Jump to content

Kati

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Kati

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 31/08/1979

Contact Methods

 • MSN
  kati@elixco.fi

Profile Information

 • Location
  Järvenpää
 1. Käytin omaani pajalla jossa laittoivat päästöt kohilleen, tai ainakin sain lapun jossa päästöt kohdillaan. Mitään tietoa ei siis ole mitä ne siellä teki, onko päästöt edelleen päin prinkkalaa vai ei. Leiman sain ja se riitti minulle talvella. Sen asian ja monen muun pikku vian otetaan työn alle kunhan saadaan tuo Kupla ajokuntoon. Mini kun jokapäiväisessä ajossa vuoden ympäri niin ei pysty ottaa työn alle ennenkuin toinen auto jolla liikkua.
 2. Olis tarkoitus tulla paikan päälle ekaa kertaa katsomaan :)
 3. Kati

  Mini 1000 -75

  On kyllä niin hieno Mini :D
 4. Kati

  cooper -02

  Sinulla näyttää ideoita riittävän :D Aikast jännän näköinen positiivisellä tavalla :D
 5. Kati

  osien tilaus ulkomailta

  Olen tilaillut osia sekä Mini Sparesilta että Sportilta ja omat kokemukset paremmat Sparesista.
 6. Nyt on vaihdettu tulpat, tulpanjohdot ja tyhjäkäyntiventtiili ja ei vieläkään mitään apua :( Joku viisaampi sano et syyllinen vois olla katti tai lamda. Ei kellään sattuis olemaan sellasia hyllyssä? :)
 7. Kati

  Mini 1000 -75

  Hienon värin olet valinnut :)
 8. Kati

  Mini 1000 -75

  Mulla Minissä putki keskeltä ulos välipöntöllä ja hyvin pystyy ajamaan moottoritiellä ilman peltareita :D Kesällä kyllä tuo välipönttö lähtee tai ainakin vaihtuu pienempään sillä raapii maata aina pienimmissäkin hidasteissa ja myös pienien katukivetyksien ylityksissä. Ei meinaan jaksa joka kerta kun kotoa lähtee tai tulee kuunnella sitä raapivaa ääntä. Vois tietty hi-lojakin vähän säätää mutta sit ei taas mieluinen.
 9. Itselläni ympärivuotisessa käytössä vm. -97 MPi Cooper SportsPack. Mini on väriltään lila (Pearlescent Metallic Amaranth) ja konepellissä valkoiset raidat.
 10. Osaatteko viisaammat auttaa? Minissäni on CO-arvot korkeat tyhjäkäynnillä ja moottori pätkii kun kierrokset 2000:ssa. Hylky siis tuli tänään ku yritti leimalle viedä ja nyt pitäis saada vinkkiä mistä lähteä vikaa etsimään. t.Kati
 11. Kati

  O: Hitsaustyötä

  Ymmärrystä kyllä löytyy täältä ja hyvin tietoisia että yleensä hommat pukkaa laajentumaan. Kuplan lattiaa ei ole tarkoitus korjata millään pienillä korjauspaloilla vaan ostettuna on kokonaan uudet lattiapelit juuri siksi että tulisi kerralla kuntoon ja hitsaaminenkin "helpompaa". No mut nähtäväksi jää saadaanko Kupla kuntoon kesän ajoihin. Jos ei ensi kesäksi ni joskus myöhemmin sitten.
 12. Kati

  O: Hitsaustyötä

  Kai tämäkin sopii tänne vaikkakin kyseessä ei ole Mini vaan Kupla? Aviomieheni haluaisi ostaa toiselta harrastajalta hitsaustyötä. Hän on hommannut Kuplaan lattian korjauspellit molemmin puolin ja jo kertaalleen hommaan lupautunut kaveri joutu perääntymään työkiireittensä vuoksi. Auto on siis jakautunut kahtia eli kori on irroitettu, kyseessä siis vanhojen peltien irtilaikkaus (aviomieheni voi tehdä sen valmiiksi) ja uusien kiinnitys. Alusta on pyörillään, mutta etuakseli on lähdössä irti ja sitä myöten kevenee. Aviomieheni voi liikutella sitä ympäri uuttamaata. Pohjoisessa varmaan Lahti olisi ylärajana mielekkyydelle. Kaikki tarjoukset kuunnellaan. Duunista siis luvassa euroja palkkioksi. Jos homma kiinnostaa niin soittele / tekstaile / mailaa miehelleni, mieluiten jonkinnäköisen idean kanssa hinnasta. Jatkohommana toisella kertaa (miksei samallakin) lämpökoteloiden vaihto. Jani / 040 761 8236 / jani (at) elixco.fi
 13. Kati

  Hyvää Uutta Vuotta!

  Meillä tosiaan tuo nuorempi koira, 4v., pelkää kuollakseen kaikkia mahdollisia ääniä :( Tärinä, ulina ja syliin pyrkiminen alkaa heti kun telkkarissa vaikka jokin ohjelma missä sadetta, ukkosta tai jokin räjähdys. Sateella kun vesi ropisee yläkerran peltikattoa vasten niin koiran reaktiot myös edellä mainitut. Siinä sitten on tekemistä kun Dalmatialainen pyrkii syliin tai sänkyyn viereen kun niin hirmu pelkotila päällä :( Vanhempi koira, 5v., ei moksiskaan vaikka mitä tapahtuisi ympärillä.
×
×
 • Create New...