Jump to content

johnny

Members
 • Viestit

  764
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  10

johnny last won the day on Elokuu 9

johnny had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä johnny

 • Taso
  God Member
 • Syntymäpäivä 31.07.1984

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Espoo
 • Autotalli
  Ilman autotallia..

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. johnny

  Opetuspoljin R50:in

  itse oon joutunut tekemään aika erikoisiaki rautoja mihin sen vaijerin sai sitten kiinni.. jos vaan pultteja tai muttereita on näkyvillä niin ei pitäisi olla ongelmaa. lattaa vaan yhteen sopivissa kulmissa ja reiät samaan linjaan.
 2. johnny

  cooper -02

  eli kukaan ei ole seurannut.. se on ottanut sillä jo ekat savut ja käynyt jopa heittää pienen rundin. Klik mäki oon vaan nyt joitain pätkiä katsonut niistä videoista, sit korvaan särähti et kuinka se ei malttaisi enää odottaa et pääsisi ajelee sillä töihin. jenkeissä varmaan riittää et sen muutoskatsastaa ja sen jälkeen se on ihan katulaillinen ajoneuvo. vai olikohan se niin et ruotsissa sai rakentaa mitä huvittaa..
 3. johnny

  cooper -02

  en mä sitä tarkottanu.. binky on se classic mini. tämä kaveri rakentaa bmw miniä, r56 tai joku tämmönen. mitsun tekniikka, taka-akselisto ym..
 4. johnny

  cooper -02

  takapään varustelua.. oli tylsää. ja koska itse tekeminen on taas vähän jäänyt nyt kun työtkin ovat alkaneet, se on vieny viimesetki mehut näillä helteillä. osuin muuten sattumalta youtubessa awd mini projektiin.. onko kukaan seurannut? on vähän erillaista se tekeminen siellä. joku voisi lisäillä niitä pätkiä tänne niin ei olla classiceja "huonompia" kun niillä on 4wd projekti.
 5. johnny

  cooper -02

  ja sitten vielä joku visio.. eli vaikka kuva on hieman eri nii lippa on samalla paikalla, mä vaan tein sille sen takapalan ja laitoin jotain random "tarroja", siistin vähän kiinnitysrautaa. ehkei siitä takapalasta tarvitse ihan noin isoa tehdä muttamutta.. pahvilla täytyy sitten hakea se sopiva koko.
 6. johnny

  cooper -02

  tässä taas jokunen kuva työn etenemisestä.. lipan alle laitoin vielä "lipan", jotta suoristaisi sitä vinoutta. vähän vinoksi se jäi vieläkin kun ei oo tapana kauheesti mitään mittailla. alalipan tein kaiken lisäksi kahdesta palasta, koska silmiin sattui osumaan hukkapala jossa oli valmis kantti. ja ne palat on vieläpä erimittaisia. kyllä mä jossain vaiheessa ajattelin et pitää alkaa kokonaan uutta tekemään koska se alareuna oli liian vino sen kutistuskoneen jälkeen ja kulmapalat olisi pitänyt laittaa lipan päälle eikä sen alle, ne oli muutenkin pienemmät ja sen takia se kaartuu nyt liikaa alaspäin. tuli hosuttua sen rälläkän kanssa ja mitähän kaikkea muuta. lippaa levensin silloin yks kerta, silti se taitaa olla liian kapea ja senkin huomasi jotenkin vasta sen jälkeen kun oli alalipan laittanu jo pisteillä kiinni. mut ehkä mä vaan jatkan tätä samaa pask.. ja kun tossa on nyt niin prlkeesti kaikkia niitä saumoja nii ne on kyl kitattava tai tinattava.. en tiedä vielä mut joka tapauksessa niistä pitää päästä eroon ja sen jälkeen maalata se. vaikka alussahan mul oli ajatuksena jättää se ruostumaan samalla tavalla kuin se peiton maski. tai sit tehdä ehkä jopa niin et teipata se vaan nätisti ja tehdä lasikuituversio. ja näkökentästä sen verran et auton sisällä kun istuu nii se ei peitä yhtään mitään, eli aika turha häkkyrä siinä mielessä. no okei reunat peittää jotain mut keskeltä sitä ei kai näe ollenkaan vaikka on melkein lasissa kiinni. kun se katto nyt on mikä on.. kuin pallon ympärille koittaisi jotain rakentaa.
 7. tuttuja juttuja ja siitä ei oo edes pitkä aika kun keksin mikä omassa ykkösavaimessa oli vikana, teki ihan samaa mitä toi sunkin avain. eli omasta oli kide lähtenyt sieltä avaimen sisältä irti ja sen takia se kadotti aina sen yhteyden. laitoin sen kunnolla kiinni ja paritin uudestaan, ei oo sen jälkeen enää avainta kadottanut. sitä avainta voi vähän heilutella ja kunnella kuuluuko mitään "kilinkalin" ääniä. en tiedä mitä ohjeita oot käyttänyt koodaamiseen, mut vähän luulen et se takaisinparitus ei onnistu ku jollain sopivalla softalla.
 8. johnny

