Jump to content

Mini vm 67

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Mini vm 67

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

983 profile views
 1. Hei. Kiitos kaikille aktiivisille. Minulle tästä oli paljon apua. ystävällisin terveisin Mini vm 67
 2. Onko kenelläkään työn alla, tai tehtynä Honda moottorin vaihtoa Miniinsä? Suunnittelen kyseistä projektia parin vuoden sisällä aloitettavaksi. Joitakin konevaihtojuttuja muistan lukeneeni, mutta oliko Mini, en varma. Jos jollakin kokemuksia, tietoa, niin palstalle juttua, tai kiitos suoraan sähköpostiin harjuc30@gmail.com. Mini vm 67
 3. Hei. Onko neuvoa Mini huoltotaitoista huoltofirmaa, tekijää Pirkanmaalla? Vanhat tekijät, mestarit eläkkeellä, tai pois joukosta. Sääli. Kiitos vinkistä etukäteen.
 4. onko tuo moottori jo myyty ja hinta, jos edelleen kaupan? Onko kenelläkään 1000 cm konetta myynnissä kaasareineen? Hinta?
 5. Tarkennusta. Meneekö tuo versio Rover kone Minin kelkkaan 67? Miten vetoakselit? Onko kokemusta muutoksesta?
 6. Kiitos! Oliko tuon Ruotsissa toimivan yrityksen nimeä, tai yhteystietoja sinulla?
 7. Mielenkiinnolla seuraillut ja oman 67 Austin Minin moottoria tässä miettinyt. Kesä meni ja ihan mukavat ajohetket takana. Kysymys projektistasi. Ymmärsinkö, että tuo Suzukin kone suoraan sopii 67 vm Miniin? Lähinnä kelkkaan? Miten vaihteensiirtäjä? Minulla nyt 1000 kone nokalla ja n.s tunneli, eli suora pystykeppi. Toisaalta Minin ikä huomioiden ja melkoisen hyvä kuntokin olisi oma orkkiskone oikea läpikäytävä kohde. Nykyaikaisempi kone olisi ehkä hieman jouhevampi ja ympäristöystävällisempikin. Näillä mietteillä ensi kesää suunnitellen. Onko vinkkiä Minin moottorin tuntevasta ammattilaisesta Tampereen seudulla, joka talven aikana laittaisi moottorin hyvään kondikseen?
×
×
 • Create New...