Jump to content

ZepeteuZ

Members
 • Content Count

  214
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

ZepeteuZ last won the day on January 31

ZepeteuZ had the most liked content!

About ZepeteuZ

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Tampere
 • Interests
  Pienoismallit
 • Autotalli
  Austin 2D Mini 850-MK-II -69

Recent Profile Visitors

2,125 profile views
 1. Samaa sävyä tulossa mk 2:een. On tuo kyllä tosi hyvässä kuosissa,omakin oli mutta lähti lapasesta.Luulisi käyvän kaupaksi. Olisin ostanut heti jos tämä olis ollut myynnissä neljä vuotta sitten. Sen verran kova oli minikuume.
 2. ZepeteuZ

  Austin van -62

  Mahtionnittelut hienon kiesin johdosta!!
 3. ZepeteuZ

  Maadotteisuus

  Tämä on minulle olennainen tieto koska ostaessani omani se oli miinusmaadotteinen,tosin moottorikin oli eri mitä luki papereissa ja moni muukin asia oli vaihtunut.Imperial muistanee koska vaihtui ja oliko kakkosissa jo miinusmaadotteisia joukossa?
 4. ZepeteuZ

  Maadotteisuus

  Foorumilaisiakin kiinnostanee tietää milloin muuttui plusmaadoitus miinusmaadotteiseksi? MK 1:ssä oli kait plussapuolella mutta vaihtuiko -69MK 2:n jälkeen miinukseksi? Eli vasta kolmosissa jolloin oli näitä varoitustarrojakin.
 5. ZepeteuZ

  Projekti Papu

  Ilo on tehdä kun on kunnon työkalut ja puitteet,hyvältä näyttää!
 6. Silti olen hyvin kriittinen itselleni monista vaiheista. Ajatellut että tämänkin olisin voinut tehdä paljon paremmin jos olisin älynnyt. Mutta kun ei ole näin totaalista läpikäymistä koskaan tehnyt niin eipä sitä hiffaa kaikkea.Mukavaa tätä on ollut tehdä koko ajan ja komppaavat kommentit auttavat,kera avartavien näkemyksien ja kokemuksien!Kiitos siitä!
 7. Nöyränä kiittäen kannustuksesta!
 8. Sisäosat maalattu,putkilinjoja asenneltu ja runkoja soviteltu. Pyörien päälle heinäkuussa ja pintamaalaukseen elokuussa. Pohjien loppuhionta 400:lla ja viimeistelytiivistykset saumoihin.
 9. IKH:lta olen ostanut muutaman kappaleen paketeissa. Löytyy niin UNF kuin UNC.
 10. Nöyrä kiitos tiedoista!
 11. Mukava kuulla historiatietoja näihin liittyen. Muistaako Imperial oliko näissä kakkosissa standardeissa kuvanmukaiset kumimatot kautta linjan? Nuo etupalat on mutta ilmeisesti lattiaverhoiluja ei ole enään olemassa eikä uustuotannossa. Musta vaiko harmaa plyyshi olisi oikea vaihtoehto? mustanharmaathan ovat nuo palat.
 12. No niin,verhoiluja saapui nopsaan Newtonilta ja kaikki oli hyvässä kuosissa ja aivan priimaa! Kävi kuitenkin niin että tilaamani penkin päälliset tulivat väärällä kuosilla. Kysyin heiltä miksi näin kävi?Enkö ilmaissut rallienklannilla tarpeeksi hyvin tarpeita? He vastasivatkin heti ja sanoivat että kun ilmoitin heille auton olevan ,-69 MK 2 ,päättelivät niin että kyseisessä vuosimallissa pitäisi olla nämä heidän lähettämät. Kun lähetin kuvan heidän kuvastostaan ja omasta penkistä(kuvat)totesivat minun penkin kuosin olleen -62,-63 mk1:ssä?? Tiedustelivat että josko minun minissä olisi penkit vaihtuneet jossain välissä? En todellakaan usko moiseen. Koirankopin kanssa jo asiaa pohdittiinkin ja ajattelin kysellä muilta onko tullut tällaisia verhoiluja vastaan? Saumat ovat kuumasaumatut,vanhemmissa lienevät tikatut. Näissä raidat jatkuivat selkäpuolelle jonkun matkaa.Lupautuivat kylläkin vaihtamaan näihin mitkä oli,pitää vaan palauttaa nuo väärät. Ovipahvit,taskunpohjat,c-palat,kojetaulu ym.olivat huippuhyvin tehty ja pahvitkin käsitelty jollain parafiinin tapaisella kosteuden estämiseksi. Ennen olikin muovit taustalla ja myydäänhän niitäkin edelleen.
×
×
 • Create New...