  Mini Cooper S / JCW R56 kokemuksia sekä tietoa kaivataan

  niin mut kyllähän se lasivakuutuksenkin hinta nousee jos lasi on erikoisempi tai työläämpi vaihtaa. siinä vaiheessa omaan taskuun täytyy laittaa vaa vähän enempi. kaskon kylkiäisenä sen voi vielä ymmärtää mut kenellä on muka kasko? lasivakuutuksen pois jättämistä voisi ajatella myös ekotekona, ei tulisi lasia vaihdettua kaikkien pikkujuttujen takia.
 9. johnny

  cooper -02

  noniin helteestä ja kaikesta huolimatta jotain on jotenkin edennyt.. putkenpätkät hitsasin katon sivuille kiinni, tasoitin sauman migillä ja laitoin päälle sinkkimaalia. ehkä laitan vielä myös kittiä ehkä en. ja tietysti maalattava mustaksi sitten joskus. itse putki ei ole sitä tavallista tavaratalon teräsputkea vaan jotain paksumpaa, ehkä jopa joku jarruosa jostain kotterosta. eli nämä putket tomii vastakappaleena lipan sivukiinnitykselle. putkiin sisälle tulee pätkä kannenpultista(sattui olemaan juuri oikeankokoinen halkaisijaltaan) pultin hitsaa lattarautaan ja lattaraudan kiinnitän läpipultilla lippaan. tämän kaiken mä oon jo oikeastaan tehnyt, ainoa vaan et latoista täytyy tehdä vielä oikean malliset, vähän taivuttaa vähän kääntää jne. lippaaki tein tai yritin tehdä mut näiden päiden suhteen oli nostettava lopulta kädet pystyyn. en mä saanut niitä tarpeeksi taivutettua en kuumilla enkä millään muullakaan keinolla. joten otin rälläkän ja tein pari viiltoa sinne tänne, lämmitin ja taivutin. että sillain, sitten ne viillotkin meni vielä vähän persiilleen. lipan päät leikkasin irti pistehitseistä ja siirsin loitommalle. takapalaa en ole vieläkään tehnyt. toisen takarenkaista joudun ehkä vaihtamaan lähiaikoina, pyöränkaari on sen verran ottanu renkaaseen et siihen on syntynyt ikävännäköinen ura. laiskuutta.
 10. johnny

  cooper -02

  ollut nyt vähän hidasta tämä tekeminen.. näillä helteillä ei vaan pysty. autolla ajaminenkin jotenkin mahdotonta nyt kun ilmastointi ja puhallin edelleenki pois pelistä. salvat tuli tässä yks päivä, vaikuttivat suht sopivilta. ehkä olisivat saaneet olla hitusen isommat.
 11. johnny

