Jump to content

johnny

Members
 • Viestit

  774
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  11

johnny last won the day on Elokuu 18

johnny had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä johnny

 • Taso
  God Member
 • Syntymäpäivä 31.07.1984

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Espoo
 • Autotalli
  Ilman autotallia..

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. johnny

  cooper -02

  nonniin.. tulikin heti ensimmäiseksi poliisit "sivistettyä" neljänkympin alueella tuli poliisi vastaan, tekivät uukkarin ajoivat hetken perässä ja pysäyttivät. puhalluttivat ja kyselivät millaista on ajaa tuollaisella camberilla ja naureskelivat et onhan härskin näköinen. vähän epäilivät myös et onkohan ihan laillinen viritys, mut päästivät kuitenkin jatkamaan matkaa. ei siinä mitään, olivat mukavia heppuja. joo en oo nähny et mineissä olisi ollut edessä sellaisia hurjia hellafail cambereita. mineissä tuo tolpan alakiinnitys on vähän ongelmallinen kun se ei anna muuttaa olka-akselin asentoa iskariin nähden ja pelkästään pitkät alatukivarret tuskin riittäisivät. fail niin.. mut sehän on myös vähän kuskista kiinni et miten niiden esteiden yli mennään. tässä pari esimerkkiä. joko näin tai näin.
 2. johnny

  cooper -02

  nyt on vasemman käden sormet ollu jo kai viidettä viikkoa paketissa niin en oo saanut oikein mitään tehtyä.. ihmetellyt vaan japanin touhuja ja liimaillu hieman tarroja. oon ehkä joskus maininnutkin et noi tarrat tuntuu vähän apinoimiselta mut kaipa niitä täytyy olla. ajella ja sivistää ympärillä olevia ihmisiä.
 3. johnny

  Miniin Hondan moottori...

  tässä on vielä yksi vaihtoehto.. lasikuitu keula ja näitä klik joka nurkkaan. videolla myös ohjeistetaan kuinka ne kuuluu laittaa. helppoa.. työkaluistakaan ei tarvita ku iskuporakone ja joku hassu avain.
 4. johnny

  Starttiko kaput, Mini R50 1,6?

  ei sillä tiivisteellä ole mitään merkitystä kummin päin se siellä on. putsaa vaan ne pinnat kunnolla
 5. johnny

  Öljynpaineet hävisi tyhjäkäynnillä.mini one-04

  vaihdoitko suodattimen? ehkä johtuu siitä.. varmasti oikea? oikeinpäin? mitäs öljyä sä sinne laitoit?
 6. johnny

  Cooper R53

  jaahas tervetuloa projektit osastolle ratista sen verran et sitä on ehkä turha lähteä mitenkään entisöimään, hommaat vaan suoraan sen kolmipuolaisen, se on hienompi ja sitä on mukavampi pyöritellä. r56 rinkula ilmeisesti sopii myös, wilbon on ainakin sellaisen onnistunut laittamaan. sellainen olisi vielä vähän asiallisempi. defan pistoke on todella alhaalla, kuten itsellänikin ja sopivalla kelillä se on kyllä useasti lumessa/loskassa/jäässä.
 7. johnny

  Mini r50 takapyörän laakeri/napapaketin vaihto

  joo putsaus riittää, ne tahnat voi unohtaa.. turhaa sotkemista. varsinkin jotkut pyränpultit! MIKSI? raskaskalusto on sitten erikseen.
 8. johnny

  Opetuspoljin R50:in

  jarrupolkimen takana on yksi mutteri ja pultti joita voisi mun mielestä ainakin käyttää ja tarvittaessa ottaa vähän tukea vasemman jalan lepuuttajan alla olevista pulteista jos tuntuu et böijaa turhan paljon. sellaisen kolmijalkaisen kun tekee tarpeeksi paksusta tavarasta niin eiköhän tuo kestä.
 9. johnny

  Opetuspoljin R50:in

  ok.. en tiedä, en ole miniin tehnyt tuollaisia asennuksia. jos muistaa nii täytyy tänään vilkaista mitä sieltä löytyy.
 10. johnny

  cooper -02

  rakentakaa vaan ihan itse sellaiset sivulle aukeavat takaluukkunne tuollainen perälauta tyyppinen olisi ihan hauska, mut siihen ei voi varafillaria oikein kiinnittää ja katolle mä en niitä romuja halua laittaa.
 11. johnny

  Opetuspoljin R50:in

  itse oon joutunut tekemään aika erikoisiaki rautoja mihin sen vaijerin sai sitten kiinni.. jos vaan pultteja tai muttereita on näkyvillä niin ei pitäisi olla ongelmaa. lattaa vaan yhteen sopivissa kulmissa ja reiät samaan linjaan.
 12. johnny

  cooper -02

  eli kukaan ei ole seurannut.. se on ottanut sillä jo ekat savut ja käynyt jopa heittää pienen rundin. Klik mäki oon vaan nyt joitain pätkiä katsonut niistä videoista, sit korvaan särähti et kuinka se ei malttaisi enää odottaa et pääsisi ajelee sillä töihin. jenkeissä varmaan riittää et sen muutoskatsastaa ja sen jälkeen se on ihan katulaillinen ajoneuvo. vai olikohan se niin et ruotsissa sai rakentaa mitä huvittaa..
 13. johnny

  cooper -02

  en mä sitä tarkottanu.. binky on se classic mini. tämä kaveri rakentaa bmw miniä, r56 tai joku tämmönen. mitsun tekniikka, taka-akselisto ym..
 14. johnny

  cooper -02

  takapään varustelua.. oli tylsää. ja koska itse tekeminen on taas vähän jäänyt nyt kun työtkin ovat alkaneet, se on vieny viimesetki mehut näillä helteillä. osuin muuten sattumalta youtubessa awd mini projektiin.. onko kukaan seurannut? on vähän erillaista se tekeminen siellä. joku voisi lisäillä niitä pätkiä tänne niin ei olla classiceja "huonompia" kun niillä on 4wd projekti.
 15. johnny

  cooper -02

  ja sitten vielä joku visio.. eli vaikka kuva on hieman eri nii lippa on samalla paikalla, mä vaan tein sille sen takapalan ja laitoin jotain random "tarroja", siistin vähän kiinnitysrautaa. ehkei siitä takapalasta tarvitse ihan noin isoa tehdä muttamutta.. pahvilla täytyy sitten hakea se sopiva koko.
×