Jump to content

Turbo 69

Members
 • Content Count

  1,174
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Turbo 69 last won the day on May 16

Turbo 69 had the most liked content!

About Turbo 69

 • Rank
  Lahjoittaja
 • Birthday 10/10/1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Simpele
 • Interests
  Turbo-69,Cooper D R56-08,Morris-66 projekti
 • Autotalli
  Austin Mini -69 1330 custom turbo projekti, JCW Coupe -12, Morris Mini-66 1300 turbo.
  Ex.Cooper D automatic-08, Cooper-02.

Recent Profile Visitors

4,652 profile views
 1. Minkäs näköset pitäs nyky bensalla (85E) olla tulppien väri,kun seokset on kohdillaan?Seos mittari ei näytä enää oikein,rupes turbo vuotaan öljyä pakopuolelle.Aina tässä on jotain harmia,kohta siirryn takaisin vapariin..Ja v...t siirryn..Kaikki tulpat oli kuvan näköisiä.Viime kesänä kaikki oli mustia,kun oli vähän ongelmia.
 2. Jep,miulla on käytettyjä kaikenlaisia paljon.
 3. Nyt alkas olla tämän vehkeen "bling,bling" kohdallaan,sain viimein saranat asennettua,enää tuohon alahelmaan lista puuttuu. Jarruista sen verran jo kokemusta,ei niin helposti mee lukkoon,ja tehoja riittää.. Niin,ne myynnissä olevat saranat on yhtä hyvät..
 4. Tässä kuva toimivasta massasta.Kiristysnauha irrotettuna kun tätä laittaa,ei vuoda.Uusi tiivistekään yksin,ei pidä.Ylimääräiset massat nauhan laiton jälkeen lähtee tosiaan maalarinteipillä.Käy myös erittäin hyvin muihinkin kohteisiin,esim.takavalojen lisätiivisteeksi.
 5. Kävin tänään koe-ajamassa uuden Countryman S hydrid all4:n,aika jännä vehje,ainakin sport toiminnolla.Hyvin liikahtaa sillä asetuksella,tosin automaatti.Green asetuksella sähkö hoitaa homman suurimman ajan.Ehkä kaupungissa fiksu vehje.Hinta vaan on vähän kova,kyseinen peli kaikilla herkuilla:55 000€. Tämä kuului siihen Laakkosen Mini esittely kiertueeseen,ajoin kaikki muutkin,ei muita ässiä mukana.Tämä oli paras,miun mielestä.
 6. Ei pitäs olla merkitystä,sehän vaan estää liian pitkän liikkeen ja harvemmin sitä saa liikaa liikkumaan.
 7. Otit siis jakopään auki ilman,että irrotit moottorinkannakkeen? Ite oon aina suosiolla irrottanu syylärin ja kiinnikkeen,jää enemmän tilaa touhuta.
 8. Turbo 69

  Mini 1000

  Ei siinä mitään jätskitikkua tarvita,lasiliikkeestä pitäs löytyä virallistta tiivistemassaa.Kiristys nauha irti ja liimaa tiivisteen alle kummallekkin puolelle.Ylimääräinen lähtee maalarin teipillä irti.Ei kovetu,oon kolmeen miniin laittanu uuden tiivisteen kanssa,ei ole vuotanu.
 9. Harmi,kun siulle sattui maanantai kappale kohdalle...
 10. Jäi mainitsematta,jos näkemättä et uskalla ostaa,ovat sitten nähtävissä Kouvolan kesäkokouksessa. Ps. Laatu on erittäin hyvä.Teetin näitä kaksi sarjaa,toiset jää omaan Miniin.
 11. Kromatut oven saranat,teetetty uusiin Loimaan kromaamossa.Pultit sisältyy.Hp: 300€. 0505980345/Yv.
 12. Miulla oli -08 dieselissä pohjasuojus puskurista vaihdelaatikkoon asti.Coupessa ei ole.Senhän pitäs näkyä,onko siellä ruuvin paikat,ja käytetyn näköiset.
 13. No niin,ois vihdoinkin katsastettu kesän ajoihin.Hyvin toimii,vetoja löytyis.Taidan kuitenkin tämän kesän yrittää ajaa "maltillillisesti",enkä rupee etsimään huipputehoja.Jarruista ei vielä voi sanoa,ovatko paremmat. Vielä joutui ennen syyniä vaihtamaan jarruvalokatkaisijan.Alkuperäinen vm:66 hajosi nyt jo!! Ei näillä alkuperäis osillakaan mitään tee..
 14. Turbo 69

  Kumit.

  Noitakin on tullu vastaan,nykyiset yllättäen kestäny vielä.
 15. Turbo 69

  Kumit.

  Ennemminkin ennen vanhaan kumi-osissa on ollu enemmän aitoa kumia,nykyisissä on vissiin enemmän muovia ja öljyä.Eihän nyky renkaatkaan kestä yhtä hyvin.
×
×
 • Create New...