Jump to content

johnny

Members
 • Viestit

  802
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  11

johnny last won the day on Elokuu 18 2018

johnny had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä johnny

 • Taso
  God Member
 • Syntymäpäivä 31.07.1984

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Espoo
 • Autotalli
  Ilman autotallia..

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. johnny

  mobiilin rakentelua.

  noniin pussihousut, erivärisistä tuotteista se lähtee.. aika koominen pätkä.
 2. johnny

  cooper -02

  ai katoppa, mä en löytänyt edes tuollaisia.. kiitti karvalakki googlailin noita hieman lisää ja ilmeisesti antaisivat 1.25 astetta neg. camberia. tuli mieleen et tommoinen vetää puslan varmaan vinoon mut siellä suositeltiinki jotain caster puslia noiden kaveriksi. kolmesataa puntaa koko setti. melkein kyl pitäis hommata vaikka ovat aika sikahintaiset mut nyt jokainen aste on tärkeä.
 3. johnny

  R53 2002 lopetti toimintansa

  tulevaisuudessa sitten.. yleensä riittää kun auton alta pamauttaa kakkosnelosella tankkiin
 4. johnny

  cooper -02

  japanin(?) mini miniflushscene klik vanhassa cabrioletissa klik etucamberi kohillaan, mut on ilmeisesti pussipirssi. itse alkanu taas miettiä et tekis omat camberlevyt kun noista nykyisistä loppuu säätö kesken. ettiny myös säädettäviä tukivarsia eteen tai edes jotain "pidennettyjä" mut ei oo tullu vastaan. ja varapyörätelinettä täytyisi alkaa myös suunnittelemaan.
 5. johnny

  360BHP TURBOCHARGED MINI

  ilman scuuppia olisi kyllä asiallisempi mut turbo tuossa keulilla sopii kuin nenä päähän mun mielestä
 6. johnny

  360BHP TURBOCHARGED MINI

  eiku toi jannu kyseli jossain kohtaa et mikä laatikko siinä on ja heitti et "what gearbox is it, stock mini oane..?" eikö näissä kaikissa oo alhaalta ruuvattavat? sinne vaan öljypohjan tilalle siinä oli ilmeisesti jossain vaiheessa joku 460 brittihevosta mut sit se laski ne tohon kolmeensataa.. ja nostaa taas kunhan saa ensin crveen laatikon sinne paikalleen ja muutta auton awdeeksi. tässä on parempi pätkä ja speksit
 7. johnny

  360BHP TURBOCHARGED MINI

  kaikki te olette jo varmaan ehtiny tätä kuolata, mut laitetaan nyt silti eli ahdettu vhuuuutecci minin omalla laatikolla(?)
 8. johnny

  cooper -02

  okei, kilometrejä ei mullekaan tuu kovin paljon, eli kolmisen vuotta ja about 30k km se oli näitä autodocin nettikauppoja, alennettu hinta oli 7,16e mut niillä on aina niitä alennuksia. se oli silloin halvin twinpaketti, boschilaisia. nyt kun vilkaisin nii maksavat 7,07e ja esim ridexin sulat 6,30e. en sitten tiedä mitä tulevat posteineen maksamaan. itse tilasin vähän isomman satsin audijuttuja nii samalla otin sulat miniin. kyllä, johnny cashKai
 9. johnny

  Cooper S -05 "BRG"

  sitten kun joskus joudut aukomaan näitä sun extraliimalla liimattuja liimapultteja, saatat olla toista mieltä. pitäisi muutenki lailla kieltää tämmöiset kaikenmaailman kierrelukitteet. ruoste on sitä varten. laakereihin voitte käyttää vapaasti
 10. johnny

  cooper -02

  läpi meni että heilahti.. valokuviosta tuli korjauskehotus. iskarit edelleen hyvässä iskussa about kaikki 70 pinnaa per nurkka. montas vuotta sä holkki niillä ajelit.. vuoden kaks? plus itse parisen vuotta. et tän verran tämä bc alusta nyt ainaki kestää.
 11. johnny

  4wd Mini

  no ehkä toi -perstuntuma- termi ei nyt ollut ihan osuvin.. siis jos vertaa näitä heppuja seppään. niin nämä piirtävät ja laskevat ja saksivat kun taas sepällä on "vain" silmät. ymmärrättekö pointin? tietysti seppä ei takomalla saa mitään sisäpuhallinkoteloa tehtyä mut olihan siellä.. kolmannen kerran! ne helv... jarruputket! ja.. levikkeet, ovipaneelit ja varmaan jotain muutakin joita ei vaan piirretä pahvimallin mukaan ja taivutellaan kanttikoneella vaan se tehdään tyyliin työstetään/tarkistetaan, työstetään/tarkistetaan.. eli sellaista "rehellistä" tekemistä zero!
 12. johnny

  Kupla.

  ne oli ilmeisesti kutistettu siellä sen verran pieniksi..
 13. johnny

  4wd Mini

  en tiedä onko tämä nyt pahasti sanottu mut tuollainen insinöörimäisyyshän tuosta rakentelusta paistaa läpi kaikki on viivaimella piirretty ja laskettu. ovaalia muotoa kaverit eivät ole kai tehneet kertaakaan.. sellaista "perstuntumalta" tekemistä tässä ei siis ole yhtään. valitettavasti. jopa niitten jarruputkien tekeminen sivuutettiin.. mutmut.. ovat erittäin osaavia omassa lajissaan. x) älkää bannatko minua tämän takia.
 14. johnny

  cooper -02

  ja ritke forrester meni metsään.. "rinkelimersu" oli jo lähempänä, kyseessä siis audi mersuista puheen ollen.. 204 korinen poltteli hetken aikaa, mut kyllä rinkeli on rinkeli. takana olevankin saa tunnistaa, kiva sivukuva ja kaikki! tosin väristä pitäisi jo kyllä tunnistaa. miniin saapui osat, sivupeili ja pyyhkijänsulat.. toinen sulista on sentin pidempi, nyt näkee ulos varmaan ihan eri tavalla. vanhoilla motonetin 5e maksavilla sulilla mentiin viitisen vuotta, uudet maksoivat 7e .. !
 15. johnny

  cooper -02

  taisi selvitä mistä vesi tulee.. ilmeisesti a-pilarista tai sitä pitkin se vesi laskeutuu ja lopulta päätyy lattialle. foorumeilta lueskelin et osa on vaihtanut ovitiivisteitä ja jotkut tehneet jotain omia virityksiä joilla ovat saaneet vesivanan muuttamaan suuntaa tjn?? itse en oo vielä perehtynyt et mitä siinä pitäisi tehdä.. tällä hetkellä odotellaan miniin jotain pikkuosaa, nii sit pääsis katsastaa. talviautonkin hommasin jo, keula täytyy vaan ensin pistää nättiin pakettiin kun oli hirveen osunut. voi arvuutella mikä tötterö on kyseessä.
×