Jump to content

Turbodiesel

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Turbodiesel last won the day on April 11 2019

Turbodiesel had the most liked content!

About Turbodiesel

 • Rank
  Full Member

Recent Profile Visitors

1,031 profile views
 1. Toinen vaihteensiirrin vaikuttaa olevan käyttöikänsä ehtoopuolella... Minullahan on jemmassa A+ laatikolle korjaussarja, aiemmin innoissani tilasin muiden kamojen mukana. Jos tätä haluaisi hyödyntää, niin pitäisi hommata irtaallaan ainakin ryhmäpyörän akseli laakereineen, pääakselille laakeri, välipyörälle laakeri. Näiden lisäksi rikkoontuneiden tilalle, 1-2 siirrin ja kakkosen ratas. Ryhmäpyörän akseli laakereineen tiedossa ja kakkosen ratas ehkä jo etsinnässä jossain päin suomea. Yritän vielä vaihtaa tuon korjaussarjan ja laittelin Minisportille viestiä aiheesta. Voi olla
 2. Kävin vielä tarkistamassa, näköharha on.
 3. Tätäkö tarkoitit? Miusta vaikuttaa ihan hyväkuntoiselta? En tosin ikinään ennen ole näitä arvioinut.
 4. 14mm on miulla tuon pään halkaisija.
 5. Onkos tällä lootalla muuta eroa A+:saan kuin tuo akseli/laakeri ja rattaiden profiili?
 6. 19mm halkaisija, jos tätä tarkoitit?
 7. Pitää huomenna mittailla akselia vai joko tähän löytyikin selvyys? Kuvassa merkinnät kotelossa.
 8. Kakkosen rataskohan tuo on josta on hampaita lähtenyt sileäksi ja lohkeillut? 26 hampainen ja laatikko A+. Tuo nyt kannattanee uusia? Näyttäs olevan n.100€ ratas. Yksi synkronointirengaskin näköjään poikki ja katkeamispinnat näyttää siltä, että ei ole ihan äsken tapahtunut. En ole koko pakkaa vielä purkanut, pitää vähän opiskella ensin lisää, että miten tapahtuu.
 9. No niin, vihdoin sain laatikon pajan pöydälle pyöriteltäväksi ja kyselinkin tuolla osto puolella 1.1/2" tuuman hylsyä pääakselille. Kävin sitten tänään paikallisesta hydeliikkeestä hylsyn lainaan pullapitkoa vastaan. Laitoin hylsyn mutterille ja varren kiinni. Saman tien varren painosta mutteri aukes. Aika köykäsesti oli kiinni. Toisen pään pienempi mutteri oli sitten vastaavasti jeesuksen tiukassa. Vähän ottanut rattaat siipeensä, laittelen kuvia kunhan viikonloppuna puran loppuun. Voidaan sitten yhdessä arpoa uusitaanko vai välttääkö.
 10. Pitäs vaihdelaatikosta akselilta saada iso mutteri auki ja siihen pitäisi otsikon hylsy hommata. Täällä syrjäkylillä menee jokatapauksessa tilaushommiksi, niin aatelin ensin kysäistä täältä, että onko jollain tarpeettomana? Plussaa ois, jos on 1/2" vääntiölle. Yv. tai o5o3649243 -Mika-
 11. Kiitoksia selventävistä vastauksista. Tää on tällaista, kun tietämätön tuusailee minin kanssa
 12. Eli myöhemmissä on kiinnitys keskireiästä yhdellä isolla pultilla?
 13. Sellaiset siis pitäisi ilmeisesti olla minunkin minissä, mutta eipä ole. Osaisiko joku helppiä vähän ja laittaa jostain spareksen tms. sivuilta linkin, että millaiset mahdollisesti pitäisi olla? Auto siis Morris Mini -72. En uskalla tehdä enää mitään oletuksia vuosiluvun perusteella, kun tässä on ollut niin paljon jo poikkeavia osia alkuperäiseen. Olisiko tuon etukelkan pitänyt jo kaiken järjen mukaan irrota tämän yhdeksän vuoden liikenteessä olon aikana? Tai oletan, että silloin jätetty pois, kun rakennettu uusiksi 2011.
×
×
 • Create New...