Jump to content

Turbo 69

Members
 • Content Count

  1,671
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Turbo 69 last won the day on April 12

Turbo 69 had the most liked content!

About Turbo 69

 • Rank
  Lahjoittaja
 • Birthday 10/10/1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Simpele
 • Autotalli
  Austin Mini -69 1330 custom turbo,hylätty projkti. Kärsi pahan kolarin. JCW Coupe -12, Morris Mini-66 1300 turbo.
  Ex.Cooper D automatic-08, Cooper-02.

Recent Profile Visitors

6,262 profile views
 1. Oikeassa olin, että himoittu!
 2. Ihan vinkkinä, älkää turhaan uusiko öljynpaine anturia vain varmuuden vuoksi. Näillä uusilla ei tee mitään, liitin irtoo tai pahimmassa tapauksessa alkaa vuotamaan. Varovainen putsaus vanhalle ja vaikka sitten vielä mittaus virtamittarilla. Vanhat ovat paljon paremmin tehtyjä, harvoin ne on muutenkaan rikki, ehkä vähän ruosteessa. Sisuskalut kuitenkin paremmin tehtyjä.
 3. Kysele ihan paikalliselta tuulilaseja vaihtavalta liikkeeltä, löytyy halpoja sekä parempiakin ihan kohtuu hintaan. Esim. Pilgintoninkin laseja Miniin löytyy. On muitakin, mutta köyhällä ei ole varaa ostaa halvinta mahollista..
 4. Mitä ihmettä? Miks ei aika himoittu Vani kelpaa? Mieluummin haluat tavallisen Minin? Kyllä joku varmasti suostuu vaihtoon..
 5. Aika hauska juttu, kun kysyin näiltä kahdelta herralta, onko kiirettä, niin molemmat vastasi samalla tavalla: juu, ei paniikkia..
 6. Koska melkein jatkuvasti käytät isoja kierroslukuja, kannattais ehkä vaihtaa laturille isompi hihnapyörä. Aikoinaan oli omassa vanhuksessa, jonka moottori oli kierros kone, laturissa isompi hihnapyörä. Ei ollu ongelmia, paitsi että piti päräyttää kierroksia, ennen kuin valo sammui.
 7. Raja on -78, siitä alaspäin ei mitata päästöjä.
 8. Erittäin kohtuullinen pyyntö noin ehjästä korista, tuosta sais nopeasti ajopelin ilman maalausta. Jos tekniikan osat on. Olispa lähempänä, hakisin heti pois.. Vielä hyvää vuosikertaa, saa vapaasti virittää.
 9. Yli 25v sitten meni "rotta" ministä toinen etupussi silleen, että ei yhtään nestettä tullu ulos, mutta kulma nyökähti alas. Sisäinen vuoto, vaihdoin sen jälkeen kumit tilalle.. Nykyisessä rautaa.
 10. 3 kpl ehjiä hydron jousipussia. Annetaan tosi tarvitsijalle. Yksitellen, lähetyskulut maksat, et muuta. Vaatii putsauksen, ehjiä ainakin viime syksynä. Kuvia myöhemmin. 0505980345 / Yv.
 11. Ne sitten mahtuvat pois ilman kelkan pudotusta...
 12. Nää on tosin pirun räkäsiä päältäpäin, postikulujen hinnalla saa. Toivottavasti et tarvii..
 13. Täältä löytyy 3 ehjää hydro elementtiä jos joku pettää. Olivat ainakin viime syksynä ehjiä. Vm-67 minissä olleet.
 14. Ainakin 20v sitten tuo lyhyt rengasventtiili toimi, kun kadotin yhden jousi rempassa. Ei vuotanu. Eikös se ole Dunlopin keksimä systeemi, miks se ois vaihtanu venttiiliä?
×
×
 • Create New...