Jump to content

Turbo 69

Members
 • Content Count

  1,710
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Everything posted by Turbo 69

 1. Ei kannata sitä vanhaa ehjää vaihtaa uuteen, jos on toiminu. Yleensä ne uudet ei pidäkään bensaa oikealla puolella..
 2. Siinä on semmonen messinkiprikka putkessa, ennen kumitiivistettä. Onko ne oikein kasattu? Yleensä irrotus vaiheessa se prikka tuppaa jäämään kiinni sinne kohokammioon.
 3. Oli tuuriakin, ei ehtiny rikkoo välipyörästöä, eikä vääntäny kiertokankia. Kaaveli sai vähän kipeää, mutta on vielä käyttökelpoinen. Kampurakin jo löytyi.
 4. Saipan väreissä olevan Lappeenrantalaisen Minin ajokausi päättyi vapun jälkeen, oli tosin ollu jo huhtikuun liikenteessä. Alkoi käydä huonosti ja kytkin oireili, kakkonen päällä ja vähän kierroksia. Ei jaksanu enää lähteä käyntiin. Startti pois ja kurkistus vauhtipyörään, vinossa alaspäin ja hangannut kaaveliin. Voi v....u! Kampura poikki? Koneen avaus, akseli poikki keskipukin kohdalta. Kone oli rempattun.5v sitten, jopa tasapainotettu. Ilmeisesti ollut murtuma jo pitempään, näyttäs vähän olevan ruostetta murtumassa. Ilmeisesti koneistamo ei ollu huomannu.
 5. Nyt ois 4 Dunloppia tiedossa, kahta uupus. Maksetaan suht hyvin kahdesta puuttuvasta, tarjoa! Ei tarvii olla priimaa!
 6. Turbo 69

  IMM 2020

  Nyt se on vahvistettu, paluu matka Saksasta onnistuu ens kesänä vielä samaan hintaan! .
 7. Turbo 69

  Mini 67

  Oletko yrittäny säätää seosta rikkaammalle? Sitä suutin putken mutteria kiertää alaspäin? Jos ei se auta, on tukossa jostain, ei saa bensaa.
 8. Elikkä historic mini kaipaisi vanteita, mieluummin vanhempaa vuosikertaa. Tykki tai Dunlop malli, muutkin käy, ei tarvii olla mitkään siisti, kunhan on suht ehjät. Max. leveys 5". 4 kappalettakin riittää, 6 ois hyvä. 0505980345 / yv.
 9. Turbo 69

  IMM 2020

  Kaiketi ennenkuin edellisen lykkäyksen päivämäärä umpeutuu, nyt on uudet aikataulut julkaistu.
 10. Turbo 69

  IMM 2020

  Jes! Antavat vielä vuoden lisä-aikaa.
 11. Nuo klemmarit kestäny toistaiseksi, ajettu n.300 km, katsastettukin jo. Tänään tuli uusi ilmiö, tulin sateessa pajalta kotiin. Ensin toimi ihan hyvin, sitten rupesi tavallaan kaasu jumittamaan, jätti kierroksia hetken päälle. Toimi ilmeisesti välijäähy liian hyvin, veti kaasarin jäähän. Ulko-ilma n.6 ja vettä satoi pirusti. Ei vielä koskaan aikasemmin ole samaa tehny. Ilmeisesti välijäähy kaasari kone ei talvella oikein toimis?
 12. Ilmeisesti samalla systeemillä, kuin Duetti Volvoissa oon nähny.
 13. Niitä yli-aukeavia saranoita löytyy ainakin Sparesilta, miulla on semmoset. Miun tapauksessa pystyy ottamaan koneenkin pois, peltiä irrottamatta.
 14. Nyt kun on n.400 kilsaa takana, tuo on ollu aika hyvä. Pakin laitto vaan vaatii vähän keskittymistä.
 15. On, tonniseen käy sama.
 16. Kyllähän noita olis, luulin että löytys muualtakin. Lähetys kulut ja vähän pakkaus korvausta?
 17. Turbo 69

  Brittiosa

  On se tähän asti ollu ihan Ok, sivut vaan on vähän sekavat. Ainakin soittamalla onnistuu.
 18. Ehjä tai kunnostuskelpoinen. 0505980345 / yv.
 19. Ja kyseisellä korjaamolla on ollu korjattu sopiva turbo hyllyssä...
 20. Turbo 69

  IMM 2020

  Meillä kans erikois hintaset black friday liput, silti ehkä onnistuu. Tosin meillä paluu matka, lupasin ostaa menoliputkin. Ens keväänä jos pääsee, mennään vaan Saksassa. Pari viikkoa sielläkin ois ihan mahtavaa!
 21. Niin, tuo turbon vaihto on turha, jos siinä ei ole välyksiä. Jos ulkopuolella on joku öljyvuoto, johtuu jostain liittimien tiiviste renkaista. Kysy tarkempi selvitys! Korkeapaine pumpussa jos on jotain vikaa, se olis oireillu muutenkin ja antanu vikakoodia.
 22. Turbo 69

  IMM 2020

  Pistin viestiä Finnlinesille, että onko pakko lähteä kesäkuun alussa, kun ei vieläkään suositella matkoja. Pyysin vielä lykkäystä vuodella, pyysivät palaamaan asiaan tämän kuun puolen välin jälkeen, kun ensivuoden aikataulut aukee. Eli eivät heti tyrmänneet! . Niin, se Italian IMM on näköjään siirretty.
 23. Tuo korkeapaine pumpun vaihtoa en miekää ymmärrä, mutta turbo kyllä pitää vaihtaa. Sitä ei ihan joka paja pysty huoltamaan, kunnostus vie aikaa viikon pari.
 24. Selvis tästäkin vika, moottorin maakaapeli löysällä. Vaihtoivat tietenkin starttimoottorin ensin Mikkeliläisessä korjaamossa. Vakuutus yhtiö ei antanu hinata LPR:ään. Ei lähteny senkään jälkeen käyntiin, vasta kun kiristivät sen piuhan ja virrat pois hetkeksi, lähti. Vaimo haki auton korjaamolta, niin 10 kilsan jälkeen kävi pätkimään ja moottorin häiriövalo syttyi. Takaisin korjaamolle, herjasi kaasuläpän häiriöitä. Eivät pystyneet paikallistamaan vikaa, sitten hinurilla LPR: ään Laakkoselle. Laakkosella vika ei uusiutunu, mutta seuraavana aamuna ei käynnistyny, akku tyhjä. Vaihtoivat uud
×
×
 • Create New...