Jump to content

MorjesMini

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

About MorjesMini

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hämeenlinna, Finland
 1. Eli juu, tuolta projektit osioista kun kaivaa mun surkuhupaisan yrityksen harrastaa miniä, niin sen koko projektin saa tulla hakemaan tonnilla pois. Mitä nopeemmin sen parempi =) -Lassi / 0443833636 heiskanen.lassi@gmail.com Tämä siis myyty
 2. Noni hei, täytys saada talli tyhjäks.. Tonnilla lähtee koko kasa, uutta peltiosaa on varmaan sillä tonnilla suurista piirtein..
 3. Noniin.. Laitetaan koko läjä myyntiin. Hp. 1300€,yritän saada piakkoin kuvia kaikesta mitä löytyy.. Tarjotakin saa.. Ja saa tulla käymään tai soittaa.. P.0443833636
 4. Kyllä mä taidan olla nyt ihan tosissaan myymässä projektia pois, ei vaan aika ja tila ja into riitä... (koska jos on tarpeeks intoa niin silloin on sitä aikaakin, sehän on vaan järjestelykysymys).. Jos olet kiinnostunut ostamaan koko läjän pois, niin pistä viestiä. Jos ei tätä kautta kauppoja tule, niin jossain vaiheessa kuvailen osat ja laitan erillisen myynti-ilmon.. mutta siihen voi mennä aikaa että saan aikaseks mennä penkomaan kaikki esille =D
 5. Laitoin sulle viestiä, tuliko perille? Hinnassa on kyllä neuvottelemisen varaa...
 6. Viime kesänä "hyvin" alkanut projekti on kyllä tyssännyt täysin siihen viime vuoden kesälomaan.. Tänä vuonna (eikä varmaan ensikään vuonna) kun ei ole kesälomaa sen takia että aloitin yritystoiminnan.. Virta ei ole riittänyt talliin iltaisin (eikä aina tähän suurperheen aikatauluun se sovikaan). Tässä nyt kahden vaiheilla, kun talliin pitäisi saada tilaa. 1. Jos joku on kiinnostunut hakemaan projektin pois, voidaan miettiä nimellistä hintaa sille (uutta peltiosaa löytyy jonkin verran, mutta aika raatohan tuo on) 2. Jos löytyisi joku todella edullinen tallipaikka Hämeenlinnan alueelta, minne voisi roudata koko kasan ja käydä parsimassa ehkä joskus pikkuhiljaa Itsetuntohan ei antaisi periksi antaa periksi, kun kovalla uholla aloitti ja alussahan sanoinkin että tämä voi olla ikuisuusprojekti eikä se haittaa.. Mutta kun talven tullen työnnettiin talliin kaikki puutarhakamppeet ja jostain syystä sinne talliin on kertynyt yhtä sun toista sen jälkeenkin, niin ei siellä mahdu mitään tekemään :/
 7. Miehen tai rahattoman ;) Kiitos, iloa on riittänyt vaan nyt loppuu lomat ja arki alkaa.. suattaapi hieman taas hidastua tahti.. voi olla että tulee pitkiäkin taukoja taas, mutta eipä tässä ole kiire minnekään :)
 8. Juu mut raavitaan tätä omaa vaan :)
 9. Ei nää nyt kauheen hyvässä iskussa ole :/ Mut mitä ilmeisemmin nää kannattaa jollakin konstilla fiksailla, ettei sentään uusiks laittaa?
 10. Ai noi on "sisälokasuojat" :p mä kun luulin että sielä on ihan kunnon lokarit, toihan on siis lähinnä kehikko mihin tulee etupään pellit kiinni....? Tuulitunnelista ei hajuakaan, josko minimake poikkeis tässä joku päivä niin saa vähän konsultoida mua :) Ja siis joo, helmat ja pohjapellit menee uusiks...ja paljon muutakin :)
 11. Mites toi etupää.. lokarit ja toi etuosa mihin maskikin tulee.. uskaltaako ne rälläköidä irti kaikki vaikkei oo vielä uusia osia tilalle? Tai siis eikös se oo vähän pakko voida :o ..mietin vaan kun ne menee kuitenkin kaikki uusiks, niin eikös ne ookin järkevää purkaa pois ennen sooda- tai hiekkapuhallusta, turha vaihdettavia osia on puhallella puhtaaks.. entä mites ne kolmiopellit ja helmat.. kuinka paljon uskaltaa purkaa pois että auto pysyis vielä ryhdissään? Onko järkevää hitsata jotkut palkit oviaukkoihin pitämään ryhtiä vai onko se hätävarjelun liioittelua? Sit vielä sellane ongelma kun en saa kuskin ovea irti :o ..irrottelin varmaan väärällä tekniikalla apparin oven, luulen että sain siitä jotain rikkikin.. eli mikä on oikea ja järkevä tapa irroittaa se? Paljon kysymyksiä, kiitollinen olen jokaisesta vastauksesta mitä saan jos saan :)
 12. Niin se tämäkin tumpelo sai etukelkan ja koneen tiputettua pois :)
 13. Kiitos hyvistä vinkeistä taas, huomiselle menee että pääsee taas harrastamaan, josko saisin ne noilla konsteilla auki :)
×
×
 • Create New...