Jump to content
MINI² foorumi

claymad

Members
 • Viestit

  492
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  6

claymad last won the day on Helmikuu 16

claymad had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä claymad

 • Taso
  God Member
 • Syntymäpäivä 01.07.1979

Profile Information

 • Location
  Turku
 • Interests
  Mini -69 1380 Turbo
 1. Mini- 66:n turbo päivitys

  Ite oon kanssa siirtänyt vaijerin lähtöä, mutta siitä johtuen joudun myös lyhentämään kaasupolkimen tankoa, jolloin kaasupoljin ei ole hyvä koska matka kasvoi... Samalla myös pidensin poikittaista akselia siten että tulee lähemmäs reunaa.
 2. Mini 69, Käy!

  En todellakaan ole mitään rata-autoa tekemässä kaaret vaan ihan turvallisuuden vuoksi. Ja josko sitä joskus sais auton sellaseen kuosiin niin vois ratapäivillä joskus käydä.
 3. Mini 69, Käy!

  tietääkö viisaammat turvakaarista että tarviiko kojetaulun alapuolella olla poikittais putki? Nyt alkaa muuten näyttämään paremmilta kulmien säädön suhteen kun enää ei ole ongelma ettei mahtuisi pyörät kääntymää ...
 4. Mini- 66:n turbo päivitys

  näin vähän ajattelinkin :)
 5. Mini- 66:n turbo päivitys

  vivusta ei tietoa mutta tuleeko sulla joku lämpösuoja vielä turbon ja kaasarin väliin? voipi auttaa kuumana käynnistämistä. Vai meinaatko laittaa turbolle hupun?
 6. Moottorilämmitin Miniin

  Mun minissä kun sen ostin oli lohkolämmitin kiinni. Eli lohkon yks tulppa oli korvattu lämmittimellä. Varmaan jossain nurkissa vieläkin pyörii...
 7. Mini 69, Käy!

  irroittelin aamulla oikean puolen vetarin ja mittasin sen ni se oli n.48cm et on ollu vissiin metrossa aiemmin. Se meni nipin napin sillon ku oli noi pitemmät alatukivarret, mut ny ku säädettävät oli normi mitassa niin eipä enää saanu napoja kiinni.
 8. Moro,

   

  irroittelin tänään sen vetarin ni näyttäis oikea puoli olevan n48cm pitkä et olikohan noi sit metrossa aiemmin olleet, no lyhyemmät tarvis löytää.

  Onkos sulla muuten kokemusta noista uudemmista 2010-> Crossman mineistä, hiukan oon harkinnu jos ton rs octavian vaihtais sellaseen, kun koko pesue ei kuitenkaan kohta mahdu kyytiin ;)

   

  1. Show previous comments  3 more
  2. Mini1380

   Mini1380

   Äkkiseltään en muista että ketään olisi saanut vetoakselia katukäytössä poikki.
   Jossain radalla oikeen leveillä slickseillä siinä voi onnistua tai rallissa jonkun hypyn alastulon yhteydessä.

  3. claymad

   claymad

   Moi 150 on reilu hinta olisko mahdollista tulla ens maanantaina hakee ku on muutakin asiaa sinnesuuntaan.

  4. Mini1380

   Mini1380

   Käy, olen ensi viikon 9-17:00 töissä, toki muukin aika käy.

 9. Mini 69, Käy!

  kaikki näköjään vaan pitää tehdä kahteen kolmeen kertaan. rupesin asentamaan säädettäviä alatukivarsia niin nyt vetarit on liian pitkät kun ne on ollu mallia itsepidennetyt... eli seuraavaks vetarit hankinta listalle.
 10. Mini 69, Käy!

  takarenkaiden et-7 ja eturenkaiden et+10. niin pitäis tulla nyt 17mm renkaat sisällepäin.
 11. Mini 69, Käy!

  Englannin paketti saapui vihdoin. Josko näillä sais etupäähän vähän enemmän tilaa ja kulmat säädettyä kunnolla. Hieman harmittaa et sävy ei ollut täysin sama ultra ja superlitessa.
 12. 7 / 8 -kanavainen kansi

  http://www.med-engineering.co.uk/products/cylinder-head/8-port tuolta löytyy valmiita paketteja, itsellä ei noista kokemusta, mutta muista MEDn tuotteista erittäin hyviä kokemuksia kuten myös koko firmasta.
 13. Mini- 66:n turbo päivitys

  mulla on spareksen 2 rivinen lähes vakio paikassa pelkällä sähkö flektillä ja sillon tuppaa lämmöt nouseen. Siksipä laitoin takakelkan alle toisen pienemmän ja kupariputket auton pohjassa jotka jo itsessään toimivat jäähdyttiminä. luulen et mun tossa setupissa on ongelma et jää ilmaa letkuun ku on yks tyhmä mutka. miten muuten mahtaa käydä jos lykkää sitä 95-98 asteista vettä vielä turbon läpi niin eikös se ala siellä kiehumaan. jos siis sen jäähdytyksen ottaa suoraan lämmittimen lähdöstä.
 14. Mini- 66:n turbo päivitys

  toi piiskapumppu muuten vois olla aika näppärä jos rakentais vielä ajastimen et jäis turboa viilentämään muutamaks minuutiks ajon jälkeen. varmistuksen tosta minin veden kierrosta et olihan se niin et jäähdyttimestä vesi tulee lohkoon siitä ylemmästä letkusta (jäähtyneenä) ja kuuma vesi sitten pois vesipumpulta ja sisälämppäri lähdöstä jäähdyttimen alavesiletkuun.
 15. Mini- 66:n turbo päivitys

  pitäisköhän harkita omaa piiriä mulla on takana lisäjäähdytin ja putket menee auton alla....tosin pelkkä turbon jäähdytys ei taida riittää et kone pysyy viileenä. mulla menee nyt kannelta ensin takajäähdyttimelle ja takas turbon läpi alavesiputkeen. mut mahtaisko tossa tarvita jo piiskapumppua... ku tuntuu et taka jäähy ei oo kovin kuuma.
×