Jump to content

ZepeteuZ

Members
 • Content Count

  235
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

ZepeteuZ last won the day on October 20

ZepeteuZ had the most liked content!

About ZepeteuZ

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Tampere
 • Interests
  Pienoismallit
 • Autotalli
  Austin 2D Mini 850-MK-II -69

Recent Profile Visitors

2,248 profile views
 1. Löytyykö kätköistä ko.Lucas vilkunrelettä?
 2. ZepeteuZ

  Austin 1100 MK2

  Nämä ovat hienoja ja vähemmän nähtyjä! Myötuulta projektiin n:ro 2!
 3. ZepeteuZ

  Austin Mini 850 -70

  Kiinnostavaksihan tämä osoittauikin,kuvia vaan jakoon kovasti.
 4. Selkänojiin jää vanhat hyväksi todetut pehmusteet. Hieman lisäfylliä sivuille pistin. Istuinpehmikkeet menivät vaihtoon kokonaan. Toisen kumilevyn vaihdoin kun oli kiinnityksistään revennyt.Pieni miinus oli Newtonilta kun eivät olleet ommelleet valmiiksi kanavaa selkänojan sivun alapäähän tulevalle taitettavalle metallilevylle. No onneksi omasin suutarinneulan,koukkumallisen niin sain käsin ommeltua.Kaikki superlonit ym.pehmusteet ja liimat hommasin Tampereen Vaahtomuovilta Tre talon läheltä
 5. Vihdoinkin on mini saanut lopullisen värin ylleen. Jousituskin on paineistettu alustavasti.Lopulliset säädöt sitten kun kone on paikoillaan.Toinen etupenkki vielä verhoiltava ja sitten jarrut käsittelyyn.On tämä vaan hieno vaihe projektissa. Optimistisesti ensi kesän ajoihin...
 6. Vihdoinkin on mini saanut lopullisen värin ylleen. Jousituskin on paineistettu alustavasti.Lopulliset säädöt sitten kun kone on paikoillaan.Toinen etupenkki vielä verhoiltava ja sitten jarrut käsittelyyn.On tämä vaan hieno vaihe projektissa. Optimistisesti ensi kesän ajoihin...
 7. ZepeteuZ

  Projekti Papu

  Popniitti on loistava tuote mutta ministerillä käyvät ainoastaan lattiamaton nepparikiinnitykseen.Turbo 69:n systeemi riittää mainiosti yhteen projektiin.Rei'itin varmasti helppaava työkalu.
 8. Tuossa näkyy uusitun/vanhan rajat hyvin. Ei olisi tarvinnut ruosteen takia uusia noita etupohjiakaan mutta kun olivat niin kuin perunasäkit niin vaihdoin "Pesun"kestäviin!
 9. Empä ottanut. Oli pohja valtaosaltaan täysin terve,kiitos hyvien massauksien. Uusin kuskinpuolen etulattian hieman tuon poikkipalkin alle. Repsikan kohdilta jätin vanhat syvän "kaukalon"reunaan saakka korinumeronkin vuoksi.Kuskin penkin korvakkkeet oli hitsattu ko.palkkiin kiinni jotka leikkasin 100 mm leveänä kaistana pois. Siitä näin palkin sisällekin hyvin todetakseni sen terveeksi.Onhan tuo suht helppo uusia.
 10. Kiitos ajatuksista/kommenteista. Perinteet kunniaan siis.
 11. Menee varmasti useita vuosia perinteisillä nesteillä varsinkin kun huoltaa säännöllisesti.Mietin vaan tulevaisuutta,jos pikkuhiljaa ruoste kanavissa lisääntyy ja ohuet linjat syylärissä alkavat entisestään supistua,niin antaako litku ihmeellinen sen parempaa vakuutusta tulevaisuuden ajoille.
 12. Pitäisi toimia kyllä. Se ainehan on huomattavasti kalliimpaakin. Mielenkiinnosta vaan että kun on näitä lämpöongelmaisia niin tämä olisi yksi ratkaisu,tosin järjestelmä pitää puhdistaa hyvin ja paineella kuivata. Uusi syylärikin maksaa sen reilun satkun.
 13. Onko kokemuksia vedettömästä jäähdytysnesteestä?Kun on esillä tämän tästä lämpöongelmista helteillä ruuhkissa. Kiehumispiste korkeampi kuin vesisekotteisella ja vaihtaa ei tarvitsisi.Eikä ruostuta kanavia.Vesiglykolin vaihtoahan suositellaan n.parin kolmen vuoden välein.
 14. ZepeteuZ

  Dunlop vanne

  Pääasia ettei kiiltävä. Satin black kuulostaa hyvältä vaihtehdolta. Saattaapi olla että kova käyttö pesuineen on tehnyt pintaa mataksi.
 15. ZepeteuZ

  Dunlop vanne

  Toivoinkin vähän näin. Jotenkin vierastan tuota kiiltävää. Mutteritkin ovat sitten erilaiset näköjään. Ja nuo keskikupit tietysti.
×
×
 • Create New...