Jump to content

mini850

Members
 • Viestit

  97
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  2

mini850 last won the day on Maaliskuu 8 2017

mini850 had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä mini850

 • Taso
  Full Member

Profile Information

 • Location
  Kaarina

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mini850

  Austin van -62

  Nyt on tuo tekniikka kait siinä kunnossa jotta voi mennä katsastussedän pakeille, jarruissa nyt uudet kengät, sylinterit, letkut ja osa putkista, kytkin kunnostettu, pyyhkijät, valot ym, sähköt käyty läpi ja tuota sisustaa vähän siistitty, toki on vähän väärän aikakauden etupenkit, mutta eikös nekin aikanaan muutu oikeaan malliin, ei muuta kuin odottamaan lumien sulamista ja kevät aurinkoa, (ovipahvit vielä hakusessa)
 2. mini850

  O: Matot ym

  Ihan vaan kangasmattokin käy.
 3. mini850

  O: Matot ym

  Ostan MK1 mattosarjan tai ainakin etupään maton sekä ovipahvit joko mustat tai kuskinoveen harmaan. t.Matti o4oo123567
 4. mini850

  Austin van -62

  Joo ton pakeliitti puhaltimen laitan, kun vaan saan sen verran vielä autoa koottua, että pääsee ajelemaan ja saa kytkimen säädettyä, sitten puhallin kiinni.
 5. mini850

  O: DUNLOP LP918

  Onko kellään myydä otsikon mukaista tai vastaavaa vannetta? o4oo123567 t.Matti
 6. mini850

  Takajarrut

  Niitä vähän epäilinkin, pitää saada auto tarpeeksi ylös jotta vaihto vähän helpottuu.
 7. mini850

  Takajarrut

  Pikku ongelma tuon vanin takajarrujen kanssa, vaihdoin kengät ja sylinterit, osan putkista . mutta oikeaan takapyörään ei tule painetta, paineentasausventtiili tai mikä nyt onkaan, se päästää kyllä nesteet ulos molemminpuolin, en nyt muuta keksi kuin putki ilmeisesti jostain tukossa, nestettä kyllä tuli silloin, kun avoin jarrut.olen kyllä koittanut myös alipaineella ilmausruuvista, ja normaalisti ilmaamalla.???
 8. mini850

  Austin van -62

  Olishan tuollainen aikaste hieno peli, mutta jos nyt vaan ihan norkkuna ja etuvetona mennään
 9. mini850

  Austin van -62

  Kattelin vielä sitä ovea , kun ei oikein istu, näyttääkin olevan korjattavissa, on ovitaskun päistä murtunut, niin sen takia on niin vetelä, katotaan nyt, kun vaihdan saranat ja vähän ompelen migillä, miksi muuttuu
 10. mini850

  Austin van -62

  Olihan tää ihan Nettiautossa vapaassa myynnissä!!!
 11. mini850

  Austin van -62

  Kiitos taas tiedoista, en meinaa mitään museoautoa varmaankaan tehdä, ihan vaan harrastepeliksi, saa sitten vaikka myöhemmin, jos ja kun tulee noita puuttuvia ja muuteltuja osia vastaan.
 12. mini850

  Austin van -62

  Sähköt pelaavat kylläkin, vaikka johdot on miten sattuu, pensapumppukin alkoi heti naputtamaan, kun pistin akun kiinni ja virrat päälle, valot ok, ja lähti käymään, toki pensalinjassa joku vuoto joka pitää korjata seuraavaksi, nyt on nuo jarrut menossa, oli säädöt hyvin voideltu liikkuivat kevyesti, muutenkin ihan ok, paitsi sylinterit jumissa, kytkimen sain jo pelaamaan, ehkä viikon päästä pääsee koeajolle tai sitten ei....
 13. mini850

  Austin van -62

  Minkälainen puhallin on näissä vaneissa ollut? koska oikeassa sisälokasuojassa ei ole ainakaan mitään reikiä puhaltimen kiinnitykseen, ilmaputken päässä oli kyllä kuvan mukainen puhallin, mutta onko tuo alkuperäinen? Ja niitä Cooperin osia on kyllä siihen viritelty, eikös tuo mittarin kehys ja kiinnikekin ole samoin maski ja ne listat ovissa sekä vanteet, toki niistäkin yksi uupuu, alkuperäinen maski rikottu ilmeisesti suodattimen vaihdon helpottamiseksi??
 14. mini850

  Austin van -62

  Pääkaupunki seudulta hain, rekisteröity vaan aikoinaan Turun ja Porinlääniin, koska kilvessä T, Lattiassa on lyhyelle kepille tehty reikä joka peitetty pellillä tai joko näissäkin oli se reikä vakiona?
 15. mini850

  Austin van -62

  Jep jep, kyllä siinä on kaikenlaista "pientä" laittamista, katotaan mitä saan aikaiseksi.
×
×
 • Luo uusi...