Jump to content

claymad

Members
 • Content Count

  505
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by claymad

 1. taitaa olla vähän huono tapa tuota ratkaista reaktiotangoilla kun silloin caster kulma pienenee ja ajettavuus huononee, säädettävät alatukivarret eivät juuri auta asiaan. Itse kun säädätin kulmat syksyllä niin casteria laitettiin juuri noin paljon kuin mahdollista eli pyörät tulee silloin mahdollisimman eteen. Ainakin tossa turbossa vetelyt pienentyi huomattavasti. Saisiko levikkeitä viilattua että saisi lisää tilaa.
 2. Paimiosta löytyisi myös grilli tarpeet.
 3. Ostetaan musta aurinko lippa tai lipat.
 4. Mulla ongelmana kaasarissa oli ryyppymekanismin o-rengas joka oli murentumut ja kävi siitä syystä kokoajan ryyppy päällä. en tiiä voisko siitä johtua mut ehkä kannattaa tarkastaa. Mulla oli siis hif44 et en tiiä onko mekanismi samanlainen.
 5. ja sitten keskitunnelissa on vahviste.
 6. http://sucarb.co.uk/technical-hs-type-carburetter-tuning-general tuolla on hyvät perusteet su kaasarien tarkastukseen ja säätöön...
 7. Mun 69 mallissa oli ainakin turvavyö paikat etupenkille ja yläpalkin kiinnitys vaikuttais ainakin alkuperäiseltä. alaosan kiinnikkeistä ei osaa sanoo kun on kaikki pellit vaihdettu. Viisaammat tietää faktaa
 8. claymad

  Mini 69, Käy!

  tän mukaan noi oviputki kiinnikkeet on tehty....
 9. claymad

  Mini 69, Käy!

  tääkin iisakin kirkko alkaa valmistua, vielä pulveria pintaan.
 10. claymad

  Mini -78

  ahaa joo mullakin taitaa noissa näkyä levy mikä levittää satuloita..
 11. claymad

  Mini -78

  Mulla on turbo metron jäähdytetyt levyt ja 4 mäntä satulat. Minin navoilla. En kyllä oo kuullu et oltais minin satuloita levyihin laitettu. Se levyn offsetti on kanssa eri.
 12. claymad

  Mini 69, Käy!

  on taas hieman ehtinyt puuhastelemaan minin kanssa. Tein ensin tällaisen ja sitten tällaisen sitten lattarauta väliin ja prässiin. jolloin syntyi tällaiset. hiukan laikkaa ja turvakaaren ovikiinnikkeet on valmiit hitsattavaksi...
 13. claymad

  Alatukivarrret

  Kyllä ne +1.5 asteen alatukivarret on pidemmät. Kuvassa vasemman puolinen on +1.5 ja keskimmäinen vakio.
 14. Ite oon kanssa siirtänyt vaijerin lähtöä, mutta siitä johtuen joudun myös lyhentämään kaasupolkimen tankoa, jolloin kaasupoljin ei ole hyvä koska matka kasvoi... Samalla myös pidensin poikittaista akselia siten että tulee lähemmäs reunaa.
 15. claymad

  Mini 69, Käy!

  En todellakaan ole mitään rata-autoa tekemässä kaaret vaan ihan turvallisuuden vuoksi. Ja josko sitä joskus sais auton sellaseen kuosiin niin vois ratapäivillä joskus käydä.
 16. claymad

  Mini 69, Käy!

  tietääkö viisaammat turvakaarista että tarviiko kojetaulun alapuolella olla poikittais putki? Nyt alkaa muuten näyttämään paremmilta kulmien säädön suhteen kun enää ei ole ongelma ettei mahtuisi pyörät kääntymää ...
 17. näin vähän ajattelinkin :)
 18. vivusta ei tietoa mutta tuleeko sulla joku lämpösuoja vielä turbon ja kaasarin väliin? voipi auttaa kuumana käynnistämistä. Vai meinaatko laittaa turbolle hupun?
 19. Mun minissä kun sen ostin oli lohkolämmitin kiinni. Eli lohkon yks tulppa oli korvattu lämmittimellä. Varmaan jossain nurkissa vieläkin pyörii...
 20. claymad

  Mini 69, Käy!

  irroittelin aamulla oikean puolen vetarin ja mittasin sen ni se oli n.48cm et on ollu vissiin metrossa aiemmin. Se meni nipin napin sillon ku oli noi pitemmät alatukivarret, mut ny ku säädettävät oli normi mitassa niin eipä enää saanu napoja kiinni.
 21. Moro,

   

  irroittelin tänään sen vetarin ni näyttäis oikea puoli olevan n48cm pitkä et olikohan noi sit metrossa aiemmin olleet, no lyhyemmät tarvis löytää.

  Onkos sulla muuten kokemusta noista uudemmista 2010-> Crossman mineistä, hiukan oon harkinnu jos ton rs octavian vaihtais sellaseen, kun koko pesue ei kuitenkaan kohta mahdu kyytiin ;)

   

  1. Show previous comments  3 more
  2. Mini1380

   Mini1380

   Äkkiseltään en muista että ketään olisi saanut vetoakselia katukäytössä poikki.
   Jossain radalla oikeen leveillä slickseillä siinä voi onnistua tai rallissa jonkun hypyn alastulon yhteydessä.

  3. claymad

   claymad

   Moi 150 on reilu hinta olisko mahdollista tulla ens maanantaina hakee ku on muutakin asiaa sinnesuuntaan.

  4. Mini1380

   Mini1380

   Käy, olen ensi viikon 9-17:00 töissä, toki muukin aika käy.

 22. claymad

  Mini 69, Käy!

  kaikki näköjään vaan pitää tehdä kahteen kolmeen kertaan. rupesin asentamaan säädettäviä alatukivarsia niin nyt vetarit on liian pitkät kun ne on ollu mallia itsepidennetyt... eli seuraavaks vetarit hankinta listalle.
 23. claymad

  Mini 69, Käy!

  takarenkaiden et-7 ja eturenkaiden et+10. niin pitäis tulla nyt 17mm renkaat sisällepäin.
 24. claymad

  Mini 69, Käy!

  Englannin paketti saapui vihdoin. Josko näillä sais etupäähän vähän enemmän tilaa ja kulmat säädettyä kunnolla. Hieman harmittaa et sävy ei ollut täysin sama ultra ja superlitessa.
 25. http://www.med-engineering.co.uk/products/cylinder-head/8-port tuolta löytyy valmiita paketteja, itsellä ei noista kokemusta, mutta muista MEDn tuotteista erittäin hyviä kokemuksia kuten myös koko firmasta.
×
×
 • Create New...