Jump to content

Turbo 69

Members
 • Posts

  1,769
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  59

Turbo 69 last won the day on December 5 2021

Turbo 69 had the most liked content!

About Turbo 69

 • Birthday 10/10/1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Simpele
 • Garage
  Austin Mini -69 1330 custom turbo,hylätty projkti. Kärsi pahan kolarin. JCW Coupe -12, Morris Mini-66 1300 turbo.
  Ex.Cooper D automatic-08, Cooper-02.

Recent Profile Visitors

7,252 profile views

Turbo 69's Achievements

 1. Elikkä tankomallinen vivusto. Ei tarvii olla edes kunnossa, pelkät tangotkin kelpaa. Tarjoa jotain.
 2. Miulta löytys tän sävynen selkänoja.
 3. Oot tarkasti kattonu? Jos on sitten joskus menny poikki.
 4. Takapenkin istuimen alta pitäisi löytyä aukaisu naru.
 5. Siitä päätellen, jenkkilässä ei ole kovin usein Ministä konetta pois otettu. Nysväsivät aika kauan..
 6. Tämä on jo kolmas osa, ekassa ottivat koneen pois.
 7. Nyt, kun on muutaman kerran tätä tehnyt: sytyttää sisävalon ja merkkivalon mittaristoon, ovi auki, mutta ei avaa ikkunaa yhtään. En ole itse vikaa vielä kertaakaan päässy kokemaan, vaimo havainnoinu ja infornoinu. Vaimo tulee viikonloppuisin välillä käymään. 'Etätöissä', oikeasti tosiaan.. Ei pääse lukemaan, onko jättäny yhtään koodia jemmaan, vasta joulun jälkeen onnistuu. Nyt tehny harvemmin. Tänään vika hävisi sillä, kun pisti ovet lukkoon sisältä. Ärsyttävä vika, varsinkin pimeällä, kun sytyttää sen sisävalon. Vaikee saada viikollakaan aikaa johonkin Mikkelin korjaamolle viikolla, kun pirusti ruuhkaa ja vaimon työajat on mitä on. Ja kaikki korjaamot ei pysty lukemaan Mininstä vikakoodeja..
 8. Turbo 69

  Morris -69.

  En oo ennen hydrojousitukselliseen näitä uudempia asentanutkaan, helpompi, kun on ylempämänä kulma jo valmiiksi. Meni ihan loks, loks. Apparin puoli ekaks. Jäi pirun ylös tuo etupää, tasoittuu sitten joskus ajossa. Omistaja halus koneen nyt tämän värisenä. Laitoin keneen ilman syyläriä paikalleen, kun on niin helppo jälkikäteenkin se asentaa..
 9. Korjaus edelliseen, ovi ei aukea, vaan ikkuna liikahtaa ja merkkivalo syttyy.
 10. Moi, onko kellään ollu samaa ongelmaa, apparin ovi aukeaa itsestään. Syttyy oven merkkivalo ja ilmeisesti avautuu eka asentoon. Vika tuli nyt kun talvi saapui. Tänäänkin teki tuon n.100 kilsan ajon jälkeen. Autoa säilytetty ulkona, puolipeitteen alla. Sisätilan lämmitin ollut käytössä.
 11. Ainakin täältä löytyy asiansa osaava AD varaosa liike, tosin Venäläisetkin kävivät täältä paljon osia ostamassa, johtuisko siitä? Mutta tämäkin liike tilaa mitä ei löydy ja seuraavana päivänä on.
 12. Tosiaan, osat löytyy ihan AD vara-osa liikkeestä, eikä oo kalliita verrattuna marmori tiskin hintoihin. R 53 malli on jo 20 v vanha, kyllä löytyy satulatkin sieltä.
 13. Ai, et meinannu levyjä uusia? Omaan uusin levyt, kun huomasin keväällä olevan tässä kunnossa renkaitten vaihdon yhteydessä. Hyvin vielä toimi kaikki. Meinasin nuo vielä työmaan sorvissa käyttää, ei vielä oo ehtiny...Ei ollu uudet pahanhintaiset tarvikkeena. Noilla oli ajettu vaan n.90 000.
 14. Eikös nuo uudet satulat sais halvemminkin, jos antaa entiset vaihdossa. Ainakin useisiin merkkeihin nuo on pantillisia. Epäilen, ettei tuo jousen vaihto auta.
×
×
 • Create New...