Jump to content

ranne

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ranne last won the day on November 28 2017

ranne had the most liked content!

About ranne

 • Rank
  Member
 • Birthday July 24

Profile Information

 • Autotalli
  Mini Cooper 1998

Recent Profile Visitors

692 profile views
 1. Mihinkä kohtaan autossa nämä kuuluvat?
 2. Saattaisi onnistuakin, soittelen huomenna.
 3. ranne

  Konepellin raidat

  Terve, ite maalautin kolmiraidan. Yhteensä leveys 97mm, valkoinen pikkuraita 7mm, väli 6,5mm, pääraita 70mm, väli 6,5mm ja taas valkoinen 7mm. Samaa väriä katon kanssa, komea tuli.
 4. Saattaa penkit mennä paremmin kaupaksi noihin bmw-mineihin. Komeat on.
 5. ranne

  Laakerin välys

  Vaihdoin juuri laakerin, ja hieman jäi välystä kun rengasta heiluttaa. Mihin momenttiin tuo keskimutteri pitää kiristää? Mistä saa shimmilevyjä tai uuden kartiorenkaan? Jarrulevyjä en vielä uusinut.
 6. Kiitos vastauksesta, lähden ostoksille. Katselinkin että lähellä 14mm kokoa ollaan mutta aikojen saatossa sarjasta on kadonnut lenkki sekä hylsy. Outoa sinänsä kun niitä yleensä ei tarvi missään.
 7. Terve, Tarvisi eteen ainakin repsikan puolelle pyöränlaakeri vaihtaa, malli Mpi. Mitä kaikkia ja minkäkokoisia työkaluja hommaan tarvitaan? Pakissa on kaikenlaisia mutta sopivaa tietenkään ei löytynyt. Mika
 8. Ei ilmeisesti löydy. No sitten opuksen ostaminen helpottui huomattavasti, brittein murteella niitä näytti löytyvänkin. Kiitos.
 9. Terve, mistähän löytäisin Haynesin suomenkielisen korjausoppaan? Tarvisin sen 1969-2000 mallien opuksen. Kiitos
 10. ranne

  Putki vuotaa

  On se vaan mukavaa ajella. Ja kysymystä pakoputkistoista, mikä mahtaa olla parhain keskiulostulolla oleva?
 11. ranne

  Öljy ja vaihto.

  Vai että pintin verran oli tikun max-min väli, kiitos tiedosta. Seuraava kysymys kuinka paljon tikun välillä olette kilometrejä päässeet? Itsellä ensimmäiset 2000 kilometriä ajelleena tuon reilun puoli litraa lisäsin. Onko normaalikulutuksen puolella?
 12. ranne

  Öljy ja vaihto.

  Paljonko muuten mahtaa olla öljytikun max-min välin öljymäärä? Onko puolen litran paikkeilla?
 13. Kiitos nopeasta vastauksesta. Samanlaista tietoa tuli myös yksityisesti. Eihän tuossa alkuun ollutkaan kuin melkein kaikki väärin, heh. Olisiko kenelläkään Markin yhteystietoja?
 14. Terve, Nyt haussa mini cooper mpi -98 yhtä edellistä omistajista. Kyseessä on british racing green värinen kaikilla raidoilla, numero kyljessä, vihreä ruutulippu katto. Haluaisin tietää kaiken historian uudesta ministäni. Sen verran tietoa että ehkä Australialainen ehkä Alex niminen miniharrastaja, toi auton suomeen 2008. Myi auton kolme vuotta sitten. Muuttanut takaisin ausseihin.
 15. ranne

  Putki vuotaa

  Kiitos vastauksista, Saan huomenna minin nosturille niin näen putken paremmin öljynvaihdon yhteydessä. Tulpat kannattaa ilmeisesti olla NGK BPR6ES. Moottorin kiinnitys täytyy myös tarkistaa. Sitten uusi kysymys, mitä rasvaa kannattaa taka-akselin nippoihin tuupata? Vai onko sama mitä vaseliinia kunhan laittaa. Mika
×
×
 • Create New...