Jump to content

ZepeteuZ

Members
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

ZepeteuZ last won the day on January 31

ZepeteuZ had the most liked content!

About ZepeteuZ

 • Rank
  Senior Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Tampere
 • Interests
  Pienoismallit
 • Autotalli
  Austin 2D Mini 850-MK-II -69

Recent Profile Visitors

2,069 profile views
 1. IKH:lta olen ostanut muutaman kappaleen paketeissa. Löytyy niin UNF kuin UNC.
 2. Nöyrä kiitos tiedoista!
 3. Mukava kuulla historiatietoja näihin liittyen. Muistaako Imperial oliko näissä kakkosissa standardeissa kuvanmukaiset kumimatot kautta linjan? Nuo etupalat on mutta ilmeisesti lattiaverhoiluja ei ole enään olemassa eikä uustuotannossa. Musta vaiko harmaa plyyshi olisi oikea vaihtoehto? mustanharmaathan ovat nuo palat.
 4. No niin,verhoiluja saapui nopsaan Newtonilta ja kaikki oli hyvässä kuosissa ja aivan priimaa! Kävi kuitenkin niin että tilaamani penkin päälliset tulivat väärällä kuosilla. Kysyin heiltä miksi näin kävi?Enkö ilmaissut rallienklannilla tarpeeksi hyvin tarpeita? He vastasivatkin heti ja sanoivat että kun ilmoitin heille auton olevan ,-69 MK 2 ,päättelivät niin että kyseisessä vuosimallissa pitäisi olla nämä heidän lähettämät. Kun lähetin kuvan heidän kuvastostaan ja omasta penkistä(kuvat)totesivat minun penkin kuosin olleen -62,-63 mk1:ssä?? Tiedustelivat että josko minun minissä olisi penkit vaihtuneet jossain välissä? En todellakaan usko moiseen. Koirankopin kanssa jo asiaa pohdittiinkin ja ajattelin kysellä muilta onko tullut tällaisia verhoiluja vastaan? Saumat ovat kuumasaumatut,vanhemmissa lienevät tikatut. Näissä raidat jatkuivat selkäpuolelle jonkun matkaa.Lupautuivat kylläkin vaihtamaan näihin mitkä oli,pitää vaan palauttaa nuo väärät. Ovipahvit,taskunpohjat,c-palat,kojetaulu ym.olivat huippuhyvin tehty ja pahvitkin käsitelty jollain parafiinin tapaisella kosteuden estämiseksi. Ennen olikin muovit taustalla ja myydäänhän niitäkin edelleen.
 5. Olen kiinnostunut jos kuvanmukaiset
 6. Alustamassa ruiskutettu ja väriä päälle,alkaa mukavasti taas edistyä. Seuraavaksi korin kittauksia,hiontaa ja filleröintiä. Tarkoitus lykätä pyörillään trailerille ja maalaamoon. Rungothan ovat jo valmiina asennettavaksi.
 7. ZepeteuZ

  4wd Mini

  Ja 22.jakso
 8. Kori sai epoksia pintaan,verhoiluja fixattu ja osaa niistä ei voi enää pelastaa taikka niitä ei ole edes olemassa. Kiiruusti kalliimpia artikkeleita tilasin ennen mahdollista brexitiä. Moottorikin on paloina ja hyväksi aihioksi todettu.Kojelaudan/c-pilarin verhoilun värikuosi tuotti ihmetystä kun väri ei ollutkaan white. Kyseessä olikin Grey headlining. Kiitos hyvälle ja nopealle Newton Commercialille! Pyysin yksi sunnuntaiehtoo sähköpostilla tarjousta,vastaus tuli maanantaina aamupäivällä ja sanoivat pistäneensä harmaan kangasmallin postiin,se tuli omaan laatikkoon keskiviikkona!?!!
 9. ZepeteuZ

  Verhoilusta

  Onko verhoilu ollut yleisesti musta, edessä ovien taskunpohjissa? Vai onko ollut oviverhoilun värinen kuten takana? Olen tilaamassa Newtonilta ja tarjoavat mustaa eteen kun heidän mielestään se kuuluu olla niin??? Itselläni penkit ,ovipahvit ja hattuhylly Cumulus Grey.Kojelauta,katto C-pilareineen Headlining Grey(vaalean harmaa)Käsittämättömän nopeaa ja hyvää palvelua ko.verhoilupuljusta saa!! Sunnuntaina pistin meilin niin aamulla vastasivat ja lähettivät vielä yhden näytepalan. Keskiviikkona oli jo postilaatikossa???!!
 10. Hieno on,käypi minullekin mainiosti.
 11. ZepeteuZ

  Projekti Papu

  Ompa lähtenytkin hienosti!
 12. ZepeteuZ

  Austin van -62

  Toi on ollut hiano,toivottavasti vieläkin.
×
×
 • Create New...