Jump to content

johnny

Members
 • Viestit

  787
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  11

johnny last won the day on Elokuu 18

johnny had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä johnny

 • Taso
  God Member
 • Syntymäpäivä 31.07.1984

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Espoo
 • Autotalli
  Ilman autotallia..

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. johnny

  cooper -02

  onse vaan niin kaunis.. tuossa ylhäällä siis nomutjoo.. nyt ajellaan taas 17 tuumasilla, maavaraa melkein puoli metriä. laitoin minin omat tukivarret ja otin lipan pois. takapyörät näyttää siltä kun niissä olisi pos camberi. ?? toinen takarenkaista muuten räjähti joku viikko kaks sitten.. olikin ikävä homma vaihtaa uus tilalle auto oli melkein maassa ja kun sen sai lopulta tunkattua niin tajusi et eihän siellä mahdu pyörimään kuin se oma levitetty vanne. hohhoijaa.. sunnuntaina kävin vähän autoa läpi katsastusta varten ja vilkaisin samalla sen lattiamaton alle kun piti laittaa airbägin ym piuhat takas penkkiin kiinni, ollu jo viime talvesta asti irti sen vesitulvan takia ja mitään jaksanu silloin laittaa kunnolla kiinni. poljin ja penkki pois edestä matto ylös ja yllätys se on ihan läpimärkä. leikkasin maton kokonaan irti ja laitoin muut romppeet takas kiinni. nyt pitää seurailla mistä se vesi tulee. muutoin auto kats.valmis. kun on leima laitan minin ehkä halliin kevättä odottelemaan ja hommaan vaan jonkun ämpärin talviautoksi tai laitan b7 kuntoon. lattia lähtenyt jo ruostumaan sen veden takia, vedin kohdat kirkkaiksi ja laitoin vähän maalia. toi on siis kaasupolkimen kiinnitysrauta. teillä muilla voi olla ihan sama juttu.. eikun mattoja repimään auki.
 2. johnny

  Mini r53 low.

  vmaxxit sit mulle kun siirryt (keväällä) pusseihin vai mitä
 3. johnny

  Austin van -62

  joo älkää vaan entisöikö enempää.. ajat tommosella ja oot tyytyväinen
 4. johnny

  cooper -02

  tästä tiputin hieman etupäätä..
 5. johnny

  cooper -02

  siinä se nyt on.. mustana. takapää vaatisi nyt kyllä sen varapyörän. ja etupää ärsyttävän ylhäällä. taitaa olla vmaxxin paikka.
 6. johnny

  cooper -02

  tajusin tossa yks päivä et lipan sivuja pitää vähän muuttaa.. eli alareunat laittaa samaan linjaan katon kanssa, koska ne oli vähän hölmösti yläviistoon. niinpä laitoin taas vähän peltiä pisteillä kiinni. tänään maalasin sen kokonaan, samotein lattaraudat. mut ei pohjia ei lakkaa..
 7. johnny

  Minien jäämistöä

  joo paaliin vaa kaikki neljä
 8. johnny

  Mini city

  joissain korjaussarjoissa on joissain ei.. mut mitä sä niillä muilla hiluilla, tiivisteet vaihdat niin se on siinä seinämät tarkistat etteivät oo ihan.. entiset.
 9. johnny

  cooper -02

  noniin kiinnitysraudoille tein pidemmät tapit, reiät ja kierteet. lipan päälle suihkuttelin hieman mattamustaa ja laitoin jotain tarroja.. nyt alkaa olla asiallisen näköinen. jätän sen varmaan tuollaiseksi ehkä lisäilen vähän lisää pisteitä sinne tänne ja maalaan myös alapuolelta ettei lähde ihan kauheesti ruostumaan. ajelin jo tänään lippa kiinnitettynä, ei suhise eikä kolise. elieli se olis nyy täsä. kojelautaa vähän kasailin myös.. annoin sen tuulilasilämmityskatkaisijan olla ja löin vanhalla säätöpaneelilla kiinni. lisäilin tup.syt.pistokkeita. kaksi kpl eteen piiloon(naville joka tulee alas ja jollekin muulle) ja kaksi kpl sinne peilinsäätöläpyskään. auxille pitää keksiä vielä joku paikka jostain ja navin karttoja pitäisi myös yrittää päivittää ennen kuin laittaa soittimia takas kiinni.
 10. johnny

  Mini r53 low.

  joo pusseja vaan sinne alle, kaikki muu alkaa olla nähty..
 11. johnny

  R53 valojen koodaaja pk-seudulta

  itse en käytä miniä saattoautona mut muaki ärsyttää et valoja ei saa pois päältä auton käydessä/virtojen ollessa päällä tai vastaavasti päälle silloin kun auto on sammutettu. mut ei jaksa tehdä mitään.
 12. johnny

  cooper -02

  lipan koristelua.. olut tölkeillä. tulee varmaan sakkoa kaikki edelleen pisteillä kiinni, en oo vieläkään päättäny et kittaisko vai mitä sille tekis..
 13. johnny

  cooper -02

  sain taas lippaa vähän tehtyä.. lisäsin ne kulmapalat ja panin toiset pultit, nyt se pysyy jo itekseen. keskeltä n. 20mm tuulilasiin. keskikinnitystä mihin tulisi niitä salpoja en ehkä teekkään vaan jatkan niitä sivutappeja vähän pidemmälle, et tulevat putkista esille.. sitten vaan reikä, kierteet ja ruuvilla kiinni. kuvissa näyttää aika suoralta mut ei se ihan niin suora ole. metallinväri ei oikein istu.. pitää kokeilla jossain vaiheessa shopata se mustaksi tai joksiki ruosteen väriseksi.
 14. johnny

  cooper -02

  nonniin.. tulikin heti ensimmäiseksi poliisit "sivistettyä" neljänkympin alueella tuli poliisi vastaan, tekivät uukkarin ajoivat hetken perässä ja pysäyttivät. puhalluttivat ja kyselivät millaista on ajaa tuollaisella camberilla ja naureskelivat et onhan härskin näköinen. vähän epäilivät myös et onkohan ihan laillinen viritys, mut päästivät kuitenkin jatkamaan matkaa. ei siinä mitään, olivat mukavia heppuja. joo en oo nähny et mineissä olisi ollut edessä sellaisia hurjia hellafail cambereita. mineissä tuo tolpan alakiinnitys on vähän ongelmallinen kun se ei anna muuttaa olka-akselin asentoa iskariin nähden ja pelkästään pitkät alatukivarret tuskin riittäisivät. fail niin.. mut sehän on myös vähän kuskista kiinni et miten niiden esteiden yli mennään. tässä pari esimerkkiä. joko näin tai näin.
 15. johnny

  cooper -02

  nyt on vasemman käden sormet ollu jo kai viidettä viikkoa paketissa niin en oo saanut oikein mitään tehtyä.. ihmetellyt vaan japanin touhuja ja liimaillu hieman tarroja. oon ehkä joskus maininnutkin et noi tarrat tuntuu vähän apinoimiselta mut kaipa niitä täytyy olla. ajella ja sivistää ympärillä olevia ihmisiä.
×