Jump to content

Turbo 69

Members
 • Content Count

  1,180
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Everything posted by Turbo 69

 1. Nyt on kansi taas paikallaan ja hyvin toimii.En ole ihan varma,kumpi kävi,jäikö löysälle vai liian tiukalle.Mutta sama tulos näköjään.
 2. Nämä on sitten Kouvolassa näytillä.
 3. Kiitos tuosta väritaulukosta. Ei turbossa ilmeisesti mitään vikaa ookkaan,tänään hajosi kansipahvi.Meni öljykanavan ja jostain vesitilojen kohdalta.Suurin syy:Momentti avain tullu tiensä päähän,suurin osa pulteista tuntui löysältä avatessa.Tiiviste poikki takapään öljykanavan kohdalta,ikinä ei oo samoin käyny.Savutus johtui ilmeisesti siitä,pako -aukko takapäästä aika mössössä.Outoa,että tulpat hyvässä värissä.
 4. Laszlo:mitä öljyä olet käyttäny?Omissa käyttäny aina Castrolia,ei kummassakaan aiemmassa minissä ole vuotanu,vaikka mittarilukemat oli yli 180 000 km.Nykyisessäkään ei vuotoja,tosin alle 80 000 ajettu.
 5. Siis 98E5.Tulppien väri on kuulemma aivan oikea,heti ajon jälkeen.
 6. Minkäs näköset pitäs nyky bensalla (98E5) olla tulppien väri,kun seokset on kohdillaan?Seos mittari ei näytä enää oikein,rupes turbo vuotaan öljyä pakopuolelle.Aina tässä on jotain harmia,kohta siirryn takaisin vapariin..Ja v...t siirryn..Kaikki tulpat oli kuvan näköisiä.Viime kesänä kaikki oli mustia,kun oli vähän ongelmia.
 7. Jep,miulla on käytettyjä kaikenlaisia paljon.
 8. Nyt alkas olla tämän vehkeen "bling,bling" kohdallaan,sain viimein saranat asennettua,enää tuohon alahelmaan lista puuttuu. Jarruista sen verran jo kokemusta,ei niin helposti mee lukkoon,ja tehoja riittää.. Niin,ne myynnissä olevat saranat on yhtä hyvät..
 9. Tässä kuva toimivasta massasta.Kiristysnauha irrotettuna kun tätä laittaa,ei vuoda.Uusi tiivistekään yksin,ei pidä.Ylimääräiset massat nauhan laiton jälkeen lähtee tosiaan maalarinteipillä.Käy myös erittäin hyvin muihinkin kohteisiin,esim.takavalojen lisätiivisteeksi.
 10. Kävin tänään koe-ajamassa uuden Countryman S hydrid all4:n,aika jännä vehje,ainakin sport toiminnolla.Hyvin liikahtaa sillä asetuksella,tosin automaatti.Green asetuksella sähkö hoitaa homman suurimman ajan.Ehkä kaupungissa fiksu vehje.Hinta vaan on vähän kova,kyseinen peli kaikilla herkuilla:55 000€. Tämä kuului siihen Laakkosen Mini esittely kiertueeseen,ajoin kaikki muutkin,ei muita ässiä mukana.Tämä oli paras,miun mielestä.
 11. Ei pitäs olla merkitystä,sehän vaan estää liian pitkän liikkeen ja harvemmin sitä saa liikaa liikkumaan.
 12. Otit siis jakopään auki ilman,että irrotit moottorinkannakkeen? Ite oon aina suosiolla irrottanu syylärin ja kiinnikkeen,jää enemmän tilaa touhuta.
 13. Turbo 69

  Mini 1000

  Ei siinä mitään jätskitikkua tarvita,lasiliikkeestä pitäs löytyä virallistta tiivistemassaa.Kiristys nauha irti ja liimaa tiivisteen alle kummallekkin puolelle.Ylimääräinen lähtee maalarin teipillä irti.Ei kovetu,oon kolmeen miniin laittanu uuden tiivisteen kanssa,ei ole vuotanu.
 14. Harmi,kun siulle sattui maanantai kappale kohdalle...
 15. Jäi mainitsematta,jos näkemättä et uskalla ostaa,ovat sitten nähtävissä Kouvolan kesäkokouksessa. Ps. Laatu on erittäin hyvä.Teetin näitä kaksi sarjaa,toiset jää omaan Miniin.
 16. Kromatut oven saranat,teetetty uusiin Loimaan kromaamossa.Pultit sisältyy.Hp: 300€. 0505980345/Yv.
 17. Miulla oli -08 dieselissä pohjasuojus puskurista vaihdelaatikkoon asti.Coupessa ei ole.Senhän pitäs näkyä,onko siellä ruuvin paikat,ja käytetyn näköiset.
 18. No niin,ois vihdoinkin katsastettu kesän ajoihin.Hyvin toimii,vetoja löytyis.Taidan kuitenkin tämän kesän yrittää ajaa "maltillillisesti",enkä rupee etsimään huipputehoja.Jarruista ei vielä voi sanoa,ovatko paremmat. Vielä joutui ennen syyniä vaihtamaan jarruvalokatkaisijan.Alkuperäinen vm:66 hajosi nyt jo!! Ei näillä alkuperäis osillakaan mitään tee..
 19. Turbo 69

  Kumit.

  Noitakin on tullu vastaan,nykyiset yllättäen kestäny vielä.
 20. Turbo 69

  Kumit.

  Ennemminkin ennen vanhaan kumi-osissa on ollu enemmän aitoa kumia,nykyisissä on vissiin enemmän muovia ja öljyä.Eihän nyky renkaatkaan kestä yhtä hyvin.
 21. Oletko saanu toimintaa yhtään paremmaksi?
 22. Turbo 69

  Kumit.

  Joo,noita poljin kumeja ei ainakaan kannata uusia ostaa.Aina oon niissäkin vanhoja käyttäny.
 23. Turbo 69

  Kumit.

  Kyllä ottaa päähän,tämä nyky kumi-osien laatu.2016 laitoin uudet kumisuojukset käsijarru vipuihin ja nyt jo ne on sököt! Mitähän seosta näihin käytetään. Veto-akseleihin laitoin vanhat ehjät pestynä,ne on yhä pirun hyvät. Olivat jotain -60-70:lukua. Silloin oli vielä laatua!
 24. Sitten ei välttämättä toimi,yleensä laitettu heti kollektorin jälkeen. Aiheesta löytyy paljon tarinaa muilla foorumeilla,kantsii guuglata.
 25. Saattaa toimiakin,mutta tappaa kuulemma aikaa myöten katin.
×
×
 • Create New...