Jump to content
MINI² foorumi

johnny

Members
 • Viestit

  684
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  6

johnny last won the day on Toukokuu 1 2016

johnny had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä johnny

 • Taso
  God Member
 • Syntymäpäivä 31.07.1984

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Espoo
 • Autotalli
  Ilman autotallia..
 1. Mini one

  ei mulla vaan.. codesta tulisi mieleen ajonesto ?? mut kaipa se lähtee käyntiin kun kerta kaikki valotkin palavat. nopealla googlauksella tuli esiin tämmöinen.. linkki veikkaavat ilmeisesti akkua tai laturia. en lukenut kovin pitkälle.
 2. Jarrut ottaa alhaalla

  kotikonstein saa ilmattua kunhan sitä ilmaa ei ole itse abs-yksikössä.. eli jos esim yksikköä tai pääsylinteriä ei ole vaihdettu tai järjestelmä ei ole muuten vaan vuotanu kuiviin, niin perinteinen ilmaus pitäisi onnistua. niin ja mä veikkaan vaik pääsylinteriä.
 3. cooper -02

  nyt on pitkä leima.. yleensä jätän ihan vikoille päiville, nyt kolmisen kk "etuajassa". kaikki nää stancehommat jää nyt varmaankin kevääseen vaikka ehtisi täs hetken vielä kesäkumeilla ajella, mut jos talvella sillä joutuu ajamaan nii sit pitäisi taas alkaa riehumaan renkaiden ja säätöjen kanssa. ei jaksa. kojelauta ja ne lämpösäätimet on yhä purettuna, sen tuulilasilämmityskatkaisijan takia. se ei ollutkaan kovin iisi homma toteuttaa, ainakaan minulle. pitäisi kai olla ohajusrelettä ja vaihtorelettä, alkup. johtoja pitäisi laittaa poikki. ei huvittaisi. helpointa olisi käyttää niitä valmiina olevia releitä ja johtoja, mutta kun ei tiedä onko näissä, tuulilasilämmittömissä millaiset valmiudet sellaiseen hommaan. sulakepaikka on tietysti siellä rasiassa mut relettä tai paikkaa sille en minä ainakaan löytänyt. aloin epäillä et tässä olisi erilainen johtosarja mikä tuntuisi kyllä vähän oudolta. laakkosella kävin kysymässä, mut eihän ne siellä ymmärrä mitään.. mistään. levitteli vaan käsiä kun kysyin missä rele sijaitsee. kun kysyin onko näissä samat johtosarjat, sit kuului vaa et jaa a sanoppa se. :D mitään eivät kuulemma näe niistä luetteloista. siis jos et itse näytä sitä osaa sieltä ruudulta, jonka jälkeen tulostat kuvan paperille ja värität sen, niin eivät tajua. mitä tomppeleita. täytyy kai laittaa reklamaatiota. onkohan täällä kellään r50 lämmitettävällä tuulilasilla? voisi vähän vertailla. pitäisi saada hommaa eteenpäin kun lasit alkaa huurtua sen verran helposti näillä keleillä, et olis kiva saada ne säätimet takaisin paikalleen. :b
 4. R53 JCW -06

  eli nämäki ruostuu pesee tai ei.. ;) briteissäkää eivät varmaan tee yhtään mitään jos yksikin korintarkastus on jäänyt tekemättä, ei välttämättä menisi enää putsaamalla.
 5. cooper -02

  laitoin sit minin omat tukivarret taas takas paikalleen, nostin koria ja pyöräytin alut alle. raskasta tämmöinen.. mut pysyypähän jengat kunnossa. yhtä sai putsata ihan tosissaan et lähti lopulta pyörimään. ja kun putkisto oli kerran irti ja leimalle menossa, niin tein samalla uuden pannan tankkia varten. viimeksi olin laiska ja tein vain toisen puolen kun siitä tuli konttorilla sanomista. sen jälkeen vedin vielä taakse uudet jarrulinjat kun tankkia ei ollut edessä. reilut viisi metriä saa putkea varata jos joku muuki täs vaikka innostuu. samalla vaihtui jarrunesteet. laitoin myös uudet levyt taakse. levyistä kiitos foorumilaiselle jonka nimimerkkiä en muista. x) vanhat levyt pistin huvikseni sorviin ja otin jonkun millin pari ehkä jopa kolme pois. lopulta niihin molempiin jäi 7,8mm kun minimipaksuus on kai tasan 7mm. eli pahasti olivat syöpyneet eikä ihan kaikkea edes saanut/viittiny ottaa pois. muutamiin reunakohtiin jäi pieniä koloja. voi olla et katsastan uusilla ja sen jälkeen vaihdan levyt vielä kerran ja ajan ne ensin ihan loppuun ennenkuin lyön uudet takas kii. :b
 6. Harvemmin tarjolla olevia osia

  entäpä valkoinen takaluukku??
 7. Rivieran matka

  noi moket on kyllä ihme kokkareita.. mut vani on asiallinen. en tiennytkään et niistä on tuollaisia lasiversioita olemassa. ilmeisesti kuitenkin jonkun paikallisen askartelema.
 8. cooper -02

  jokohan sitä kehtais alkaa stancetarroja liimailemaan.. tuota oveakin on ihmiset kauhuissaan tuijotellu, kuinka se nyt autossa voi olla ton näköinen. mut tuollainenhan se on kai ollut jo kohta vuoden. eikä sitä itse enää edes oikein ajattele tai "käsitä" et sen kuuluisi olla musta. d-: kaikkeen tottuu.
 9. cooper -02

