Jump to content

Jeswe

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Jeswe last won the day on October 13 2015

Jeswe had the most liked content!

About Jeswe

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

1,248 profile views
 1. Jeswe

  R60 5v ->6v

  Onko porukalla kokemusta konversioista 5-lovisesta midlandin askista 6-loviseen getrackiin? Loota, vetarit, startti, vauhtipyörä, kytkimen työsylinteri ja siirtäjä vaijereineen vaihtoon näin teoriassa. Hintaa n. 2-300 enemmän mitä pelkkä midlandin vaihto, mutta onko vaivan arvoinen?
 2. Eipä käyny naapurimaat mielessä ollenkaan kun etsin. Kiitän
 3. Ostetaan R50 vaihdelaatikko ja siirtäjän vaijerit. Tarjoa ehjiä yhdessä tai erikseen. Näyttää aika vähän olevan tarjolla
 4. Suoraan ajosta toimivana purettu. Toki kolinan ja naputuksen määrä hirvitti viimeiset metrit. Heikoimmat osat on jo periksi antanu joten huolettomia kilometrejä viat korjaamalla. Ainakin seuraavat viat: - Kiertokangen laakeri rikki ja kampiakselin kaulalla merkintää lähemmästä tuttavuudesta. - Metallisilppua saattaa olla ympäri konetta. Öljynsuodatin ja imusihti purettaessa suht puhtaita ilman isompia hiukkasia. Siihen loppu oma mielenkiinto tarkempaan tutkimiseen joten saattaa sieltä jotain pientä noiden lisäksi löytyä. Ajettu ~157tkm EI apulaitteita, antureita tai mitään muutakaan ylimä
 5. Ei ainakaan toistaiseksi ole vastaan tullut. Saa vinkata jos jostain löytyy.
 6. Päivitystä. Valo sammu nollaamisella eikä ole takas tullu. Moottori toimii, nesteet pysyy sisällä ja bensa maistuu entiseen malliin. Lisäjarruvalon tiiviste vaan valskaa vettä sisäänpäin ja ilmeisesti aika yleinen ongelma? Tiivisteliimaa väliin vai suosiolla uutta valoa?
 7. Noniin, moottori paikallaan, laakista käymään ja kaikki pelaa. Airbagin valo vaan jäi palamaan. Mitähän tuolle osaa tehdä? Nyt ois sellanen halpa ja helppo niksi poikaa ::)
 8. http://www.porinlaakeri.fi/fi/yhteystiedot
 9. Tasangolta oon käyny hakemassa o-renkaat ja stefat. Ne mitä sieltä ei löytyny hyllystä nii otin marmorilta eli kampuran vaihteiston puoleinen stefa, öljynsuodattimen jalan tiiviste, imu/pakosarjan tiivisteet ja suodattimet. Eiköhän sen siirtäjänki saa läjään kun käy sekatavaralaatikoita penkomassa jossain. Rasitustahan sillä akselilla ei juurikaan ole niin saattas jopa joku tähtiprikka pitää sen holkin paikallaan. Pitää tutkia kuhan saa koneen nostettua paikalleen. Sittenpä se oiski ajoa vaille valmis. ~2500 motti, tiivisteet, nesteet, jakopää, suodattimet yms. pientarvikeet tähän mennessä. T
 10. Tehostin tuli purettua ja kasattua. "Venyneen" o-renkaan uusin samalla ja 109x3 tuntu olevan hyvä. Nyt alkas oleen kaikki palikat pussissa lukuunottamatta yhtä muovista "laakeriholkkia" vaihteensiirtäjässä. Etk ei ainakaan sitä tuntenu joten etsintä jatkuu.
 11. Uus ois ollut jotain neljän tonnin kieppeillä. Puolimoottori jossain kolmen tonnin hujakoilla ja tuo minkä tilasin on ~78tkm ajettu. Ei silti mikään ihan mahoton hinta ja ainakin sen mitä sitä on aukonu ja putsaillu niin ihan hyvältä kamppeelta vaikuttaa. Sittenhän sen näkee kun käytiin lyö, että mitä se sanoo. Tehostaja tuli tänään putsattua ja oli to-do -listalla. Siitäkin menee yks o-rengas uusiksi kun alkuperäinen on venähtänyt sentin verran tai joskus laittettu liian iso väkisin sisuksiin. Vaihelootan laakerit kävi mielessä, mutta ainakaan toistaseksi ei sen kanssa oo ollu mitään ongelm
 12. ihan pikkasen vajaa 1980 oli vaihtokone toimituksineeen päivineen. Laskeskelin, että helpomalla pääsee vaihtokoneen kanssa, entä alkaa entisestä vaihteleen kampuraa ja putsaileen sisuksia.
 13. Enää ootellaan tiivisteitä ja sitte kasataan loppuun ja nostetaan paikalleen. Ohjaustehostimen putsaus nyt tässä samalla kun helposti pääsee käsiksi. Oisko tuolla muuta mitä kannattas samalla tehä? Kytkin ja painelaakeri on ok, eli niille ei tartte tehä mitään.
 14. Jospa se tästä vielä ehjääntys
 15. Vaihtomotin ettimiseksi meni. Ei tosta kaulasta enää koneistamallakaan kalua tule. Ei oo mistä ottaa enää pois. Mistäs niitä vaihtomotteja kannattaa katella? Varaosat.com? Suoraan englannista, saksasta?
×
×
 • Create New...