Jump to content

SiK

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

About SiK

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lempäälä
 • Autotalli
  Clubman 1275 -70
  Mini 850 -70

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. SiK

  Austin Mini 850 -70

  Pikkuhiljaa on tämäkin projekti edistynyt. Jos joku ehjän korin omistava viitsisi ottaa mitan tuosta takalampun reiästä tuohon kanttaukseen olisin kiitollinen. Ei tainnut mennä ihan kohdilleen kun ei saanut vanhasta mallia ruosteen takia. Ei hiekkapelti oikein istu hyvin..
 2. SiK

  Austin Mini 850 -70

  Tilatut korjauspellit saapui lopulta, jostainhan se sitten täytyy aloittaa.. Täytyy koittaa mahdollisimman vähän kerrallaan purkaa vanhaa pois ettei kori eläisi.
 3. SiK

  Austin Mini 850 -70

  Kyllähän tuolta tosiaan valkoistakin näkyy ainakin kontista, mutta taitaa olla pensselillä sudittu jälkeenpäin. Kun tuolla Teal bluella googlettelee niin kyllähän se tosiaan samalta näyttää. Hyvältä näyttää omaan silmään eli väri on päätetty.. Onkohan sisustan sinisellä värilläkin nimi vai onko se vain sininen?
 4. SiK

  Austin Mini 850 -70

  Jep, ei tuohon kannata alkaa ihan pieniä paikkalappuja hitsaamaan.. Lisätty varmuudeksi oviaukkoihin vähän jäykistettä vaikka tarkoitus olisi pala kerrallaan tuota peltiä korjata. Edellisestä erimerkkisestä projektista periytynyttä grilliä täytyisi vähän parannella että auto kääntyisi enemmän ja tehdä siihen lukitus.
 5. SiK

  Austin Mini 850 -70

  Aloitetaas uusi ketju uudella omistajalla. Projektikuntoinen -70 mallin Mini muutti Tampereen seudulle hetken mielijohteesta. Tarkoitus olisi askarrella suunnilleen alkuperäiseen kuntoon ainakin korin osalta jollain aikataululla. Osaako joku sanoa tuosta A-pilarin kuvasta onko tuo sisäpuolen sininen alkuperäisväri ja minkä niminen mahdollisesti? Vaikkakin ennen värin miettimistä olisi vähän peltihommiakin tiedossa..
 6. En mä niitä muistaakseni vielä myynytkään ole, eli pitäisi löytyä.
 7. Mulla olis uusi setti, mutta vaan .020 ylikoossa. Ei vissiin riitä, ja on vielä matalapuristeisetkin
 8. Tallin siivouksessa löytyi käyttämätön kytkinsylinteri. Tilattu Minisparesilta, mutta alkuperäinen olikin kunnossa. Hp. 50e postikuluineen. Metron satuloihin käyttämättömät teräspunosletkut, kuvassa näkyvät tavarat. Hp 40e postikuluineen
 9. Niinpä näkyykin olevan. Kuvittelin että olisi samanlainen kun tuo perä on muuten sama. Kiitos tiedosta.
 10. Jos sattuu joltain löytymään ylimääräisenä niin tarjoa: simo.kahra@gmail.com. Myös takapuskuria voi tarjota, sehän passaa kaikista malleista.
 11. SiK

  Jarruputkien kierre

  Iski taas jokakeväinen "ensikesäksi ajoon" innostus, ja aloin värkkäämään jarruja Miniin (-70 Clubman). Ongelmaksi tuli sopivalla kierteellä olevien jarruputken liitin nippojen löytäminen. Bilteman 10x1mm, 10x1,25mm ja 3/8x24 UNF liittimiä olen koittanut eli kaikkea mitä siitä putiikista löytyy. Ainakaan tuohon takapään paineensäätimeen/haaroituskappaleeseen ei sovi mikään noista. Jostain netistä olin lukevinani että tuo 3/8 UNF pitäisi olla sopiva, onko jollain varmempaa tietoa?
 12. Tarvisi metron jarrujen ympärille sopivat vanteet mielellään renkaineen, tarjoa jos löytyy ylimääräisenä. Peltivanteet tai alut kelpaa, ja renkaidenkaan ei tarvi ihan priimat olla.. Tampere-Lahti-Pori akselilta voin hakea, muuten joutuu lähettämään. YV:llä tavoittaa.
 13. SiK

  A: etukelkka

  Kelkka meni kaupaksi..
 14. Kohtuusiisti etukelkka, muistaakseni yhdellä isolla pultilla yläpäästä kiinnitettävää mallia. Lempäälän Sääksjärveltä saa hakea jos tarvii. simo.kahra@gmail.com
×
×
 • Create New...