  nyt on ylemmät tukivarret vaihdettu myös. perä seilaa vieläkin vaikka mielestäni säädin aika hyvin "kohilleen". ovat vähän ikävät säätää kun lukitusmutterit on sivulla ja pakoputki sen verran edessä et ei näe koko mutteria. koko putkiston joutuu irroittamaan, yksi syy lisää vaihtaa kylkiputkiin. muutenhan auto on ihan ok. liikenteessä aiheuttaa hämmennystä.. sormilla osoitellaan ja käsillä demonstroidaan toisilleen et kuinka ne pyörät on vinossa. auton voisi viedä leimalle mut ei oikein tiiä et miten ne suhtautuu noihin tukivarsiin? pitääkö niille niistä jotain papereita esittää? voi olla et laitan vielä kerran minin omat romppeet kiinni ja katsastan niillä. sillai pääsee melkein jopa helpomalla, koska fillaritki joutuu vaihtamaan toisiin . fillareista muuten sen verran, et etummainen vanne oli menny täs yks päivä halki. auto oli ruudussa ja huomasin et rengas on ihan tyhjä. pumppasin täyteen ja ajoin töihin, ajattelin että renkaassa oli reikä. mitään ei löytynyt, aloin tutkimaan vannetta ja löysin halkeaman n15cm pitkän. hitsaus-sauman vierestä, ilmeisesti rasitusmurtuma. nämä etummaiset pellit tulivat minin mukana kun sen ostin eli ovat oletettavasti vuosimallia -02 toisin sanoen vanhat ja tällä hetkellä lähes umpiruosteessa(sisäpuolelta). ruosteessahan ne olivat jo kun mä aloin niitä levittämään ja varmasti se hitsaaminenkin vaikutti siihen et tuollainen halkeama pääsi syntymään. siinä ei sit auttanu muu kun hitsata se umpeen. nyt voi sanoa et on hitsattu vanne d-: jos joku aikoo joskus pellejä levittää nii levittäkää uudenkarheita.
 10. cooper -02

  sovittelin hieman röörejä paikalleen.. sit vielä joku roverin kasi pellin alle! voisi olla aika nautinto ;D gm lätkäki roikkuu valmiina. mut tuolta se auto näyttää tällä hetkellä edestäpäin
 11. cooper -02

  montahan astetta siinä olisi.. kolme neljä ? vähän kun se rengas olisi pyöreämpi ja matalampi niin voisi säätää kunnolla sisälle. tällä hetkellä maavaraa sen verran että hidasteista pääsee yli lähes ilman pohjan raapimista. ensin täytyy vaan lähes pysähtyä. takapyörät hankaa mutkissa koteloihin. edessä mikään ei ota mihinkään nyt kun vanteen et on eri kun niissä edellisissä. muovihärpäkeillä..
 12. Kärry Miniin

  mitämitämitä.. täällähän rakennetaan jotain rottaa 8) mä luulin et te ootte kaikki pussihousuja. on kyl silti turhan kliini. laita vaik kilpi roikkumaan ketjuilla ??? ja jerry jonnekkin
 13. cooper -02

  nyt ollut 185 alla jo jonkin aikaa, ihan siedettävä koko, tai sitten silmä on vaan jo niin tottunut. isohkon miinuscamberin takia meni isosti aurauksen puolelle, pitkittäisiä tukivarsia säädin mitä säädettävissä oli, mut eipä juuri auttanut. ilmeisesti joutuu ylemmmät tukivarret myös hankkimaan, jos niillä saisi vähän suoristettua. edestä leikkasin iskarin yläpäälle isomman aukon ja säädin kaiken miinukselle, ei pyörän asento juuri muuttunut.. googlaamalla haeskelin muiden virityksiä, nii kaikissa ne pyörät on lähestulkoon suorassa. niin ja etummaiset fillarit on edelleen liikaa sisällä, mietin jos sinne laittaisi vaan jotkut limput väliin. edestä katsottuna takarenkaat pistää myös liikaa silmään, taaksehan mä laitoin sen takia jotain roiskeläppää. nyt eteen pitää myös kehitellä jotain.. porukka tuppaa laittamaan valtavia helmalevikkeitä mun kai tarttis vääntää siihen pakoputket. 3" C:-)
 14. Rengasliikkeet netissä

  karhula ja paaljon käytettyjä nakkeja ;) ja rahdin voi neuvotella weks.
 15. cooper -02

  jouset pitäisi varmaan ottaa pois ja hiekkapuhaltaa tjn ja jättää talviajot väliin. mennä dösällä töihin :'( muttamutta laitoin rangasta vanteelle ja sovitin autoon. kokeilin sekä 175 että 195.. 175 sen lisäksi et se oli hel**** paha venyttää vanteelle nii siitä tuli vieläpä ruma :P 195 oli jo parempi ja sen olisi voinut jopa jättää jos vanne ei tulisi niin paljon ulos. joutuu säätää negalle sen vertaa et alkaa olla hyvän maun rajoissa, ja sen jälkeen pitäisi säätää vielä lisää et saisi koria alemmas. keskiötä pitäisi siirtää mut melkeinpä ennemmin tekisin kokonaan uudet pellit. ja tekisinkin. hommasin vielä 185 levyiset, ovat varmasti paremmat kuin 195, mut eivät kuitenkaan täysin pelasta tuota epäkohtaa. mietin jos laittaisi vähän roiskeläppää taakse, niin olisi rengas edes hieman piilossa. ei pistäisi niin pahasti silmään.
×