Jump to content

cabrio

Members
 • Content Count

  587
 • Joined

 • Last visited

About cabrio

 • Rank
  God Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Lieto
 • Autotalli
  Orginal Cabriolet, 2 X MK II -69, Last edition vm.2000 ja jokunen muu.....

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. cabrio

  Maadotteisuus

  No minun -69 on miinus maadotteinen... omistanut auton vuodesta -92 ja ostanut suoraan ensimmäiseltä omistajalta silloin.
 2. Eli otsikossa tulikin asia. Ostetaan. Saa olla myös koko kone tai kone/laatikko paketti. YV.nä viestiä tulemaan.
 3. cabrio

  Austin van -62

  Ihan siisti laitos! Taas sen huomaa vaikka on tällä Turun seudulla näitä minejä harrastanut sen 25 vuotta niin aina vain tulee vastaan näitä ”lato” löytöjä joista itsellä ei ole hajuakaan ollut aikaisemmin.. Siis mikäli sen olet täältä päin löytänyt.
 4. Moi.

  Mitä tuohon 500€ hintaan kuuluu?

  terv. Jani Mäkilä

  1. PanuPetteri

   PanuPetteri

   Moi,

   Käyntikuntoinen moottori kaikkine apulaitteineen (laturi, virranjakaja, startti). + syyläri

   Vaihteisto ilman vetoakseleita, sisemmät nivelet tulevat mukaan.

   Vaihteiston siirtovivusto ja vaihdekeppi jos tarpeen.

   Koko paketti kiinnitettynä apurunkoon.

   Apurunkoon eivät kuulu jarrut, eivätkä ohjaus/jousitus komponentit.

   Tämä kokonaisuus on vielä autossa kiinni, joten sitä pääsee halutessaan kokeilemaan.

   Autossa on 3 vuotta vanha Fletcherin peltipakosarja ja RC40 putkisto (1,75"), jotka joutavat mukaan 50€ lisähinnasta. 

 5. http://minispares.com/product/Classic/Cooling_heating/14A7286.aspx?07&ReturnUrl=/product/classic/14A6498.aspx|Back to
 6. En nyt heti löytänyt kenenkään ohjeistaneen että myös se auttaa että jäähdyttäjän sekä loksun ”ilmatunnelin” väli on suljettu. Siis mikäli et ole jo tehnyt sitä. Eli jos kaikki OK niin eipä niitä ripoja sieltä loksusta kannata poistaa. Näin ollen konetilaan tuleva ilma poistuu kokonaan jäähdyttimeen läpi pyöräkoteloon eikä palaa konehuoneeseen siitä jäähdyttäjän ja tunnelin välistä. Myöskään siihen en löytänyt kommenttia että olethan tarkistanut varmasti ropellin olevan oikein päin? Sitä meinaan asennellaan yllättävän monasti väärin päin!
 7. Eli otsikossa tärkeimmät.
 8. Kyllä 1500€ voidaan jo laskea edulliseksi mikäli esittämäsi puutteet/vauriot ovat ainoita mitä siinä on. Ja tietenkin se että kaikki viralliset paperiasiat ovat kunnossa jotta saa normaali kuluilla rekisteröity. Turun ympäristössä muutamia myynnissä ja tosiaan nettiauto hinnat ovat vain pyyntihintoja. Toteutuneet hinnat ovat aivan toisenlaisia. Kyllähän Turun seudulla harrastajia on jonkun verrankin. Facessa on Mini club flying finnsTurku team osaston sivut esim. josta saat paikallisten apuja udeltu. Jani
 9. Niin ja millaisessa lohkossa oli kiinni? Eli sopiikohan SPI/MPI lohkoon jollainen kyselijällä hakusessa..? Normaalisti nuo vanhat lohkarit olivat eri vesiproppu reikään tarkoitettuja kuin kyselijällä hakusessa olevassa autossa tulisi olemaan.
 10. Kyllä meillä ollaan ajettu koko talvi Classic Minillä vm.2000 Kun oli nämä yli -20 asteen pakkaset niin silloin ei oikein tahtonut lämmetä normaali lämpöihin ajon aikana. -10 ja siitä lämpimämpi niin ihan ok se on. Mutta Mini on silti aina Mini puhaltimen teho on mitä on, no näissä viimeisissä sentään on kaksinopeuksinen puhallin. Lohkolämmitintä ei taida olla saatavilla ollenkaan. Sisälämmitin ei ole huono asentaa jos on tolppapaikka. Meillä ollut suuri ongelma lukkopesien/kahvojen ja koko oven jäätyminen niin että ajoittain hankaluuksia saada auki ovea. Vaikka Mini on aina sellainen monttu tutka niin nyt kun oli kunnon pakkaset niin oli ihan kuin ei joustin kuminpalloja olisi ollut ollenkaan vaan pelkkää rautaa alustassa. 12" kitkarenkaita on saatavilla ihan normaalisti että se ei ole ongelma. Mutta Mutta onko siitä oikeasti kunnon talviautoksi enää nyky normeilla niin eipä oikein minusta. Näin kun on valittava muitakin ajopelejä pihalla niin eipä tuo ole ongelma aina välillä Minillä huristella paikasta toiseen. Siis meillä kaikki 4 ajokortillista sillä ajelee ajoittain kelistä riippumatta vaikka kaikilla ns.normi autot käytössä. Eli on se vaan hassun hauska auto ajella kelistä/ajankohdasta riippumatta. Niin ja ohjaustehostinta Classic Minissä ei ole tehdas asenteisiesti koskaan ollutkaan.
 11. cabrio

  Metron moottori

  No tuo on totta, eipä se oikein onnistu. Millaista ruuvia olet ajatellut? Sitten vielä tuo cmro85.n linkittämä on aika hankala toteuttaa jos ja tod.näk. sinulla on jarru ja kytkin purkit siellä missä vasemman ohjauksen purkit sijaitsee?
 12. cabrio

  Metron moottori

  Kyllä ihan faktana tuossakin on melko korkeat imulämmöt! Tässä asiassa sentään voin kirjoitella melkoisella kokemuksella jonka remmiahdin asennuksesta Miniin omaksun.
 13. cabrio

  Metron moottori

  No remmiahdinta ajatellen kannattaa käyttää ajatusta minne sen laittaa. Hyvä välijäähdytin on todella tärkeä. Tosin niin myös männät, kiertokanget sekä kampiakseli + vahvistukset alakertaan. Näihin sijoittamalla säästyy monelta mahdolliselta murheelta. Puristuksiakin saa laittaa mukavasti jos haluaa. Laatikko/kytkin onkin sitten seuraava mietinnän paikka jos vääntöjä haluaa reilusti niin edellämainitut on pakko olla kunnon tuotteista tehty. Jos 0,5 - 0,6 ahdoilla niin laatikon ei varmaankaan juuri ihmeitä tarvitse tehdä mutta kunnon kunnostuksen se kyllä vaatii.
 14. cabrio

  Mini -78

  Sano nyt vaan suoraan että ei toivoa...
 15. cabrio

  Mikä kone?

  Pakko oli aukaista ja tarkistaa tilanne eli oli 850cc ja porattu 0.60 ylikokoon. Jostain syystä oli tehty venttiili kolot lohkoon niin kuin tehdään 998cc koneelle käytettäessä 1275 kantta.
×
×
 • Create New...