Jump to content

ZepeteuZ

Members
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

ZepeteuZ last won the day on January 31

ZepeteuZ had the most liked content!

About ZepeteuZ

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Tampere
 • Interests
  Pienoismallit
 • Autotalli
  Austin 2D Mini 850-MK-II -69

Recent Profile Visitors

2,199 profile views
 1. ZepeteuZ

  Projekti Papu

  Popniitti on loistava tuote mutta ministerillä käyvät ainoastaan lattiamaton nepparikiinnitykseen.Turbo 69:n systeemi riittää mainiosti yhteen projektiin.Rei'itin varmasti helppaava työkalu.
 2. Tuossa näkyy uusitun/vanhan rajat hyvin. Ei olisi tarvinnut ruosteen takia uusia noita etupohjiakaan mutta kun olivat niin kuin perunasäkit niin vaihdoin "Pesun"kestäviin!
 3. Empä ottanut. Oli pohja valtaosaltaan täysin terve,kiitos hyvien massauksien. Uusin kuskinpuolen etulattian hieman tuon poikkipalkin alle. Repsikan kohdilta jätin vanhat syvän "kaukalon"reunaan saakka korinumeronkin vuoksi.Kuskin penkin korvakkkeet oli hitsattu ko.palkkiin kiinni jotka leikkasin 100 mm leveänä kaistana pois. Siitä näin palkin sisällekin hyvin todetakseni sen terveeksi.Onhan tuo suht helppo uusia.
 4. Kiitos ajatuksista/kommenteista. Perinteet kunniaan siis.
 5. Menee varmasti useita vuosia perinteisillä nesteillä varsinkin kun huoltaa säännöllisesti.Mietin vaan tulevaisuutta,jos pikkuhiljaa ruoste kanavissa lisääntyy ja ohuet linjat syylärissä alkavat entisestään supistua,niin antaako litku ihmeellinen sen parempaa vakuutusta tulevaisuuden ajoille.
 6. Pitäisi toimia kyllä. Se ainehan on huomattavasti kalliimpaakin. Mielenkiinnosta vaan että kun on näitä lämpöongelmaisia niin tämä olisi yksi ratkaisu,tosin järjestelmä pitää puhdistaa hyvin ja paineella kuivata. Uusi syylärikin maksaa sen reilun satkun.
 7. Onko kokemuksia vedettömästä jäähdytysnesteestä?Kun on esillä tämän tästä lämpöongelmista helteillä ruuhkissa. Kiehumispiste korkeampi kuin vesisekotteisella ja vaihtaa ei tarvitsisi.Eikä ruostuta kanavia.Vesiglykolin vaihtoahan suositellaan n.parin kolmen vuoden välein.
 8. ZepeteuZ

  Dunlop vanne

  Pääasia ettei kiiltävä. Satin black kuulostaa hyvältä vaihtehdolta. Saattaapi olla että kova käyttö pesuineen on tehnyt pintaa mataksi.
 9. ZepeteuZ

  Dunlop vanne

  Toivoinkin vähän näin. Jotenkin vierastan tuota kiiltävää. Mutteritkin ovat sitten erilaiset näköjään. Ja nuo keskikupit tietysti.
 10. ZepeteuZ

  Dunlop vanne

  Tuli hankittua old school Dunlopit ja tiedustelen tuon mustan osuuden kiiltoastetta?Matta,puolikiiltävä vaiko kiiltävä? Keskiötarrat uudet jo on ja mukana tuli kupitkin jotka ovat yllätys yllätys muovia. Laitan orkkismetalliset kromatut ja niihin nuo uudet tarrat.Näitähän on uustuotannossakin ja kuten kuvasta näkyy on kiiltoa aikalailla.
 11. Pintamaalaus odotuttaa joten silläaikaa voin fixata etupenkit.Alaosan puhallan lasimurskalla ja maalaan. Superlonit menee vaihtoon kuten penkin verhoilutkin kokonaisuudessaan.Selkänojasta löytyi lappu tekstillä "Tämä osa pysyy ajoneuvossa lähetykseen asti"
 12. Hyvä juttu! Omassa -69:ssä on pyöreämpi takaselkänojan reikä,sinulla näköjään tuo ovaalin tapainen.
 13. Ootko Brittiosasta kysynyt?
 14. Samaa sävyä tulossa mk 2:een. On tuo kyllä tosi hyvässä kuosissa,omakin oli mutta lähti lapasesta.Luulisi käyvän kaupaksi. Olisin ostanut heti jos tämä olis ollut myynnissä neljä vuotta sitten. Sen verran kova oli minikuume.
 15. ZepeteuZ

  Austin van -62

  Mahtionnittelut hienon kiesin johdosta!!
×
×
 • Create New...