Jump to content
MINI² foorumi

johnny

Members
 • Viestit

  715
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  7

johnny last won the day on Tammikuu 15

johnny had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä johnny

 • Taso
  God Member
 • Syntymäpäivä 31.07.1984

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Espoo
 • Autotalli
  Ilman autotallia..
 1. cooper -02

  eilen pesin auton bilteman shampoolla.. kyllä tuli puhdasta. tää on nyt eka kerta sen maalauksen jälkeen ja varmaan moneenmoneen kuukauteen. oli auto alkanu muuttumaan kaikesta siitä suolasta jo valkoisen väriseksi. nyt se on sen maalauksen takia puoliksi kiiltävä ja puoliksi matta. keväällä kun ilman lämpenee niin voisi myllyttää koko auton. laitoin myös toisen roiskeläpän paremmin tai oikeastaan tein sen paremmin raskaskumimatosta ja siinä samalla sitten huomasin kun läppien etäisyyttä lattiaan mittailin et korin oikea puoli onkin 1cm alempana. ihmettelin kun läppä näyttää isommalta vaikka molemmat ovat yhtä alhaalla. noo säätöki saa jäädä kevääseen. poistin kuvasta ja autosta joitai härpäkkeitä et näkee kuinka puhdas se on. :-P ja tuota oikeanpuolimmaista voi taas yrittää arvuutella.
 2. R55 akun lataus

  jos näitä huoltovapaita tarkoitat niin kyllähän niihinkin lisäillään.
 3. MCS kytkimen painelaakeri

  ei vaan kyllä se tulee sieltä alakautta.. ja vääntää saa varmasti mut jos laiskuutta ja itseluottamusta löytyy niin onnistuu kyllä.
 4. Kuvien lataus.

  sit ei valitettavasti onnistu.. x)
 5. MCS kytkimen painelaakeri

  hyviä fotoja holkki! r56sta en tiedä mutta r50stä laatikon saa irti ilman et pudottaa kelkkaa pois.. tämä niille joille korjaamot alkavat pudottamisella uhoamaan. :-P
 6. cooper -02

  ai noita kotteroita ei sitten kukaan tunnistanut.. noh jääköön salaisuudeksi. minissä ei oikeestaan mitään uutta, edelleen ajelen ilman lämpösäätimiä, onneksi on edes defa. penkinlämmitintäkään ei oo, eikä jakkaran turvatyynyä, kaasupoljin on vain pyhällä hengellä kiinni. kaikki sen vesivuodon takia. mä sitten myöhemmin tajusin et kun minullahan ei takavalot ollut sen ruostekorjauksen jälkeen millään kiinni, ne oli vaan painettu paikalleen muttei kiristetty millään mutterilla. joten mä arvelin jos se vesi olisi sitä kautta päässyt lattialle asti. sen takia kaikki on nyt vaan osittain kiinni, et ne saa nopeesti pois edestä jotta pääsee tarkistaa mitä maton alla tapahtuu.. mut sit tuli pakkaset ja kaikkea muuta ja jotenkin mini taas vähän jäi ja unohtui. nyt en tiedä mitä siellä tapahtuu.
 7. R55 akun lataus

  myyntimiehen mukaan.. heh kävi varmaan jännitteen mittaamassa ja totesi et on alle 13. ts vaihtokunnossa. :-p jos auto lähti heti käyntiin kun kelit vähän lämpeni, nii tuskinpa siinä akussa ollu mitään vikaa, kennoja oikarissa tai muuta hauskaa. olisi pitänyt vaan ladata se hyvällä laturilla ja ajella vielä seuraavat 2-3 vuotta. itse "kunnostin" just pari viikkoa sitten jonkun 7-8v vanhan fordin akun, lisäsin vähän vettä ja panin lataukseen. nyt lähtee mini ongelmitta käyntiin vaikka ulkona -20 ja kans paljon pätkäajoa.
 8. Levityspalat

  kun pyörä lähtee omille teille sen "mitä huvittaa"- limpun takia ja sattuu viel joku onnettomuus sit kaivetaan suurennuslasit esiin. ei pidä rohkaista liikaa.. varsinkaan laittomuuksiin. x)
 9. mielipide autosta

  itselleni tuli r4 mieleen.. kun kyseessä kerta myynti-ilmoitus niin siihen on varmaan laitettu vaa jotkut pölyiset fillarit, vanteetki näyttäis olevan vielä eri väriä. alunperin ollu ehkä ihan tyylikäs levipelleillä varustettuna joita ei sit raaskinu antaa auton mukana pois. säästi ne nelivetoon :-P
 10. cooper -02

