Jump to content

Turbo 69

Members
 • Posts

  1,714
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Turbo 69 last won the day on June 3

Turbo 69 had the most liked content!

About Turbo 69

 • Birthday 10/10/1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Simpele
 • Garage
  Austin Mini -69 1330 custom turbo,hylätty projkti. Kärsi pahan kolarin. JCW Coupe -12, Morris Mini-66 1300 turbo.
  Ex.Cooper D automatic-08, Cooper-02.

Recent Profile Visitors

6,702 profile views

Turbo 69's Achievements

 1. Kansipahvi ei ainakaan, jos se menee, ei auta kovempi ajo, pahentaa vaan asiaa.
 2. Diagnoosi oli oikea, turbohan se oli. Öljynpaineet nousi heti ylemmäksi, 5 bariin. Oli ennen huolestuttavan pienemmät, n.3 bar lämpimänä.
 3. P.....e, joutuu ottaa turbon irti, vikadiagnoosi, että vuskaa pakopuolelta öljyä. Muuten toimii hyvin, paitsi välillä savuttaa niin maan perusteellisesti. Pakopuolen tiiviste hajalla. No, ajetaan vaparina rempan ajan. Pajalla onneksi lämpöä vaan 24', pystyy jotenkin remppaa tekemään.
 4. Turbo 69

  Hellekelit.

  Kävin tänään testaamassa Minin toimintaa helteellä. Ryyppyä ei tarvinnu, ku käynnistäessä. Ajoin semmosen 50 km lenkin, lämmöt pysyi hyvin aisoissa koneessa. Tosin, syyläri keulalla ja sähköflekti. Kuski vaan meinas hyytyä alle 80 km/h:n nopeuksissa..
 5. Ei kannata sitä vanhaa ehjää vaihtaa uuteen, jos on toiminu. Yleensä ne uudet ei pidäkään bensaa oikealla puolella..
 6. Siinä on semmonen messinkiprikka putkessa, ennen kumitiivistettä. Onko ne oikein kasattu? Yleensä irrotus vaiheessa se prikka tuppaa jäämään kiinni sinne kohokammioon.
 7. Oli tuuriakin, ei ehtiny rikkoo välipyörästöä, eikä vääntäny kiertokankia. Kaaveli sai vähän kipeää, mutta on vielä käyttökelpoinen. Kampurakin jo löytyi.
 8. Saipan väreissä olevan Lappeenrantalaisen Minin ajokausi päättyi vapun jälkeen, oli tosin ollu jo huhtikuun liikenteessä. Alkoi käydä huonosti ja kytkin oireili, kakkonen päällä ja vähän kierroksia. Ei jaksanu enää lähteä käyntiin. Startti pois ja kurkistus vauhtipyörään, vinossa alaspäin ja hangannut kaaveliin. Voi v....u! Kampura poikki? Koneen avaus, akseli poikki keskipukin kohdalta. Kone oli rempattun.5v sitten, jopa tasapainotettu. Ilmeisesti ollut murtuma jo pitempään, näyttäs vähän olevan ruostetta murtumassa. Ilmeisesti koneistamo ei ollu huomannu.
 9. Nyt ois 4 Dunloppia tiedossa, kahta uupus. Maksetaan suht hyvin kahdesta puuttuvasta, tarjoa! Ei tarvii olla priimaa!
 10. Turbo 69

  IMM 2020

  Nyt se on vahvistettu, paluu matka Saksasta onnistuu ens kesänä vielä samaan hintaan! .
 11. Turbo 69

  Mini 67

  Oletko yrittäny säätää seosta rikkaammalle? Sitä suutin putken mutteria kiertää alaspäin? Jos ei se auta, on tukossa jostain, ei saa bensaa.
 12. Elikkä historic mini kaipaisi vanteita, mieluummin vanhempaa vuosikertaa. Tykki tai Dunlop malli, muutkin käy, ei tarvii olla mitkään siisti, kunhan on suht ehjät. Max. leveys 5". 4 kappalettakin riittää, 6 ois hyvä. 0505980345 / yv.
 13. Turbo 69

  IMM 2020

  Kaiketi ennenkuin edellisen lykkäyksen päivämäärä umpeutuu, nyt on uudet aikataulut julkaistu.
 14. Turbo 69

  IMM 2020

  Jes! Antavat vielä vuoden lisä-aikaa.
 15. Nuo klemmarit kestäny toistaiseksi, ajettu n.300 km, katsastettukin jo. Tänään tuli uusi ilmiö, tulin sateessa pajalta kotiin. Ensin toimi ihan hyvin, sitten rupesi tavallaan kaasu jumittamaan, jätti kierroksia hetken päälle. Toimi ilmeisesti välijäähy liian hyvin, veti kaasarin jäähän. Ulko-ilma n.6 ja vettä satoi pirusti. Ei vielä koskaan aikasemmin ole samaa tehny. Ilmeisesti välijäähy kaasari kone ei talvella oikein toimis?
×
×
 • Create New...