Jump to content
MINI² foorumi

johnny

Members
 • Viestit

  739
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  8

johnny last won the day on Kesäkuu 11

johnny had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä johnny

 • Taso
  God Member
 • Syntymäpäivä 31.07.1984

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Espoo
 • Autotalli
  Ilman autotallia..

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. johnny

  cooper -02

  innostuin omia tarrojakin sunnittelemaan.. tai oikeastaan kun tuota "lowest" tekstiä ei tuntunu saavan oikein mitään, joten sen olisi joutunu kai custom logona tilaamaan jostain. niin sama oli sitten tehdä siitä enemmän itselle sopiva. toi pallukka tekstin perässä on sitten slammed dot. värin laitoin muuten vaan. lasiin on kyl tarkoitus liimailla vain valkoista.
 2. johnny

  cooper -02

  ehkä erivärisenä eri tyyliseen? niin jos ei puskuria viitsi alkaa pilaamaan niin sehän on oiva paikka.. mitäs meinasit lyhyellä kilvellä? ilman eu lätkää vai? ritke olet asian ytimessä.. tää on R.S.C.LPS eli rat stance culture low profile scene
 3. johnny

  cooper -02

  siinä nyt jonkinnäköinen oma visio tuosta lipasta katon päällä. rekkarikilven kun siirsin toiseen paikkaan, muuttui auton ilme täysin ainoo vaa et se voisi olla vielä vinossa. puskuria hieman yksinkertaistin poistamlla rekkaripaikan kokonaan ja jatkoin sivulla olevia puolipyöreitä pätkiä yhtämittaiseksi(samanlainen kuin takana). jotain se vielä vaatisi, mut ei välttämättä enää sitä suoristusta mitä oon täs monesti miettinyt. lisävaloja kokeilin myös, mut ne ei kyl oikein istunut.. mihinkään.
 4. johnny

  Renkaat

  itselläni oli 225/50 nastat seiskapuolikkailla ja suunniilleen samoilla etoilla. pakon edestä. hyvin raapii takana
 5. johnny

  cooper -02

  niin liiallista positiivista noi keskeltä säädettävät on kyl kätevät.. pääsee ilmeisesti säätämään vaikka olisi putki kiinni. omasta jouduin jatkuvasti irroittamaan. ei tunnu olevan virkavalta kiinnostunut, ei ainakaan silloin viime kesänä ollu, vaikka tuli monesti vastaan ja perässäki muistaakseni ajeli.
 6. johnny

  4wd Mini

  no hitto.. ehkä me sit nähdään POKS pätkäki joskus.
 7. johnny

  cooper -02

  joo nykyään on niin helppoa kun ei tarvita enää mitään.
 8. johnny

  Mini R53 menee huoltoon ja kone irti

  no mut mä laitoin ton pinokkion tonne ja kyllähän niitä tulee paketeissa, mut ne on kai sit tosiaan pelkästään näitä jotka on painelaakerin kaa risteytettyjä. joo älä vaihda sitä, ei me muutkaan sitä vaihdettu.
 9. johnny

  4wd Mini

  briteissä.. kuumia kesäpäiviä? totta kai se on huomioitu. siellähän on ilmastointinkin varmaan ihan turha.
 10. johnny

  Mini R53 menee huoltoon ja kone irti

  jos joku osa ei ole selvästi rikki parempi olla koskematta mut jos kelkka pudotetaan niin putsatkaa se tehostajan pumppu siitä pölystä, muutenhan siellä ei kai ole oikein mitään, jos kerta puslatkin on jo vaihdettu. kytkinsylinteri tulee kai tuon paketin mukana vai oliko tää 53n kytkin vaijerikäyttöinen?
 11. johnny

  R56 pickup bongaus

  noo.. jos pitäisi valita kumpaa lähtee museoon tai mihin tahansa ihmettelemään tavallista gp:tä vai tuota "pilattua" niin mä ainakin valitsisin jälkimmäisen.
 12. johnny

  cooper -02

  tänään säädin jo kolmatta kertaa kohilleen tuota alustaa.. tai takapäätä nyt lähinnä. enää ei juuri ota kaariin ja on suht matala ja aurauksenkin sain pois. ei pompi enää. keula on liian ylhäällä mut sille ei oikein voi mitään ja fillaritkin on turhan suorassa ja liikaa sisällä. lautasista voisi ehkä niitä reikiä jyrsiä pidemmälle mut ero voi silti olla ihan olematon. vanteet teen ehkä uudet, jos nämä nykyiset ei olisi niin ruosteiset niin olisi voinut siirtää sitä keskiötä vaan pikkasen kauemmas. tänään tuli ajatus rakentaa katolle pieni lippa, siihen tuulilasin päälle. niitä näkee esim just rodeissa ja tämmösissä. pitäisi joko porata reikiä tai hitsata suoraan kattoon. ja sisälle kokeilen virittää sellaista verhon tyyppistä, mut ei kankaasta vaan puuhelmistä. ja tää tulisi myös sinne kattoon tuulilasin rajalle. sellaisen voisi kuvitella olevan jossain intialaisessa taksissa. sitten puskuriin oon ajatellu laittaa pyöreitä vanhoja lisälyhtyjä mahdollisimman alas mut sitä ennen vaan pitäisi tehdä puskurista sellainen suora.. niinkuin joskus silloin suunnittelin.
 13. johnny

  cooper -02

  noniin laitoin vknloppuna taas pellit alle, ei raaskinu ajella enää kitkoilla. tolpissa oli hiukkasen putsaamista, kun koko talvenhan mä sillä alusta ajelin mut hyvin lähtivät silti pyörimään. tankoja kun laittelin kiinni nii huomasin et yksi puslista on jo väljä. yhden kesän se kai oli siellä kiinni. uskomatonta. seuraavaksi pitäisi laittaa sisustaa vähän kasaan. ennen ja jälkeen
 14. johnny

  O: lukkopulttiadapteri (löytyi jo)

  itse availen omat xzn kärkihylsyllä.. muistaakseni 16mm. motonetissä maksaa vitosen.
 15. johnny

  Valojen pesimet veks?

  lyhtyjäkö niillä jäähdytellään vai mihin se tarve perustuu?
×