  tuosta ekasta kuvasta voi yrittää taas arvuutella et mitä kaikkia kokkareita siinä on. melkoinen mobilisti täytyy olla jos kaikki kolme pystyy tunnistamaan. : P kahvoja ja peilejä ei jaksanut alkaa irroittelemaan, lasinkin laskin vain alas. täytyy jossain vaiheessa putsata se lakkapölystä. ja oven jouduin maalaa kahteen kertaan kun ekalla yrittämällä tuli pohjat tehtyä vähän hätiköidysti.
 11. cooper -02

  nyt tuli tehtyä vähän maalaushommia.. ovi alkoi ruostumaan ulkopuolelta sen verran pahasti uudestaan, et se oli otettava sit uusintakäsittelyyn. sisäpuoli on edelleen hyvä mut senhän mä maalasin ja lakkasin silloin saman tein. mut tän ulkopuolen kanssa sama homma kuin viimeksi, paitsi et tällä kertaa käsittelin myös brunoxilla, sitten vähän kittiä ja filleriä. samalla maalasin takaluukun kahvan/rek.valo riman ja takalyhtyjen ympäristön ja lakkasin kyljet kokonaan. maalina käytin jotain audin mustaa.. sitä oli hyllyssä ja vaikutti äkkiseltään suht samansävyiseltä. audin musta natsaa ihan hyvin minin omaan väriin jos vertaa vaikkapa tuohon takaluukkuun.
 12. Vettä jalkatilassa

  joo autossa on ilmastointi mut ei tuu koskaan oikein käytettyä.. meinaatko että se kaikki olisi ollut kondenssivettä? ja tuosta vedenpoistoreiästä en ole tiennytkään, mistähän sellainen löytyy?
 13. Vetoakselien suojakumit

  noniin nyt päästiin asiaan.. tästä voisi pitää vaikka pienen luennon. mutta siis jos hyvän haluaa nii ei tarvita ku hyvänlaatuinen päältäpujotettava kumi (ei mitään kivikovaa oem p#%&¤! :b) ja oikeankokoinen puristettava klemu tosin varmempi olisi rosterinen nippuside ja sen kun pyöräyttää vähintään pari kertaa kumin ympäri niin alkaa olla aika idioottivarma myös suolaisissa keleissä. mutta koska te ajelette näillä vaa kesäisin nii puristettavatki menee mainiosti. akselin ympärille tulevan kohdan voi laittaa vaikka laastarilla. x)
 14. Vettä jalkatilassa

  ketä on ollu tämän ongelman kans tekemisissä täällä? releitä etsiessä huomasin et matto on märkä.. nostin maton, vettä varmaan reilu pari senttiä. lämmitystä ei oo ollut pitkään aikaan, joten mietin ensin et jos johtuis kosteudesta :b mut googlaamalla selvisi et muilla on ollu vastaavia ongelmia, ainoo vaan et kaikilla on joku eri kohta mistä se vesi on tullut sisälle. etu- ja takasivulasin välistä, ovitiivisteen välistä, a-pilarin välistä, tuulilasin välistä, kattoluukun ja lisäjarruvalon välistä, ja sitten kaikkien mahdollisten läpivientien välistä. niin ja itse tarkistin ensimmäisenä pyöränkotelon mut toisin kuin kaikissa muissa kotteroissa niin tässä ei tietenkään ollut mitään.
 15. R53 JCW -06

  nojoo sitähän se tekee, katkoo jotain releitä polttoainepuolella, mut kun itselle kävi niin et jossain vaiheessa ykkösavaimella ei saanutkaan enää ku pelkästään virtoja päälle, muuten oli ihan mykkä. toistuvasti kun käänteli avainta edestakaisin niin lopulta lähti käyntiin. tarkistin heti herätteen, oli ok. sen jälkeen kokeilin toista avainta, lähti ygösellä. vilkaisin vikakoodit, ajonesto herjasi ykkösavainta, poistin vikakoodit ja paritin avaimen uudestaan, lähti ygösellä. tosin tätä riemua kesti ehkä kuuden käynnistyksen verran ja sen jälkeen se taas "kadotti" avaimen. ennen kuin alat starttia irti repimään, niin tarkista nyt ainakin ettei siellä ajoneston puolella ole mitään vikaa päällä. se ei kyl enää viittaisi siihen, jos ei kerta kakkosavaimellakaan onnistunut. ja laitoitki tos että startti ottaa virtoja, tarkoitit sillä varmaan just herätettä etkä jatkuvia? ja myös sen maan voisi vilkaista?
×