Jump to content

xstr

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

About xstr

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Helsingin maalaiskunta
 • Autotalli
  Cooper S R56LCI -11
  Vihreää British Racing Green autoilua
  + BMW E90LCI -11

Recent Profile Visitors

1,001 profile views
 • olli

 1. xstr

  Ratin Mini merkki

  Mitä maksaa originaaliosa?
 2. xstr

  R56 takakontti

  Löysin mun R56 LCI:stä tuon saman, mutta auto on erittäin laajoilla varusteilla muutenkin. En tiedä onko kaikissa.
 3. Mulle ei toiminut juutubelinkki. Mulla perä kolisi ja noilla kumipuslien vaihdolla lähti kolina. Arvelisin että ne myös sinulla vaihtokunnossa. Foorumilla ollut aikasemmin juttua, että ne kovettuu ajanmyötä joten ne kannattaa vaihdattaa kun ei kovinkaan paljoa maksa. Kolinoihin katsastusmies voi olla paras kaveri löytämään väljyydet.
 4. Miltäs tuo jakso Mini asiantuntijoiden mielestä näytti? Tällä forumillla en ole pahemmin tuosta mekaanisen ahtimen 100 000 mailin isosta huollosta näkynyt keskustelua. Onko Euroopan huolto-ohjelma jontekin erilainen. Katon repsotuksestakaan ei ole pahemmin mutistu. Liittyisiköhän ongelma kuumuuteen.
 5. xstr

  Lasikattoluukut

  Taisin kokeilla Cooper Countrymanin luukkua (ihan uutta autoa) koeajolla ja takaosa ei muistaakseni auennut. Joten olisiko tuo erilainen kuin Coopereissa?
 6. Paljonkohan tuosta tulee mittarivirhettä ja mihin suuntaan. ...Meteorologit iltapäivälehdissä tosin juuri nyt sitä mieltä että kesärenkaiden osalta RunFlat asiaa voisi jäädä pohtimaan koko talveksi
 7. Onko tuoreempia kokemuksia RunFlateista R56:sen alla.. Minulla Continental SportContact 3 SSR 205/45/17 on toiminut melko asiallisesti. Myt renkaat on vaihtokunnossa ja pitäsi päättää jatkaako samalla continentalilla vai vaihtaisiko esim GoodYearin ei RFT renkaaseen. Suunnilleen samaan hintaan löytyy. Jännä tuo 205/45/17 koko, ei löydy näköjään kovinkaan monen liikkeen vakiomallistosta. (Bemarista lähti Bridgestonen Potenzat muistaakseni RFTnä vaihtoon. Koko 225/45/17 veteli aivan eri tahtiin kun nuo 205:t.)
 8. Osaakos joku sanoa saisiko R56:sen adaptiiviset valot (kaarrevalot) toimimaan tuossa valot aina päällä moodissa. Joutuu kääntämään automaattiasentoon valot että alkaa lyhdyt kääntymään.
 9. Milenkiintoista. Oliko pohjilla H&K setti, jota sanot karmeaksi. Itse puukorvana ihan tyytyväinen H&K:n soundeihin.
 10. xstr

  Koriste vai lelu ;D

  Reilu vuosi MCS:n ostosta ja vajaa 20 000 km tullut meillä mittariin. Tästä n. 4 000 km taisi tulla parissa ensimmäisessä viikossa.
 11. Onko muilla kokemuksia Mini Connected toiminnoista R56LCi autossa. Ajattelin jos valjastaisin iPad minin lähes kiinteästi autoon usb:llä. iPadin latauskaapelilla kiinnitettäessä musiikki ei toiminut, mutta mm. apsit sai luettua auton dataa. Nyt olen tutkaillut lightning kaapeleita netistä ja alkuperäinen maksaa vähintään 70 euroa. Amazonissa on myynnissä iso joukko kaapeleita joissa on ylimääräinen audio liitäntä myös puhelimen/padin päähän. Amazonissa tämä yksilö näyttää ehkä lupaavimmalta tarvikemallilta: https://www.amazon.de/Interface-Lightning-Ladeger%C3%A4t-Adapter-passend/dp/B073H263B3/ref=sr_1_fkmr1_2?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1499931006&sr=1-2-fkmr1&keywords=BMW+lightning+y+cable+ipad Android laitteena minulla on Moto G (3rd gen) ja sen osalta Apple music toimii BT:n yli, mutta albumien kuvat puuttuu ja samoin kaikki soittolistat. Joutuu aina kaivamaan puhelinta taskusta kun käynnistää systeemit. (Liian työlästä) Puhelin USB:lla vain lataus toimii. Mini Connected appsit ei toimi ollenkaan. Tekstiviestien luku toimii BT:n yli. Sähköpostit ei. Autossa olisi myös paikka Snap in adapterille, mutta ipadi ei mahdu tuonne käsinojan sisään ollenkaan ja Adapterit on huomattavan kalliita ja yksilöllisiä.
 12. xstr

  Rengasliikkeet netissä

  Talvisetti tuli tilattua: riekko.eu Oli nopea toimitus ainakin.
 13. Katoaako nestettä jonnekkin. Jos nestettä on liian vähän niin sisäpuhaltimesta ei tule lämpöä ja auto varmaan alkaa keittää helposti vähäisellä nesteellä.. Alkuperäinen neste ei ole mielestäni kallista edes marmorilta. "BMW tainnut keksiä jonkun oman sävyn".
 14. xstr

  Kattoikkunan huolto

  Huomasin että meidän MCS:n kattoikkunan tiivisteet natisee ajettaessa mukulakivetys/tietyömaa tyyppisessä ympäristössä. Onko kokemusta kannattaako tiivisteet puhdistaa jollain litkulla vai tulisiko laittaa jotain voiteluainetta? Ainakin luukku auki tuntui ääni häviävän.
 15. Ei GW:tä, mutta meni EuroPlussaan. EP vaati GW päätöksen. Tiedä sitten vaikuttaako BMW nordicin päätöksiin EP takuun voimassaolo. Tuo pumppu noin tonnin osa.
×
×
 • Create New...