Jump to content

SiK

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

About SiK

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lempäälä
 • Autotalli
  Clubman 1275 -70
  Mini 850 -70

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. SiK

  Austin Mini 850 -70

  Kaikki on vielä suunnittelun asteella, ja mitään järkevää ei välttämättä synny lopputuloksena.. Moottori on vielä kiinni tuollaisessa kiinalaisessa nelipyörässä, ohjain on golf kärryyn tarkoitettu Curtis. Mitään tykkiä noilla kamppeilla ei tule ( ~30kW), mutta yhden "oikean" sähköauton kokemuksella silti hauska ajaa moottorin luonteen takia. Koriin en ole tehnyt mitään muutoksia sähköjä ajatellen, kelkkaan sitten sopivat kiinnikkeet moottorille. Akkuja ei ole kovin pitkään kantamaan tarkoitus laittaa. Akut varmaan jakautuu konttiin ja konepellin alle.
 2. SiK

  Austin Mini 850 -70

  Sehän se, toisesta harrastepelistä. Miniin tämän hetken suunnitelmissa menossa jotain toisesta ääripäästä..
 3. SiK

  Austin Mini 850 -70

  Kiitos vinkeistä, täytyy koittaa mallailla kaikki pellit kevyesti hitsaamalla ensin paikalleen. Yllättävän hyvin näytti istuvan kun kaikkia sovittelin.
 4. SiK

  Austin Mini 850 -70

  Pitkästä aikaa tätäkin tullut vähän askarreltua, keulan peltejä koitan saada istumaan. Kuuluukohan tuohon lokasuojan takareunan ja tuulilasin alapuolen pellin väliin joku kitti tai massa? Ja sama kysymys lokasuojan ja konehuoneen pellin saumasta joka jää konepellin alle, onko siinä ollut alunperin joku massa "kourun" pohjalla saumassa?
 5. SiK

  Austin Mini 850 -70

  Pikkuhiljaa on tämäkin projekti edistynyt. Jos joku ehjän korin omistava viitsisi ottaa mitan tuosta takalampun reiästä tuohon kanttaukseen olisin kiitollinen. Ei tainnut mennä ihan kohdilleen kun ei saanut vanhasta mallia ruosteen takia. Ei hiekkapelti oikein istu hyvin..
 6. SiK

  Austin Mini 850 -70

  Tilatut korjauspellit saapui lopulta, jostainhan se sitten täytyy aloittaa.. Täytyy koittaa mahdollisimman vähän kerrallaan purkaa vanhaa pois ettei kori eläisi.
 7. SiK

  Austin Mini 850 -70

  Kyllähän tuolta tosiaan valkoistakin näkyy ainakin kontista, mutta taitaa olla pensselillä sudittu jälkeenpäin. Kun tuolla Teal bluella googlettelee niin kyllähän se tosiaan samalta näyttää. Hyvältä näyttää omaan silmään eli väri on päätetty.. Onkohan sisustan sinisellä värilläkin nimi vai onko se vain sininen?
 8. SiK

  Austin Mini 850 -70

  Jep, ei tuohon kannata alkaa ihan pieniä paikkalappuja hitsaamaan.. Lisätty varmuudeksi oviaukkoihin vähän jäykistettä vaikka tarkoitus olisi pala kerrallaan tuota peltiä korjata. Edellisestä erimerkkisestä projektista periytynyttä grilliä täytyisi vähän parannella että auto kääntyisi enemmän ja tehdä siihen lukitus.
 9. SiK

  Austin Mini 850 -70

  Aloitetaas uusi ketju uudella omistajalla. Projektikuntoinen -70 mallin Mini muutti Tampereen seudulle hetken mielijohteesta. Tarkoitus olisi askarrella suunnilleen alkuperäiseen kuntoon ainakin korin osalta jollain aikataululla. Osaako joku sanoa tuosta A-pilarin kuvasta onko tuo sisäpuolen sininen alkuperäisväri ja minkä niminen mahdollisesti? Vaikkakin ennen värin miettimistä olisi vähän peltihommiakin tiedossa..
 10. En mä niitä muistaakseni vielä myynytkään ole, eli pitäisi löytyä.
 11. Mulla olis uusi setti, mutta vaan .020 ylikoossa. Ei vissiin riitä, ja on vielä matalapuristeisetkin
 12. Tallin siivouksessa löytyi käyttämätön kytkinsylinteri. Tilattu Minisparesilta, mutta alkuperäinen olikin kunnossa. Hp. 50e postikuluineen. Metron satuloihin käyttämättömät teräspunosletkut, kuvassa näkyvät tavarat. Hp 40e postikuluineen
 13. Niinpä näkyykin olevan. Kuvittelin että olisi samanlainen kun tuo perä on muuten sama. Kiitos tiedosta.
 14. Jos sattuu joltain löytymään ylimääräisenä niin tarjoa: simo.kahra@gmail.com. Myös takapuskuria voi tarjota, sehän passaa kaikista malleista.
×
×
 • Create New...