Jump to content

claymad

Members
 • Content Count

  505
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

claymad last won the day on February 16 2018

claymad had the most liked content!

About claymad

 • Rank
  God Member
 • Birthday 01/07/1979

Profile Information

 • Location
  Turku
 • Interests
  Mini -69 1380 Turbo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. taitaa olla vähän huono tapa tuota ratkaista reaktiotangoilla kun silloin caster kulma pienenee ja ajettavuus huononee, säädettävät alatukivarret eivät juuri auta asiaan. Itse kun säädätin kulmat syksyllä niin casteria laitettiin juuri noin paljon kuin mahdollista eli pyörät tulee silloin mahdollisimman eteen. Ainakin tossa turbossa vetelyt pienentyi huomattavasti. Saisiko levikkeitä viilattua että saisi lisää tilaa.
 2. Paimiosta löytyisi myös grilli tarpeet.
 3. Ostetaan musta aurinko lippa tai lipat.
 4. Mulla ongelmana kaasarissa oli ryyppymekanismin o-rengas joka oli murentumut ja kävi siitä syystä kokoajan ryyppy päällä. en tiiä voisko siitä johtua mut ehkä kannattaa tarkastaa. Mulla oli siis hif44 et en tiiä onko mekanismi samanlainen.
 5. ja sitten keskitunnelissa on vahviste.
 6. http://sucarb.co.uk/technical-hs-type-carburetter-tuning-general tuolla on hyvät perusteet su kaasarien tarkastukseen ja säätöön...
 7. Mun 69 mallissa oli ainakin turvavyö paikat etupenkille ja yläpalkin kiinnitys vaikuttais ainakin alkuperäiseltä. alaosan kiinnikkeistä ei osaa sanoo kun on kaikki pellit vaihdettu. Viisaammat tietää faktaa
 8. claymad

  Mini 69, Käy!

  tän mukaan noi oviputki kiinnikkeet on tehty....
 9. claymad

  Mini 69, Käy!

  tääkin iisakin kirkko alkaa valmistua, vielä pulveria pintaan.
 10. claymad

  Mini -78

  ahaa joo mullakin taitaa noissa näkyä levy mikä levittää satuloita..
 11. claymad

  Mini -78

  Mulla on turbo metron jäähdytetyt levyt ja 4 mäntä satulat. Minin navoilla. En kyllä oo kuullu et oltais minin satuloita levyihin laitettu. Se levyn offsetti on kanssa eri.
 12. claymad

  Mini 69, Käy!

  on taas hieman ehtinyt puuhastelemaan minin kanssa. Tein ensin tällaisen ja sitten tällaisen sitten lattarauta väliin ja prässiin. jolloin syntyi tällaiset. hiukan laikkaa ja turvakaaren ovikiinnikkeet on valmiit hitsattavaksi...
 13. claymad

  Alatukivarrret

  Kyllä ne +1.5 asteen alatukivarret on pidemmät. Kuvassa vasemman puolinen on +1.5 ja keskimmäinen vakio.
 14. Ite oon kanssa siirtänyt vaijerin lähtöä, mutta siitä johtuen joudun myös lyhentämään kaasupolkimen tankoa, jolloin kaasupoljin ei ole hyvä koska matka kasvoi... Samalla myös pidensin poikittaista akselia siten että tulee lähemmäs reunaa.
 15. claymad

  Mini 69, Käy!

  En todellakaan ole mitään rata-autoa tekemässä kaaret vaan ihan turvallisuuden vuoksi. Ja josko sitä joskus sais auton sellaseen kuosiin niin vois ratapäivillä joskus käydä.
×
×
 • Create New...