Jump to content
MINI² foorumi

ZepeteuZ

Members
 • Viestit

  159
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  7

ZepeteuZ last won the day on Tammikuu 8

ZepeteuZ had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä ZepeteuZ

 • Taso
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Tampere
 • Interests
  Pienoismallit
 • Autotalli
  Austin 2D Mini 850-MK-II -69

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 646 profiilin katselua
 1. Poljintuki

  Asia selvitetty,en juottele takas.Kiitos kaikille!
 2. Poljintuki

  Tässä detaljeja
 3. Poljintuki

  Tämän teorian voisi uskoa. Kyllä tuotos on selkeästi prässin jäljiltä. Mutta josko Imperial vielä kertoisi kantansa.
 4. Poljintuki

  Herää kymysys että asennanko sen takas vai en???
 5. Poljintuki

  Hyviä ehdotuksia mutta en usko painumaan koska pelti ei käyttäydy noin terävästi jos siihen tulee ulkoinen paine.Tässä on selvästi ollut vaste eli muotti jotta noin selvärajainen pokkaus tulee mutta vaihtoehdot ovat vähissä,myönnetään.
 6. Poljintuki

  Tässä päänvaivaa myös tänne foorumiin.Asiaa puitu on jo MCFF:n Fb sivuilla ja kukaan ei toistaiseksi ole ko.nappulaan törmännyt eikä liioin kuullut.Kyseessä on siis kuskin kaasujalan kantapään alla oleva n.25 x 60 mm prässätty kiilapala. Kuvista näkee selvästi ettei kyseessä ole kyläsepän tekele.Lattia oli alkuperäinen ja tuo pala oli siinä. Ihmetystä aiheuttaa myös se että jos tämä on tehdaslainen tekele niin miksi vain vasemmalla? Luulisi oik.puol. ohj. olevan myös.(Tosin oven puolella.) Nyt täytyy pyytää Imperialin kommenttia tähän perin mystiseen asiaan. Auto missä tämä oli on Austin Mini MK 2 Saloon 850 cc vm.-69
 7. C-pilariverhoilu

  Newtonilta tuli ilmoitus että tänä aamuna lähti näytepalat,ilmaiseksi. Hienoa ja nopeaa toimintaa.
 8. C-pilariverhoilu

  Plyyshi sai huutia vaikka hyvin olikin tehty koko auton verhoilu ko.materiaalilla. Cumulus grey eli orkkisverhoilu löytyi onneksi alta kohtuu hyvässä kunnossa. Kojelauta hyllyineen ja juuri nämä C-pilarit vaativat uudistuksen. Lieneekö niitten väri valkoinen,likaisen valkoista oli kojelaudan plyyshin alla mutta rikki.Onko jollain nurkissa cumulus greyn sävyisiä sisustus emmeitä,etupenkkiin lähinnä tarve.Tilaamalla tietysti uudet Newtonilta saa. Näytepalat sieltä jo tilasin.
 9. C-pilariverhoilu

  Onko C -pilariverhoilun alla jokin pahvi,kovalevy tms?Itselläni oli verhoiltu plyyshillä ja niiden alla ei ollut mitään.
 10. Austin mini 850 -69

  Ei tule vielä,koko ajan pusketaan mahdollisimman pitkään omatoimisesti, silti kokeneiden tietopankkia/osaamista nöyränä ja kiitollisena hyödyntäen.
 11. Austin mini 850 -69

  Hannulat comiin pistin meiliä,tosin ajattelin mennä ja tilata joltain tarrapuljulta tekstit joista yleensä hyödynnetään itse kirjaimet kun kehys otetaan irti. Aattelin hyödyntää ne kehykset,liimata se etupaneeliin ja "töpöttää" valkoisella maalilla,sitten heti kehys irti tuoreena.Olishan näitä koko etupaneelitarroja joissa tekstit olisi valmiina mutta en pidä oikomisesta vaan haluan alkuperäisen kaltaisen. Empä usko suurempia ongelmia tuottavan niin tuon edellisen kuin myöskään Smithsin infotekstin ihan itse tehtynä.
 12. Austin mini 850 -69

  Koriin sovitettu ovet ja luukut sekä puskurit. Myös lämppäri on hinkattu kuosiin,vain tekstit vielä ja Smithsin info vasempaan kylkeen.
 13. Austin Mini 850/1275.-69

  Onko tuo putki sulla kiinni korissa vai pyöritteletkö vain koria sen ympärillä?
 14. Mini 1000 -78

  Toinen -69,etujalkatilat vaihdoin "Pesun"kestäviin kun entiset oli kuin perunasäkillä hakattu,ei ruosteessa. Helmatkin vaihdoin kun halusin varmistaa ettei sisällä ole ylläriä,ei ollut,tervettä oli. Takakelkan alla olikin jo puuhaa...
 15. Meni jo!!! M: Korjausohjekirja

  Löytyykö -69:n mk 2 tiedot? Jos löytyy niin ostan poies!
×