  Mini Cooper S / JCW R56 kokemuksia sekä tietoa kaivataan

  juge.. tuosta tuulilasivakuutuksesta en sanoisi että on ehdoton.. itsellä sama tuulilasi ollut jo ainakin kymmenen vuotta. ennemmin laittaa tuon satasen joka pitäisi maksaa vakuutusyhtiölle, omaan taskuun ja sit jos ja kun tuulilasi kilahtaa niin ostaa niillä uusi. itse olen siis jo tonnin säästänyt tällä tempulla on mullakin halkeama lasissa mutta niin kauan kun se ei vaivaa katsastuksen kavereita, ei se vaivaa minuakaan.
 12. johnny

  cooper -02

  nii meinaatko et koko lippa olisi turhan leveä vai että päät jatkuvat suorina turhaan pitkälle. jälkimmäisestä olen samaa mieltä mut itse leveys on mielestäni ihan ok. se on nyt yhtä leveä kuin katto. saisi olla ehkä jopa leveämpi ja tulla pilareiden päälle. ei näyttäisi niin pieneltä ja samalla rikkoisi vähän rajoja.. tuli tässä mieleen et voisihan noihin päihin, yläpuolelle tehdä vaan rälläkällä muutamat viillot ja käyristää siitä enemmän kattorajan mukaan. se olisi sellaista heikohkoa metal shapingiä mut eipä noita päitäkää oo itse tehnyt joten ei sillä niin väliä
 13. johnny

  CVT vaihteisto

  ai näissäkin on variaattorit.. ikäviä vekottimia. itsekö vaihdoit?
 14. johnny

  cooper -02

  ei tahdo tulla lipasta kovin hyvää tai ainakaan sellaista kun millaisena se siellä mun pään sisällä pyörii. pienellä koneella ei pääse kutistelee tarpeeksi syvälle, sen takia alareunaaki piti kutistella ja sit se alkaa kaartumaan myös edestä katsottuna alaspäin. näkyykin tuossa aiemmassa kuvassa. ensin ajattelin et se ei haittaa ennen kuin sit laitoin lipan siihan paikalleen.. näytti tosi hölmöltä. sit vaivoin sain sen alareunan jotenkin suoristettua. siihen lippaan voisi kai antaa kuumia, jotta se lähtisi syvemmältä kutistumaan. mutta luulen et teen nyt lipalle kuitenkin ensin takapalan ja ehkä myös erillisen alareunan, koska näyttää tällä hetkellä liian pieneltä ja katson miltä se alkaa näyttämään, jos ei auta asiaa/näytä hyvältä, nii sit antaa kuumia. nää on siis jotain jo reilun viikon takaisia säätöjä, sen jälkeen on tullu vaa lomailtua. alareunan suoristuksen takia koko lippa on nyt melkein taas ihan suora
 15. johnny

  cooper -02

  lippaprojekti hieman eteni.. hain motonetistä mondeon vas.puolen sivuhelman. oli halpa 20e. toisen puolen pätkähän oli jo olemassa. rälläköin kulmapalat veks ja pyöräytin millin pellistä keskipalan. noista helmoista jotka jäi tavallaan yli, pystyisi tekemään toisenkin lipan, vähän erilaisen ja eri tavalla tekemällä. joten luultavasti teen kaksi lippaa ja valitsen sitten kai sen sopivimman. ja tuo kaarevuus prkl.. mitä mä kai aiemmin jo manasinkin - on ongelmallinen, visuaalisten seikkojen takia. sivuista ei ehkä kannata tehdä umpinaisia, voi olla et näyttäisi sen jälkeen tosi raskaalta, just sen pituuden takia. muuten, nyt kun on tullut ajeltua jokunen viikko niin on ollu hauska huomata kuinka vanhukset/aikuiset yleensä möllöttävät suu auki kun näkevät auton ja sit esim mopojonnet ei oo moksiskaan, peukkua näyttävät ja käsiä heiluttavat. hellaflush näemmä kuuluu sanavarastoon tai sitten se on jotain muuta.. nuorten ennakkoluulottomuutta tjn
×