranjakamattomasta sytkästä kokemuksia kellää?
 5. Mini -78

  Löytyykö testi tuloksia? Jääkö paljostaki kiinni? Ja saa suoraan sanoa :) en ota nokkiin.
 6. Mini -78

  649 nokka on tulos. Toivon sähköisen sytkän säädöillä ja kaasarilla saavuttavan tarpeelliset päästöt leimaa varten. Kova halu olis laittaa täysin elektroninen/ohjelmoitava sytkä. Ja tietenki kun moottori on kunnos niin eiköhän sen päästöihin saa.
 7. Mini -78

  Ajattelin avata oman projektin missä saa kysyttyä kaiken näkööstä ku oma kapasiteetti ei välillä piisaa millään edes itsestään selviin ongelmiin. Rojekti alkanu jo ajat sitte osien hommaamisella ja pisteosien kunnostamisella. Nyt kuitenkin korin sai oikein grilliin roikkumaan lämpöiseen talliin niin ehkä tämä tästä etenee pikkuhiljaa. Jo ajat sitte allegron 1275 kone meni purkuun ja käsittelyyn ja pikkuhiljaa kasaaminen alkaisi. Koneistuksia vielä vaatii ja jotain osia täytyy siihenki hommata vielä. 1380 poraus on tulos. Semmonen auto olis tarkotus tehdä millä on mukava käydä radallaki joskus niin koneen kun alustanki suhteen. Entisöintiin ei kärsivällisyys riitä ja ei oo haluakaan että kai siitä sitte oman näköinen toivottavasti valmistuu joskus. Aikataulupaineita ei ainakaan vielä oo olemas mutta kai niitäki ehtii kertyä. Siinä jotain alustusta.
 8. Putki vuotaa

  Kendall GT-1 High performance 20w50 with liquid titanium. Siinä erittäin laadukas voiteluöljy. Käytetään kovissakin peleissä.
 9. O: levyjarrut

  8.4 mutta myös 7.5 käy
 10. O: levyjarrut

  Miniin olis tulos palikat
 11. O: levyjarrut

  Ja tehostajaakin saa tarjoilla jos joltain löytyy
 12. O: levyjarrut

  Metron satulat löytyisi niin joko niihin sopivat navat tai koko pakettia olis tarpeen saada.
 13. O: oikea taka tukivarsi

  Kuivan jousituksen
 14. O: oikea taka tukivarsi

  Jos jollain pyörii nurkissa minkä kunnostettua saa
 15. Tukivarren laakeripesä

  Kyllä nuos mun tukivarsis ainaki reikä on sielä kupissa
×